• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Aşkın Gözyaşları-Tebrizli Şems/Sinan Yağmur
Aşkın Gözyaşları-Hz.Mevlana/Sinan Yağmur
Aşkın Gözyaşları-Kimya Hatun/Sinan Yağmur
Köprü/Ayşe Kulin
Aşkın Meali-Yusuf ve Züleyha/Sinan Yağmur
Yeniçeri-Kılıç Kından Çıkınca/Hakan Kağan
Kızıl Pençe-Karabekir'in Gözüyle Kuruluş Yılları/Mustafa Armağan
Dil ve Kültür/Şükrü Ünalan
Orhun Abideleri/Prof.Dr.Muharrem Ergin
Cemile-Sultanmurat/Cengiz Aytmatov
Alparslan-Çift Başlı Kartallar/Okay Tiryakioğlu

bugu_su...................11

1.zülfü livaneli mutluluk bitti

2. amin maalouf- doğudan uzakda

3.marlo morgan- bir çift yürek başladım

4.iskender pala-şah&sultan

KGOKCE.....4

günaydın kızlar
hayırlı cumalar:6::6::6::6:

sabahattin ali /kürk mantolu madonna
canan tan/ hasret
:17::17::17:

ayın 16 sınden berı 2 kıtap ancak okudum ama genede ıyı
bugünde elif şafak şemspareye başladım:17:

bu kıtabı çok duydum son zamanlarda,çok önce yazılmasına rağmen... keyifli mi okuması,nasıl?

ben cok keyıf aldım
cok güzel bir aşk hıkayesıydı:69:
elimdeki kitap bitmek üzere grinin 50 tonuna mı küçük mucizeler dükkanına mı başlamalıyım sizce ?

bence küçük mucizeler dükkanını okumalısın
ben 4 serılık kıtaplarını bıtrdım ılk 2 başka dostları anlatrken son 2 başka dostları anlatıyor bana bıraz seri 4 değilde ikişer kıtaptan oluşuyormuş gıbı geldı
en son gül liman otelınıde okumuştum anı yazarın onuda cok beğendım
günlük yaşantılarımzdan bizden bişiler bulabıleceğımız kitaplar
grinin elli tonu bana hıc hıtap etmıyor o yüzden okuyanlar fikir verse daha ıyı olur

Bana tekrardan kitap okumayı sevdirecek sürükleyici , bir solukta okunacak kitap önerebilir misiniz acaba? Macera, aşk ..

Ali Erkan Kavaklı- İnsanlık Ayağa Kalk adlı kitabını okudum en son. 1992-1993 yıllarında yaşanan Bosna Savaşını anlatıyor. Aslında savaş denemez resmen bir katliam. Sırpların "etnik temizlik" adıyla kaybettikleri insanlıklarını, müslümanlara yaptıklarını anlatıyor. Ürpererek okuyorsunuz. Bu konuyla ilgili Leyla ve İncir Kuşları kitaplarını da okumuştum. Onlar da gerçekten dayanılmaz ve gerçek olayları anlatıyordu, ağlayarak okumuştum. Bu kitapta biraz daha dini yön gözönüne alınmış. O faciayı yaşayan birisinin yazdığı bir mektup aktarılmış, akıcı da bir kitap.

AskInihan: 4

Açlık oyunları
Ateşi yakalamak

bu ay bu seri bitecek şimdi 3. kitap Alaycı Kuş a başlıyorum

nuclear_2

Bana tekrardan kitap okumayı sevdirecek sürükleyici , bir solukta okunacak kitap önerebilir misiniz acaba? Macera, aşk ..

macera gerılım ıstersenız grange stephın kıng yada john verdon dıyebılırım
aşk canan tan hasret son kıtabı onun dışında ayşe kulın elıf şafak okuyabılırsınız
benım en cok etkılendığım kıtaplar ıse uçurtma avcısı ve bin muhteşem güneş dıyebılırım:34:

İnsanı Tanıma Sanatı-Alfred Adler

İnsanı Tanıma Sanatı genel olarak ruhsal organ ve işlevi, toplumsallık duygusu,aşağılık duygusu ve üstünlük çabası üstünde duruyor. 1924’te Adler’in konferans metinlerinden oluşan kitapta sanki her derdin sebebi toplumsallık duygusunun eksikliği, temelindeki maraz da büyüklenme duygusu gibi. Tabii yazıldığı yıllar, psikolojinin en hareketli olduğu ve yeni yeni fikirlerin oluştuğu bir dönem. Ve Adler günümüz çağdaş psikolojisinin aslında temelini oluşan fikirleri ileri sürmüş.

Lavin-9

1. Veda/Ayşe Kulin
2. Az/Hakan Günday
3. Kinyas ve Kayra/Hakan Günday
4. Küçük Aptalın Büyük Dünyası/Pucca
5. Ve Geri Kalan Her Şey/Pucca
6. Allah Beni Böyle Yaratmış/Pucca

pekmez_akıllı:6

******şubat ayı derecelerimiz ******

1. miz gonca2206 :65: :46: :65: :46:

2.miz efla :81::nazar: :129:

3.lerimiz bugu_su,Donuk_Pudra,kulitta :81: :nazar: :128:​

$cckyz5bpzlg1cy6g7.gif

1 mart - 31 mart 2012

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. bugu_su ......11.........
  2. gonca2206 ......10.........
  3. _Lavin_ ........9........
  4. pretty__woman .........6.......
  5. pekmez_akilli ......6......
  6. _Medcezir_ ......5..........
  7. muntazar .........4.......
  8. kulitta .......4.............
  9. kgokce .....4.......
  10. AskInihan ........4:nazar::nazar:
  11. ftm55 .......4.........
  12. kedi83 .......3........
  13. pogopogo ...........3.......
  14. limon1988 ......3..........
  15. busean .....2.........
  16. H_İ_S ......2:nazar::nazar:
  17. angel_elika ........2........
  18. tugcecan ........2......
  19. gulshenidil .......2.........
  20. PrensesPeri .......2......
  21. Ausencia ........2........
  22. uğur böcüğü ......2..........
  23. nuclear ......2:nazar::nazar:
  24. efla ..........1......
  25. LAydLiNe .................
  26. Donuk_Pudra ...............
  27. ehlimana ...............
  28. DamlaSakizliKahve ................
  29. Lyre ................
  30. DatluCadu ................
  31. lajoie ................
  32. LadySubaru ...............
  33. cornella ...............
  34. glntpl ................
  35. mehtap51 ................
  36. yemyesilcit ................
  37. diltesne .............
  38. piolin ...............
  39. neenone ................
  40. KRoNiKDeLi ...............
  41. roseizmir ..................
  42. yorgun savascı ...............
  43. LadyEvil .............
  44. fidele ..............
  45. samanyolu .............
  46. yelkenlikiz .................
  47. masal26 ............
  48. eski_bir_masal ................
  49. morvent ................
  50. tweetypinar .............
  51. december90 ................
  52. nilayu ................
  53. pinararip ................
  54. pembelii ................
  55. EsmerKralice ...............
  56. pinaran ...............
  57. hande85 ................
  58. M e L o D i ................
  59. sosyoloji12 ................
  60. nilkon4246 ................
  61. aysenazzz ................
  62. zzeynebim ................
  63. muhat ................
  64. beachclub ................
  65. yolhali_34 ................

Son düzenleme:
Herkese merhaba :) o kadar çok sayfa var ki okuyamadım ama topiğinizi çok beğendim bundan sonra kesinlikle takip ediceklerim arasında :) daha önce tavsiye edildi mi bilmem ama Betty Mahmudi' nin Kızım Olmadan Asla kitabı muhteşem :)

teşekkür ederiz her zaman bekleriz :34::34:

Herkese merhaba yoğun günlerim bugün itibari ile bitiyor ve kitaplarıma geri dönüyorum. Açlık oyunlarının ikinci kitabı bitmek üzere bu ay seriyi tamamlamayı hedeflemiştim inşallah bitireceğim.

sana da nazar boncugu taktım :9::9: nazar değmesin okuma şevkin hiç kırılmasın inşallah :16:

1. Veda/Ayşe Kulin
2. Az/Hakan Günday
3. Kinyas ve Kayra/Hakan Günday
4. Küçük Aptalın Büyük Dünyası/Pucca
5. Ve Geri Kalan Her Şey/Pucca
6. Allah Beni Böyle Yaratmış/Pucca

pekmez_akıllı:6

pucca serisiyle ilgili senin yorumların nasıl canım?

Son düzenleme:
eskişehire geldiğimden beri halk kütüphanesine gitmeye çalışıyordum nihayet bugun gittim :24::24:

avm ye gidince bile ilk kitapçı gezen ben :51: kütüphanede kendimi kaybettim resmen :52:

2 tane aldım hemen la sonsuzluk hecesi ve zihin gelişimiyle ilgili bir kitap :34: okumak için heyecanlanıyorum :23::23:

Listedeki nazar boncuklarını görünce çok mutlu oldum :43: Mühendis ve fizik, kimyacılar için açılmış bir eğitim var "İş Güvenliği Uzmanlığı" diye mayısta sınav var ona hazırlanıyorum 20 gün boyunca sabahtan akşam 9 a kadar onun eğitimindeydim. Eve gitmek 11 buluyordu, O yorgunluğa rağmen günde 30-40 sayfa okudum. arkadaşlar hayran kalmıştı azmime ( genelde iş, kurs ev işleri eve gidince herkes bayılıyordu) Kurs bitti şimdi evde çalışacağım sınava kadar nazar boncukları iyice gaza getirdi. Sınavıma da hazırlanırım, ev işlerimi de yaparım birde ayda hedeflediğim sayıda kitabımı da okurum.

eskişehire geldiğimden beri halk kütüphanesine gitmeye çalışıyordum nihayet bugun gittim :24::24:

avm ye gidince bile ilk kitapçı gezen ben :51: kütüphanede kendimi kaybettim resmen :52:

2 tane aldım hemen la sonsuzluk hecesi ve zihin gelişimiyle ilgili bir kitap :34: okumak için heyecanlanıyorum :23::23:
biri eskişehirmi dediiiiiii:14::14::14: ay çok özledim es esli günlerimi 3 yıl ilk iş hayatına başladığım yerleri...
benden kocaman es ese selamalr sevgiler....
;)

bende ankarada kütüphaneye gitsem birrrr bir tane buldum kızılayın arka sokaklarındaaa başka bilen varmıdır acaba önerebileciğiniz kütüphane ankarada... hoş yazı geldi meb e okullara güya meb le ünvrste rektörleri imzalamışlardaaaa yok kütüphanelerden yararlanabilecekmişde meb çalışanalrı ama yok vermedilerrr ;) yararlanamadım ya ne etsem ki.... ;)
bazı eserleri kütüphaneden okusam daha iyi olacak diyorum....

ha birde kızlarrr bu açlık oyunlarınaaa bende başlamak istiyorum serinin tam sırası ile adları nelerdir baktım vikitapdada vardı ama 1
2
diye yazmıyordu şimdi ben gidip alaycı kuşla okumaya başlarım falan olmazzz bilen yazarsa çok makbule geçerrr sağolun...

iyi okumalar bacılar

biri eskişehirmi dediiiiiii:14::14::14: ay çok özledim es esli günlerimi 3 yıl ilk iş hayatına başladığım yerleri...
benden kocaman es ese selamalr sevgiler....
;)

bende ankarada kütüphaneye gitsem birrrr bir tane buldum kızılayın arka sokaklarındaaa başka bilen varmıdır acaba önerebileciğiniz kütüphane ankarada... hoş yazı geldi meb e okullara güya meb le ünvrste rektörleri imzalamışlardaaaa yok kütüphanelerden yararlanabilecekmişde meb çalışanalrı ama yok vermedilerrr ;) yararlanamadım ya ne etsem ki.... ;)
bazı eserleri kütüphaneden okusam daha iyi olacak diyorum....

ha birde kızlarrr bu açlık oyunlarınaaa bende başlamak istiyorum serinin tam sırası ile adları nelerdir baktım vikitapdada vardı ama 1
2
diye yazmıyordu şimdi ben gidip alaycı kuşla okumaya başlarım falan olmazzz bilen yazarsa çok makbule geçerrr sağolun...

iyi okumalar bacılar

1- Açlık oyunları
2- Ateşi yakalamak
3- Alaycı kuş

ben 3. deyim şu an çok sürükleyici bir set 3 kitabında karakterleri aynı ama tekrar yok seriler arasında gayet başarılı hatta yazarın başka bir seti var 5 kitaplık onunda kampanyaya girmesini bekliyorum

J.K.ROWLING-Harry Potter ve Ölüm Yadigarları

Tek tek kitapları yorumlamaktan kaçınmıştım, işte tüm seri yorumum:

Tüm seri için konuşacak olursak; efendim ben seriyi çok sevdim. Hem takdir edilecek bir hayal gücünün hem de mantıklı bir kurgunun eseri tüm seri. .Ben tüm seriyi 3 haftada okudum. Yorumlarda hep okuyanların her kitabı 2-3 günde okuduğuna dair ifadelerinden oldukça sürükleyici olduğunu biliyordum. Ama böylesini tahmin etmemiştim, özellikle son kitaplar karşı konulmaz bir şekilde okunuyor. Ve evet ben de kitabın içinde yaşıyormuşum duygularıyla dolup taştım. Sanki ben de Hogwarts öğrencisi oldum da her adımda Harry Potter ile beraberdim gibi.

Lavin-10

Back