• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

J.K.ROWLING-Harry Potter ve Ölüm Yadigarları

Tek tek kitapları yorumlamaktan kaçınmıştım, işte tüm seri yorumum:

Tüm seri için konuşacak olursak; efendim ben seriyi çok sevdim. Hem takdir edilecek bir hayal gücünün hem de mantıklı bir kurgunun eseri tüm seri. .Ben tüm seriyi 3 haftada okudum. Yorumlarda hep okuyanların her kitabı 2-3 günde okuduğuna dair ifadelerinden oldukça sürükleyici olduğunu biliyordum. Ama böylesini tahmin etmemiştim, özellikle son kitaplar karşı konulmaz bir şekilde okunuyor. Ve evet ben de kitabın içinde yaşıyormuşum duygularıyla dolup taştım. Sanki ben de Hogwarts öğrencisi oldum da her adımda Harry Potter ile beraberdim gibi.

Lavin-10

Lavincim yanlış anlamazsan günde kaç saat kitap okuyorsun, nasıl okuyorsun sen ne yapıyorsun:52: 10 kitap nasıl okuyorsun. Çok kıskandım ya

Gregor yeraltı günlüklerini okuyan var mı arkadaşlar. Kitapyurdunda indirime girmiş. Maddi olarak çok iç açıcı bir ay değil ama indirimi kaçırmasam mı? Dayanamayıp alacağım kendime suç ortağı arıyorum

Lavincim yanlış anlamazsan günde kaç saat kitap okuyorsun, nasıl okuyorsun sen ne yapıyorsun:52: 10 kitap nasıl okuyorsun. Çok kıskandım ya

Normalde bu kadar çok okuyamıyorum, tamamen serinin etkisiyle oldu, nasıl okuduğumu ben de bilmiyorum:52:

Bi de boş olan her anda kitap okuyorum, eve gidip gelirken minibüste, işimin az olduğu zamanlarda işte,akşamları da 2 saat falan okuyorum galiba. Çünkü tv izleme alışkanlığım hiç yok.

Gregor serisine gelirsek benden çok şahane kitap suç ortağı olur da evde okunacak kitapların zaten varsa alma derim yine de.:31:

Aslına bakarsan milenyum serisi var elimde nisan ayında okumayı planladım. Birde klon ile zaman haritası var yani 5 kitabım var tamam almıyorum :) haziran gibi alırım Gregoru. Okumaya gelince bende çok okuyorum Sabah başlayıp kendimi kaybediyordum eşim gelene yakın bırakıp yemek vs yapıyordum sonra tekrar başlıyordum. Malum birde eğitime başladım sınava çalışmam gerek bu yüzden yatmadan evvel okumaya başladım.

Gölgedeki adam - Bahadır Bakım, Pınar çekirge ---- Eşini aldatan kadınlar ve psikolojik nedenleri aynı zamanda aldatılan erkeklerin duygusal ve psikolojik travmaları anlatılıyor.

Efendi ve Uşak - Ali Arslan --Avrupanın Türkiye'ye bakış açısı. (Okunmalı)...

_MedceziR_ --- 7

Aslına bakarsan milenyum serisi var elimde nisan ayında okumayı planladım. Birde klon ile zaman haritası var yani 5 kitabım var tamam almıyorum :) haziran gibi alırım Gregoru. Okumaya gelince bende çok okuyorum Sabah başlayıp kendimi kaybediyordum eşim gelene yakın bırakıp yemek vs yapıyordum sonra tekrar başlıyordum. Malum birde eğitime başladım sınava çalışmam gerek bu yüzden yatmadan evvel okumaya başladım.

Dönem dönem okuma temposu,zevk aldığımız şeyler farklılık gösterebiliyor. Senin de öyle olmuş sanırım.
Benim beni bekleyen onlarca kitabım varken dayanamayıp 7-8 kitap almam gibi yapmamış oldun bak.
Elindekilerden de özellikle milennium serisini çok severim,en beğendiğim polisiye serisidir.

Kızlar alta bitirdiğimşz kitap sayısını yazıyoruz dimi. Ben karıştırdım :-)
Küçük mucizeler dükkanını bitirdim hızlı okunan bir kitap.

Şimdide grinin 50 tonuna başlayacağım

Limon-3

Ali Erkan Kavaklı - Başarının Manevi Dinamikleri ve Bediüzzaman'ı bitirdim. Adından da anlaşıldığı gibi Bediüzzaman'ı, hayatını, İslam yolunda yaptıklarını anlatıyor.
Ayrıcaa buraya beşinci kitabımı yazıyor olmaktan çok mutluyum, Periimin nazar boncukları gaza getirdi. Seviyorum okumayı ve sizleri :16::16::16:

AskInihan: 5

Aşkın Gözyaşları-Tebrizli Şems/Sinan Yağmur
Aşkın Gözyaşları-Hz.Mevlana/Sinan Yağmur
Aşkın Gözyaşları-Kimya Hatun/Sinan Yağmur
Köprü/Ayşe Kulin
Aşkın Meali-Yusuf ve Züleyha/Sinan Yağmur
Yeniçeri-Kılıç Kından Çıkınca/Hakan Kağan
Kızıl Pençe-Karabekir'in Gözüyle Kuruluş Yılları/Mustafa Armağan
Dil ve Kültür/Şükrü Ünalan
Orhun Abideleri/Prof.Dr.Muharrem Ergin
Cemile-Sultanmurat/Cengiz Aytmatov
Alparslan-Çift Başlı Kartallar/Okay Tiryakioğlu
IV.Murat-Gürz ve Zafer/Okay Tiryakioğlu : Muhakkak okunmalı.:nazar: IV.Murat'la Duraklama Dönemi'ni yaşıyorsunuz.:34:

bugu_su.............12

1- 7 Numaralı Mahkeme / Leon Uris
2- Sonsuza Kadar Aşk / Deborah Raney
3- Pembe Cadillac / Mine Artu
4- Nar Ağacı / Nazan Bekiroğlu

5- Hannah Montana-Kıskançlık Krizi (Zihni resetlemek için gençlik edebiyatı önerilir :9:)
6- Maun Suresi Böyle Buyurdu/yaşar nuri öztürk (Çarpıcı açıklamaları ilgiyle okudum.)

kulitta . . 6

buğu su allah aşkına nasıl vakit bulabiliyorsun bu kadar çok kitap okumaya?şaşırdım doğrusu
ya bende kendimi çok kitap okuyan olarak görüyorduum vallah yıktın geçirdin maaşallah
iyi uykular sayın seyirciler uğur dündar
muntazar bitti
şu an yeterki kuran susmasın ı okuyorum
elimde iki kitap var başucumda müzik ve küçük mucizeler dükkanı
hangisine başlayayım sizce?
muntazar 5

günaydınnnnnnn kızlarrr
herkesler nasıll:38::38:

hemen eklıyorum kıtabımı

elif şafak şemspare 3:17::17::17::17:
bugunde elif şafak araf a başlıycamm

günaydınnnnnnn kızlarrr
herkesler nasıll:38::38:

hemen eklıyorum kıtabımı

elif şafak şemspare 3:17::17::17::17:
bugunde elif şafak araf a başlıycamm

Günün aydınlık olsun, gayet iyiyiz canım. :16:
Son gaz okumaya devam. $52c3ef378e9a22e3b4fa012f5032bff0.gif

******şubat ayı derecelerimiz ******

1. miz gonca2206 :65: :46: :65: :46:

2.miz efla :81::nazar: :129:

3.lerimiz bugu_su,Donuk_Pudra,kulitta :81: :nazar: :128:​

Eki Görüntüle 665953

1 mart - 31 mart 2012

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. bugu_su ......12.........
  2. gonca2206 ......10.........
  3. _Lavin_ ........10........
  4. _Medcezir_ ......7..........
  5. pretty__woman .........6.......
  6. pekmez_akilli ......6......
  7. kulitta .......6............
  8. kgokce .....4.......
  9. AskInihan ........5:nazar::nazar:
  10. ftm55 .......5.........
  11. muntazar .........5.......
  12. kedi83 .......3........
  13. pogopogo ...........3.......
  14. limon1988 ......3..........
  15. uğur böcüğü ......3..........
  16. busean .....2.........
  17. H_İ_S ......2:nazar::nazar:
  18. angel_elika ........2........
  19. tugcecan ........2......
  20. gulshenidil .......2.........
  21. PrensesPeri .......2......
  22. Ausencia ........2........
  23. nuclear ......2:nazar::nazar:
  24. efla ..........1......
  25. LAydLiNe .................
  26. Donuk_Pudra ...............
  27. ehlimana ...............
  28. DamlaSakizliKahve ................
  29. Lyre ................
  30. DatluCadu ................
  31. lajoie ................
  32. LadySubaru ...............
  33. cornella ...............
  34. glntpl ................
  35. mehtap51 ................
  36. yemyesilcit ................
  37. diltesne .............
  38. piolin ...............
  39. neenone ................
  40. KRoNiKDeLi ...............
  41. roseizmir ..................
  42. yorgun savascı ...............
  43. LadyEvil .............
  44. fidele ..............
  45. samanyolu .............
  46. yelkenlikiz .................
  47. masal26 ............
  48. eski_bir_masal ................
  49. morvent ................
  50. tweetypinar .............
  51. december90 ................
  52. nilayu ................
  53. pinararip ................
  54. pembelii ................
  55. EsmerKralice ...............
  56. pinaran ...............
  57. hande85 ................
  58. M e L o D i ................
  59. sosyoloji12 ................
  60. nilkon4246 ................
  61. aysenazzz ................
  62. zzeynebim ................
  63. muhat ................
  64. beachclub ................
  65. yolhali_34 ................

Listedeki nazar boncuklarını görünce çok mutlu oldum :43: Mühendis ve fizik, kimyacılar için açılmış bir eğitim var "İş Güvenliği Uzmanlığı" diye mayısta sınav var ona hazırlanıyorum 20 gün boyunca sabahtan akşam 9 a kadar onun eğitimindeydim. Eve gitmek 11 buluyordu, O yorgunluğa rağmen günde 30-40 sayfa okudum. arkadaşlar hayran kalmıştı azmime ( genelde iş, kurs ev işleri eve gidince herkes bayılıyordu) Kurs bitti şimdi evde çalışacağım sınava kadar nazar boncukları iyice gaza getirdi. Sınavıma da hazırlanırım, ev işlerimi de yaparım birde ayda hedeflediğim sayıda kitabımı da okurum.

mutlu edebildiysem ne mutlu banada :17:
çok dogru bir eğitim alıyorsun.önemli bir sertifika günümüzde.gıda sektöründeyim ben.
konyadayken bizde çalışan 1 kişide vardı sadece.altın bilezik gibiydi onun için yükseldi.
umarım sana da güzel kapılar açar :16::16:
şimdiden bool şans

buğu su allah aşkına nasıl vakit bulabiliyorsun bu kadar çok kitap okumaya?şaşırdım doğrusu
ya bende kendimi çok kitap okuyan olarak görüyorduum vallah yıktın geçirdin maaşallah
iyi uykular sayın seyirciler uğur dündar
muntazar bitti
şu an yeterki kuran susmasın ı okuyorum
elimde iki kitap var başucumda müzik ve küçük mucizeler dükkanı
hangisine başlayayım sizce?
muntazar 5

iki kitabıda okumadım.ama yorumlarını okumustum.başucumda müzik biraz sıkıcı ilerliyor demişti.
küçük mucizeler dükkanı çogu kişi tarafından begenilmiş bir kitap :34:

Back