- 14 Mart 2012
- 5.709
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #6.421
HMMMMM bende bugun şöyle bir kitapçılarda vakit geçirip alayım dediklerimden di... ufffff yaaaBen hiç beğenmedim canım,ne umutlarla aldım tam bir hayal kırıklığıydı.
evet sağolun yorumlarınız için... alsammı almasammı okumak istiyordum... azcık azaldı hissim... bakalım uygun bulursam alayım mı?benim elimde kitap ama okumadım kitap okumaya aşık bi arkadaşım var her tarz kitabı okur ama bu kitabı zorlayarak bitirdim kendimi dedi yinede ben okuyacagım kitap nazan bekiroglunun şiirsel dili seviyosan okuyabilirsin sevmiyosan ilerlemez
bacımmm çok sağol 200 sayfadan sonra sarıyor demek.... ne bileyim okumak gerek diye düşündüm ama şevkimi hızımı kırmayan bir kitap olsun.. işden arta kalan güzel zamanlarımı verinceee daha bir önemli oluyorrr herkes gibi...Nar ağacını bende çok merak edip almıştım. Başlarda çok sıkıldım ama sonuna doğru merak ederek okudum. 200 sayfadan sonra sarıyor.
işte buuuuuuuuuuuu harikasınnnnn bacımmm... ben yazmıştım unutmayıp yazmışın yaaa ALLAH razı olsunnnnn.. derhal alıyorummmmmmmmmmmmm ayyyy çok sevindimmmmmmumberto Eco nun Gülün Adı adlı kitabı oku okuda 27 tl olmuş. Bir ara topikte konuşuldu diye hatırlıyorum. Almak isteyenlere duyrulur
nuclear bacım yahu 2 baskısı var gülün adı adlı eserin dedğin siteden her ikiside can yayınları aynı yazar çevirisi ama fiyat azcık 2 tllik farklı ve benim eski sahafta gördüğüm baskı kapağıda değil doğal olarak.... sanırım 27.95 lik olanı alacağım akşama.... tekrarrrr tekrarrr çok çok teşekkür ederimmmmm
Hangi şehirde yaşıyorsun. 2. el kitapçı var bildiğim belki orada daha uygun fiyata olabilir.
ankara bacımmmm.. sen nerdeen
İstanbulda yaşıyorum ben, eğer İstanbulda olsaydın bir kitapçı önerebilirdim.
YENİ KİTAPLAR ALDIM ÇOK MUTLUYUM
1.ŞAH & SULTAN -iskender pala
2.efsane- iskender pala
3.hayvan çiftliği- george orwel
4.yüzyıllık yalnızlık- gabriel garcia marquez
5.mutluluk -zülfü livaneli
6.la(sonsuzluk hecesi) -nazan bekiroğlu
7.nar ağacı- nazan bekiroğlu
ve bir adette film aldım war horse (savaş atı) buraya yazma sebebim kitabıda varmış öyle söylediler çok övdüler aldım deneyeceğim..... çok çok mutluyum
darısı herkeseee
YENİ KİTAPLAR ALDIM ÇOK MUTLUYUM
1.ŞAH & SULTAN -iskender pala
2.efsane- iskender pala
3.hayvan çiftliği- george orwel
4.yüzyıllık yalnızlık- gabriel garcia marquez
5.mutluluk -zülfü livaneli
6.la(sonsuzluk hecesi) -nazan bekiroğlu
7.nar ağacı- nazan bekiroğlu
ve bir adette film aldım war horse (savaş atı) buraya yazma sebebim kitabıda varmış öyle söylediler çok övdüler aldım deneyeceğim..... çok çok mutluyum
darısı herkeseee
Kızlar mıknatıslı bir ayraç aldım, ilk defa gördüm. Geçen hafta bir ayraç almıştım. Bir baktım yok, yolda düşürmüşüm. Mıknatıslı ayraç görünce sevindim.
Eki Görüntüle 634770
çok sağolasın... meleklerle yaşamak kitabını bende okumak istiyorum... güle güle ve hızlı bir şekilde okumalar diliyorum...Savaş Atı filmini izlemiştim, harika bir film. Çok güzel kitaplar almışsın, çoğu okumak istediğim kitaplar. Bende 2 tane kitap aldım dün.
Meleklerle Yaşamak / Beki İkala Erikli
Ölümsüz Ölüm / Nora Roberts (daha almam gereken 10 kitabı daha var)
bu mıknatıslı ayraçlar perde tutkaçı gibi olanlar dimi, bende geçen yıl almıştım yani yazın sayfamı yırttı bir arkdş bu ne diye çekinceeeKızlar mıknatıslı bir ayraç aldım, ilk defa gördüm. Geçen hafta bir ayraç almıştım. Bir baktım yok, yolda düşürmüşüm. Mıknatıslı ayraç görünce sevindim.
Eki Görüntüle 634770
teşekkürler bacımmmm... evet yaa allah bol zaman sağlık ve azcukda para versin ağız tadıyla bol bol okuyalım.......Bu mesajı okurken kitaplarıı kendim almışım gibi mutlu oldumm nedenseben de bugün çok direndim kendime yeni kitap almamak için elimdekilerii okuyup bitireym die:) Hayvan Çiftliği süper bii kaitap bu arada keyifli okumalar
Savaş Atı filmini izlemiştim, harika bir film. Çok güzel kitaplar almışsın, çoğu okumak istediğim kitaplar. Bende 2 tane kitap aldım dün.
Meleklerle Yaşamak / Beki İkala Erikli
Ölümsüz Ölüm / Nora Roberts (daha almam gereken 10 kitabı daha var)
Kızlar mıknatıslı bir ayraç aldım, ilk defa gördüm. Geçen hafta bir ayraç almıştım. Bir baktım yok, yolda düşürmüşüm. Mıknatıslı ayraç görünce sevindim.
Eki Görüntüle 634770
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?