Kadınların Kitap Mekanı

Şahane hataları okuyan var mı

Ben okudum,almadan önce ilginç olabileceğini düşünüp hayal kırıklığına uğradığım bir kitaptı. Sürekli o sayfadan o sayfaya hem yorucu oluyor hem de nerede kaldığınızı bilmiyorsunuz.

Doğal olay akışlı kitapları tercih ederim,bana göre değil açıkçası.

1. rüya avcısı
  2. 35 kilo tembel teneke
  3. tek suçlu beyniniz -yasemin soysal
  4. Deli Kadın Hikayeleri-Mine Söğüt ......(yazarın dilini çok beğendim.)

DonukPudra........4

Zülfü Livanelinin Bir Kedi,Bir Adam,Bir Ölüm.ü şiddetle tavsiye ederim hem siyasi hem psikolojik sürükleyici harika bir roman.
zülfü livaneli serenad da çok akıcı ve güzeldi... seviyorum zülfü livanelini siyasette sevmesemde sanatçılık yönünü vede yazarlık yönüne acaip hayranım... okumadım bu kitabını almak istedim şimdi hemen... okuyacağım....

​kızlar nar ağacında isimli kitabı çok çok duydum en yakın zamanda almam gerekli listesine ekledim... sizlerin önerisi varmı bu kitaba ve son zamanların akıcı üslubu güzel kitapları olarak önerecekleriniz..

Ben hiç beğenmedim canım,ne umutlarla aldım tam bir hayal kırıklığıydı.

Bir Çift Yürek-Marlo MORGAN

Eski best-sellerlardardan olan kitabı çok duydum ve okuyayım hadi bakalım dedim. Ama maaselef kitabı ite kaka ilerlettim, hayal kırıklıklarıyla dolu bir deneyim oldu benim için, yazar adeta bakir bulduğu aborjinlerin hayatı üzerinden kendi bilgilik algısına dair bir kitap oluşturmuş,sonra da alın bakın aborjinlerin yaşam hakikatleri deyip önümüze koymuş bulunuyor. Sevmedim bu üslubu,gerçi kitabın yazıldığı yılları baz alırsak o yıllarda pek bi popülerdi bu tarz kitaplar.

Lavin-3

erkek dedikodusu bitti umduğum gibi eğlenceli değildi pucca çok eğlendirmişti ama bu kitap çok basit geldi, zaten basit bekliyordum ama baya kötüydü

benim elimde kitap ama okumadım kitap okumaya aşık bi arkadaşım var her tarz kitabı okur ama bu kitabı zorlayarak bitirdim kendimi dedi yinede ben okuyacagım kitap nazan bekiroglunun şiirsel dili seviyosan okuyabilirsin sevmiyosan ilerlemez

Nar ağacını bende çok merak edip almıştım. Başlarda çok sıkıldım ama sonuna doğru merak ederek okudum. 200 sayfadan sonra sarıyor.

umberto Eco nun Gülün Adı adlı kitabı oku okuda 27 tl olmuş. Bir ara topikte konuşuldu diye hatırlıyorum. Almak isteyenlere duyrulur

Arkadaşlar, Nazan BEKİROĞLU uzun yıllarını edebiyata vermiş bir edebiyat profesörüdür. Yeni çıkan kitabını en çok satan listesinde görenler yeni nesil best-seller yazarlar gibi sade ve daha kurgusal beklentiler içinde kitabı alıp hayal kırıklığına uğruyorlar maalesef. Şiirsel yazar,betimlemeleri farklıdır, cümlelerinin yüklemi bile yoktur çoğunda. Müzik gibi bir edebiyatı olduğunu düşünürüm hatta.

Nazan BEKİROĞLU öyle bir değer değildir, kendisinin öncelikli olarak diğer eserlerini okuyup anlamak gerekir sonra Nar Ağacı da elbet okunur. Doğru tanınmasını bilinmesini çok istediğim biridir ancak nedense son kitabıyla bir heves eline alıp, hazır olmayan zihinlerin geri kusmasıyla haksızlığa uğruyor maalesef. Herkese hitap etmez,illa başlanacaksa La ile başlanmalıdır,Belki Yusuf ile Züleyha da olabilir.

J.R.R.Tolkien-Silmarillion

Orta dünyanın yaratışılışından yüzüklerin efendisi serisine kadar olan dönemi anlatan külliyatı zevkle devirmiş bulunuyorum.

Lavin-4

okudum:26: güzel bi kitapp bana farklı geldi:26::26:

okudum:26: güzel bi kitapp bana farklı geldi:26::26:

Tatlım yazılan her şey yazarın kurgusu olduğundan sanki aborjin yaşam tarzını popüler olmak adına kullandığını hissettim.

Mesela yakın zamanda benzer tarzda kızılderilileri anlatan,yazarın kendi hayat hikayesi olan 'Küçük Ağaç'ın Eğitimi' adlı kitapla yan yana koyarsam dağlar kadar fark var. Ben yazarda bi çiğlik gördüm ya da beklentim çok yüksekti, yazar da profesyonel değil beklentimi karşılamadı.

Ama Küçük Ağaç'ın Eğitimi'ni kesinlikle tavsiye ederim.

benim hiç bir bilgim yoktu aborjinler hakkında belkide ondan begendim:) not alıyorum kitabı

ne zamandır gelemdem buraya:) şubat ayının ilk kitabııı Nevzat TARHAN "Duyguların Psikolojisi" bitti. Elimde 2. kitabımmm "Yüzyıllık Yalnızlık" var.Güzel gidiyor değişik bir konusu var..

glntpl 1

Ben de su aralarr "Yüzyıllık Yalnızlık'ı" okuyorumm.Gayet güzel gidiyor.keyifli okumalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…