• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Yaşasıııııın!!! 2012 yılını yüksek performansla tamamladık ve bu enerjiyle cici yılın ilk ayına başladık. $_.gif
Dereceye giren arkadaşlarımı, okuyan ve okuma aşkı taşıyan herkesi yürekten kutluyorum. $0ok.gif
İzninizle başarı kupasını, topiğimizin bel kemiği PrensesPerimize sunuyorum. $ex.gif
Keyifli paylaşımlarda bulunacağımız, kitaplarla haşır neşir bir Ocak ay'ı geçirmek dileği ile... $8767efcb58bcd3cedfdc5da9f078eed9.gif

yaşasıııııın 2. oldum :) ay çok sevindim :) herkesi tebrik ederim :) PrensesPeri ellerine sağlık :)

tekrar tebrikler canım:16::16::16:

listemiz bayağı bir uzunmuş,ben de görmüş oldum böylece.

derecee giren arkadaşları tebrik ediyorum ayrıca.

hoşgeldin aramıza :16::16:keyifli okumalar keyifli paylaşımlar dilerim:16:

Yaşasıııııın!!! 2012 yılını yüksek performansla tamamladık ve bu enerjiyle cici yılın ilk ayına başladık. Eki Görüntüle 593975
Dereceye giren arkadaşlarımı, okuyan ve okuma aşkı taşıyan herkesi yürekten kutluyorum. Eki Görüntüle 593979
İzninizle başarı kupasını, topiğimizin bel kemiği PrensesPerimize sunuyorum. Eki Görüntüle 593980
Keyifli paylaşımlarda bulunacağımız, kitaplarla haşır neşir bir Ocak ay'ı geçirmek dileği ile... Eki Görüntüle 593982

bu ay konumuz için baya verimli bir aydı ne mutlu bizlere:54::54:
kupam için teşekkürler kulittamm :16::16:

3. olmuşum. Teşekkür ederim. :52:
2013 yılında ilk bitirdiğim kitap.

1- Bir İnsan Olarak Hz. Muhammed (s.a.v) / Yusuf SANCAKTAR

İçindekiler
Alçakgönüllü
Önder
Zeki
Şefkatli
Baba
Cömert
Hoşgörülü

Cesur
Vefalı
Şakacı
Hayvansever
Nazik
O'ndan Sonra

Arka Kapak
Kişiliği ve niteliği her ne olursa olsun hiçbir insan O'nun kadar sevilmedi. Hiçbir faninin ölümü geride kalanları O'nunki kadar yakmadı. Hiçbir yaratılmış vefatının üzerinden bu kadar uzun zaman geçmesine rağmen hala bu kadar diri ve sevgili olamadı. Öylek ki, Guinness'e geçecek biçimde, şu 21. yy. da bile dünya da en çok kullanılan erkek ismi O'nun ismi oldu.

kedi83 . . 1

Son düzenleme:
dereceye giren arkadaşlarımı kutluyorum.bende ayın ilk kitabını bitirdim.olasılıksız kitabına başlayacağım.ipek ongun 'un adım adım hayata adlı kitabını bitirdim.
mehtap51........1

Son düzenleme:
dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ederim :46::46:

aykut ogut : evrenden torpilim var bitti.:31:

louis breger'den Freud görüntünün ortasındaki karanlık kitabına başladım.:34:

donuk pudra..........1

Kinyas ile Kayra:Hakan Günday

Arka Kapak:"Hiç uykum yok. Hiç uyuyamıyorum. Domuz gibi içiyorum. Ama gözlerimi kapalı bile tutamıyorum. Sabaha beş saat var. Annemi düşünüyorum. Nerededir şimdi? Aynada kendime bakıyorum bazen. Ve tek kelime etmesem bile vücudum yaşadıklarımı, hayattan ne anladığımı anlatmaya yetiyor. Sağ omuzuma kendi çizdiğim kelebek, beğenmediğim için üzerine attığım çarpı işareti ve altında aynı kelebeğin bir Japon tarafından çok daha iyi işlenmişi. Sol dirseğimin iki parmak yukarısındaki kurşun yarası. Bileklerimdeki otuz dört dikiş. Medeniyeti bir aralar, herkes gibi yaladığımı kanıtlayan apandisit ameliyatımın izi. Ve sırtımı kaplayan, Tanrının yüzü. Bilmiyorum... Hızlı yaşadım. Ama genç ölmekten çok, hızlı yaşlandım! Ama hayattayım.

Kayra, bir gün bana Mutsuzluğuna hiçbir çare aramıyorsun demişti."

Etkileyici anlatım,girdap gibi bir dil.Kinyas ile Kayra anlaşılmak için değil, sadece okunmak için var dünyada.

Zira onları anlamak bence imkansız.

Hakan Günday'ı da yeni nesilin en iyi yazarlarından ilan edip tüm kitaplarını okumaya söz vermiş bulunuyorum.

Lavinya-1

dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ederim :46::46:

aykut ogut : evrenden torpilim var bitti.:31:

louis breger'den Freud görüntünün ortasındaki karanlık kitabına başladım.:34:

donuk pudra..........1

evrenden torpilim var çok hoş bir kitap, bir daha okumayı düşünebileceğim kadar enerji vermişti bana :34:

bende epeydir kitap okumayı boşladım, dün akşam kitaba başladım ve bu yıl en az 13 kitap yani en az ayda 1 kitap okuma kararı aldım :32:
umarım gerçekleştirebilir ve sayıyı geçerim :34:

evrenden torpilim var çok hoş bir kitap, bir daha okumayı düşünebileceğim kadar enerji vermişti bana :34:

bende epeydir kitap okumayı boşladım, dün akşam kitaba başladım ve bu yıl en az 13 kitap yani en az ayda 1 kitap okuma kararı aldım :32:
umarım gerçekleştirebilir ve sayıyı geçerim :34:

:46::46: umarım gerçekleştirirsin canım :16::16:

ben de bu topic sayesinde daha da aşkla okuyorum. ayda en az 3 kitap kotası koydum kendime. normalde daha fazla okurdum ama malum yogunluktan :9:

:46::46: umarım gerçekleştirirsin canım :16::16:

ben de bu topic sayesinde daha da aşkla okuyorum. ayda en az 3 kitap kotası koydum kendime. normalde daha fazla okurdum ama malum yogunluktan :9:

bende her yılın ilk 6 ayında 12 15 kitap okumuşumdur, ama yazdan sonra pek okumak mümkün olmuyor :31:
yazın en son hangi kitapla girmişsen sene sonunu da onunla çıkartıyorum :31:

bizde eşimle yarış yapıyorduk, tabi artık o beni geçiyor. geçen yıl toplam kaç kitap okumuşsun diye sormadım bile :ssz:

bende dün başladım aklımdan bir sayı tut u okumak istiyordum, umarım sürükleyicidir :34:
ara ara bakınayım buraya belki gaza gelirim :34:

selam kızlar. epeydir giremdim. yokluğumda 3 kitap bitirdim.
grinin elli tonu

karanlığın elli tonu
ikisi aralıkta bitti

özgürlüğün elli tonu.2013 ocakta bitti

E.L.James

ilk kitabı hiççç araştırmdan öyleisne aldım. başladım. ilerldim. :53::53::53::53: oldum. ama pes etmedim. okudukça :53::53::53: olmaya devam ettim. hay allah nerden aldım bu kitabı demeye başladım. ama bitmeye yakın ikincisi olduğunu öğrendim ve ikincisini nerden bularım diye kıvranmaya başladım. bir öğretmenin elind egörünce hemen kaptım:17: sonrada üçüncüsü geldi tabi.
illlla okuyun demiyorum ama sizi günlük hayttan uzaklaştıracak " erotik" düşüncelere salacak bir kitap. siz bilürsünüz.

bu arada aşk nihan cım senden utanıyorum. beni affet.:17: yakında sözleirmi tutacam:16:
yine- yeni- yeniden merhaba

Son düzenleme:
merhaba bende katılmak istiyorum.
ocak ayında imamın manken kızı emine şenlikoğlu'nu okudum.
pasarofca : 1

merhaba bende katılmak istiyorum.
ocak ayında imamın manken kızı emine şenlikoğlu'nu okudum.
pasarofca : 1

Aramıza hoş geldin pasarofcacım. Eki Görüntüle 594542
Keyifli okumalar dilerim. Eki Görüntüle 594543 :16:

bende her yılın ilk 6 ayında 12 15 kitap okumuşumdur, ama yazdan sonra pek okumak mümkün olmuyor :31:
yazın en son hangi kitapla girmişsen sene sonunu da onunla çıkartıyorum :31:

bizde eşimle yarış yapıyorduk, tabi artık o beni geçiyor. geçen yıl toplam kaç kitap okumuşsun diye sormadım bile :ssz:

bende dün başladım aklımdan bir sayı tut u okumak istiyordum, umarım sürükleyicidir :34:
ara ara bakınayım buraya belki gaza gelirim :34:

Ara ara bakınmakla kalma canımcım. :20:
Hiç vakit kaybetmeden katıl bize Eki Görüntüle 594544 okunacaklar hızla tükensin. $0000aa.gif

Şeker Portakalı'na Soruşturma Açıldı.
MİLLİ Eğitim Bakanlığı’nın ortaöğretim öğrencilerine okutulması gereken 100 Temel Eser arasında bulunan ve yıllardır binlerce çocuk tarafından da okunan Şeker Portakalı kitabını öğrencilerine ödev veren bir Türkçe öğretmeni hakkında soruşturma açıldı. Bakanlığın önerdiği 100 Temel eser arasında yer alan başka bir kitap için ise İzmir'de işlem yapıldı. Steinbeck’in ünlü ‘Fareler ve İnsanlar’ kitabının bazı bölümleri, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kitapları İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu tarafından sakıncalı bulundu.

İstanbul Bahçelievler’deki Behiye Doktor Nevhiz Işıl İlköğretim Okulu’nda görevli bir Türkçe Öğretmeni, geçtiğimiz Kasım ayında öğrencilerine Brezilyalı Yazar Jose Mauro de Vasconcelos'un 1968 yılında yazdığı Şeker Portakalı isimli kitabı okumaları için ödev verdi.
Alıntıdır.

İlk olarak okuduğum kitaptan önce kedi83 arkadaşımın paylaşımda bulunduğu konu ile ilgili
Ne yazık çok yazık demekten kendimi alamıyorum
Akıl bir kere tutuldu mu güneş doğmaz oluyor:(
Bundan sonrası için 2013 dilek hakkım varsa aydınlık beyinler diliyorum
kitap okuyan insanlık diliyorum
kitap okuyan öğrenci-veli diliyorum

ve okuduğum kitaba gelince
Pucca-Ve Geri Kalan Her Şey
artık bu seriyi işe geliş gidişlerde telefon kitaplığımdan okuduğum kısımdan bitiriyorum
Kafa yormayan gülümseten ama vasatın üstüne çıkamayan bir Pucca kitabı

gulshenidil:1

kedi83 cüm sayende meraklandım ve eşeğin anıları kitabını aldım biraz kafa dağıtmam lazım uçurtma avcısı'na başlayamadım bir türlü canım yeterince sıkkın olduğundan, bu eşek beni oyalar sanırım biraz:D :16:

Bu kitabı benim gibi sevecekmisin merak ediyorum, yorumlarını bekliyorum.

hala başlayamadım başlıyorum diye niyetlenmeme rağmen, iş için çok fazla hazırlık yapmam gerekiyor, elime alınca bir çırpıda bitirmeyi umuyorum, bakalım yazacağım yorumlarımı :16:

Şeker Portakalı'na Soruşturma Açıldı.
MİLLİ Eğitim Bakanlığı’nın ortaöğretim öğrencilerine okutulması gereken 100 Temel Eser arasında bulunan ve yıllardır binlerce çocuk tarafından da okunan Şeker Portakalı kitabını öğrencilerine ödev veren bir Türkçe öğretmeni hakkında soruşturma açıldı. Bakanlığın önerdiği 100 Temel eser arasında yer alan başka bir kitap için ise İzmir'de işlem yapıldı. Steinbeck’in ünlü ‘Fareler ve İnsanlar’ kitabının bazı bölümleri, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kitapları İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu tarafından sakıncalı bulundu.

İstanbul Bahçelievler’deki Behiye Doktor Nevhiz Işıl İlköğretim Okulu’nda görevli bir Türkçe Öğretmeni, geçtiğimiz Kasım ayında öğrencilerine Brezilyalı Yazar Jose Mauro de Vasconcelos'un 1968 yılında yazdığı Şeker Portakalı isimli kitabı okumaları için ödev verdi.
Alıntıdır.

ben kitap yardımında okul türünü ve göndermek istediğim kitapları düşününce bu gibi nedenlere vazgeçmiştim arkadaşlar, maalesef bunları bile düşünmek zorunda kalıyoruz artık...

kar kokusu -ahmet ümit

aralığın sonunda başlamıştım bu ayın başında bitti

sessiz oda ya başladım

bu arada aralık ayında 1.olmuşum çok mutlu oldum
burası beni daha çok okumaya teşvik ediyor hepinize teşekkürler
bu ay hdefim bir önceki aydan fazla okumak ama bakalım

gonca2206-1

Son düzenleme:
selam kızlar. epeydir giremdim. yokluğumda 3 kitap bitirdim.
grinin elli tonu

karanlığın elli tonu
ikisi aralıkta bitti

özgürlüğün elli tonu.2013 ocakta bitti

E.L.James

ilk kitabı hiççç araştırmdan öyleisne aldım. başladım. ilerldim. :53::53::53::53: oldum. ama pes etmedim. okudukça :53::53::53: olmaya devam ettim. hay allah nerden aldım bu kitabı demeye başladım. ama bitmeye yakın ikincisi olduğunu öğrendim ve ikincisini nerden bularım diye kıvranmaya başladım. bir öğretmenin elind egörünce hemen kaptım:17: sonrada üçüncüsü geldi tabi.
illlla okuyun demiyorum ama sizi günlük hayttan uzaklaştıracak " erotik" düşüncelere salacak bir kitap. siz bilürsünüz.

bu arada aşk nihan cım senden utanıyorum. beni affet.:17: yakında sözleirmi tutacam:16:
yine- yeni- yeniden merhaba

Canım lütfen öyle düşünme... Yeterince yardım yapıldı zaten, yorulma hiç. Hepinize yeniden teşekkür ediyorum bu vesileyle.
Ve ben hala o-ku-ya-mı- yo-rummmm!!!!!!!
Rahatsız oluyorum bu durumdan ama tuhaf bi şekilde gitmiyor elim kitaba:50:
Çocukları alıştırayım derken kendim koptum:50:

Back