• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Topiğe katıldığım ilk ay birinci olmak beni çok ama çok mutlu etti. Birincilikten ziyade sayenizde tekrardan eski günlerime döndüm. Hepinize yeniden sonsuz teşekkürler. Prensescim sanada ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum. :16:

merhaba bende katılmak istiyorum.
ocak ayında imamın manken kızı emine şenlikoğlu'nu okudum.
pasarofca : 1

Öncelikle hoşgeldin canım aramıza. Benim kitaplığımda da bu kitap var ama nedense ben okumadım henüz. Nasıldı, tavsiye eder misin?

Öncelikle hoşgeldin canım aramıza. Benim kitaplığımda da bu kitap var ama nedense ben okumadım henüz. Nasıldı, tavsiye eder misin?

Merhaba hoşbuldum teşekkürler.Benim hoşuma gitti eğer Emine Şenlikoğlu'nun kalemini seviyor isen kesinlikle oku.Çünkü E.Ş kitaplarında daha çok dini konular üzerinde duruyor.
bu kitapta sürekli düzeni suçlama dışında sevdim.İnsanın içinde yoksa hiçbir düzen ona birşey yaptıramaz.

Cengiz Aytmatov:Selvi Boylum Al Yazmalım okudum.Çok güzel bir kitap :16:+
Hakan Kağan:Yeniçeri'ye başladım.

pasarofca:2

Merhaba kızlar... beni de aranıza alın tekrar:) bi ara kopukluk yaşadm:) sizinle tekrar okuma aşkımı artırmak istiyorumm:) Ocak ayı itibarıyla ilk kitabımı bitirdim:) beni de listeye eklerseniz sevinrm...

glntpl 1

Kızlaar dün kitap bakmak için kitapyurduna girdim. Anasayfada Kürk Mantolu Madonna 1 tl diyordu. Hemen aldım. Girip buraya yazayım dedim, araya bir şeyler girdi. Sonra bir iki saat sonra tekrar girdim. Kaldırmışlar sayfadan. Stok bitti galiba. Kitapyurdu böyle kampanyaları hep mi yapıyor, bir kerelik miydi acaba? Girip kontrol etmek lazım devamlı.

Kızlaar dün kitap bakmak için kitapyurduna girdim. Anasayfada Kürk Mantolu Madonna 1 tl diyordu. Hemen aldım. Girip buraya yazayım dedim, araya bir şeyler girdi. Sonra bir iki saat sonra tekrar girdim. Kaldırmışlar sayfadan. Stok bitti galiba. Kitapyurdu böyle kampanyaları hep mi yapıyor, bir kerelik miydi acaba? Girip kontrol etmek lazım devamlı.
Kitap sitelerinde zaman zaman çok ekonomik kampanyalar oluyor canım. Genelde kitaplarımı bu şekilde temin ediyorum. :40:
Söz ettiğin kampanya baya baya bedava gibiymiş lakin tek kitaplık sipariş, ödenecek kargo ücretiyle, kampanyasız fiyata gelmez mi? :31:
Bu durumda kitapyurdu kelepirlerinden de birkaç kitap siparişi daha ekleyerek ekonomik hale getirmek gerekir. :54:

Kitap sitelerinde zaman zaman çok ekonomik kampanyalar oluyor canım. Genelde kitaplarımı bu şekilde temin ediyorum. :40:
Söz ettiğin kampanya baya baya bedava gibiymiş lakin tek kitaplık sipariş, ödenecek kargo ücretiyle, kampanyasız fiyata gelmez mi? :31:
Bu durumda kitapyurdu kelepirlerinden de birkaç kitap siparişi daha ekleyerek ekonomik hale getirmek gerekir. :54:

Ben de aynen öyle yaptım canım :1: Ne zamandır sepette bekleyen kitaplar vardı. Onlarla birlikte aldım. 8 kitaba kargo dahil 22 tl ödedim :)
Böyle kampanyaları çok seviyorum. Okunacak stoğu bitince ilaç gibi geliyor :)

Ben de aynen öyle yaptım canım :1: Ne zamandır sepette bekleyen kitaplar vardı. Onlarla birlikte aldım. 8 kitaba kargo dahil 22 tl ödedim :)
Böyle kampanyaları çok seviyorum. Okunacak stoğu bitince ilaç gibi geliyor :)

$0_7172b_c5a88c2a_M.gif
Vaaay!!! Çok iyiymiş... Keyifle okumanı dilerim buseancım. $an.gif

Nihayet 2013 yılının ilk kitabını bitirdim bu sabah.

Kadından Kentler - Murathan MUNGAN

Nedense seviyorum ben Murathan MUNGAN'ın anlatımını. Kitap adından da anlaşılacağı gibi kısa kısa öyküler halinde farklı kentlerden farklı kadınların hikayelerini anlatıyor. Karakterler hep kadın. En sonu çok hoşuma gitti. Çok iyi toparlamış kitabı. Tavsiye ederim.

LAydLiNe : 1

merhabalar
d&r internet sitesinde ayşe kulin kitaplarında %40 indirim olduğu yazıyor,üstelik 25 TL üstü alışverişlerde kargo ücretsiz.:34:

ama kredi kartı kullanmadığımız için ben yararlanamıyorum :14: kredi kartı dışında ödeme seçeneği var mı? bilgilendirirseniz sevinirim.

merhabalar
d&r internet sitesinde ayşe kulin kitaplarında %40 indirim olduğu yazıyor,üstelik 25 TL üstü alışverişlerde kargo ücretsiz.:34:

ama kredi kartı kullanmadığımız için ben yararlanamıyorum :14: kredi kartı dışında ödeme seçeneği var mı? bilgilendirirseniz sevinirim.
havale ile de alınabiliyor,ben iş bankası kullanıyorum o şekilde alışveriş yapmıştım.
alternatif başka banka hesap numaraları da vardı.

1- Bir İnsan Olarak Hz. Muhammed (s.a.v) / Yusuf SANCAKTAR
2- Seçilmiş Düşünceler (Denemeler) / Friedrich Nietzsche

Arka Kapak
XIX. yüzyılın en önemli ve en etkili Alman filozoflarından F. W. Nietzsche felsefenin temeline çağının düşünce ve değerlerine toptan bir karşı çıkışı kor. En büyük amacı, insanı kurtarmak, onu kuru akılcılıktan uzaklaştırarak kendisinin ne olduğu üzerine düşündürmektir. Nietzsche'nin önemi spekülatif düşünceyi yatsıyarak düşünce ile yaşam arasında canlı bir bağlantı kurmaya çalışmış olmasındadır. Filozofun çeşitli eserlerinden derlenmiş özdeyişleri içeren "seçilmiş düşünceler'i" Türk okuruna üçüncü basımı için çevirmenince yeniden gözden geçirilmiş ve genişletilmiş olarak sunuyoruz.

kedi83 . . 2

Nihayet 2013 yılının ilk kitabını bitirdim bu sabah.

Kadından Kentler - Murathan MUNGAN

Nedense seviyorum ben Murathan MUNGAN'ın anlatımını. Kitap adından da anlaşılacağı gibi kısa kısa öyküler halinde farklı kentlerden farklı kadınların hikayelerini anlatıyor. Karakterler hep kadın. En sonu çok hoşuma gitti. Çok iyi toparlamış kitabı. Tavsiye ederim.

LAydLiNe : 1

Çok güzel bir kitaptı, çok sevmiştim. Bende herkese tavsiye ederim bu kitabı.

Back