- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #5.681
kızlar oy verdim sizlere topiş kıyağı değil tanıdığım için kulita özellikle sanaher yerde
bende aday ola ola en kendini beğenmişlere olmuşum
kim verdiyse ismimi yakalarsam ağzını burnunu kırıcam
kızlar ben şuan daniel goleman'ın duygusal zeka kitabını okuyorum. anne olacaklara ve çocuk sahibi olanlara tavsiye ediyorlar
kızlar ben şuan daniel goleman'ın duygusal zeka kitabını okuyorum. anne olacaklara ve çocuk sahibi olanlara tavsiye ediyorlar
kızlar oy verdim sizlere topiş kıyağı değil tanıdığım için kulita özellikle sanaher yerde
bende aday ola ola en kendini beğenmişlere olmuşum
kim verdiyse ismimi yakalarsam ağzını burnunu kırıcam
Özgüveni yerinde olan insanları bazen böyle niteleyenler olur tatlım hiç takılma,bende şaşırdım ismini gördüğümde.
Canimsin gordum cok tesekkur ederimsanada oy verdim cnm bi yerde
Kulitta benimde adayım bir kaç başlıkta
Kızlar Kulitta ablamız kk enlerinde bir çok dalda aday oldu, bende Türkçe'yi en güzel kullanan kk üyesi bölümünde adayım hadi bakalım o narin pamuk elleriniz oy kullanmaya
Anketler bu attığım linkte.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri-f1211/
kızlar ilgilenirseniz severim bu yazarı tavsiye ederim
Gabriel Garcia Marquez Seti (16 Kitap Takım) - Gabriel Garcia Marquez - %50 indirimli : Kitap | idefix.com
Evet ben de kullandım oyumu bir güzel.... Beni de asker eşiyim, tüm forumlarda ağlıyorum diye en duygusal kadınlar kulübü üyesi listesine eklemişler.... Destek verin bacılar....
Bu arada Amin Maalouf' un en son romanı Doğu'dan Uzakta'ya başladım... Bu ayı bir ya da en fazla iki kitapla bitirebileceğim sanırım :44:
Evet ben de kullandım oyumu bir güzel.... Beni de asker eşiyim, tüm forumlarda ağlıyorum diye en duygusal kadınlar kulübü üyesi listesine eklemişler.... Destek verin bacılar....
Bu arada Amin Maalouf' un en son romanı Doğu'dan Uzakta'ya başladım... Bu ayı bir ya da en fazla iki kitapla bitirebileceğim sanırım :44:
Hemen oy veriyorum.Kulitta'ya zaten birçok yerde vermiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?