- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
- Konu Sahibi PrensesPeri
- #5.641
donukpudra........2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uçurtma Avcı'sını bitirdim...Şahaser diyorum....Neden bu kadar ertelenmiştim okumayı diye kızdım kendime
Bu arada yeni kitaplarımı bekliyorum heyecanla...Kargoyla gelirler birazdan...Bugüne dek birçok yerden kitap aldım genelde kitapçılardan ama hepsibura.com Süpermis!!!Fiyatlar çok ucuz ve kargo parası yok!!!!5 liralık kitaplarda bile kargo yok mesela...Şideetle tavsiye ederim....
fidele....1
Limon Ağacı/Sandy Tolan
Başlarda aşırı zorlanmama rağmen ortasından sonra nasıl akıp gittiğini anlayamadım.
Okuyan çoğu kişi gibi ben de iyi ki bitirmişim diyorum.
pekmez_akilli:4
Tatlım Aşka Veda - Can Dündar değil mi?
Çok eskiden yaklaşık bir 10 yıl önce okudum sanırım Adı Aylin'i. Ayşe KULİN'in okuduğum bütün kitapları hoşuma gitmişti. Demek ki beklentiler farklı olduğu için herkeste aynı düşünceyi yaratmıyor kitaplar.
Hala kitap okuyamıyoruuuuuuummmm...
Gitmiyor elim kitaba kaç zamandır.
Kurudum, içim kurudu
can yücel in aşka vedasını bitirdim.suna kıraç ın ömrümden uzun ideallerim var kitabına başladım.
mehtap51........4
Uçurtma Avcı'sını bitirdim...Şahaser diyorum....Neden bu kadar ertelenmiştim okumayı diye kızdım kendime
Bu arada yeni kitaplarımı bekliyorum heyecanla...Kargoyla gelirler birazdan...Bugüne dek birçok yerden kitap aldım genelde kitapçılardan ama hepsibura.com Süpermis!!!Fiyatlar çok ucuz ve kargo parası yok!!!!5 liralık kitaplarda bile kargo yok mesela...Şideetle tavsiye ederim....
fidele....1
10.- TL. üzeri tüm kitap siparişlerinde kargo bedava zaten.
Ayrıca ücretsiz kargo özelliği olan kitaplar da, dediğin gibi 3 - 5 TL. dahi olsa kargo bedava. Eki Görüntüle 577550
Mucize fırsat gerçekten. İhtiyacı olanlar mutlaka yararlanmalı bence de. :81:
Geldi mi kitapların canım? Keyifli okumalar dilerim. Eki Görüntüle 577549
Hepsiburada.com | Kitap Film Müzik - İndirimdekiler Listesi
kızlar zaman zaman bu konuyu konuştuk ama ben özel olarak sormak istiyorum
zamanım az, hiç keyif vermeyecek bir kitapla da sadece bitirmek uğruna zaman kaybetmek istemiyorum..
sizce bir kitap sıkıcı olduğu zaman tekrar başlanmamak üzere bırakılıp başka kitaba mı geçilmeli yoksa sonuna kadar devam mı edilmeli?:26:
bazen araya kitap alarak okuyorum ama inat etmekle de hata mı yapıyorum acaba diye düşünüyorum.
zamanım az, hiç keyif vermeyecek bir kitapla da sadece bitirmek uğruna zaman kaybetmek istemiyorum..
sizce bir kitap sıkıcı olduğu zaman tekrar başlanmamak üzere bırakılıp başka kitaba mı geçilmeli yoksa sonuna kadar devam mı edilmeli?:26:
bazen araya kitap alarak okuyorum ama inat etmekle de hata mı yapıyorum acaba diye düşünüyorum.
14 aralık son diyordu geçen gün ama değil mi kampanya'da kulittacım, yoksa sık sık yapıyor mu hepsiburada bunu
Son okuduğum kitap..
Ve az önce başlamış olduğum kitap ise;
Özlemişim Sabahttin Ali'yi :)
Ya ben kitap almaya da okumaya da doyamıyorum Evde bir sürü kitap var ve ben hala kitap listesi yapıyorum..
Az önce yine ekledim; ekmek arası, milenaya mektuplar, yer altından notları.. Bunları alacağım, hele ki ekmek arası.. Ah ne güzel bir şey o :)
Dün de "şeytanı uyandırma, empati" kitaplarını aldım. Şu vize arefesinde ne ara okuyacaksam artık
işte geldim burdaayım
kızlar yaz boyunca cok yogundum okuyamadım pek fazla ve hamile oldugumu öğrendim yakına bakamadım mide bulantısı oluyodu ama şim goç gibiyim
bu ay 3 kitap bitirdim
grinin elli tonu
karanlığın elli tonu
özgürlüğün elli tonu
yetişkinler için yazılmış erotik kitap serisi erotizm den midem bulandı :) yazın okunabilir..
şimdi ayşe kulinin boranın kitabını okuyorum(gizli anıların yolcusu kitabındaki karaktelrden bir diğerinin ağzından yazılmış)
Lyre;3 (şimdilik )