• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Biraz geç kaldım ama kitap yollamak için;Türk ve Dünya klasiklerinden seçtiğim kitapları temin edip yollayabilirim en kısa sürede:

Theodor W. Storm - HAYALET SÜVARİ

Charlotte Bronte - JANE EYRE

Antov Çehov - ÜÇ KIZ KARDEŞ

Charles Dickens - OLiVER TWİST

Maksim Gorki - BENİM ÜNİVERSİTELERİM

Namık Kemal - ZAVALLI ÇOCUK

Ivan Sergeyeviç - BABALAR ve OĞULLAR

Daniel Defoe - ROBİNSON CRUSOE

Jack London - BEYAZ DİŞ

İletişim bilgilerini gönderirsiniz,güncel listeyi bulamadım bu arada eğer bu yazdıklarım varsa farklı bir listede oluşturabilirim imkanlar dahilinde:26:

Bu siparişlerim maalesef iptal edildi.
Temin edemeyeceklerini söylediler,4'ünü.Bende temin edemeyeceğiniz kitabı neden satışa sunuyorsunuz vs..dedim
Neyse;
Bu akşam kitapyurdundan yeni sipariş verdim.

BEYAZ DİŞ
DEMİRYOLU ÇOCUKLARI
JANE EYRE
KÜÇÜK KADINLAR
DAVİD COPPERFİELD
MONTE CRİSTO KONTU
OLİVER TWİST
ON BEŞ YAŞINDA KAPTAN
SEFİLLER

Umarım sorunsuz olarak ulaşır bu kez.

Bu arada Kasım ayının 2. kitabını bitirdim bir solukta.

En Mavi Göz Toni MORRİSON nobel ödüllü güzel bir kitap.

Zenci bir kızın gözlerinin rengi mavi olursa herşeyin değişip güzelleşeceğine dair umutları ve duaları....

Ausencia - 2

ooooooooooooooooof !!!!

gene çok "mal" bir döneme girdim... ne kitap okuyorum ne film seyrediyorum ne piyano öğrenip bırakmıştım ona devam ediyorum ne fotoğraf çekiyorum

giysiymiş aşkmış televizyon internetmiş boş boş şeylere dalıyorum

sizce bunun nedeni ne olabilir ? hadi film izleyim diyorum gidip saçma sapan bir dizi izliyorum... kitap okuyayım diyorum o an birşey oluyo sıkılıyorum...

geçen sene sınav senemdi ve bir iki yerde sınav senesinde hep türkçe sorusu çözünce hani o uzun paragraflar bir süre sonra refleks haline geliyor paragrafı özetliyorsunuz diyor.. yani elinize roman alınca onuda aynı şekilde okuyormuşsunuz :/ aslında bana mantıklı geldi... buna katılan var mı ?

peki bana elimden zor bırakacağım kadar sürükleyici (gerilim istemiyorum) bir kitap önerir misiniz..

Dan Brown serisi

Açlık oyunları serisi (özellikle alaycı kuş) - Susanne Collins

Olasılıksız - Adam Fawer

Simyacı - Paulo Coelho

Zar Adam - Luke Rhinehart

Kara kule serisi

Sherlock holmes serisi

Dünyanın ilk günü - Beyazıt Akman

Bin muhteşem güneş - Khaled Hosseini

Şimdilik aklıma gelenler...
Gerçi bir çoğu içinde gerilim unsurlarını barındırıyor tabi:31:

Son düzenleyen: Moderatör:
ooooooooooooooooof !!!!

gene çok "mal" bir döneme girdim... ne kitap okuyorum ne film seyrediyorum ne piyano öğrenip bırakmıştım ona devam ediyorum ne fotoğraf çekiyorum

sizce bunun nedeni ne olabilir ? hadi film izleyim diyorum gidip saçma sapan bir dizi izliyorum... kitap okuyayım diyorum o an birşey oluyo sıkılıyorum...

geçen sene sınav senemdi ve bir iki yerde sınav senesinde hep türkçe sorusu çözünce hani o uzun paragraflar bir süre sonra refleks haline geliyor paragrafı özetliyorsunuz diyor.. yani elinize roman alınca onuda aynı şekilde okuyormuşsunuz :/ aslında bana mantıklı geldi... buna katılan var mı ?

peki bana elimden zor bırakacağım kadar sürükleyici (gerilim istemiyorum) bir kitap önerir misiniz..

Ruhsal durumumuz zaman zaman değişkenlik gösterebiliyor canım.
Akışına bırakmak lazım, içinden geleni yapıver bir süre, kendiliğinden yoluna girecektir.

İlk anda aklıma geliveren, elimden bırakamadığım birkaç tavsiye... :77 :16:

Serenad / Zülfü Livaneli
Kız Kardeşim İçin / Jodi Picoult
Yapboz / Jodi Picoult
Bir Milyon Küçük Parça / James Frey
Şarap Kadın / Ulviye Alpay

canımcım bulundugun yerde kütüphane yokmu?oraya gidip kayıt olsan.15 günde süre veriyorlar.hem kendini süreye odaklamış olursun hemde hep hep kitap alma derdinden kurtulmus olursun :34:

Bu kütüphane olayı ne zamandır aklımda olan bir durum ama nedense hiç üzerine düşmüyorum :31::31::31: Aslına bakarsan sanırım kitap okumak istemiyorum...Yoksa elimde takas edilmeyi bekleyen kitaplar var onları değiştirmek için bile sahaflara gitmeye üşeniyorum :14::14::14:

******Ekim ayı derecelerimiz ******

1. miz eski_bir_masal :65: :46: :65: :46:

2.miz LadySubaru :81::nazar: :129:

3.lerimiz morvent,KRoNiKDeLi,kulitta,diltesne :81: :nazar: :128:​

smiley-emoticone-passe-temps-loisirs-livre-lecture-club.gif

1 kasım - 30 kasım 2012

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. LadySubaru .......6........
  2. gonca2206 ......5..........
  3. yelkenlikiz ........3.........
  4. diltesne .......3......
  5. DatluCadu ........2........
  6. kulitta ........2........
  7. LadyEvil .......2......
  8. nuclear .......1......
  9. Ausencia ........1........
  10. epicdeath .........1.......
  11. samanyolu ......1.......
  12. KRoNiKDeLi .......1.........
  13. kedi83 .......1.........
  14. roseizmir ........1...........
  15. Mathilda11 ........1........
  16. badezuzum ......1.........
  17. fidele ......1.........
  18. eski_bir_masal ................
  19. morvent ................
  20. gulshenidil ................
  21. yorgun savascı ...............
  22. busean ..............
  23. AskInihan ..............
  24. PrensesPeri ..............
  25. H_İ_S ..............
  26. DisTurBia ................
  27. orlic ................
  28. neenone ...............
  29. tugcecan ................
  30. piolin ...............
  31. prenses_84 ................
  32. gonca2206 ................
  33. ehlimana ................
  34. sudem34 ................
  35. yemyesilcit ................
  36. pretty__woman ................
  37. YagmurunElleri ................
  38. Maip ..............
  39. tweetypinar .............
  40. december90 ................
  41. masal26 ............
  42. cemre25 .................
  43. oyaebrar ..............
  44. Lyre ................
  45. nilayu ................
  46. orchidea ................
  47. bal10 ................
  48. pinararip ................
  49. pogopogo ..................
  50. pembelii ................
  51. EsmerKralice ...............
  52. cyd86 ................
  53. suprensesi ...............
  54. kays34 ..............
  55. soft85 ................
  56. pinaran ...............
  57. hande85 ................
  58. meLiqe34 ................
  59. melikea123 ................
  60. gaydirigubbak ................
  61. QueenD ................
  62. Sumeyye_57 ................
  63. canndann ................

Sınavıma 30 gün kaldı, zorlayıcı, sert bir mesleki belge sınavı yine okumaya ara vermek zorundayım.:2:
2 yarım bıraktığım kitabı sonunda bitirdim.
Çalışmaktan bunaldığımda belki araya 1-2 kitap kaçamağı daha sıkıştırabilmeyi umuyorum.:14:
Hepinizi kocaman öpüyorum, keyifli okumalar dilerim...:16:

şimdiden başarılar dilerim :16::16: Allah emeklerini boşa çıkartmasın :16:

ooooooooooooooooof !!!!

okurken değilde okuduktan sonra öyle oluyor bende.çok hoşuma giden cümleleri ve kısa bir özeti zihnimde yer ediniyor :34: tüm ayrıntıları kalmıyor :17:

dönem dönem hepimize oluyor o.tamamen boşa geçen zamanlar.yaptıgından tad almıyorsun.bir müddet sonra geçer tatlım :29:

Bu kütüphane olayı ne zamandır aklımda olan bir durum ama nedense hiç üzerine düşmüyorum :31::31::31: Aslına bakarsan sanırım kitap okumak istemiyorum...Yoksa elimde takas edilmeyi bekleyen kitaplar var onları değiştirmek için bile sahaflara gitmeye üşeniyorum :14::14::14:

bende nihana kitap bakarken bahaneyle gittim üye oldum :34: çalışan kadın beni biraz soğuttu oradan :47: ama yinede gitmeye devam edeceğim inş :34: sende cemre25 gibi bir döneme girmişsin.bir müddet okumayı düşünme ve bunun içinde suçluluk hissetme :34: topiği takip et.kitap yorumlarını okudukça kendiliğinden tekrar okumaya başlarsın :29:

Dan Brown serisi

Açlık oyunları serisi (özellikle alaycı kuş) - Susanne Collins

Olasılıksız - Adam Fawer

Simyacı - Paulo Coelho

Zar Adam - Luke Rhinehart

Kara kule serisi

Sherlock holmes serisi

Dünyanın ilk günü - Beyazıt Akman

Bin muhteşem güneş - Khaled Hosseini

Şimdilik aklıma gelenler...
Gerçi bir çoğu içinde gerilim unsurlarını barındırıyor tabi:31:

merhaba :3::3: değerli tavsiyelerin için teşekkürler :16::16:

senide listemize ekleyeyim mi?aramızda daha sık görmek isterim :34:

fidele hoşgeldin aramıza :16::16: keyifli paylaşımlar dilerim :16:

şimdi nihana kitap gönderen arkadaşlarımız;

kulitta
DatluCadu
KroNİKDeli
H_İ_S
kedi83
Ausencia
gulshenidil
beyazkakao

bu kişilerin dışında benim unuttugum varsa kendini hatırlatabilirmi lütfen :17:

örnek olması adına paylaşmak istiyorum :34:

Hoşgeldin canım...
Paulo coelho nun kitapları ilgimi çeker. Yorumlarını bekliyorum.

Yarına kadar bitecek gibi görünüyor ama sanki bu kitap biraz hayal kırıklığı oldu bende...Daha önce birçok kitabını bayılarak okumuştum..Bu sanki çocuklara verilen hayat derslerini derler gibi,Küçük prens tadında.

Bu kadar çabuk bitirmemin nedeni de üç sayfada bir gereksiz ik sayfa boş bırakmış bölüm atlarken ve kocaman kocaman yazılarla yazılmış kitap!!!

Son yorumumu yarın yaparım canım sevgiler:16:

selam kızlar, hepsini okuyamadım mesajların okuduğum kadarıyla birkaç alıntı yaptım, bu ara ders materyali tarama, hazırlamaktan roman okuyamıyorum maalesef, ders kitaplarını yazsam olur mu, taradıklarımı yani:D

ama arada 5-10 sayfa da olsa "bu hayat sizin"i okuyorum bu kampanya sayesinde tanıdım bu kitabı da, kesinlikle çevremdeki ortaokul liselilere hediye edilebilecek bir kitapmış beni de etkiliyor hayata bakış açısından :16:
Patrick Süskind - Koku

Sinema filmide hoştu...

Lady Subaru......2

filminin etkisinde kalmıştım ben bir süre :18:

kızlar konu takibimde ama yazamıyorum :17::17: ablam tanıyı koydu kasım depresyonuna girmişim :9::9: bol güneşli havalardan sonra kapalı hava böyle ediyormus insanı :17: bi halsizlik bir hissizlik var.ruh gibi oldum :44:

nihancıgım kalan kitaplarda gelmiş.çok sevindim.kampanyamızı tamamlamış oluyoruz böylece :32: Allah yüzümüzü kara çıkartmadı.şükürler olsun.keyifle okusunlar :16::16: nereye koydunuz kitapları?küçük bir kitaplıkmı yaptınız?tüm okulmu faydalanacak şimdi?

daha 1 kitap bitiremedim ben de :(

Kasım ayı beni de etkiledi bu yıl... Eşim olmadığından olsa gerek... :31: Onsuz bir yıl dönümüne daha girmek zorunda kaldığımdan sanırım... Hiç okuyamadım... Okumayı da düşünmüyorum bu ay... :14:
canım daha nice yıl dönümleriniz olacak sonuçta, asker yolunu bekledim diye nostalji yaparsın ileride, bilmiyorum yaptınız mı kağıtla mektuplaştınız mı? ayrı geçen bu dönemin hoş bir hatırası olur ilerisi için diye düşündüm :34:

fidele hoşgeldin aramıza :16::16: keyifli paylaşımlar dilerim :16:

şimdi nihana kitap gönderen arkadaşlarımız;

kulitta
DatluCadu
KroNİKDeli
H_İ_S
kedi83
Ausencia
gulshenidil
beyazkakao

bu kişilerin dışında benim unuttugum varsa kendini hatırlatabilirmi lütfen :17:

örnek olması adına paylaşmak istiyorum :34:

Listeyi güncelleyelim bakalım gözden kaçan var mı canımcım. :77: :54:

PrensesPeri
kulitta
DatluCadu
KroNİKDeli
H_İ_S
kedi83
Ausencia
gulshenidil
beyazkakao

bende nihana kitap bakarken bahaneyle gittim üye oldum :34: çalışan kadın beni biraz soğuttu oradan :47: ama yinede gitmeye devam edeceğim inş :34: sende cemre25 gibi bir döneme girmişsin.bir müddet okumayı düşünme ve bunun içinde suçluluk hissetme :34: topiği takip et.kitap yorumlarını okudukça kendiliğinden tekrar okumaya başlarsın :29:

Burayı takipteyim periciğim...Bu arada ne kadar pozitifsin :16::16: Enerjini burdan bile alabiliyorum :16::16:

Merhaba, çok teşekkürler:16:

Özellikle son 2 yıldır düzenli hiç kitap okuyamıyorum...Ekleyin beni de listeye, belki bu sayede kendimi zorlarım biraz:17:

Hoş geldin M e L o D i cim. $000okkk000.gif
Bundan böyle okuyabilmek için değil, kitabı elinden bırakabilmek için kendini zorlayacaksın. $47179848_1249529669_6_5.gif
Benden söylemesi, :9: keyifli okumalar dilerim. :16:

Listeyi güncelleyelim bakalım gözden kaçan var mı canımcım. :77: :54:

PrensesPeri
kulitta
DatluCadu
KroNİKDeli
H_İ_S
kedi83
Ausencia
gulshenidil
beyazkakao

alıntadaki listeyle senin listene bakıyorum bende saf saf :9::9: kendimi unutmusum :17::17: teşekkürler kulittamm :29::54::16:

Burayı takipteyim periciğim...Bu arada ne kadar pozitifsin :16::16: Enerjini burdan bile alabiliyorum :16::16:

teşekkürler canım benim :16::16::16: hep pozitif olmaya çalışıyorum.yansıtabiliyorsam ne mutlu :29::29:

Merhaba, çok teşekkürler:16:

Özellikle son 2 yıldır düzenli hiç kitap okuyamıyorum...Ekleyin beni de listeye, belki bu sayede kendimi zorlarım biraz:17:

o halde hoşgeldin aramıza :16::16:

dün başladığım ve bir solukta çok severek okuduğum bir kitap oldu :))
çocuklara tavsiye edilecekler listesine koymuştum özellikle erkek çocukları listemdeydi ama önce okumam gerekiyordu tabi
aslında sıradaki kitabım bu olmamasına rağmen araya sıkıştırdım (tanrı daima tebdil i kıyafet gezer :)) hala beklemede)
KORKU OKULU /GİTTY DANESHVARİ

duyan bilen var mı bilmiyorum ama çok hoştu çocuklar kesinlikle çok sevecekler
eğlenceli komik ürkütücü:))) çok güzeldi
çocuklarınıza alıp okutabilirsiniz

dün başladığım ve bir solukta çok severek okuduğum bir kitap oldu :))
çocuklara tavsiye edilecekler listesine koymuştum özellikle erkek çocukları listemdeydi ama önce okumam gerekiyordu tabi
aslında sıradaki kitabım bu olmamasına rağmen araya sıkıştırdım (tanrı daima tebdil i kıyafet gezer :)) hala beklemede)
KORKU OKULU /GİTTY DANESHVARİ

duyan bilen var mı bilmiyorum ama çok hoştu çocuklar kesinlikle çok sevecekler
eğlenceli komik ürkütücü:))) çok güzeldi
çocuklarınıza alıp okutabilirsiniz

Bence bu kitabı da okuduğun sayıya ekleyebilirsin gonca2206cım.
Katagori ayırımı yapmıyoruz ki?
Üstelik okuma alışkanlığı edinmek isteyenlerin boğulmamak için
gençlik kitaplarıyla başlangıç yapmalarını tavsiye ediyorum.
Konuları ve bir solukta okunuyor olmaları gayet keyifli. :8:

Bence bu kitabı da okuduğun sayıya ekleyebilirsin gonca2206cım.
Katagori ayırımı yapmıyoruz ki?
Üstelik okuma alışkanlığı edinmek isteyenlerin boğulmamak için
gençlik kitaplarıyla başlangıç yapmalarını tavsiye ediyorum.
Konuları ve bir solukta okunuyor olmaları gayet keyifli. :8:

teşekkür ederim
çocuk kitapları olduğundan okuduğum kitap sayısına eklemiyorum aslında
ayda 3_4 çocuk kitabı okurum genelde ortaokula hitap ettiğim için
bence de okumaya yeni başlayanlar içn bu tarz kitaplar ideal
bu arada sevgili kitap severler sylvia plath,virginia woolf ,nilgün marmara ve sevgi soysal kitapları arıyorum :))
elinde olan takas ya da satmayı düşünen varsa duyrulur
bir de huzur un(AHMET HAMDİ TANPINAR) en eski baskısını aramaktayım

Back