• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Khaled Hosseını - Uçurtma Avcısı 'Nı sonunda aldım, bugün başlıyorum....Bu aralar fazla harcama yaptığımdan cep boyunu aldım biraz göz yorar ama olsun çok istediğim bir kitaptı...:68:

Okumakta olduğum iki kitabı nadasa bırakarak Kızlar / Lori Lansens kitabına başladım.
Kafalarından yapışık olarak dünyaya gelmiş ikizlerin hikayesi.
Henüz 30. sayfada olduğum halde, ilk cümleden itibaren etkileyici ve sürükleyici bir roman.
Kitapyurdu kelepirlerinden çok uygun fiyata aldım ve kitap ihtiyacı olan arkadaşlarımın
Kitapyurdu kelepir bölümünü incelemelerini tavsiye ediyorum.
Yorumları değerlendirerek onşarca kitap alabilirdim lakin zor da olsa kendimi 10 kitapla sınırladım.
Kitaplarım dün elime ulaştığında delirdim. Hepsini aynı anda okumaya başlamak istedim.
Bu kadar uygun fiyata bu kadar kaliteli kitaba sahip olmamı sağladığı için kitapyurduna teşekkürler.

Okumakta olduğum iki kitabı nadasa bırakarak Kızlar / Lori Lansens kitabına başladım.
Kafalarından yapışık olarak dünyaya gelmiş ikizlerin hikayesi.
Henüz 30. sayfada olduğum halde, ilk cümleden itibaren etkileyici ve sürükleyici bir roman.
Kitapyurdu kelepirlerinden çok uygun fiyata aldım ve kitap ihtiyacı olan arkadaşlarımın
Kitapyurdu kelepir bölümünü incelemelerini tavsiye ediyorum.
Yorumları değerlendirerek onşarca kitap alabilirdim lakin zor da olsa kendimi 10 kitapla sınırladım.
Kitaplarım dün elime ulaştığında delirdim. Hepsini aynı anda okumaya başlamak istedim.
Bu kadar uygun fiyata bu kadar kaliteli kitaba sahip olmamı sağladığı için kitapyurduna teşekkürler.

Şimdi markafoniden indirimli kitap alıyordum bu mesajı görünce kafam karıştı...Ben kitap yurduna bir göz atayım :44::44::44:

Şimdi markafoniden indirimli kitap alıyordum bu mesajı görünce kafam karıştı...Ben kitap yurduna bir göz atayım :44::44::44:

Karar verebildin mi canım? Ben de markafoni indirimlerini görmüş oldum. :40:
Okuoku.com indirimlerine de bakmanı tavsiye ederim. :16:

Karar verebildin mi canım? Ben de markafoni indirimlerini görmüş oldum. :40:
Okuoku.com indirimlerine de bakmanı tavsiye ederim. :16:

Kitapyurduna baktım ama ben bulamadım sanırım kulitta...Bulduğum bölümde satışta olan hiç kitap yoktu :44::44: Ben sahaflara gitmeyi planlıyorum bu akşam eğer yetişebilirsem kapanışlarına eski kitaplarımı takas edip daha sonra alamadığım ve almak istediğim kitapları markafoniden alayım diye düşünüyorum... Bu ay hiç kitabım olmadığı için okumam bir kitapla sınırlı kaldı :14::14:

Kitapyurduna baktım ama ben bulamadım sanırım kulitta...Bulduğum bölümde satışta olan hiç kitap yoktu :44::44: Ben sahaflara gitmeyi planlıyorum bu akşam eğer yetişebilirsem kapanışlarına eski kitaplarımı takas edip daha sonra alamadığım ve almak istediğim kitapları markafoniden alayım diye düşünüyorum... Bu ay hiç kitabım olmadığı için okumam bir kitapla sınırlı kaldı :14::14:
markofoniye derinlemesine bakamadım henüz. Bir kaç kıyas yaptığımda kitapyurdunu daha uygun buldum.
Düşündüğün kitapları başka sitelerde aratarak kıyaslama yapmanı tavsiye ederim canım.. Uçuk farklar olabiliyor.
İnşaallah sahaflarda gönlünce kitaplar bulursun.

Verdiğim link Edebiyat kelepirleri canım. :77:

internet kitapnz kitapyurdu.com -arama-

Bu link karışık katagori :77:

http://www.kitapyurdu.com/kampanya/kelepir.asp?sType=9

markofoniye derinlemesine bakamadım henüz. Bir kaç kıyas yaptığımda kitapyurdunu daha uygun buldum.
Düşündüğün kitapları başka sitelerde aratarak kıyaslama yapmanı tavsiye ederim canım.. Uçuk farklar olabiliyor.

Dün sahaflara gittim...Yeni evimde yerim olmadığı için gerçekten kitaplığımda bulunmasını istediklerimin dışındaki kitaplarımı yenileriyle takas ettim...5 tane yeni kitabım oldu :16::16::16:

Açık konuşmak gerekirse netten çok kitap alan birisi değilim kulitta...Kitap sahaflardan kitap kokusu içine çekilerek alınır diye düşünüyordum...Ama internetle sahaflar arasında ciddi fiyat farkı olduğu için artık internetten almayı da düşünüyorum...Senden öğreneceğim çok şey var sanırım...İhtiyacım oldukça senden yardım isterim :17::17::17:

Kitap yurdunda kelepirler bölümünden haberim yoktu. Şimdi bakmak istiyorum ama sitede sorun var açılmıyor hiç. En kısa zamanda bakacağım.

Dün sahaflara gittim...Yeni evimde yerim olmadığı için gerçekten kitaplığımda bulunmasını istediklerimin dışındaki kitaplarımı yenileriyle takas ettim...5 tane yeni kitabım oldu :16::16::16:

Açık konuşmak gerekirse netten çok kitap alan birisi değilim kulitta...Kitap sahaflardan kitap kokusu içine çekilerek alınır diye düşünüyordum...Ama internetle sahaflar arasında ciddi fiyat farkı olduğu için artık internetten almayı da düşünüyorum...Senden öğreneceğim çok şey var sanırım...İhtiyacım oldukça senden yardım isterim :17::17::17:

Yeni kitapların hayırlı olsun canımcım. Keyifle okumanı dilerim. Eki Görüntüle 556850
Okuma aşıkları, bir süre sonra kitapları arşivleme sorunu yaşıyoruz genelde.
Ben de birkaç yıldır, favori kitaplarım dışındakileri elden çıkarıyorum KRoNiKDeLicim.
Yaşadığımız mekan uygun olmayınca kitaplarımızla vedalaşmak zorunda kalıyoruz.
Netten alışveriş konusunda yardıma ihtiyacın olursa, severek bildiklerimi paylaşırım.:16:

Kitap yurdunda kelepirler bölümünden haberim yoktu. Şimdi bakmak istiyorum ama sitede sorun var açılmıyor hiç. En kısa zamanda bakacağım.
Linkler bende açıldı canım. Kısa süreli bir sorundu sanırım.

Bildiğim diğer kitap sitesi kelepirleri;
İlknokta kelepirler :77:
ilknokta.com -- kitap dnyas

okuoku indirimli kitaplar :77:
Okuoku.com: İndirimdekiler

Julia Navarro - Kutsal Kefen
kaçıncı kitabım olduğunu unuttum :26:

Kitap ortanın biraz üstü diyebilirim. Kurgusu, anlatımı güzeldi. Tavsiye ederim, okunmalı.

******Ekim ayı derecelerimiz ******

1. miz eski_bir_masal :65: :46: :65: :46:

2.miz LadySubaru :81::nazar: :129:

3.lerimiz morvent,KRoNiKDeLi,kulitta,diltesne :81: :nazar: :128:​

smiley-emoticone-passe-temps-loisirs-livre-lecture-club.gif

1 kasım - 30 kasım 2012

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. LadySubaru .......6........
  2. gonca2206 ......5..........
  3. yelkenlikiz ........3.........
  4. diltesne .......3......
  5. DatluCadu ........2........
  6. kulitta ........2........
  7. LadyEvil .......2......
  8. nuclear .......1......
  9. Ausencia ........1........
  10. epicdeath .........1.......
  11. samanyolu ......1.......
  12. KRoNiKDeLi .......1.........
  13. kedi83 .......1.........
  14. roseizmir ........1...........
  15. Mathilda11 ........1........
  16. badezuzum ......1.........
  17. fidele ......1.........
  18. eski_bir_masal ................
  19. morvent ................
  20. gulshenidil ................
  21. yorgun savascı ...............
  22. busean ..............
  23. AskInihan ..............
  24. PrensesPeri ..............
  25. H_İ_S ..............
  26. DisTurBia ................
  27. orlic ................
  28. neenone ...............
  29. tugcecan ................
  30. piolin ...............
  31. prenses_84 ................
  32. gonca2206 ................
  33. ehlimana ................
  34. sudem34 ................
  35. yemyesilcit ................
  36. pretty__woman ................
  37. YagmurunElleri ................
  38. Maip ..............
  39. tweetypinar .............
  40. december90 ................
  41. masal26 ............
  42. cemre25 .................
  43. oyaebrar ..............
  44. Lyre ................
  45. nilayu ................
  46. orchidea ................
  47. bal10 ................
  48. pinararip ................
  49. pogopogo ..................
  50. pembelii ................
  51. EsmerKralice ...............
  52. cyd86 ................
  53. suprensesi ...............
  54. kays34 ..............
  55. soft85 ................
  56. pinaran ...............
  57. hande85 ................
  58. meLiqe34 ................
  59. melikea123 ................
  60. gaydirigubbak ................
  61. QueenD ................
  62. Sumeyye_57 ................
  63. canndann ................

Sonunda vizelerim bitti. Kitaplarıma dönebilirim :)

Julia Navarro - Kutsal Kefen
kaçıncı kitabım olduğunu unuttum :26:

Kitap ortanın biraz üstü diyebilirim. Kurgusu, anlatımı güzeldi. Tavsiye ederim, okunmalı.

busean. . 1

Vizelere hazılanırken bolca ders kitabı okuduğun için kafan karışmış olmalı. :34:
Son listeden sonra taradığımda bu ay ilk kitabını bitirmiş oldun canım. :46:
Finallerde başarılar dilerim. :16:

Ben de geldim ben dee :32::3:

Ama aralık ayına başlayım ben okuduklarımı takip etmeye geç kalmışım biraz :26:

Hoş geldin puzzleseverdeş :9: Ben de bu ay okuyamayacağım zaten yapacak bir şey yok bu ay geçti öylece... Gelecek aya puzzle ve kitap olayına girişeceğim tam gaz...:34:

Hoş geldin puzzleseverdeş :9: Ben de bu ay okuyamayacağım zaten yapacak bir şey yok bu ay geçti öylece... Gelecek aya puzzle ve kitap olayına girişeceğim tam gaz...:34:

Hah ha ha!!! pekmez_akilli arkadaşımıza söz ettiğim 10 günde 8-10 kitap okuyanlardan biri de sensin canımcım. :nazar:
Neyse bir kaç ay daha geçsin, Allahın izniyle mutlu kavuşma kutlamasının ardından, gerçek performansın başlayacak İnşaallah. :nazar: :54:

Back