- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi PrensesPeri
- #5.221
Merhaba hanımlaarr nasılsınız:)
Siz var yaa birtanesiniz, nasıl ödenir hakkınız. Çok sevindik, çok mutlu olduk kitaplarınızı görünce...
Hepinizden Allah razı olsun...
Yaptığınız çok güzel, örnek bir davranış, Rabbim de sizleri güldürsün inşallah...
Bugün okulda sayenizde çok popülerdim Sürekli kargo geliyordu.Hiç bu kadar kargo almamıştım
Bakınız dün ve bugün gelen kargolar
Ve kitaplarımız
Müdürümüz ve diğer öğretmen arkadaşlarım sizlere çok teşekkür ettiler.
Öğrencilere henüz dağıtmadım, kütüphane kaydı yapıldıktan sonra teslim edelim denildi.
74 kitap elimize ulaştı...
Prensesperi dışında kimin kargosu geldi çıkaramadım:26:
Kutunuzu tanıyabilir misiniz bilmiyorum ki...26: Ya da birkaç kitap adı verin ben bakayım gelip gelmediğine, dediğim gibi çıkaramadım kimin kargosu diye:26::26:
Siz var yaa birtanesiniz, nasıl ödenir hakkınız. Çok sevindik, çok mutlu olduk kitaplarınızı görünce...
Hepinizden Allah razı olsun...
Yaptığınız çok güzel, örnek bir davranış, Rabbim de sizleri güldürsün inşallah...
Bugün okulda sayenizde çok popülerdim Sürekli kargo geliyordu.Hiç bu kadar kargo almamıştım
Bakınız dün ve bugün gelen kargolar
Ve kitaplarımız
Müdürümüz ve diğer öğretmen arkadaşlarım sizlere çok teşekkür ettiler.
Öğrencilere henüz dağıtmadım, kütüphane kaydı yapıldıktan sonra teslim edelim denildi.
74 kitap elimize ulaştı...
Prensesperi dışında kimin kargosu geldi çıkaramadım:26:
Merhaba bayanlar...
Benim kargomda dün teslim edilmiş olması gerekiyor...Mesaj geldi bana teslim edildiğine dair :26::26:
Bu ay ki ilk kitabımı bitirim bende...Ayşe kulin'in Sessiz Öyküler adlı öykülerini toplamş olduğu kitabı okudum...Öyküler bana göre değil bunu anladım Öyküler hemen bittiğinden merak duygum canlanmadığından elimde süründü kitap resmen
KRoNiKDeLi ===> 1
Kargo takipte yeni bir bilgi yok. :44:
(Tatvan Acente - Kuryeye Zimmetlendi) :26:
Kutunuzu tanıyabilir misiniz bilmiyorum ki...26: Ya da birkaç kitap adı verin ben bakayım gelip gelmediğine, dediğim gibi çıkaramadım kimin kargosu diye:26::26: