• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Hafta sonu dağıtım olmaz diye biliyorum canım, artık pazartesi inşallah elimizde olurlar, dağıtılırsa bile bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, telefonla haber verirler, çok heyecanlıyııımmm:52::52:

ben de çok heyecanlıyım :21::21::21:

senden bir ricam var.kitapların fotosunu çekebilirmisin?konumuzun ilk mesajına eklemek istiyorum örnek olması adına :34:

Şimdi kargo numarasını aldım sorguladım. Verilen şubeyi aradım. Cumartesi olmaz dediler. Pazartesi bize gelir. Salı ellerinde olur dediler. Dr'da yanlış bilgi verdiler. Tekrar aradım farklı birisi çıktı takip nosunu verdi. Boşuna bekleteceklerdi. :47:

Kitapyurdu link gönderdi şimdi. :8:
Sürat kargo bugün işleme almış şu an paket yoldaymış. Sanırım bu paket de salı günü ulaşacak. :10:
Hayırlısıyla İnşaallah. :nazar:

sabah baktım bende malatyadaymıs :32::32: bir adım daha yaklaşmıs.salı günü elinde olmasını umuyorum :34:

kitap konusunda yazar takıntım da olduğundan kalp ağrısı ve dijtal kaleyi arayacağım prensespericim. Bir de hani yakalarsam kaçırmayayım diye yine aklınıza gelirse ya da ipek ongun kitapları, tavuk suyuna çorba serisi kitaplarından aynısından da bulsam alayım mı diye sormak istedim kızlar. aklınıza geldikçe yazarsınız:34:

tamam canımcım.bence ipek ongun ve tavuk suyuna çorba alabilirsin.onlar birden fazla olsada önemli değil.çok okunuyorlar çünkü :34:
içim buruk şu 4 kitabı tamamlayamadıgımıza :43::43: o kitapları bekleyenlerin boynu bükük kalacak :43:

Ellerine yüreğine sağlık PrensesPericim Eki Görüntüle 544181
Muhteşem şölenin eşliğinde, gayet iyi bir performansla Ekim ay'ını geride bıraktık.
Daima güzellikleri paylaşabilmek umuduyla...

pfxwya8endd.gif

teşekkürler kulittam :30::30::30:

Selam kızlar ben de katılmak istiyorum izin olursaa :17::17:

2013te bende katılacağım aranıza yeni keşfettim burayı çok hoşuma gitti konu sahibinin emeğine sağlık (:

hoşgeldiniz :16::16::16::16: keyifli okumalar dilerim :54:

AskInihancım evdeki kitaplara bakma fırsatım olmadı bazanın altındaydılar zamanım olmadı, kitapyurdundaki kitaplar ucuzuma geldi, oradan aldım canım bugün gönderdim siparişi, inşallah beğenir öğrencilerimiz... 5 gün sonra ulaşır sanırım... Güle güle okusunlar yavrukurtlar...

İskender Pala - ...Ve Gazel Yeniden
İskender Pala - Aşka Dair
Charles Dickens - Büyük Umutlar
Charles Dickens - İki Şehrin Hikayesi
Christy Brown - Sol ayağım
Christy Brown - Her Gün Hüzün(Sol ayağım 2)
Victor Hugo - Sefiller
Ahmet Rasim - Şehir Mektupları
Ahmet Rasim - Gecelerim ve Falaka
Ahmet Rasim - Dünkü İstanbul'da Hovardalık (Kargo Ödeyen Kitaplar arasındaydı Ahmet Rasim seti, 3 kitap birden o yüzden aldım)

kesene bereket canım benim :16::16::16:

kızlar pucca'nın ilk kitabı 'kücük aptalın büyük dünyası' nı bitirdim, ikinci kitabı yani 've geri kalan her sey' kitabının 170. sayfasındayım. okurken gülmekten yerlere yattım. bilginize.

Kasım ayının ilk kitabını bitirdim
Kürk mantolu madonna şu an çok hüzünlü hissediyorum. Hayatında geçirdiği 3-4 ayda bulduğu anlamı ömrü boyunca bulamayan Raif Efendiye çok üzüldüm ve çok etkilendim. Çok şey söylemek isterim ama eminim ki kitabı okuyacak arkadaşlar var. onların merakını kaçırmayayım.

nuclear_1

Sıradaki kitabım Nar Ağacı

Kürk mantolu madonna şu an çok hüzünlü hissediyorum. Hayatında geçirdiği 3-4 ayda bulduğu anlamı ömrü boyunca bulamayan Raif Efendiye çok üzüldüm ve çok etkilendim. Çok şey söylemek isterim ama eminim ki kitabı okuyacak arkadaşlar var. onların merakını kaçırmayayım.

nuclear_1

Merhaba.

Forum takipe tıkladım ve "Kürk Mantolu Madonna" daha zihnim algılarken sinyal verdi bana ve hemen bu iletiyi okudum.

Bir Sabahattin Ali hayranı olarak iyi ki okumuşsunuz demek istedim.

Yeni Dünya ve İçimizdeki Şeytan kitaplarını da, eğer okumadıysanız, çok daha öncelikli olarak okumayı planladığınız başkaca kitaplar yok ise eğer, hemen okuyun isterseniz derim.

Sadece bu sayfayı okudum ve anladığım kadarıyla "kitap kampanyası" gibi bir etkinlik var sanırım aranızda.

Gerçekten bu sayfayı daha önce neden keşfedemediğimi soruyorum şimdi kendime, ancak kısmet bugüneymiş demek ki.

Yukarıda benim durumumda olan bir arkadaşın daha yazısını okudum.

Bu başlıkla ve sizlerle karşılaşmaktan ötürü çok mutlu oldum.

Geriye dönük sayfalar çok fazla, olabildiğince okumaya çalışacağım tabi ki.

Ve yine de eğer sizler için zor olmayacaksa, şu kitaplarla ilgili katkılarınızın genel bir formatını ve bu konuda yapabileceklerim hususunda bana kısaca da olsa bilgi verir ve yönledirme yaparsanız, eminim ki çok faydalı olacaktır. En kısa sürede, çam sakızı çoban armağanı bir katkım olsun ve devam etsin isterim.

Çünkü deneyimleriniz ve bilgileriniz doğrultusunda hareket etmek isterim. Bu en doğrusu olacaktır.

Okuduğunuz kitapları da burada paylaşıyor olmalısınız ki bu konuda da size katılmak isterim ancak kısa bir müddet sonra.

Çünkü şu dönemde yaklaşık bir ay kadar, kitap okuyamayacağım gibi görünüyor, daha doğrusu yaptığım çalışmalar nedeniyle okumam gereken şeyler var bu dönemde ancak bunlar direk bir kitap üzerinde olmayacak bu sürede.

Herkese iyi okumalar diliyorum.

Merhaba.

Forum takipe tıkladım ve "Kürk Mantolu Madonna" daha zihnim algılarken sinyal verdi bana ve hemen bu iletiyi okudum.

Bir Sabahattin Ali hayranı olarak iyi ki okumuşsunuz demek istedim.

Yeni Dünya ve İçimizdeki Şeytan kitaplarını da, eğer okumadıysanız, çok daha öncelikli olarak okumayı planladığınız başkaca kitaplar yok ise eğer, hemen okuyun isterseniz derim.

Sadece bu sayfayı okudum ve anladığım kadarıyla "kitap kampanyası" gibi bir etkinlik var sanırım aranızda.

Gerçekten bu sayfayı daha önce neden keşfedemediğimi soruyorum şimdi kendime, ancak kısmet bugüneymiş demek ki.

Yukarıda benim durumumda olan bir arkadaşın daha yazısını okudum.

Bu başlıkla ve sizlerle karşılaşmaktan ötürü çok mutlu oldum.

Geriye dönük sayfalar çok fazla, olabildiğince okumaya çalışacağım tabi ki.

Ve yine de eğer sizler için zor olmayacaksa, şu kitaplarla ilgili katkılarınızın genel bir formatını ve bu konuda yapabileceklerim hususunda bana kısaca da olsa bilgi verir ve yönledirme yaparsanız, eminim ki çok faydalı olacaktır. En kısa sürede, çam sakızı çoban armağanı bir katkım olsun ve devam etsin isterim.

Çünkü deneyimleriniz ve bilgileriniz doğrultusunda hareket etmek isterim. Bu en doğrusu olacaktır.

Okuduğunuz kitapları da burada paylaşıyor olmalısınız ki bu konuda da size katılmak isterim ancak kısa bir müddet sonra.

Çünkü şu dönemde yaklaşık bir ay kadar, kitap okuyamayacağım gibi görünüyor, daha doğrusu yaptığım çalışmalar nedeniyle okumam gereken şeyler var bu dönemde ancak bunlar direk bir kitap üzerinde olmayacak bu sürede.

Herkese iyi okumalar diliyorum.

merhaba :3::3::3:

hoşgeldin konumuza ve aramıza:29::29::29: bende sana iyi okumalar dilerim:54:

okudugumuz kitapları bitirdikten sonra burada paylaşıyor birbirimizden fikir alıyoruz.ben birde liste tutuyorum.ay sonunda sıfırlanıyor.yeni aya geçmiş oluyoruz.birbirimiz arasında bir yarış değilde daha çok kendimizle yarışıyoruz..topiğimiz 2 yaşında konunun ilk mesajında 2 yılda okunan paylaşılan kitap sayılarını görebilirsin :34:

yapman gereken konuyu aboneliklerine ekleyip takip etmek.ben buradaki yorumlara göre kitap alıyorum daha da hiç yanılmadım :34:

ben seni listemize ekleyeyim.sen istediğin zaman uğra hep bekleriz :16:

birbirimizle kitap paylaşmıyoruz canımcım.bitlisteki bir okul için kampanya yaptık.oraya kitap gönderdik :34:

nuclear_1

kitabın sonunda nasıl ya diye kala kalmıstım :53::53: raif efendiyi taa içimde hissettim :43:

nar agacı hakkındakı yorumlarınımerakla bekliyorum.kitapçıma gelmiş ama almadım.serenad ı bekliyordum ne zamandır.dün yolda okumaya bir başladım bırakamadım:9: bakalım durabilirsem :9: yineee kendime söz veriyorum bir müddet kitap almayacagım:9::9::9:

kitabın sonunda nasıl ya diye kala kalmıstım :53::53: raif efendiyi taa içimde hissettim :43:

nar agacı hakkındakı yorumlarınımerakla bekliyorum.kitapçıma gelmiş ama almadım.serenad ı bekliyordum ne zamandır.dün yolda okumaya bir başladım bırakamadım:9: bakalım durabilirsem :9: yineee kendime söz veriyorum bir müddet kitap almayacagım:9::9::9:

Serenad :69: Durmadan oku, zaten duramazsın :9: Okuduktan sonra yorumlarını bekliyorum...:34:

Kasımda kitap başkadır :34:

Ekim ayında başladığım kitabımı ancak bitirebildim:26:

Bu sene 12 yıl aradan sonra öğrencilik hayatıma geri döndüm ve bişeyler okumaya fırsat bulduğumda bu ders kitaplarım oluyor.

Bu arada kitap kampanyasını katılamazsamda gurur duyarak takip ettim,mükemmel bir iş çıkartıldı,helal olsun:46::46::46:

Kasım ; Cengiz Aytmatov Dişi Kurdun Rüyaları

AUSENCİA : 1

Selam kızlar,

maalesef hayallerim suya düştü, Kadıköy'deki sahaflarda hiç umduğumu bulamadım:( Sadece bir tane kitap alabildim İpek Ongun'un "Bu Hayat Sizin" adlı kitabını bulabildim. Özel mesajla yazacağım nedenini anlamışsınıdr sanırım ama...

Selam kızlar,

maalesef hayallerim suya düştü, Kadıköy'deki sahaflarda hiç umduğumu bulamadım:( Sadece bir tane kitap alabildim İpek Ongun'un "Bu Hayat Sizin" adlı kitabını bulabildim. Özel mesajla yazacağım nedenini anlamışsınıdr sanırım ama...

kızlar özel mesaj sadece 1 kişi kabul etti, sonra da 10 dakikada bir diyor çıkmam lazım sadece asknihana gönderebildim şimdilik, bu arada bu hayat sizin'i okuduktan sonra kargolasam olur di mi :27:

dereceye giren tüm arkadaşlarıma tebrikler
kasımda daha daha iyi dereceler kucaklayalım maksat kitaplar okunsun dimi ama:34:

benimde yolcular bugün 8,34 itibari ile Tatvan şubesine ulaşmış sanırım bugün ellerinde olur..

Kızlar kendime haftada 2 kitap hedefi koydum ve gerçekten başarmalıyım. Kendimi buna odaklamak istiyorum. İleride bu kadar boş zamanım olmayacak. Üniversiteye ot gibi girip, ot gibi çıkmış olmak istemiyorum. O yüzden kendimi biraz zorlayacağım.:15::15:

kasımda daha daha iyi dereceler kucaklayalım maksat kitaplar okunsun dimi ama:34:

benimde yolcular bugün 8,34 itibari ile Tatvan şubesine ulaşmış sanırım bugün ellerinde olur..

bende şimdi baktım asilcevaza dagıtıma verildi diyor.ayyy heyecanlandım :21::21::21: herkesinki bugun yarın ulaşmış olacak :21:

selam kızlar,

Bu topic ,bu site harika ya..

gerçekten çok iyi düşünmüşsünüzzz tebrik ederim sizleri :46:öyle güzel,yararlı bir katkıda bulundunuz ki ne dense boş gerçekten...

bende tekrardan krıstın hannah - kış bahçesi kitabına başladım ,hep yarıda kalıyordum ama artık bırakmayacağım ,bayramdan beri okuyrum..

bende şimdi baktım asilcevaza dagıtıma verildi diyor.ayyy heyecanlandım :21::21::21: herkesinki bugun yarın ulaşmış olacak :21:

Benimkilerde 12.30 itibariyle ''Tatvan Acente - kuryeye zimmetlendi'' diyor. :52: :52: :52:

selamlar arkadaşlar
ben bu konuyu yeni keşfettim dadlu cadu sağolsun
sanırım birbirinizlede kitap paylaşımında bulunuyorsunuz bu paylaşıma katılamayacağım ne yazık ki fakat fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi takip etmek istiyorum.
10 gündür bir kitaba başlayamadım bana acil kitap tavsiyesinde bulunursanız çook sevineceğim.kişisel gelişim ve felsefe dışında her tür kitap olabilir....

hafta sonu Ayşe KULİN'in kitabını bitirdim. Kitap Kulin'in mi Boranın mı çözemedim.:9: biraz acemice bir şeydi. sanırsınız ki ayşe Kuli'in ilk kitap deneyimi. daha önce gizli anların yolcusu kitabını okuyan varsa onun devamı niteliğinde. ordaki bora efendinin kitabıyla başbaşayız burda da . olayları Boranın bakış açısından izliyoruz. kafam dağılsın diye yengemden ödünç almıştım. tavsiye edermiyim pek değil. biraz zamana kaybı .
Datlucadu-Kasım-1

Back