• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

selamlar arkadaşlar
ben bu konuyu yeni keşfettim dadlu cadu sağolsun
sanırım birbirinizlede kitap paylaşımında bulunuyorsunuz bu paylaşıma katılamayacağım ne yazık ki fakat fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi takip etmek istiyorum.
10 gündür bir kitaba başlayamadım bana acil kitap tavsiyesinde bulunursanız çook sevineceğim.kişisel gelişim ve felsefe dışında her tür kitap olabilir....

hoşgeldin canım aramıza. birbirimize değilde ihtiyacı olan okullarımıza bağışta bulunuyoruz. hoş ben henüz başaramadım ama :17:
sağlık olsun.
john steinbec-cennetin doğusu.

Kızlar kendime haftada 2 kitap hedefi koydum ve gerçekten başarmalıyım. Kendimi buna odaklamak istiyorum. İleride bu kadar boş zamanım olmayacak. Üniversiteye ot gibi girip, ot gibi çıkmış olmak istemiyorum. O yüzden kendimi biraz zorlayacağım.:15::15:

Ben de arkama dönüp bakıyorum üni de ne yaptım ya da hangi kitabı okudum diye...İçim acıyor resmen boşu boşuna yaşamışım gibi geliyor o seneleri...:14::14::14:

Ben de arkama dönüp bakıyorum üni de ne yaptım ya da hangi kitabı okudum diye...İçim acıyor resmen boşu boşuna yaşamışım gibi geliyor o seneleri...:14::14::14:

niye boşuna yaşamış olasınız canım. kitap nefes gibidir. o zaman olmamış ama bundan sonra olur. o yılları şimdi oluyarak telafi edersizin. eminin o zamnında kendi içersinde dolu dolu geirmişsinizdir:31:

selamlar arkadaşlar
sanırım birbirinizlede kitap paylaşımında bulunuyorsunuz bu paylaşıma katılamayacağım ne yazık ki fakat fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi takip etmek istiyorum.
10 gündür bir kitaba başlayamadım bana acil kitap tavsiyesinde bulunursanız çook sevineceğim.kişisel gelişim ve felsefe dışında her tür kitap olabilir....

Şarap Kadın / Ulviye Alpay kitabın yarısında olduğum halde rahatça tavsiye edebilirim canım. Töre temalı sürükleyici bir roman.

Bir Milyon Küçük Parça / James FreyKısa süre önce severek okuduğum bağımlılık rehabilite merkezinde geçen ilginç akıcı bir kitap.

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr ben geldiiiiiiiiimmmm...
Bugün bir kargomuz geldiiiii... Ve ben nasıl mutluydum bilemezsiniz.

gulshenidil'in kargosuydu sanırım.
Kamp Arkadaşları,
Seni çok özledim, Zaman Makinesi,
Size Katılıyorum Ama Gülmekten kitapları geldi.

Çok çok çoook teşekkür ederiiiizzz...
Son dersten önce geldi, fotoğraf makinem yanımda değildi, yarın keyifle fotoğraflarını çeker paylaşırım inşallah....
Tekrar teşekkür ederim, Allah razı olsun....

kızlar özel mesaj sadece 1 kişi kabul etti, sonra da 10 dakikada bir diyor çıkmam lazım sadece asknihana gönderebildim şimdilik, bu arada bu hayat sizin'i okuduktan sonra kargolasam olur di mi :27:

Canım benim de bir bilgim yok ki, yardımcı olamayacağım malesef :(

dereceye giren tüm arkadaşlarıma tebrikler
kasımda daha daha iyi dereceler kucaklayalım maksat kitaplar okunsun dimi ama:34:

benimde yolcular bugün 8,34 itibari ile Tatvan şubesine ulaşmış sanırım bugün ellerinde olur..

Geldi tatlım çoooook sağ ol :16::16:

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr ben geldiiiiiiiiimmmm...
Bugün bir kargomuz geldiiiii... Ve ben nasıl mutluydum bilemezsiniz.

gulshenidil'in kargosuydu sanırım.
Kamp Arkadaşları,
Seni çok özledim, Zaman Makinesi,
Size Katılıyorum Ama Gülmekten kitapları geldi.

Çok çok çoook teşekkür ederiiiizzz...
Son dersten önce geldi, fotoğraf makinem yanımda değildi, yarın keyifle fotoğraflarını çeker paylaşırım inşallah....
Tekrar teşekkür ederim, Allah razı olsun....

benimkinde bir hareket yok henüz :ssz::ssz::ssz:
neyse ulaşmaya başladı yaşasın yaşasınnn :32::32::32:

hepsini bir çekersin tatlım.hepsini ayrı çekip kendine zahmet etme :34:

benimkinde bir hareket yok henüz :ssz::ssz::ssz:
neyse ulaşmaya başladı yaşasın yaşasınnn :32::32::32:

hepsini bir çekersin tatlım.hepsini ayrı çekip kendine zahmet etme :34:

O da olabilir canım, bu arada alakasız olacak ama şifremizi nasıl değiştirebiliyoruz?
Mesajlarım açılmış oluyor sanki yaa, huylandım biraz:44:

O da olabilir canım, bu arada alakasız olacak ama şifremizi nasıl değiştirebiliyoruz?
Mesajlarım açılmış oluyor sanki yaa, huylandım biraz:44:

canım yukarıda kullanıcı kontrol paneli var oraya tıkla.yeni sayfa açılacak.sol tarafta alt başlıklar var.orada hesabım sekmesi.e-mail şifre yazıyor oradan değiştirebilirsin :34:

Evet bende böyle olsun istemiyorum, bir sürü kitap okumalıyım, bir sürü film izlemeliyim, 3 dil öğrenmeliyim vs vs boş boş olmamalı yaaa:26::26::26:

Selam kızlar,

maalesef hayallerim suya düştü, Kadıköy'deki sahaflarda hiç umduğumu bulamadım:( Sadece bir tane kitap alabildim İpek Ongun'un "Bu Hayat Sizin" adlı kitabını bulabildim. Özel mesajla yazacağım nedenini anlamışsınıdr sanırım ama...

kesene bereket tatlım :54: sen böyle yazınca daha bir kıymetini bildim çarşımın :16:

selamlar arkadaşlar

hoşgeldin konumuza :16: her zaman bekleriz :54:

Evet bende böyle olsun istemiyorum, bir sürü kitap okumalıyım, bir sürü film izlemeliyim, 3 dil öğrenmeliyim vs vs boş boş olmamalı yaaa:26::26::26:

inşallah başarırsın :29: insanın beynini sürekli aktif tutması çok önemli :34:

******Ekim ayı derecelerimiz ******

1. miz eski_bir_masal :65: :46: :65: :46:

2.miz LadySubaru :81::nazar: :129:

3.lerimiz morvent,KRoNiKDeLi,kulitta,diltesne :81: :nazar: :128:​

smiley-emoticone-passe-temps-loisirs-livre-lecture-club.gif

1 kasım - 30 kasım 2012

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. nuclear .......1......
  2. DatluCadu ........1........
  3. LadySubaru .......1........
  4. Ausencia ........1........
  5. epicdeath .........1.......
  6. eski_bir_masal ................
  7. morvent ................
  8. KRoNiKDeLi ................
  9. kulitta ................
  10. diltesne .............
  11. gonca2206 ................
  12. gulshenidil ................
  13. yorgun savascı ...............
  14. kedi83 ................
  15. busean ..............
  16. badezuzum ...............
  17. AskInihan ..............
  18. yelkenlikiz .................
  19. PrensesPeri ..............
  20. roseizmir ...................
  21. H_İ_S ..............
  22. DisTurBia ................
  23. orlic ................
  24. neenone ...............
  25. tugcecan ................
  26. piolin ...............
  27. samanyolu .............
  28. prenses_84 ................
  29. gonca2206 ................
  30. ehlimana ................
  31. sudem34 ................
  32. yemyesilcit ................
  33. pretty__woman ................
  34. YagmurunElleri ................
  35. Maip ..............
  36. tweetypinar .............
  37. december90 ................
  38. masal26 ............
  39. cemre25 .................
  40. oyaebrar ..............
  41. LadyEvil .............
  42. Lyre ................
  43. nilayu ................
  44. orchidea ................
  45. bal10 ................
  46. pinararip ................
  47. pogopogo ..................
  48. pembelii ................
  49. EsmerKralice ...............
  50. cyd86 ................
  51. suprensesi ...............
  52. kays34 ..............
  53. soft85 ................
  54. pinaran ...............
  55. hande85 ................
  56. meLiqe34 ................
  57. melikea123 ................
  58. gaydirigubbak ................
  59. QueenD ................
  60. Sumeyye_57 ................
  61. Mathilda11 ................
  62. canndann ................

selam kızlar daha önce yazmıstım ama sıte bakımından dolayı anırım mesajım gozukmemıs yenı ayın ılk kıtabını bıtırdım "John Verdon - Gözlerini Sımsıkı Kapat" ılk kıtabına nazaran daha az guzeldı ama yınede guzeldı yazarı takıp etmeye devam edıcem, korku gerılım cınayet dedektıflık psıkolojı vsvs gıbı ıcerıklerı olan bır kıtap 10 uzerınden 8 verdım kendımce;)

yelkenlikiz...1..."John Verdon - Gözlerini Sımsıkı Kapat"

Dun gece "Kim Gruenenfelder - Küçük Düşler Büyüük Umutlar" kıtabına basladım çabuk bitecek gibi sartdı :) burda tavsıye eden hangı arkadasımdı hatırlayamadım ama teşekkür ederim:) (Herif yanımda uyurken kıskıs gülüyordum bazen) :1::1:

merhaba hanımlar:34:sizlerden kitap tavsiyesi istiyorum okunduğunda keyif versin umutsuzluk içermesin akıp gitsin sürükleyici olsun ve babanız yaşındakilerin okuyacağı bir tür olsun bu tarz kitapların adlarını ve yazarlarını verirseniz çok sevinirim:16:

merhaba hanımlar:34:sizlerden kitap tavsiyesi istiyorum okunduğunda keyif versin umutsuzluk içermesin akıp gitsin sürükleyici olsun ve babanız yaşındakilerin okuyacağı bir tür olsun bu tarz kitapların adlarını ve yazarlarını verirseniz çok sevinirim:16:

ahmet şerif izgörenin şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır kitabını tavsiye ederim
babamız yaşındaysa aslında iskender palanında kitaplarını tavsiye etmek doğru olacağı kanaatindeyim
ayşe kulinden köprü olabilir
doktor haluk nurbakinin kuranı kerimden ayetler ve ilmi gerçekler kitabını ve simyacıyı yada bir çift yüreği tavsiye edebilirim.
bu arada tavsiyede bulunan arkadaşlar çook teşekkürederim ama bu kitapların hiçbiri seslendirilmemiş ne yazık ki okuyamayacağım.ama dün yeni bir kitap gelmiş herkesten olumlu yorumlar duyuyordum:aklından bir sayı tut
ona yarın başlıyorummmmmm

ama dün yeni bir kitap gelmiş herkesten olumlu yorumlar duyuyordum:aklından bir sayı tut
ona yarın başlıyorummmmmm

john verdon yazarı aklından bır sayı tut bende nettekı cook olumlu yorumlara dayanarak aldım ve gecen ay okudum gercekten cok surukleyıcı bır kıtaptı polısıye severler ıcın cabucak bıtırmek ıstedım yanlıs hatırlamıyorsamda 2-3 gunde bıtırdıım :) sımdıdeennn keyıflı okumalar bu ayda yazarın gozlerını sımsıkı kapat romanını okudum aynı serının devamı nıtelıgınde aynı dedektıfın uzerınde calıstıgı bır olay ılk kıtabına gore daha az guzel ama yınede guzel onuda okumanı tavsıye ederım canım.

Merhaba bayanlar...

Benim kargomda dün teslim edilmiş olması gerekiyor...Mesaj geldi bana teslim edildiğine dair :26::26:

Bu ay ki ilk kitabımı bitirim bende...Ayşe kulin'in Sessiz Öyküler adlı öykülerini toplamş olduğu kitabı okudum...Öyküler bana göre değil bunu anladım :1::1: Öyküler hemen bittiğinden merak duygum canlanmadığından elimde süründü kitap resmen :31::31:

KRoNiKDeLi ===> 1

Back