- Konu Sahibi PrensesPeri
-
28 eylülden sonra ise sanki önceden beni de yazın demişsin de ben unutmuşum gibi yapıp da alsak acaba arkadaşlara haksızlık olur mu?
ben bi kararsız kaldım şimdi, yazalım eğer olmaz yaaaa diyen çıkarsa öbür aya alalım
punchshe valla haklısın resmen döküldük ya bende orhan pamuk okuyacaktım ama orhan pamuk ağır gider şiömdi yetişmek için hızlı akıcı giden kitap aramaya başladım bakalım ne bulacağımbilmiyorumkismile
benden çok okuduysa kabul etmiyom ben maip itirazım var benim sositososito:jeyyar::roflol:
merhabalar,
ben de katılmak isterim aranıza. gerçi başladığım 1 kitabım var elimde. onu bitirmem lazım muhtemelen önce. katılmak için bir prosedür var mı:)
ozaman kesin katılmalısın beni acayip gaza getiriyor :)) resmen kitap okumaya zaman yapıyorum kendime bir sürü boş işimden vazgeçiyorum:kedi:2 yaşında bir çocukla listenin en sonlarında olurum diye tahmin ediyorum ben zatennerde yani seni veya diğer arkadaşları geçmek. sonda da olsam listede olmak beni teşvik eder diye katılmak istedim.
28 eylülden sonra ise sanki önceden beni de yazın demişsin de ben unutmuşum gibi yapıp da alsak acaba arkadaşlara haksızlık olur mu?
ben bi kararsız kaldım şimdi, yazalım eğer olmaz yaaaa diyen çıkarsa öbür aya alalım
ozaman kesin katılmalısın beni acayip gaza getiriyor :)) resmen kitap okumaya zaman yapıyorum kendime bir sürü boş işimden vazgeçiyorum:kedi:
o bir sürü boş işi boş vereceğim artık:) öncelikler listesi yapmak lazım aslında.
ben buralardayım, listeye dahil etseniz de etmeseniz de:))) benim gibi sonradan katılanlar için bir ara formül düşünmek lazım aslında. ayrı bir kulvar falanaklinialirimsmile
ayrı bir formül derken aklinialirimsmileaklinialirimsmile :))
yani amaç gaza gelip daha çok kitap okumak oyüzden ne zaman katılırsanız katılın ama katılın yani (gel ne olursan ol gel ) politikamız var bizim aklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Beni de alın bu aya. 28 Ekime kadar ne okursam kardır.boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?