• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

1 Ekim - 31 Ekim 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. samanyolu ......7........
  2. LadyEvil ......5........
  3. tweetypinar ......5........
  4. elclone ......4..........
  5. Duygu.C ........3........
  6. nilayu ........2........
  7. kulitta ........2........
  8. masal26 .......2.......
  9. kays34 ........2......
  10. tatlikis ........1........
  11. eski_bir_masal .......1.........
  12. pamuk_helva ......1.........
  13. deli_kiz0606 .........1.......
  14. PrensesPeri ......1..........
  15. prenses_84 .........1.......
  16. pinaran ...............
  17. ozzy06 ...............
  18. ilkalp ................
  19. cemre25 ................
  20. forevertogether ................
  21. essss ................
  22. neenone ..............
  23. H_İ_S ..............
  24. barro ...............
  25. Bella_n ................
  26. sudem34 ................
  27. maibeyaz ...................
  28. _hazal ................
  29. deryacık ................
  30. deren1907 ...............
  31. emk87 ........... .............
  32. JessicaRabbit ................
  33. guvastanema ..............
  34. dmt_ ................
  35. melikeeee ................
  36. shewall ...............
  37. gnltpl ..............
  38. Revolucion ...............
  39. gamzelim ....................
  40. sunsea .............
  41. smeagol ...............
  42. gnydn64 .....................
  43. Maip - ...................
  44. Punchshe ........................
  45. arzuunler ................
  46. rainforest ................
  47. cute_poison ................
  48. GeCe_KuSu ................
  49. ddemir10 ................
  50. sekerlik16 ................
  51. AsiNaz ................
  52. sebebsizim ................
  53. Senkolik ................
  54. umutsuzasik ................
  55. pembelii ................

Herkeslere merhabaaa:3: Kitapsever olarak ben de topiğin takipçisiyim arkadaşlar bundan sonra:))) Bizzat geçen ay tam 130 liralık kitap siparişi vermiştim kitapyurdundan...Daha da listemde okumam gereken biiir sürü kitap var bakalım hayırlısı:))) 2gün önce R.Şanal ın ''Eşruhumun eşzamanı '' kitabını bitirdim...Çok hoş bi kitap eşiyle birlikte yazmışlar...Nasıl tesadüflerin eseri tanıştıklarını ve ilahi planı falan anlatıyor...Tavsiye ederim:))))

canım hoşgeldin.okudugun kitapla birlikte senide listemize ekledim.paylaşımlarını bekleriz :16:

Bu 3 hafta sonra kitap fuarı var. Kendimi oraya saklıyorum ve çok heyecanlıyım :) İstediğim sevdiğim bütün yazarların yeni kitapları çıktııııı

kitap fuarlarını bende çok seviyorum bizler içinde doya doya gez :34:

bende kitap okumayı sevenlerdenim
son bir aydır kendimi kitap okumaya verdim
iyi geldi
çevredeki sorunlar bitmiyor kendimi iyice 4-5 plana atmıştım.
dedim kendine gel
çevreyi değiştiremiyorsun sen değişmeye bak
doğumdan sonraki kilolar gitti bunla beraber kitap okumayada başladım
oğlum uyudukca kitabımı elime alıyordum
netede girmeye fırsat klmıyor bazende bilğisayarda sorun oluyor
en son iz ve iskenderi okudum şuan elimde kitap yok
en kısa zamanda alacagım serenadı istiyorum.
insanın kendi için birşeyler yapması çok güzel.
mutlu oluyor.

hoşgeldin :16: listemize dahil olmak istermisin?

Selam herkese :3:
Ben kaç ay önce burayı sürekli takip ediyordum okuduğum kitapları yazıyordum ama sonra araya bi sürü telş girdi ve ben daha yeni yeni elime kitap alıp okumaya başlayabildim diyebilirim. Tekrar aranıza katılmak istiyorum tekrar kabul ederseniz :17: Şu anda da "Aşkın Gözyaşları 2 Hz. Mevlana" kitabını okuyorum. Bunun 1. kitabını da okumuştum orda da Şems'i anlatıyordu. Bitirmeme az kaldı o zaman yorumlarımı yazarım buraya. Herkese iyi okumalar diliyorum arkadaşlar :68:

canım seni listemize tekrar ekledim.tabiki aramıza alırız tekrar.sen yeterki iste :16:

meraba prenses peri :29: hep plan yapıyorum şu kitapları şu kadar zamanda okuycam diye ama uyamıyorum bir türlü :5: ama dün yeni bir kitaba başladım vadideki zambak ismi klasiklerden okumadıklarım var önce onları bitiricem inşallah :) beni de eklermisin diycem ama ben 31 ekime kadar bitirebileceğimi sanmıyorum liste 31 ekime kadar gözüküyor:26:

merhabalaarr bende tam bir kitap kurduyum.Bazen işi gücü bırakıp kitaplara dalıyorum okurken de kitaptaki kahramanlardan birisi benmişim gibi yaşıyorum resmen:) Ben en son Stieg Larsson millennium serisini okudum ejderha dövmeli kız, ateşle oynayan kız, arı kovanına çomak sokan ve hayatımda okudugum en sürükleyici en iyi seriydi diyebilirim bir hafta da bitti hepsi şiddetle tavsiye ederim ilk baslarda çok sıkıcı ama sonrasında gece gündüz bırakamıyor insan sabahlara kadar okuduğumu bilirim :) Şuan da maeve binchy'nin kitaplarını aldım 10 tane falan umarım onları da beğenirim

meraba prenses peri :29: hep plan yapıyorum şu kitapları şu kadar zamanda okuycam diye ama uyamıyorum bir türlü :5: ama dün yeni bir kitaba başladım vadideki zambak ismi klasiklerden okumadıklarım var önce onları bitiricem inşallah :) beni de eklermisin diycem ama ben 31 ekime kadar bitirebileceğimi sanmıyorum liste 31 ekime kadar gözüküyor:26:

piolinciğim iş güç bide bizim okul var.kitap ister istemez geri planda kalıyor.ama elimizden geldiğince onada vakit ayırmaya çalışıyoruz.31 de ekim listesi bitiyor.kitabın bitmezse kasım listesine ekleriz :34:

merhabalaarr bende tam bir kitap kurduyum.Bazen işi gücü bırakıp kitaplara dalıyorum okurken de kitaptaki kahramanlardan birisi benmişim gibi yaşıyorum resmen:) Ben en son Stieg Larsson millennium serisini okudum ejderha dövmeli kız, ateşle oynayan kız, arı kovanına çomak sokan ve hayatımda okudugum en sürükleyici en iyi seriydi diyebilirim bir hafta da bitti hepsi şiddetle tavsiye ederim ilk baslarda çok sıkıcı ama sonrasında gece gündüz bırakamıyor insan sabahlara kadar okuduğumu bilirim :) Şuan da maeve binchy'nin kitaplarını aldım 10 tane falan umarım onları da beğenirim

merhaba.hoşgeldin konumuza.bende seri kitaplar okumaya bayılıyorum.dediğin gibi elinden bırakımıyor bazen insan kitapları.dediğin seriyi çok duydum ama okuma fırsatım olmadı.maeve bincynin birkaç kitabını okudum.seviyorum o yazarı.ama üst üste okursan sıkılabilirsin.genelde aşk romanları.ben tarz değişikliği yapmayı seviyorum :9:

piolinciğim iş güç bide bizim okul var.kitap ister istemez geri planda kalıyor.ama elimizden geldiğince onada vakit ayırmaya çalışıyoruz.31 de ekim listesi bitiyor.kitabın bitmezse kasım listesine ekleriz :34:

merhaba.hoşgeldin konumuza.bende seri kitaplar okumaya bayılıyorum.dediğin gibi elinden bırakımıyor bazen insan kitapları.dediğin seriyi çok duydum ama okuma fırsatım olmadı.maeve bincynin birkaç kitabını okudum.seviyorum o yazarı.ama üst üste okursan sıkılabilirsin.genelde aşk romanları.ben tarz değişikliği yapmayı seviyorum :9:

Teşekkür ederim hoş bulduk bende değişik tarzlar okurum millennium serisi polisiye tarzında ama insanı uykusuz bırakıyor :) denemelisin bence bağımlılık yapıyor.Buram buram ask kokan kitaplar sıkar beni aslında ama gece yatarken okurum bende onları , ben de alışkanlık olmus artık geceleri kitap okuyamadan uyuyamıyorum eşim kızıyor bazen telefonun ısıgında da olsa yine de okumadan yatmam :)))) bu ay okudugum kitaplar da yaklaşık 12 tane falan sanırım saymadım ama elif şafak'ın 5 kitabını okudum birde leyla diye bir kitap okudum ondan da cok etkilendim yazarını hatırlamıyorum ama pakistan savasıyla ilgiliydi müteci kampındaki bir bayanın hikayesi birde bin muhteşem güneş o da afganistandaki savas yılları ile ilgili ondan da cok etkilendim 2 kuma kadının kurdugu dostluk kadının hastanede anestezisiz sezeryan ameliyat oluşu falan ağlayarak okudum

Teşekkür ederim hoş bulduk bende değişik tarzlar okurum millennium serisi polisiye tarzında ama insanı uykusuz bırakıyor :) denemelisin bence bağımlılık yapıyor.Buram buram ask kokan kitaplar sıkar beni aslında ama gece yatarken okurum bende onları , ben de alışkanlık olmus artık geceleri kitap okuyamadan uyuyamıyorum eşim kızıyor bazen telefonun ısıgında da olsa yine de okumadan yatmam :)))) bu ay okudugum kitaplar da yaklaşık 12 tane falan sanırım saymadım ama elif şafak'ın 5 kitabını okudum birde leyla diye bir kitap okudum ondan da cok etkilendim yazarını hatırlamıyorum ama pakistan savasıyla ilgiliydi müteci kampındaki bir bayanın hikayesi birde bin muhteşem güneş o da afganistandaki savas yılları ile ilgili ondan da cok etkilendim 2 kuma kadının kurdugu dostluk kadının hastanede anestezisiz sezeryan ameliyat oluşu falan ağlayarak okudum

leylayıda okudum bin muhteşem güneşide.bin muhteşem güneş ismi gibi muhteşem.leylada sanki duygu eksikliği vardı.ejderha dövmeli kızın filmini izledim.konusu ilginçti gerçekten.eminim kitabı daha güzeldir.filmlerde düşünceleri duyguları tam yansıtamıyorlar.

elif şafak iskendere başlayacagım bende bugun :34:

merhabalar;
isterim evet sanırım aylık okuduğumuz kitap sayısını yazıyoruz benim bu ay 4 kitap oldu. dün 5.ye başladım kızıl nehir- john hart

Son düzenleme:
kitap listesi yaptım kendime okumayı hedeflediğim kitaplar

tess geritsen - cerrah serisi

uçurtma avcısı

silbaştan

VC.andrews - çatı serisi (dollonger ailesi)

bu kitaplar hakkında iyi veya kötü fikir sahibi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum :D

uçurtma avcısı

silbaştan

bu kitaplar hakkında iyi veya kötü fikir sahibi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum :D

uçurtma avcısını okudum güzel.

çatı serisini de okudum.kitaplar çok akıcı.konusu farklı.3. kitapta çocugun psikoloji geçiyor çogunlukta onda biraz sıkıldım ama genel anlamda begenmiştim..

diğerlerini okumadım:34:

uçurtma avcısını okudum güzel.

çatı serisini de okudum.kitaplar çok akıcı.konusu farklı.3. kitapta çocugun psikoloji geçiyor çogunlukta onda biraz sıkıldım ama genel anlamda begenmiştim..

diğerlerini okumadım:34:

teşekkür ederim yorumun için çatı serisini merak ediyordum ne zamandır inş. başlayacağım.

evet sonunda kitaplarımı gözden geçirdim tek tek bi düzene ve sıraya koydum :) aslında bir gün içersinde herşeye zaman bulabiliyoruz,, bence bunun içine kitap okumayı da katmalıyız.Artık her ay en az bir kitap bitirmeyi planlıyorum fantastik kitaplar daha çok ilgimi çekiyor bu yüzden daha hızlı ilerlenebiliyor,,önerebilecekleriniz varmı:56: daha önce harry potter serisini okumuştum sinemadansa kitabı daha çok ilgimi çekmişti.Burada önerilen kitapları da değerlendiricem :)

evet sonunda kitaplarımı gözden geçirdim tek tek bi düzene ve sıraya koydum :) aslında bir gün içersinde herşeye zaman bulabiliyoruz,, bence bunun içine kitap okumayı da katmalıyız.Artık her ay en az bir kitap bitirmeyi planlıyorum fantastik kitaplar daha çok ilgimi çekiyor bu yüzden daha hızlı ilerlenebiliyor,,önerebilecekleriniz varmı:56: daha önce harry potter serisini okumuştum sinemadansa kitabı daha çok ilgimi çekmişti.Burada önerilen kitapları da değerlendiricem :)

ozaman AÇLIK OYUNLARI tam sana göre mutlaka oku

kitap aşkı başka birşey olsa gerek :1: 5 tane kitap aldım içim içme sıgmıyor :21:

kucuk mucizeler dükkanı
bir gün
pasaklı tanrıca
zaman yolcusunun karısı
aklından bir sayı tut

evet canım bende kendime ayda en az 1 kitap hedef koydum.dahasını okuyamıyorum.açıköğretim iş evlilik bide bu yıl üstüne kpss var :44:

teşekkür ederim yorumun için çatı serisini merak ediyordum ne zamandır inş. başlayacağım.

çatı serisini şiddetle tavsiye ederim. aşırı akıcı bi kitap elinden bırakamicaksın diyebilirim.
şu an aklından bir sayı tut'u okuyorum güzel biraz fazla ayrıntılı pek akıcı değil.

Sevimli küçük yalancılar diye bi seri var 7 kitaptan oluşuyo.
ama türkiyede 4 tanesi var şu anda.

bunuda tavsiye ederim.

hatta pretty little liars olarak da dizisi var mükemmel başından kalkamassınız.

uçurtma avcısı

silbaştan

ben tess gerritsen kitaplarına bayılmış biri olarak şiddetle tavsiye ederim bitirmeden rahat etmiyo insan:))))

canım hoşgeldin.okudugun kitapla birlikte senide listemize ekledim.paylaşımlarını bekleriz :16:

Sağol canım ben de bundan sonra daha istikrarlı bi şekilde okumaya çalışırım ki düzenli olsunn..:))

Back
X