- Konu Sahibi PrensesPeri
- #2.281
Çiçekler çok güzelmiş, teşekkür ederim ..![]()
rica ederim canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çiçekler çok güzelmiş, teşekkür ederim ..![]()
rica ederim canımay birinciliğini tekrar kutlarım
![]()
Saol şekerrBu yaz iyi kitap okudum da umarım dersler başlayınca çok geri planda kalmazlar.
bende açıköğretim okuyorum.bu yıl kpss de çalışacagım.1 hafta öncede işe başladım.nurbanu diye bir kitaba başladım.yarıladım kaldı öyle 1 haftadır elime alamıyorum.bundan sonra az aksayacak benim kitap işleri.ama ayda 1 tane bitirmeyi hedefliyorum![]()
ben de katılmak istiyorum beni de alın aranıza![]()
tweety,his ve neenone arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum
görüntülerde kulittam sağolsun yardımcı oldu.emeği çok.benim pc den dolayı hareketli çıkmadı resimler![]()
tabi canım yeni listemize senide eklerim.şimdiden aramıza hoşgeldin
Açık öğretim+ Kpss + Çalışma hayatı ..
Seni tebrik ederim gerçekten, hepsine birden yetişmek hiç kolay olmasa gerek.
Bir de kitap konusunda ara verilince heves kaçıyor.Yeri geliyor her gün 1 kitap bitirebiliyorum yeri geliyor günlerce elime almıyorum.
okudukça okuyasım bıraktıkça da bırakasım geliyor yani.
1. yılımız hayırlı olsun herkese, umarım daha çok yıllar geçer ve çok kitaplar okunur burada.
teşekkürler canım.baya zorlanıyorum.bide evliyim.evle eşimle ilgilenmek zorundayım.kaça bölüneceğimi şaşırdım
son bir vampir serisi okudum onu 6 kitap 6 günde bittikitabında seni sürüklemesi götürmesi önemli
ben konumuzu çok seviyorum.inşallah daha uzun yıllar burda beraber oluruz.paylaşımlarımız daha da artar![]()
teşekkürlerr canım :) 1. yılınızı ben de tebrik ederim , ne guzel o kadar çok kitap okunmuş , umarım ben de derecelere girebilirim :)
selam .ne listesi bu abooo :)) bi anlatın hele yaaaww :)) ben her hafta bir kitap biiriyorum ..bu ara tatildi vs ara verdim ama tatilden döndüm artık tam az devam :))
Selam kızlarr ben dekatılabilir miyim aranıza?
nette çok fazla zaman kaybediyorum bu da kitap okuma saatlerimden yiyor malesef ki...
Bugün İskender Pala'nınn ŞAH SULTAN romanına başlıcam okuyan var mı?
canım hangi seriyi okudun?? geceevi serisi mii? o değilse öneriyorsan ben de başlayayım :)![]()
Selam kızlarr ben dekatılabilir miyim aranıza?
nette çok fazla zaman kaybediyorum bu da kitap okuma saatlerimden yiyor malesef ki...
Bugün İskender Pala'nınn ŞAH SULTAN romanına başlıcam okuyan var mı?
inşallah canım.her zaman bekleriz
tatlım şöyle; her ayın başında yeni liste yapıyoruz.kitabını bitiren gelip bitirdiği kitapla ilgili yorumunu yazıyor.ay sonunda ay dereceleri açıklanır.öyle sürüp gidiyor.bugun 1. yılımızı kutluyoruz![]()