- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #2.201
Canan Tan - Piraye bitirdim az önce. Baslarda s1k1lsamda kendimi okumak icin zorlasamda ortasina dogru özeliklede sonuna dogru sayfalarin nasil hizli hizli illerledigini anliyamadim bileBegendim ama cok etkilendigimi söyleyemem. En azindan En son yürekler Ölürden daha cok begendim Canan TAnin bu kitabini...
pamuk_helva:1
elif şafak--iskender :::geçen aydan yarımdı son 150 sayfa 1 günde bitti kitap zaten güzel gidiyodu sonlara dogru iyice heyecanlı oldu ben çok begendim.dili de çok akıcı kesinlikle tavsiye ederim...şimdi açlık oyunları serisine başladım şimdilik güzel gidiyo bitince onunda yorumlarını paylaşırım.herkese ii okumalar dereceye giren arkadaşlarıda tebrik ederim darısı başıma inşallah bir gün...
ozzy06:1
Uçurtma avcısını bitirmiş bulunmaktayım.
Kitap ilk başlarda ilerlemiyor ama daha sonradan çok akıcı bir şekilde ilerliyor.
Bir pişmanlık hikayesi diyebilirim.
Bir çocuğun çok küçüklüğünde gördüğü ve görmemiş gibi yaptığı bir olay bütün hayatını etkiliyor.
Sonu ise bir o kadar şaşırtıcı.
Tavsiye edebilirim.
eski_bir_masal : 1
Canan Tan - Piraye bitirdim az önce. Baslarda s1k1lsamda kendimi okumak icin zorlasamda ortasina dogru özeliklede sonuna dogru sayfalarin nasil hizli hizli illerledigini anliyamadim bileBegendim ama cok etkilendigimi söyleyemem. En azindan En son yürekler Ölürden daha cok begendim Canan TAnin bu kitabini...
pamuk_helva:1
O zaman size aciliyetle "Yüreğim Seni Çok Sevdi" ve "İz" i tavsiye ederim :) Tek solukta okudum her ikisini de..
vampir serimin 5. kitabıda bitti.elimde tek kitabı kaldı.türkçeye çevrilmiş 7. kitabıda elde etmem lazım hemen
bu kitabı bende okudum.okumamışsan aynı yazarın bin muhteşem güneşini de tavsiye ederim.ondanda 2 kadının hikayesi anlatılıyor
Şimdi okuyacağım bir kaç kitap var sırada onlardan sonra okuyacağım.
Vampir serisi derken hangisi?
Ben de elimdeki kitabı bitirdikten sonra ( kuşatma 1453'ü okuyorum. ) vampir günlüklerine başlamayı düşünüyorum da.
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap...r-serisitrue-blood-dizisini-doguran-seri.html
canım bu seriyi okuyorum şu an.vampir günlüklerinin dizisini izliyorum.sıkı takipçisiyim.onunda kitaplarını alacagım ama tam seriyi bulamadım.kitapçıda siparişte tamamlasın o seriyide alacagım :) ikiside güzel tavsiye ederim
Kuşatma 1453'ü de bitirdim.
Genelde tarih kitaplarının sahip olduğu o ağır dilden eser yoktu.
İstanbulun fethini içeriden bir gözlemci olarak gözlüyorsunuz gibi hissettiriyor tavsiye edebilirim.
eski_bir_masal 2
O zaman size aciliyetle "Yüreğim Seni Çok Sevdi" ve "İz" i tavsiye ederim :) Tek solukta okudum her ikisini de..
canım hoşgeldin.. hemen listemize dahil ettim senide.keyifli okumalar
ikinciyim ikinciyim
çok teşekkürler...
Sizofren Aska Mektup bitirdim az önce. Yer yer fazla agir fazla bunalim gelsede sonuna dogru okumaktan zevk aldigim. Zaman zaman acip altini cizdigim yerleri okuyacagim bir kitap....
pamuk_helva: 2
Siradaki kitaba hemen baslamiyacagim zira gecelere kadar okuyunca basim agriyo zaten iste tüm gün bilgisayar basindayim zor oluyor yaa
Yıllar önce okumuştum şizofren aşka mektubu.
Güzel bir kitap, dediğin gibi biraz fazla bunalım olsa da ..
O kitaptan sonra Cezmi Ersöz'ün diğer kitaplarını okumaya kalktığımda ise sürekli kendini tekrarladığını gördüm.
O yüzden Cezmi Ersöz Şizofren Aşk'a mektupla başlanıp onunla bitirilmeli diye düşünüyorum.
Benim bu ikinci Cezmi Ersöz kitabimdi daha önce Kirk Yilda Bir Gibisin okumustum onu anlamakta kavramakta gercekten biraz güclük cektim ki ilk defada bir kitabi sevdim mi sevmedim mi bilemedim haylada öyledir ama o kitabin apayri bir yeri var benim icin. Sizofren aska Mektupta okudugum ikinci ve son Cezmi Ersöz kitabi...
Sirada Ucurtma Avcisi var bakalim bu nasil?! Umarim övüldügü kadar vardir
Epeydir yazmıyorum buraya geçmiş bayramınız mübarek olsun arkadaşlar sizden yardım isteyecektim, kitap okumayı hiç sevmeyen bir erkek için kitap bulmam lazım iki hafta içinde, sayfa sayısı çok fazla olmamalı ve sürükleyici olmalı, kendi okuduğum kitaplardan düşünüyorum ama unutkanlıktan dolayı aklıma pek de bir şey gelmiyor, bana yardımcı olabilir misiniz?
Ne tarz kitap sever diye sormayın hiç çünkü okumuyor ne tarz sever bilmiyorum o yüzden ama bilim kurgu, polisiye, gerilim tarzı sürükleyici bir kitap olması lazım sanırım. Yarıda bırakmaması için de kalın olmamalı mümkün olduğunca, yardımlarınızı bekliyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?