- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #2.181
Teşekkür ederim. Çok seviyorum en büyük tutkum kitaplarım ve puzzle...
Her ayın başından sonuna kadar okuduğumuz kitapları listeliyoruz. yani bugun başladı. İyi okumalar
kadınların kitap mekanı ağustos ayı dereceleri
1.miz tweetypinar
2.lerimiz pinaran ve kulitta
3.müz cemre25
dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorumbu ayki hediyeler bayram nedeniyle enfes şekerler
tweetypinar nasıl bu kadar çok okuyabiliyorsun?
benim mi okuma hızım çok düşük yoksa senin ki mi çok fazla ?
Hızlı okumakla alakası yok, ki ben normal hızda okurum sadece işin sırrı tutku. Eğer kitap okumaktan zevk alıyorsanız zaten o kitapları elinizden bıırakamıyorsunuz. Bende bırakamıyorum gece, gündüz, yolda fark etmiyor yani.
Ben de girebilir miyim listeye ?
selam kızlar.nasılsınız?umarım bayram tatiliniz güzel geçmiştir
bayramda vampir serimin3. kitabını bitirdim.gecen ayki listeye geçti.4. romanada dün başladım bugun öğlen bitti.aynı tweety gibi bende sevdiğim bir roman oldugu zaman elimden bırakamıyorum.şu vampir serisinin 1 kitabı 1 günde bitiyor.akıcı yazılmıs sevdim.kitapların arasında zaman farkları var.ben şimdi hepsini aldıgım ve ardı ardına okudugum için hatırlatmalar biraz can sıkıcı.çok iyi tanıdıgımız kahramanların boyunu posunu kim oldugunu neler düşünüp yaptıgını hatırlatmak için kısa özetler geçilmiş.bir tek oralar sıkıcı ama yine de gidiyor
tabiki katılabilirsinaramıza hoşgeldin
Teşekkür ederim.
Hoşbuldum.
Kitap bildirimlerini kime yapıyoruz.
Şu an uçurtma avcısı diye bir kitap okuyorum.
canım buraya yazıyorsun.listelemeyi ben yapıyorum.kitabı bitirdikten sonra kitabın adını ve istersen yorumunu yazıyorsun.en alta da kaç kitap okumussan eski_bir_masal:1 yazıyorsun mesela.gözümden kaçmaması için bu.keyifli paylaşımlar keyifli okumalar dilerim
1 yıl olmuş ve ben daha yeni görüyorum topiği ..
Neler kaçırmışım ..
kadınların kitap mekanı ağustos ayı dereceleri
1.miz tweetypinar
2.lerimiz pinaran ve kulitta
3.müz cemre25
dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorumbu ayki hediyeler bayram nedeniyle enfes şekerler
Tebrik ederim dereceye giren arkadaşları....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?