• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Öfke ve karanlığı bitirdim.
İlk kitaptan çok daha güzeldi, içimde heyecan vardı kitabı okurken sürekli.
Kesinlikle tavsiye ederim.

eski_bir_masal 4

Öfke ve karanlığı bitirdim.
İlk kitaptan çok daha güzeldi, içimde heyecan vardı kitabı okurken sürekli.
Kesinlikle tavsiye ederim.

eski_bir_masal 4

bir seriyi okumanın en güzel yanı bu kadar seni sarması soluksuz takip etme isteği..sende çok cabuk bitireceksin sanırım..vampir günlüklerinin dizisini çok seviyorum eminim kitaplarıda çok güzeldir.diziyi bide damon için seviyorum :69:

Benim bu ikinci Cezmi Ersöz kitabimdi daha önce Kirk Yilda Bir Gibisin okumustum onu anlamakta kavramakta gercekten biraz güclük cektim ki ilk defada bir kitabi sevdim mi sevmedim mi bilemedim haylada öyledir ama o kitabin apayri bir yeri var benim icin. Sizofren aska Mektupta okudugum ikinci ve son Cezmi Ersöz kitabi...

Sirada Ucurtma Avcisi var bakalim bu nasil?! Umarim övüldügü kadar vardir :16:

kitabı okuduktan sonra filminide izleyin çok iyi gidiyo =)

Selam kızlar
Üniversite kayıt telaşı,kayıt yaptırma falan derken ilgilenemedim burayla
En son başladığım kitap Dostoyevski - Yer Altından Notlar kitabını bitirdim
Biraz ağır bi kitaptı ama beğendim ben
Kendini dış dünyadan soyutlamış 40lı yaşlarda bi adamın kendisinden bahsetmesini anlatıo
Okuyucuyla konuşur gibi anlatması samimi bi hava vermiş kitaba
Dostoyevski'den bahsediyoruz zaten çok büyük bi yazar

Kitabı yolda bitirdim,Ankara'ya geldiğimde karşımda kitap standı görünce çok sevindim :62:
Bikaç Agatha Christie kitabı daha aldım,orada gördüğüm ve dikkatimi çeken bi kitabı alıp okumaya başladım
Anthony Crowe - Hitler
Kitabın arkasında açıklama olmaması ilginç ama önsözünde uzun uzun anlatmış nelerden bahsedeceğini
Kitabın çoğunu yolda bitirdim zaten eve gelince de tamamladım
Hitler'in Kavgam adlı kitabını ana hatlarıyla yorumlamış yazar
Kavgam'ı defalarca okumuş olduğum halde sıkılmadan okudum kitaptan notları ve yazarın yorumlarını
Daha sonra Hitler'in hayatı,düşüncelerinin nasıl oluştuğu ve bu düşüncelerini tek tek nasıl gerçekleştiği,1.Dünya Savaşı'nın oluşumu,2.Dünya Savaşı'nın oturduğu zemin ve başlaması gibi konularla devam etti kitap
Adından da anlaşılacağı gibi çoğu olay Hitler ve doğal olarak Almanya ve Almanya'nın yaşadıkları şeklindeydi kitapta fakat arada Kurtuluş Savaşımızı,Atatürk'ü de saygıyla anıp anlatmış yazar
Atatürk'ün Sevr'den,Hitler'in Versay'dan kurtulmak için yaptığı çalışmaların ülkesini seven ve ülkesini kurtarmanın boyunlarının borcu olduğunu düşünen insanların onurlu çabası olarak değerlendirmesi,Atatürk ve Hitler aşığı biri olarak büyük takdirimi topladı açıkçası :61:

Mutlaka okunması gereken 2 kitap olduğunu belirmeden edemeyerek
LadyEvil:2

Son düzenleme:
selam canım hoşgeldin.nasılsın?umarım bayramın güzel geçmiştir.sana 2 kitap önerebilirim.dijital kale daha ince bir kitap.leyleklerin ucusu okudum en güzel gerilim kitabı.ben 2 kitabıda elime aldıgımda bırakamamıstım.akıcı olarak kalmıs aklımda ikiside.özetlerinide koyayım umarım yardımı olur :16:

http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-ozetleri/139842-jean-christophe-grande-leyleklerin-ucusu.html

http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-ozetleri/203817-dan-brown-ozet-dijital-kale.html

Jean Cristophe Grange :69::69::69:
Bu adam dışında hiçbir ünlü erkeğe ilgim olmamıştır, ne oyuncu ne şarkıcı, hep derim Grange gelsin istediği yere giderim ses etmeden :1:
Geçen yıl imza gününe dandirik sulama dersim yüzünden gidemediğim için dersin hocasına baya uzun süre surat yapmıştım hatta :1:
Bütün kitaplarını tek solukta okudum ama en sevdiğim Siyah kan, yayınevine de durmadan yazıyorum Grange kitaplarının da cep boyunu yapın diye ama nerde çantamdan çıkarmam cep boyu olsa :1:
İnce derken ben abartıp Martı kadar ince ya da Aşkın Gözyaşları kadar falan düşündüm çünkü çok bilmiş beyefendi bilgisayarı yegane bilgi kaynağı olarak görüp kitapların zaman kaybı olduğunu iddia edecek kadar uç noktada...
Bayram güzel geçti çok şükür oruç bitince başladım okumaya yavaştan, yardımın için teşekkür ederim :70:

Selam kızlar
Üniversite kayıt telaşı,kayıt yaptırma falan derken ilgilenemedim burayla
LadyEvil:2

canım kaydını yaptırdın mı sorunsuz bir şekilde?bir kere daha hayırlı ugurlu olsun.dersler ne zaman başlıyor?bu ara benimde farklı telaşlarım var topiğine ugrayamadım :17:

Jean Cristophe Grange :69::69::69:
Bu adam dışında hiçbir ünlü erkeğe ilgim olmamıştır, ne oyuncu ne şarkıcı, hep derim Grange gelsin istediği yere giderim ses etmeden :1:
Geçen yıl imza gününe dandirik sulama dersim yüzünden gidemediğim için dersin hocasına baya uzun süre surat yapmıştım hatta :1:
Bütün kitaplarını tek solukta okudum ama en sevdiğim Siyah kan, yayınevine de durmadan yazıyorum Grange kitaplarının da cep boyunu yapın diye ama nerde çantamdan çıkarmam cep boyu olsa :1:
İnce derken ben abartıp Martı kadar ince ya da Aşkın Gözyaşları kadar falan düşündüm çünkü çok bilmiş beyefendi bilgisayarı yegane bilgi kaynağı olarak görüp kitapların zaman kaybı olduğunu iddia edecek kadar uç noktada...
Bayram güzel geçti çok şükür oruç bitince başladım okumaya yavaştan, yardımın için teşekkür ederim :70:

benimde öyle var bir tane.ergenliğimde bile böyle hayran oldugum kimse olmamıştı.benimki ian somerhalder :31: Jean Cristophe Grange çok zeki kitapları çok sürükleyici.imza gününü kaçırman kötü olmus umarım tekrar gelir :38:

rica ederim canım yardımım olduysa ne mutlu.aşkın gözyaşları bir kitap sever için bile sürükleyici değil.biraz ağır gelebilir.kalında olsa sen ona akıcı bir kitap armagan et sürükleyici olduktan sonra elinden bırakamayacak.

ablamla ben deliler gibi kitap okuruz.kardeşim ilk romanıyla bugunlerde askerde tanıştı.ayşe kulin köprü okumus.okumanın tadına varmıs okumayı sevmiş.artık hep okurum diyor :1: inşallah seninkide öyle olur :9:

Üni. kazanan arkadaslar hayırlı olsun dıyorum sizlere..

Bende dıplomamı almak ıcın ankara daydım salı gunu ınanılmaz kalabalıktı neye ugradıgımı sasırdım :) Allah yardımcınız olsun dıyorum.. Aşti deki kıtapcılardan kıtap alırken pazarlık yaparsanız ındırım yaparlar ;) aklınızda olsun.

Eylül: 3 kitap şimdilik

Aklından Bir Sayı Tut - John Verdon
İçinde aşk Saklı - Judith McNaught
Fırtına - Linda Howard

canım kaydını yaptırdın mı sorunsuz bir şekilde?bir kere daha hayırlı ugurlu olsun.dersler ne zaman başlıyor?bu ara benimde farklı telaşlarım var topiğine ugrayamadım :17:

Evet canım yaptırdım kaydımı :)
Bi sorun çıkmadı beklediğimden de kolay oldu neyse ki
Dersler 3 ekimde
Ekim başı gibi gideceğim artık

1 Eylül - 31 Eylül 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. eski_bir_masal ......4..........
  2. PrensesPeri .........3.......
  3. kays34 .......3........
  4. pamuk_helva ......2.........
  5. LadyEvil .......2.......
  6. ozzy06 .......2........
  7. pinaran .......1........
  8. tweetypinar ..............
  9. kulitta ................
  10. cemre25 ................
  11. samanyolu ..............
  12. ilkalp ................
  13. forevertogether ................
  14. essss ................
  15. neenone ..............
  16. H_İ_S ..............
  17. barro ...............
  18. Bella_n ................
  19. sudem34 ................
  20. maibeyaz ...................
  21. _hazal ................
  22. deryacık ................
  23. deren1907 ...............
  24. masal26 ..............
  25. emk87 ........... .............
  26. JessicaRabbit ................
  27. guvastanema ..............
  28. dmt_ ................
  29. melikeeee ................
  30. shewall ...............
  31. gnltpl ..............
  32. Revolucion ...............
  33. gamzelim ....................
  34. sunsea .............
  35. smeagol ...............
  36. gnydn64 .....................
  37. Maip - ...................
  38. Punchshe ........................
  39. arzuunler ................
  40. Duygu.C ................
  41. rainforest ................
  42. cute_poison ................

[/QUOTE]

Son düzenleme:
Üni. kazanan arkadaslar hayırlı olsun dıyorum sizlere..

Bende dıplomamı almak ıcın ankara daydım salı gunu ınanılmaz kalabalıktı neye ugradıgımı sasırdım :) Allah yardımcınız olsun dıyorum.. Aşti deki kıtapcılardan kıtap alırken pazarlık yaparsanız ındırım yaparlar ;) aklınızda olsun.

seninde diploman hayırlı olsun.hayırlı kapılan açsın sana inşallah :16:

Evet canım yaptırdım kaydımı :)
Bi sorun çıkmadı beklediğimden de kolay oldu neyse ki
Dersler 3 ekimde
Ekim başı gibi gideceğim artık

hayırlı olsun canım.inşallah herşey gönlünce olur :54:

suzanne collins--açlık oyunları kitap güzeldi çok çabuk bitirdim akıcıydı bakalım serinin diger kitaplarında sıra :68::68::68:

ozzy06:2

Vladimir Megre - Rusya'nın Çınlayan Sedirleri / Çınlayan Sedir 2

Anastasia'nın ikinci kitabı.. bu kitapta da ilginç fikirlerine devam ediyor.. çoğu konuda ilham verdiği açık.. zevkle okuduğumu belirtirim.. maalesef bu serinin sadece dördü Türkçeye çevrildi.. ee Rusça da yok... gerisini İngilizce'den okumak zorunda bırakıyorlar.. sanırım üçüncü kitabında Anastasya'nın bebeğine değinilecek..

pinaran: 2

Hacettepe Üniversitesi

ben de Hacettepeliyim, lisansı orda okudum, yükseklisanstan devam ediyorum... beytepe kampüsü ise çok iyi.. ben orada kaldım, ilk yurtlarda (2 kişilik, sonra 4 kiilik) sonra da öğrenci evlerinde

aklına takılan bir şey varsa sorabilirsin ;))
yurtlarla ilgili her türlü tiyo bende var, 5 senelik tecrübe :))

Back
X