• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Canan Tan - Piraye bitirdim az önce. Baslarda s1k1lsamda kendimi okumak icin zorlasamda ortasina dogru özeliklede sonuna dogru sayfalarin nasil hizli hizli illerledigini anliyamadim bile :17: Begendim ama cok etkilendigimi söyleyemem. En azindan En son yürekler Ölürden daha cok begendim Canan TAnin bu kitabini...:39:

pamuk_helva:1

O zaman size aciliyetle "Yüreğim Seni Çok Sevdi" ve "İz" i tavsiye ederim :) Tek solukta okudum her ikisini de..

Murat Uyurkulak - Tol

bölümler arası bağlantılar kopuk.. eşim ve ben uzun süre anlayamadık bölüm başlarında kimden bahsettiğini, hangi zamana hangi olaya devam ettiğini, dağınık, yine de iyiydi.. diğer iki kitabının daha iyi olduğunu söylüyorlar ya hadi bakalım..

pinaran: 1

Son düzenleme:
1 Eylül - 31 Eylül 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. PrensesPeri .........2.......
  2. eski_bir_masal ......1..........
  3. ozzy06 .......1........
  4. pamuk_helva ......1.........
  5. pinaran .......1........
  6. tweetypinar ..............
  7. kulitta ................
  8. cemre25 ................
  9. samanyolu ..............
  10. LadyEvil ..............
  11. kays34 ...............
  12. ilkalp ................
  13. forevertogether ................
  14. essss ................
  15. neenone ..............
  16. H_İ_S ..............
  17. barro ...............
  18. Bella_n ................
  19. sudem34 ................
  20. maibeyaz ...................
  21. _hazal ................
  22. deryacık ................
  23. deren1907 ...............
  24. masal26 ..............
  25. emk87 ........... .............
  26. JessicaRabbit ................
  27. guvastanema ..............
  28. dmt_ ................
  29. melikeeee ................
  30. shewall ...............
  31. gnltpl ..............
  32. Revolucion ...............
  33. gamzelim ....................
  34. sunsea .............
  35. smeagol ...............
  36. gnydn64 .....................
  37. Maip - ...................
  38. Punchshe ........................
  39. arzuunler ................
  40. Duygu.C ................
  41. rainforest ................
  42. cute_poison ................

vampir serimin 5. kitabıda bitti.elimde tek kitabı kaldı.türkçeye çevrilmiş 7. kitabıda elde etmem lazım hemen

elif şafak--iskender :::geçen aydan yarımdı son 150 sayfa 1 günde bitti kitap zaten güzel gidiyodu sonlara dogru iyice heyecanlı oldu ben çok begendim.dili de çok akıcı kesinlikle tavsiye ederim...şimdi açlık oyunları serisine başladım şimdilik güzel gidiyo bitince onunda yorumlarını paylaşırım.herkese ii okumalar dereceye giren arkadaşlarıda tebrik ederim darısı başıma inşallah bir gün...:66::66:

ozzy06:1

bu kitabı bende merak ediyorum.birazdan kitap bakmaya gideceğim bulursam hemen almak istiyorum

Uçurtma avcısını bitirmiş bulunmaktayım.
Kitap ilk başlarda ilerlemiyor ama daha sonradan çok akıcı bir şekilde ilerliyor.
Bir pişmanlık hikayesi diyebilirim.
Bir çocuğun çok küçüklüğünde gördüğü ve görmemiş gibi yaptığı bir olay bütün hayatını etkiliyor.
Sonu ise bir o kadar şaşırtıcı.
Tavsiye edebilirim.

eski_bir_masal : 1

bu kitabı bende okudum.okumamışsan aynı yazarın bin muhteşem güneşini de tavsiye ederim.ondanda 2 kadının hikayesi anlatılıyor

Canan Tan - Piraye bitirdim az önce. Baslarda s1k1lsamda kendimi okumak icin zorlasamda ortasina dogru özeliklede sonuna dogru sayfalarin nasil hizli hizli illerledigini anliyamadim bile :17: Begendim ama cok etkilendigimi söyleyemem. En azindan En son yürekler Ölürden daha cok begendim Canan TAnin bu kitabini...:39:

pamuk_helva:1

canım hoşgeldin.. hemen listemize dahil ettim senide.keyifli okumalar

O zaman size aciliyetle "Yüreğim Seni Çok Sevdi" ve "İz" i tavsiye ederim :) Tek solukta okudum her ikisini de..

teşekkürler tavsiye için..topiğimize her zaman bekleriz

vampir serimin 5. kitabıda bitti.elimde tek kitabı kaldı.türkçeye çevrilmiş 7. kitabıda elde etmem lazım hemen

bu kitabı bende okudum.okumamışsan aynı yazarın bin muhteşem güneşini de tavsiye ederim.ondanda 2 kadının hikayesi anlatılıyor

Şimdi okuyacağım bir kaç kitap var sırada onlardan sonra okuyacağım.
Vampir serisi derken hangisi?
Ben de elimdeki kitabı bitirdikten sonra ( kuşatma 1453'ü okuyorum. ) vampir günlüklerine başlamayı düşünüyorum da.

Şimdi okuyacağım bir kaç kitap var sırada onlardan sonra okuyacağım.
Vampir serisi derken hangisi?
Ben de elimdeki kitabı bitirdikten sonra ( kuşatma 1453'ü okuyorum. ) vampir günlüklerine başlamayı düşünüyorum da.

http://www.kadinlarkulubu.com/kitap...r-serisitrue-blood-dizisini-doguran-seri.html

canım bu seriyi okuyorum şu an.vampir günlüklerinin dizisini izliyorum.sıkı takipçisiyim.onunda kitaplarını alacagım ama tam seriyi bulamadım.kitapçıda siparişte tamamlasın o seriyide alacagım :) ikiside güzel tavsiye ederim ;)

Kuşatma 1453'ü de bitirdim.
Genelde tarih kitaplarının sahip olduğu o ağır dilden eser yoktu.
İstanbulun fethini içeriden bir gözlemci olarak gözlüyorsunuz gibi hissettiriyor tavsiye edebilirim.

eski_bir_masal 2

Kuşatma 1453'ü de bitirdim.
Genelde tarih kitaplarının sahip olduğu o ağır dilden eser yoktu.
İstanbulun fethini içeriden bir gözlemci olarak gözlüyorsunuz gibi hissettiriyor tavsiye edebilirim.

eski_bir_masal 2

Aynı şekilde Yufesta ile Şibenza adlı,yine İstanbulun fethini anlatan ama asla sıkıcı olmayan,fantastik bir kitap var.Şiddetle önerilir

"Yüregim Seni Cok Sevdi" kitapligimda duruyor ilk aldigimda hevesle ilk 50 - 60 sayfasini okudum sonra biraktim birdahada almadim ellime bu kitapta beni gicik eden birseyler var anlamadim ne oldugunu...Simdi Piraye´yi okuyali iki gün oldu kitabi ve hikayeyi düsünce aslinda özeliklede sonundan etkilendigmi ve cokta begendimimi fark etim...Okusumda fazla sevmiyorum Canan Tan´nin tarzini ama Piraye´yi cok sevdim...:16:

canım hoşgeldin.. hemen listemize dahil ettim senide.keyifli okumalar

Tesekür ederim hosbuldum canim....Su okulum baslamadan aksamlari isten sonra bol bol okumaya niyetliyim...

Vampir günlükleri serisinin ilk kitabı uyanış ve savaşı bitirdim.
Kitap çok hızlı bir şekilde ilerliyor.
Gece başladım ve bırakamadım elimden.

eski_bir_masal 3

Sizofren Aska Mektup bitirdim az önce. Yer yer fazla agir fazla bunalim gelsede sonuna dogru okumaktan zevk aldigim. Zaman zaman acip altini cizdigim yerleri okuyacagim bir kitap....

pamuk_helva: 2

Siradaki kitaba hemen baslamiyacagim zira gecelere kadar okuyunca basim agriyo zaten iste tüm gün bilgisayar basindayim zor oluyor yaa :14:

Sizofren Aska Mektup bitirdim az önce. Yer yer fazla agir fazla bunalim gelsede sonuna dogru okumaktan zevk aldigim. Zaman zaman acip altini cizdigim yerleri okuyacagim bir kitap....

pamuk_helva: 2

Siradaki kitaba hemen baslamiyacagim zira gecelere kadar okuyunca basim agriyo zaten iste tüm gün bilgisayar basindayim zor oluyor yaa :14:

Yıllar önce okumuştum şizofren aşka mektubu.
Güzel bir kitap, dediğin gibi biraz fazla bunalım olsa da ..
O kitaptan sonra Cezmi Ersöz'ün diğer kitaplarını okumaya kalktığımda ise sürekli kendini tekrarladığını gördüm.
O yüzden Cezmi Ersöz Şizofren Aşk'a mektupla başlanıp onunla bitirilmeli diye düşünüyorum.

Yıllar önce okumuştum şizofren aşka mektubu.
Güzel bir kitap, dediğin gibi biraz fazla bunalım olsa da ..
O kitaptan sonra Cezmi Ersöz'ün diğer kitaplarını okumaya kalktığımda ise sürekli kendini tekrarladığını gördüm.
O yüzden Cezmi Ersöz Şizofren Aşk'a mektupla başlanıp onunla bitirilmeli diye düşünüyorum.

Benim bu ikinci Cezmi Ersöz kitabimdi daha önce Kirk Yilda Bir Gibisin okumustum onu anlamakta kavramakta gercekten biraz güclük cektim ki ilk defada bir kitabi sevdim mi sevmedim mi bilemedim haylada öyledir ama o kitabin apayri bir yeri var benim icin. Sizofren aska Mektupta okudugum ikinci ve son Cezmi Ersöz kitabi...

Sirada Ucurtma Avcisi var bakalim bu nasil?! Umarim övüldügü kadar vardir :16:

Benim bu ikinci Cezmi Ersöz kitabimdi daha önce Kirk Yilda Bir Gibisin okumustum onu anlamakta kavramakta gercekten biraz güclük cektim ki ilk defada bir kitabi sevdim mi sevmedim mi bilemedim haylada öyledir ama o kitabin apayri bir yeri var benim icin. Sizofren aska Mektupta okudugum ikinci ve son Cezmi Ersöz kitabi...

Sirada Ucurtma Avcisi var bakalim bu nasil?! Umarim övüldügü kadar vardir :16:

Bir kaç gün önce okudum uçurtma avcısını.
Güzel bir kitap.
Ama ilk başta biraz rutindi ve sıkılmıştım.
Sonrası güzel ilerledi ve beklemediğim bir sonla bitti.

Epeydir yazmıyorum buraya geçmiş bayramınız mübarek olsun arkadaşlar sizden yardım isteyecektim, kitap okumayı hiç sevmeyen bir erkek için kitap bulmam lazım iki hafta içinde, sayfa sayısı çok fazla olmamalı ve sürükleyici olmalı, kendi okuduğum kitaplardan düşünüyorum ama unutkanlıktan dolayı aklıma pek de bir şey gelmiyor, bana yardımcı olabilir misiniz?
Ne tarz kitap sever diye sormayın hiç çünkü okumuyor ne tarz sever bilmiyorum o yüzden ama bilim kurgu, polisiye, gerilim tarzı sürükleyici bir kitap olması lazım sanırım. Yarıda bırakmaması için de kalın olmamalı mümkün olduğunca, yardımlarınızı bekliyorum :18:

Epeydir yazmıyorum buraya geçmiş bayramınız mübarek olsun arkadaşlar sizden yardım isteyecektim, kitap okumayı hiç sevmeyen bir erkek için kitap bulmam lazım iki hafta içinde, sayfa sayısı çok fazla olmamalı ve sürükleyici olmalı, kendi okuduğum kitaplardan düşünüyorum ama unutkanlıktan dolayı aklıma pek de bir şey gelmiyor, bana yardımcı olabilir misiniz?
Ne tarz kitap sever diye sormayın hiç çünkü okumuyor ne tarz sever bilmiyorum o yüzden ama bilim kurgu, polisiye, gerilim tarzı sürükleyici bir kitap olması lazım sanırım. Yarıda bırakmaması için de kalın olmamalı mümkün olduğunca, yardımlarınızı bekliyorum :18:

selam canım hoşgeldin.nasılsın?umarım bayramın güzel geçmiştir.sana 2 kitap önerebilirim.dijital kale daha ince bir kitap.leyleklerin ucusu okudum en güzel gerilim kitabı.ben 2 kitabıda elime aldıgımda bırakamamıstım.akıcı olarak kalmıs aklımda ikiside.özetlerinide koyayım umarım yardımı olur :16:

http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-ozetleri/139842-jean-christophe-grande-leyleklerin-ucusu.html

http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-ozetleri/203817-dan-brown-ozet-dijital-kale.html

1 Eylül - 31 Eylül 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. PrensesPeri .........3.......
  2. eski_bir_masal ......3..........
  3. pamuk_helva ......2.........
  4. ozzy06 .......1........
  5. pinaran .......1........
  6. tweetypinar ..............
  7. kulitta ................
  8. cemre25 ................
  9. samanyolu ..............
  10. LadyEvil ..............
  11. kays34 ...............
  12. ilkalp ................
  13. forevertogether ................
  14. essss ................
  15. neenone ..............
  16. H_İ_S ..............
  17. barro ...............
  18. Bella_n ................
  19. sudem34 ................
  20. maibeyaz ...................
  21. _hazal ................
  22. deryacık ................
  23. deren1907 ...............
  24. masal26 ..............
  25. emk87 ........... .............
  26. JessicaRabbit ................
  27. guvastanema ..............
  28. dmt_ ................
  29. melikeeee ................
  30. shewall ...............
  31. gnltpl ..............
  32. Revolucion ...............
  33. gamzelim ....................
  34. sunsea .............
  35. smeagol ...............
  36. gnydn64 .....................
  37. Maip - ...................
  38. Punchshe ........................
  39. arzuunler ................
  40. Duygu.C ................
  41. rainforest ................
  42. cute_poison ................

elimde olan 6 kitapta bitti şükür.şükür diyorum çünkü aklım kitaptayken tüm işlerim aksadı.bundan sonra rahat ederde işlerime bakarım az :9: akıcı farklı bir seri :34:

Back
X