• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

birdahaki ay bende katilicam araniza,yalniz bi sorum var,o ay icinde bitirdiginiz kitabimi yaziyosunuz yoksa bu aydan baslayip öteki ayda biten kitapda oluyomu?

canım liste ay başından başlıyor ay sonuna kadar.bitirdiğinde yazıyorsun o aya dahil oluyor :34: aramıza bekleriz.şimdiden keyifli okumalar :16:

Bende varım bu ay iki kitap okudum
1. İskender Pala- Şah Sultan
2. İskender Pala- Babilde ölüm, İstanbulda aşk

Sırada bekleyen en az 3 kitabım var birine yarın akşam başlarım artık

canım liste ay başından başlıyor ay sonuna kadar.bitirdiğinde yazıyorsun o aya dahil oluyor :34: aramıza bekleriz.şimdiden keyifli okumalar :16:

canım ben hazıranda aranıza katıldım ama kıtabımı hazıran ayında başladım bıtmedı....

bende o kıtabı şimdi bitirdim öyle yazdım olmadı mı şimdi......elimde yarım kıtaplar dururken yenı bı kıtaba başlamak istemıyom....benım durumum ne olacak......sonuçta gecen ay yarım okudugum halde hiç okumamış oldum.....amacım yarışıp 1. olmka değil zaten.....

sadece desrteğinizle yarım kalan kitaplarımı bitirmek.......ve yenı kıtaplar okumak.....kendımı geliştirmek....

M.K.Atatürk bile kitabı beğenmese de bitirirmiş diye hatırlıyorum.....kıtaplara saygısızlık etmek ıstemıyom.....

Merhaba arkadaşlar tatil bitti,kürkçü dükkanına döndüm:60:çok fazla kitap okuyamadım gezmekten ...
KALBİMİN ŞARKISI Annesinin öldüğünü sanan Molly onunla ilgili gerçekleri öğrenir,gerçek babasını bulmaya çalışır...Biraz sıkıcı geldi bana...:44:
İZ CANAN TAN ..... Verda babasının intihar etmesiyle geçmişini de sorgular,babasını intihara sürükleyen nedenleri bulur...
EROİNLE DANS CANAN TAN...... Eylül üniversite okumak için İstanbul ´a gelir ve orada Dünya ile tanışır .Kötü arkadaş çevresi ve eroin kullanımı Eylül ün ve ailesinin yaşamını altüst eder ...

sAMANYOLU 3

canım ben hazıranda aranıza katıldım ama kıtabımı hazıran ayında başladım bıtmedı....

bende o kıtabı şimdi bitirdim öyle yazdım olmadı mı şimdi......elimde yarım kıtaplar dururken yenı bı kıtaba başlamak istemıyom....benım durumum ne olacak......sonuçta gecen ay yarım okudugum halde hiç okumamış oldum.....amacım yarışıp 1. olmka değil zaten.....

sadece desrteğinizle yarım kalan kitaplarımı bitirmek.......ve yenı kıtaplar okumak.....kendımı geliştirmek....

M.K.Atatürk bile kitabı beğenmese de bitirirmiş diye hatırlıyorum.....kıtaplara saygısızlık etmek ıstemıyom.....

canım sen nasıl dersen listeye öyle geçerim ben :34: burda listelememizin amacı hem kitaplar hakkında bilgi sahibi olmak hemde hangi ay kaç kitap okumusuz onun takibini yapmak :34:

ben bu ay 4 kıtap bıtırdım arkadaslar
sondan başa dogru sıralıorum :)

Travenıan /Şibumi
Bozulan Yeminler /Sabrına Jeffries
Beyaz Düşler /Nora Roberts
Gölge Hırsızı /Marc Levy

Yorumuma gelınce kurtcuklar :) hepsını cok begenerek okudum tam yazlık kıtaplar şibumı harıc ..

Sanırım bu ay içinde Faust'u bitiremeyeceğim çok derin bi kitap,cümleler çok uzun bir solukta okunacak bir kitap değil bir de çevirisini hiç beğenmedim haliyle sıkıo insanı bi süre sonra.
Ay da bitmek üzere ağustos başında bitecek gibi görünüo ilk ayımı 3 kitapla kapatmış oldum :)

kızlar 2. kitabım bitti....3. ye başladım 31 inide kadar onu da bitirmeyı planlıyorum...

çok mutluyum...aylardır kitap bitirmezken 1 haftada 2 kitabım bittii....

dukan diyetini okudum...kılo vermek isteynler okuyabilir ....

sudem34: 2 kitap

He he işte yine internet kafedeyim... :52:
Merhaba kızlar, hepinizi çok özledim. :79:
İbadetlerinizin ve dualarınızın kabul olacağı hayırlı bir RAMAZAN ayı diliyorum. :71:

İhtiras Sarayı . . .Joan Lee Keyifle okudum.
Sosyalizm Geliyor Savulun. . . Aziz Nesin Elbette mükemmel...
Kaç Yıl Geçti Aradan . . . Naşide Gökbudak Beğenerek okuduğum bir kalem.

kulitta . . .10

1 Temmuz - 31 Temmuz 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. tweetypinar ......11........
  2. barro ......10.........
  3. kulitta ..........10......
  4. kays34 ........4........
  5. LadyEvil .......3.........
  6. Bella_n ........4........
  7. samanyolu .....3.........
  8. maibeyaz ..........2.........
  9. _hazal .........2.......
  10. sudem34 .......2.........
  11. ilkalp .........1.......
  12. ozzy06 .........1......
  13. deryacık .........1.......
  14. PrensesPeri .........1.......
  15. deren1907 ......1.........
  16. pinaran .......1.........
  17. masal26 .......1.......
  18. neenone ..............
  19. emk87 ........... .............
  20. cemre25 ................
  21. JessicaRabbit ................
  22. guvastanema ..............
  23. H_İ_S ..............
  24. dmt_ ................
  25. melikeeee ................
  26. shewall ...............
  27. gnltpl ..............
  28. Revolucion ...............
  29. gamzelim ....................
  30. sunsea .............
  31. smeagol ...............
  32. gnydn64 .....................
  33. Maip - ...................
  34. Punchshe ........................
  35. arzuunler ................
  36. Duygu.C ................
  37. rainforest ................
  38. cute_poison ................
  39. essss ................

Son düzenleme:
Sanırım bu ay içinde Faust'u bitiremeyeceğim çok derin bi kitap,cümleler çok uzun bir solukta okunacak bir kitap değil bir de çevirisini hiç beğenmedim haliyle sıkıo insanı bi süre sonra.
Ay da bitmek üzere ağustos başında bitecek gibi görünüo ilk ayımı 3 kitapla kapatmış oldum :)

ilk aya göre çok güzel bir başlangıç her ay 3 kitap bitirsem havalara uçarım.gönlüm hep okumak istiyor ama şartlarım 1 2 kitaba anca elveriyor :17:

kızlar 2. kitabım bitti....3. ye başladım 31 inide kadar onu da bitirmeyı planlıyorum...

çok mutluyum...aylardır kitap bitirmezken 1 haftada 2 kitabım bittii....

dukan diyetini okudum...kılo vermek isteynler okuyabilir ....

sudem34: 2 kitap

topiğimizin üzerinde böyle bir etkisi olduysa ne mutlu bize :16::16:

He he işte yine internet kafedeyim... :52:
Merhaba kızlar, hepinizi çok özledim. :79:
İbadetlerinizin ve dualarınızın kabul olacağı hayırlı bir RAMAZAN ayı diliyorum. :71:

İhtiras Sarayı . . .Joan Lee Keyifle okudum.
Sosyalizm Geliyor Savulun. . . Aziz Nesin Elbette mükemmel...
Kaç Yıl Geçti Aradan . . . Naşide Gökbudak Beğenerek okuduğum bir kalem.

kulitta . . .10

aa kulittam sen tatile geri mi döndün.bende nerde diyordum.sanada hayırlı ramazanlar canım :16:

benimde olasılıksız çok az kaldı 2 gün içinde bitirip bu ayki listeye yetiştirmek istiyorum :62:

Bu ay çok az okudum maalesef....

Yine bu akşam tatile gidiyoruz bol bol gezeceğimiz için az kitap okurum yine heralde:(

Ben bu ay okuduklarımı yazayım.

Kimya Hatun - Saide Kuds : Çok beğenmedim, kitabın 3 te 2 si bittikten sonra şems ten bahsediyor, mevlanadan da çok az bahsediyor ama kitabın başında şems ve mevlana hakkında bilinmeyenler falan denmiş... Çok sıkıldım okurken... Bir de artık bu mevlevi kitaplarının hangisine inanacağımı şaşırdım.... Hangi yazardan okuduysam hepsi herkes hakkında farklı farklı bilgiler veriyor...bu da kafamı karıştırdı... Tek bir gerçeklik var sanırım Mevlana ve Şemsin aşkı...

İhtillalin Süvarisi - Nesrin Turhan : 60 lı zamanlar, ihtilaller, gerçek ve sonu idamla biten bir yaşam... Hüzünlü ve bir o kadar da gerçek ötesiydi...

H_İ_S 2

kızlar 3. kitabımda bitti bugun çok mutluyum....darısı ağustos ayına...

sudem34: 3 kitap..

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği - Mary Ann Shaffer, Annie Barrows
Savaş zamanından sonrasını konu alan ve esas kızın yakınlarıyla mektuplaşmalarından olayları anlatan bir kitap. Kurgusu gerçekten de güzel yazılanların gerçekliğinden şüphe edilmeden okunuyor ve kısa bölümler halinde olduğundan dolayı da zevkle okunuyor.

Kayıp Gül-Serdar Özkan
Birçok ülkede yayınlandığı göz önünde bulundurulduğunda Mevlana'dan bahsedilmesi çok hoşuma gitti, betimlemeler konusunda başarılı bir kalemi var yazarın.

Hayatın Işıkları Yanınca - Serdar Özkan
Ölüm korkusu, sevgi odaklı bir kitap, Küçük Ömer Büyük Ömer diye bölümlere ayrılmış olması okunmasını kolaylaştırıyor.
Kitaplarını keyifle okusam da Paulo Coelho ile adının birlikte geçtiğinden bahsedilmesi bana çok abartılı geldi, kusura bakmasın ama Coelho olmak için daha uzun bir yolu var ki olabilirse o da. Türk yazar olarak dünyada tanınıp okunması çok güzel bir şey tabi ki.

barro-13

Selam kızlar.Star gazatesinin 20 kitap kanpanyasından almış olduğum kitaplardan bir kaçını bitirdim. zaten hepside çerezlik niyetine kitaplarmış.

Zoey Dean : A-Listesi.
Zoey Dean : Hollywood Kızları.
Zoey Dean : Hırslı sarışın... Üç seri halinde kitaplardı. Liseli birkaç zengin kızların hayatlarını anlatıyordu. Bildiğiniz Gossip Girl tarzı. Boş yani...
Richard Matheson : Yaşamın ötesinde...

tweetypinar: 15

Son düzenleme:
Back
X