• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Julia Quinn : En Çok Beni Sev... Ah bu kadına bayılıyorum. En sevdiğim karakter olan Anthony'nin kitabını nihayet okudum. Ve beklediğimede değdi. =)
Rita Hunter : Kalbimi Çaldın... Hayran yazarlarıma yeni birisini ekledim. Süperdi çok güldüm eğlendim. Komedi, romantizim...Yazım tarzına bayıldım.
Rita Hunter : Tatlı Tuzak... İlk kitabına göre bu kitap daha dramatik, ama yinede güzeldi. Bu yazarın diğer kitaplarının cevirisini sabırsızlıkla bekliyorum
Loretta Chase : Yine harika bir kitap daha.. =)
Charlotte Bronte : Jane Eyre...

tweetypinar: 11

Arkadaşlar Merhaba; Aylardır uğrayamıyorum buraya . Sınavım vardı ders çalıştım sürekli . Neyse ki bu aralar sakinim . Bu ayı bir kitapla kapatıyorum .

Aykut Oğut - Evrenden Torpilim Var : Akıcı bir dili var . Kişisel gelişim tarzında kitap sevenler için önerebilirim . Kendi hayatından örnekler sunarak etkili bir anlatım tarzı oluşturmuş .

deren1907 : 1 :68:

1 Temmuz - 31 Temmuz 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. tweetypinar ......11........
  2. barro ......10.........
  3. kulitta ..........7......
  4. LadyEvil .......3.........
  5. Bella_n ........3........
  6. kays34 ........2........
  7. ilkalp .........1.......
  8. ozzy06 .........1......
  9. deryacık .........1.......
  10. PrensesPeri .........1.......
  11. deren1907 ......1.........
  12. neenone ..............
  13. emk87 ........... .............
  14. samanyolu ..............
  15. cemre25 ................
  16. masal26 ..............
  17. JessicaRabbit ................
  18. maibeyaz ...................
  19. guvastanema ..............
  20. H_İ_S ..............
  21. dmt_ ................
  22. melikeeee ................
  23. shewall ...............
  24. gnltpl ..............
  25. Revolucion ...............
  26. gamzelim ....................
  27. sunsea .............
  28. smeagol ...............
  29. gnydn64 .....................
  30. Maip - ...................
  31. Punchshe ........................
  32. arzuunler ................
  33. Duygu.C ................
  34. rainforest ................
  35. sudem34 ................
  36. cute_poison ................
  37. pinaran ................
  38. essss ................

Son düzenleme:
beni de ekler misiniz? 10 gün kalmış bu ayın bitmesine, arayı kapatmak lazım :61:

hoşgeldin canım senide ekledim listemize.keyifli okumalar dilerim :16:

205 inci sayfada üç kitap yazmıştım ama listeye eklenmemiş. :( :2:

canım genel olarak konuyu sürekli takip ediyorum.liste gözlerimizi yormasın diye biraz zaman geçmesini bekliyorum o zamanda mesajların en sonuna bakarak listelemeyi yapıyorum.mesajın sonuna Bella_n:3 diye belirtmediğin için sanırım gözümden kaçmış.özür :17:

Arkadaşlar Merhaba; Aylardır uğrayamıyorum buraya . Sınavım vardı ders çalıştım sürekli . Neyse ki bu aralar sakinim . Bu ayı bir kitapla kapatıyorum .

Aykut Oğut - Evrenden Torpilim Var : Akıcı bir dili var . Kişisel gelişim tarzında kitap sevenler için önerebilirim . Kendi hayatından örnekler sunarak etkili bir anlatım tarzı oluşturmuş .

deren1907 : 1 :68:

hoşgeldin :16: topiğimizi unutmadıgına sevindim.sana da keyifli okumalar dilerim :54:

bugun olasılıksızı aldım çok heyecanlıyım bir an önce okumak istiyorum :62::62::62:

listemize 3 aydır gelmeyen arkadaşların isimlerini sildim.bazıları müdavimlerimiz idi elim zor gitti.maipi silemedim.belki günün birinde gelir ismi hep listede olsun istedim..

kızlar benide eklermısınız lısteye bır dahakı ay baslarım bende yazmaya bu ay yetısemem hızınıza hehe

hemen ekledim canım senide :16: aramıza hoşgeldin :16: aslında bu listeleme kendimiz adına.bir ayda kitap okumaya ne kadar zaman ayırıyoruz,değerlendiriyoruz onu görebilmemiz adına.eger okudgun paylaşmak istediğin kitaplar olursa her zaman bekleriz :16:

ben bu ay dkan diyetine başladım onun kitabını okudum... kabul olur mu bilmiyorum...:1:
bir de dün gece bi çırpıda ahmet altan içimizdeki bir yer i okudum...hemen yazayım dedim... seviyorum ahmet altanı:69:

maibeyaz 2

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bu ay dkan diyetine başladım onun kitabını okudum... kabul olur mu bilmiyorum...:1:
bir de dün gece bi çırpıda ahmet altan içimizdeki bir yer i okudum...hemen yazayım dedim... seviyorum ahmet altanı:69:

maibeyaz 2

hoşgeldin :16: neden kabul olmasın olur tabiki canım..dukanla başarılar sana.zaten çogu gitmiş azı kalmıs tebrikler :16:

birkaç aydır çok kitap okuyamıyordum çok uğrayamadım bu topiğe ama en azından bende bu ayı bir kitapla kapatanlardanım hiç okumamaktan iyidir:37: ve artık işide bıraktığıma göre bol bol vaktim olucak okumak için hepsini sıraya dizdim tek tek okuyup burada paylaşmak istiyorum:90: bu ayki kitabımm

chris cleave= küçük arı

masal26= 1:40:

birkaç aydır çok kitap okuyamıyordum çok uğrayamadım bu topiğe ama en azından bende bu ayı bir kitapla kapatanlardanım hiç okumamaktan iyidir:37: ve artık işide bıraktığıma göre bol bol vaktim olucak okumak için hepsini sıraya dizdim tek tek okuyup burada paylaşmak istiyorum:90: bu ayki kitabımm

chris cleave= küçük arı

masal26= 1:40:

bu kitap hakkında hep iyi şeyler duydum diye hatırlıyorum ama okumak kısmet olmadı bir türlü :44:

bu kitap hakkında hep iyi şeyler duydum diye hatırlıyorum ama okumak kısmet olmadı bir türlü :44:

evet güzel bir kitap ama uçurtma avcısıyla kıyaslanmış.Ben uçurtma avcısınıda okumuştum ve o apayrı bir kitap yani okurken içinde yaşıyorsun.Hani o kadar beklenti içinde olma derim ama güzel yinede okumaya değer:34:

maibeyaz 2
kız olmaz olur mu oda kitap...çeşidi önemli değil sonuçta amaç okumak...

bende bır kıtap bitirdim.....

sudem 34.1. kıtap bıttı bu ay sonuna kadar 2. yı bıtırmek ıstıyom inşallah....

1 Temmuz - 31 Temmuz 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. tweetypinar ......11........
  2. barro ......10.........
  3. kulitta ..........7......
  4. LadyEvil .......3.........
  5. Bella_n ........3........
  6. kays34 ........2........
  7. maibeyaz ..........2.........
  8. ilkalp .........1.......
  9. ozzy06 .........1......
  10. deryacık .........1.......
  11. PrensesPeri .........1.......
  12. deren1907 ......1.........
  13. pinaran .......1.........
  14. masal26 .......1.......
  15. sudem34 .......1.........
  16. neenone ..............
  17. emk87 ........... .............
  18. samanyolu ..............
  19. cemre25 ................
  20. JessicaRabbit ................
  21. guvastanema ..............
  22. H_İ_S ..............
  23. dmt_ ................
  24. melikeeee ................
  25. shewall ...............
  26. gnltpl ..............
  27. Revolucion ...............
  28. gamzelim ....................
  29. sunsea .............
  30. smeagol ...............
  31. gnydn64 .....................
  32. Maip - ...................
  33. Punchshe ........................
  34. arzuunler ................
  35. Duygu.C ................
  36. rainforest ................
  37. cute_poison ................
  38. essss ................

birdahaki ay bende katilicam araniza,yalniz bi sorum var,o ay icinde bitirdiginiz kitabimi yaziyosunuz yoksa bu aydan baslayip öteki ayda biten kitapda oluyomu?

Back
X