- Konu Sahibi PrensesPeri
- #2.061
beni de ekler misiniz? 10 gün kalmış bu ayın bitmesine, arayı kapatmak lazım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni de ekler misiniz? 10 gün kalmış bu ayın bitmesine, arayı kapatmak lazım![]()
205 inci sayfada üç kitap yazmıştım ama listeye eklenmemiş.:2:
Arkadaşlar Merhaba; Aylardır uğrayamıyorum buraya . Sınavım vardı ders çalıştım sürekli . Neyse ki bu aralar sakinim . Bu ayı bir kitapla kapatıyorum .
Aykut Oğut - Evrenden Torpilim Var : Akıcı bir dili var . Kişisel gelişim tarzında kitap sevenler için önerebilirim . Kendi hayatından örnekler sunarak etkili bir anlatım tarzı oluşturmuş .
deren1907 : 1![]()
kızlar benide eklermısınız lısteye bır dahakı ay baslarım bende yazmaya bu ay yetısemem hızınıza hehe
hoşgeldin canım senide ekledim listemize.keyifli okumalar dilerim![]()
ben bu ay dkan diyetine başladım onun kitabını okudum... kabul olur mu bilmiyorum...
bir de dün gece bi çırpıda ahmet altan içimizdeki bir yer i okudum...hemen yazayım dedim... seviyorum ahmet altanı
maibeyaz 2
birkaç aydır çok kitap okuyamıyordum çok uğrayamadım bu topiğe ama en azından bende bu ayı bir kitapla kapatanlardanım hiç okumamaktan iyidirve artık işide bıraktığıma göre bol bol vaktim olucak okumak için hepsini sıraya dizdim tek tek okuyup burada paylaşmak istiyorum:90: bu ayki kitabımm
chris cleave= küçük arı
masal26= 1![]()
bu kitap hakkında hep iyi şeyler duydum diye hatırlıyorum ama okumak kısmet olmadı bir türlü :44:
kız olmaz olur mu oda kitap...çeşidi önemli değil sonuçta amaç okumak...ben bu ay dkan diyetine başladım onun kitabını okudum... kabul olur mu bilmiyorum...
bir de dün gece bi çırpıda ahmet altan içimizdeki bir yer i okudum...hemen yazayım dedim... seviyorum ahmet altanı
maibeyaz 2