- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #2.021
PETER ROCK : TERK EDİLİLİŞİM
Bitirdim kızlar nasıl bir kitaptı hmmm
Babasıyla beraber ormanda yaşayan bir kızın hikayesini kızın ağzından dinliyoruz
Anlatımını beğenmedim oradan buraya konudan konuya atlıyor
Neden ormanda yaşıyorlar kitabın mantığı ne çözemedim ben açıkcası
Konudan çok uzaklşılmıştı
Kimseden kaçmıyorlar fakat öyleymiş gibi psikolojik bir rahatsızlık içindeler sürekli
Tavsiye etmem açıkcası ilginçti ama bişey kazandırmadı bana
Elizabeth Hoyt - Çirkinin Aşığı
bu kitabı da kapağı dikkatimi çektiği için almıştım
çerezlik bir kitap bence ağır gelen kitaptan sonra kafa dağıtmak için okunabilir onun dışında insana çok da bir şey katacak cinsten olduğunu düşünmüyorum
betimlemelerde uzun uzun erkeğin esmerliğinden bahsedilmesinin benim için çekiciliği yok en azından
Tess Gerritsen - Cerrah, Günahkâr, Kan Gölü, Çırak, Mefisto Kulübü
yazarların kitaplarını peşpeşe okumayı çok seviyorum
kadın yazarların da macera, polisiye tarzında yazması güzel bir şey ama okuduğum kadarı yetti bana genel olarak olayları işleme şekli fazla benziyor kitaplarında konular farklı olsa da çözülmeler aynı tekrarlar gibi
içlerinde Günahkâr en beğendiğim, baba sorununu işleyen kitaplar etkiliyor beni.
Anne Rice - Pandora
kadın yazar olduğu için okudum bunu da hoşuma gitti anlatımı kitabın adı da kaç yıl geçerse geçsin dikkat çekecek yegane kelimelerden zaten
Sinan Yağmur ve Serdar Özkan kitapları var sırada ağustosta da Paulo Coelho kitaplarını tamamlamak istiyorum
barro 10
Sinan Yağmur ve özellikle Serdar Özkan ın kitapları bana sıkıcı gelmişti ama bakış açıları farklı olabiliyor tabii ki okuyunca senin de bir fikrin olacaktır... Paulo Coelho ise bayıldığım bir yazar... Okunmaya değer...
Elizabeth Hoyt - Çirkinin Aşığı
bu kitabı da kapağı dikkatimi çektiği için almıştım
çerezlik bir kitap bence ağır gelen kitaptan sonra kafa dağıtmak için okunabilir onun dışında insana çok da bir şey katacak cinsten olduğunu düşünmüyorum
betimlemelerde uzun uzun erkeğin esmerliğinden bahsedilmesinin benim için çekiciliği yok en azından
Tess Gerritsen - Cerrah, Günahkâr, Kan Gölü, Çırak, Mefisto Kulübü
yazarların kitaplarını peşpeşe okumayı çok seviyorum
kadın yazarların da macera, polisiye tarzında yazması güzel bir şey ama okuduğum kadarı yetti bana genel olarak olayları işleme şekli fazla benziyor kitaplarında konular farklı olsa da çözülmeler aynı tekrarlar gibi
içlerinde Günahkâr en beğendiğim, baba sorununu işleyen kitaplar etkiliyor beni.
Anne Rice - Pandora
kadın yazar olduğu için okudum bunu da hoşuma gitti anlatımı kitabın adı da kaç yıl geçerse geçsin dikkat çekecek yegane kelimelerden zaten
Sinan Yağmur ve Serdar Özkan kitapları var sırada ağustosta da Paulo Coelho kitaplarını tamamlamak istiyorum
barro 10
yeni okudum ben de kapağı hoşuma gittiği için almıştım zaten ama mantıksız garip bir kitap sonuna kadar bir şey olacaktır elbet diye okudum ama tıss
barro 3
Sinan Yağmur ve özellikle Serdar Özkan ın kitapları bana sıkıcı gelmişti ama bakış açıları farklı olabiliyor tabii ki okuyunca senin de bir fikrin olacaktır... Paulo Coelho ise bayıldığım bir yazar... Okunmaya değer...
Tatlım nerelerdesin? Tatile girince topiği daha sık ziyaret edeceğini düşündüğüm için gözlerim hep seni aradı.
Umarım her şey yolunda ve gönlünce yorgunluk atıyorsundur. Melankolik imajın da endişelendirdi doğrusu...
Tatil paketinden çıkacakları merakla bekliyorum. Sevgiler...
se 3 mü oldun 10 mu anlamadım yazdıklarından
1 Temmuzda başladık biz tatile, hemen o gün de tatile çıktık, tatil sürekli gezmeyle geçtiği için de kitap okuyamadım maalesef.... Daha iki gün oldu eve döneli tabii ki yorgunluk, şimdi de genel ev temizliğini bitireyim şöyle rahat rahat bacaklarımı uzatıp kitap okumak, film izlemek ve puzzle yapmak istiyorum. 1 Eylüle kadar olan tatil planım bu... Tabi arada bir yerde eşimin iznini ikiye böldükleri için yine tatile çıkacağız ağustosta... Kitap okuyamadığım için de bir paylaşımda bulunamadım. Sizleri tebrik ederim hiç boş bırakmamışsınız topiği... Büyük büyük kurtlarım benim...
se 3 mü oldun 10 mu anlamadım yazdıklarından
Temmuz ayında okudugum sımdılık 2 kıtap var arkadaslar sırada dıgerlerı de bıtırdıkce yazarım
Gölge Hırsızı /Marc Levy :İnsanı rahatlaran sıkmadan akıcı bır dılle yazılmıs. Kesinlikle tavsıye ederım. 2 gun ıcerısınde bıtırdım.
Beyaz Düşler /Nora Roberts : 4 arkadasın hıkayesı ve tabıı ask da mevcut. Tam yaz kıtabı havasında akıcı sekılde yazılmıs. İyi gunde kotu gunde birbirlerini rahatlıkla tolere eden 4 dostun hıkayesı.. 3 gunde bıtırdım kurtcuklar..
Elizabeth Hoyt : Çirkinin Aşığı (1)
Tess Gerritsen : Cerrah, - Günahkâr, - Kan Gölü, - Çırak, - Mefisto Kulübü (5)
anne Rice : Pandora (1)
Daha önce de (3) kitap okumuş canımcım. 1 + 5 + 1 + 3 : 10
12 günde 10 kitap olmuş... İşte bir kitap canavarı daha
Maaşallahbarrocum kutluyorum.
Tess Gerritsen in 5 kitabını süt üste çok iyi okumussun.ben aynı yazardan 2 kitap üstü üste okudunmu acayip sıkılıyorum.tarz değişikliği yapmak istiyorum..
ben okuduğum kitapları çok çabuk unuturum ne yazık ki halbuki unutkanlığa kitap okumanın çok iyi geldiği söylenir...
bu okuduğum kitaplardan kan gölünün sonuna doğru önceden okuduğumu farkettim mesela
o yüzden aynı yazarın kitaplarını peş peşe okuyup kendi tekrar etmiş mi anlamak için böyle okuyorum tabi bir de sevdiğim yazarsa okumadığım kitapları arkamdan ağlamasın diye
şimdi de e kitaplara merak saldım araştırıyorum bakalım
şu kitabın sonuna dogru anlaman çok güldürdü beni Allahta seni güldürsün
e kitabın takibi zor oluyor.bide dokunmadan okuyunca çokta zevki çıkmıyor.ama sende bir dene belki seversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?