- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
Neden tiksinsin?Valla tiksinecek diye korkuyorum
Bana da ıslanmayi orgazm sanıyor gibi geldi ama cevap vermedi soruma.Bir erkek için kadının orgazm olmasindan daha güzel ne olabilir?
Utanacak bir şey değil bu.
Orgazm olduğunuzda da belli edin. İletisim onemli.
Ama bence siz normal ıslanıyorsunuz, bunu orgazm saniyorsunuz.
Ya hahahahahahahUtanma canımsu. Bu durum irkiklerin hoşuna gider. Erken orgazm olduğunu yazmışsın, boşver beyaaa 2 kez orgazm olursun sende.
Gerçekten böyle bir düşünceniz varsa fantezileri, fetişleri duysanız kusarsınız.Valla tiksinecek diye korkuyorum
Hmm bilemiyorum ki, olabilir..Bir erkek için kadının orgazm olmasindan daha güzel ne olabilir?
Utanacak bir şey değil bu.
Orgazm olduğunuzda da belli edin. İletisim onemli.
Ama bence siz normal ıslanıyorsunuz, bunu orgazm saniyorsunuz.
Ön sevişme olmadan, oral seks olmadan, direkt çamaşır üzerinden kuru kuru sürtmeyle de orgazm olmaz diye düşünüyorum. Can yakar sadece.Bana da ıslanmayi orgazm sanıyor gibi geldi ama cevap vermedi soruma
Evet aynen onu demek istemiştimEğer öyle diyorsa kadının kısa sürede orgazm olmasında bir problem yok ki. İkiyi üçü görür belki böylece tek ilişkide.
Öyle değilmiş galiba. Çabuk uyarıldığı için kısa sürede de orgazm olduğunu söylemek istemiş yukarıdaki mesaja göre.
İlk defa yaşadığı yakınlaşmalar olduğu için hızlıca ıslanıyor olabilir ama ıslanmayi orgazm olduğu için olan bir şey sanıyor da olabilir. Ki size de bilmiyorum ki olabilir demiş.Ön sevişme olmadan, oral seks olmadan, direkt çamaşır üzerinden kuru kuru sürtmeyle de orgazm olmaz diye düşünüyorum. Can yakar sadece.
Bilmiyorum olabilir demesi de çok umursamaz geldiİlk defa yaşadığı yakınlaşmalar olduğu için hızlıca ıslanıyor olabilir ama ıslanmayi orgazm olduğu için olan bir şey sanıyor da olabilir. Ki size de bilmiyorum ki olabilir demiş.
Bacım orgazm olmak da ıslanmak da tiksinilecek bir şey değil. Aksine nisanlinin hoşuna gider bu onu ne kadar çok arzuladığını, ondan ne kadar etkilendiğini gösterir.Evet aynen onu demek istemiştim
Gerçekten içimi çok rahatlattınız teşekkürlerBacım orgazm olmak da ıslanmak da tiksinilecek bir şey değil. Aksine nisanlinin hoşuna gider bu onu ne kadar çok arzuladığını, ondan ne kadar etkilendiğini gösterir.
Evet ilk kez yaşadığım şeyler olduğu için bu konuda bilgisizlim maalesef bilmiyorum demem de umursamamazlıktan kaynaklı değil. Çevremde sorup öğrenebileceğim biri olmadığı için burdan sormayı tercih ettimİlk defa yaşadığı yakınlaşmalar olduğu için hızlıca ıslanıyor olabilir ama ıslanmayi orgazm olduğu için olan bir şey sanıyor da olabilir. Ki size de bilmiyorum ki olabilir demiş.
Galiba tahminimiz dogruEğer öyle diyorsa kadının kısa sürede orgazm olmasında bir problem yok ki. İkiyi üçü görür belki böylece tek ilişkide.
Öyle değilmiş galiba. Çabuk uyarıldığı için kısa sürede de orgazm olduğunu söylemek istemiş yukarıdaki mesaja göre.
Yaşadıkça tanıyacaksınız bedeninizi.Evet ilk kez yaşadığım şeyler olduğu için bu konuda bilgisizlim maalesef bilmiyorum demem de umursamamazlıktan kaynaklı değil. Çevremde sorup öğrenebileceğim biri olmadığı için burdan sormayı tercih ettim
Anladım daha öğreneceğim çok şey varYaşadıkça tanıyacaksınız bedeninizi.
Dediğim gibi utanılacak herhangibir şey yok. Bedeninizde olan her şey olması gerektiği gibi. Orgazm olup olmadığınızı siz de bilmiyorsunuz sanırım. Ama şunu söyleyeyim ıslanmak = orgazm olmak değildir. Orgazm başka bir şey.
Yaşadıkça tanıyacaksınız bedeninizi.
Dediğim gibi utanılacak herhangibir şey yok. Bedeninizde olan her şey olması gerektiği gibi. Orgazm olup olmadığınızı siz de bilmiyorsunuz sanırım. Ama şunu söyleyeyim ıslanmak = orgazm olmak değildir. Orgazm başka bir şey.
Daha öpüşme evresinde bile iç çamaşırım sırılsıklam oluyor gerçekten bunun bir sıkıntı olduğunu düşünmüştüm ama her şey olması gerektiği gibiyse sevindimYaşadıkça tanıyacaksınız bedeninizi.
Islanmanız zevk aldığınızı gösterir , orgazm olurken zaten farklı hissedersinzDaha yeni öğü
Daha öpüşme evresinde bile iç çamaşırım sırılsıklam oluyor gerçekten bunun bir sıkıntı olduğunu düşünmüştüm ama her şey olması gerektiği gibiyse sevindim
Orgazm olmuyorsunuz ilişkiye başlamadan önce zaten belli bi ıslaklık olması lazım kayganlaştırıcı görevi gören yoksa iki taraf için de acı çekilen bi deneyim olur kuruluk problem asılhayır bulunmadı ben kendi kendime problem ediyorum gibi şu anlık
çünkü o kadar hızlı oluyor ki daha hiçbir şey yapmadan
boşuna mı utanıyorum yoksa bu bir sorun mu bilemiyorum
hanımlar merhaba ben nişanlı bir kadınım 2 ay sonra evleneceğiz. daha önce kimseyle birlikte olmadım. nişanlımla yüzeysel bir şeyler yaşıyoruz bazen elini iç çamaşırımdan içeri sokmaya çalışıyor izin vermiyorum çünkü o kadar erken ıslanıyorum ki utancımdan yerin dibine giriyorum ne yapsam bu durumu çözemedim ilerde sıkıntı yaratmasından korkuyorum bu konuda ne yapabilirim bilen var mı?