kadınlarda erken ıslanma

Bir erkek için kadının orgazm olmasindan daha güzel ne olabilir?

Utanacak bir şey değil bu.

Orgazm olduğunuzda da belli edin. İletisim onemli.

Ama bence siz normal ıslanıyorsunuz, bunu orgazm saniyorsunuz.

Bir erkek için kadının orgazm olmasindan daha güzel ne olabilir?

Utanacak bir şey değil bu.

Orgazm olduğunuzda da belli edin. İletisim onemli.

Ama bence siz normal ıslanıyorsunuz, bunu orgazm saniyorsunuz.
Bana da ıslanmayi orgazm sanıyor gibi geldi ama cevap vermedi soruma.

Evet aynen onu demek istemiştim

Ön sevişme olmadan, oral seks olmadan, direkt çamaşır üzerinden kuru kuru sürtmeyle de orgazm olmaz diye düşünüyorum. Can yakar sadece.
İlk defa yaşadığı yakınlaşmalar olduğu için hızlıca ıslanıyor olabilir ama ıslanmayi orgazm olduğu için olan bir şey sanıyor da olabilir. Ki size de bilmiyorum ki olabilir demiş.

İlk defa yaşadığı yakınlaşmalar olduğu için hızlıca ıslanıyor olabilir ama ıslanmayi orgazm olduğu için olan bir şey sanıyor da olabilir. Ki size de bilmiyorum ki olabilir demiş.
Bilmiyorum olabilir demesi de çok umursamaz geldi Neyse herkesin keyfi yerindeyse sorun yok.

Evet ilk kez yaşadığım şeyler olduğu için bu konuda bilgisizlim maalesef bilmiyorum demem de umursamamazlıktan kaynaklı değil. Çevremde sorup öğrenebileceğim biri olmadığı için burdan sormayı tercih ettim

Galiba tahminimiz dogru

Yaşadıkça tanıyacaksınız bedeninizi.
Dediğim gibi utanılacak herhangibir şey yok. Bedeninizde olan her şey olması gerektiği gibi. Orgazm olup olmadığınızı siz de bilmiyorsunuz sanırım. Ama şunu söyleyeyim ıslanmak = orgazm olmak değildir. Orgazm başka bir şey.

Anladım daha öğreneceğim çok şey var

Daha yeni öğü

Daha öpüşme evresinde bile iç çamaşırım sırılsıklam oluyor gerçekten bunun bir sıkıntı olduğunu düşünmüştüm ama her şey olması gerektiği gibiyse sevindim

Islanmanız zevk aldığınızı gösterir , orgazm olurken zaten farklı hissedersinz sadece ıslanmaya bitecek bi olay değil

hayır bulunmadı ben kendi kendime problem ediyorum gibi şu anlık
çünkü o kadar hızlı oluyor ki daha hiçbir şey yapmadan
boşuna mı utanıyorum yoksa bu bir sorun mu bilemiyorum
Orgazm olmuyorsunuz ilişkiye başlamadan önce zaten belli bi ıslaklık olması lazım kayganlaştırıcı görevi gören yoksa iki taraf için de acı çekilen bi deneyim olur kuruluk problem asıl

Partneriniz biraz bu işlerden anliyorsa bu durumdan inanilmaz keyif alir bu bence sizin suan icin cok artı bi durum utanmak yerine daha cüretkar olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…