Asıl kuru olursa endişelenmen gerekhanımlar merhaba ben nişanlı bir kadınım 2 ay sonra evleneceğiz. daha önce kimseyle birlikte olmadım. nişanlımla yüzeysel bir şeyler yaşıyoruz bazen elini iç çamaşırımdan içeri sokmaya çalışıyor izin vermiyorum çünkü o kadar erken ıslanıyorum ki utancımdan yerin dibine giriyorum ne yapsam bu durumu çözemedim ilerde sıkıntı yaratmasından korkuyorum bu konuda ne yapabilirim bilen var mı?
daha yeni başlıyoruz benim 3 4 dakika anca sürüyor..Neye göre erken?
İyi işte isteklisiniz, uyarılıyorsunuz.
Utanacak bir şey yok
çünkü orgazm olmam o kadar kısa sürüyor ki daha hiçbir şey yapmadan oluveriyorNeden utanıyorsunuz?
daha yeni başlıyoruz benim 3 4 dakika anca sürüyor..
öyle mi dersinizAsıl kuru olursa endişelenmen gerek
O bununla alakalı bi imada veya söylemde bulundu mu? Problem olmaz normalde böyle durumlarçünkü orgazm olmam o kadar kısa sürüyor ki daha hiçbir şey yapmadan oluveriyor
hayır bulunmadı ben kendi kendime problem ediyorum gibi şu anlıkO bununla alakalı bi imada veya söylemde bulundu mu? Problem olmaz normalde böyle durumlar
Evlenmeden ıslanmamalıNeye göre erken?
İyi işte isteklisiniz, uyarılıyorsunuz.
Utanacak bir şey yok.
Bir sorun değil bu, tam anlamıyla birleşme olsaydı böyle düşünmezdiniz şimdi böyle düşünmeniz normalhayır bulunmadı ben kendi kendime problem ediyorum gibi şu anlık
çünkü o kadar hızlı oluyor ki daha hiçbir şey yapmadan
boşuna mı utanıyorum yoksa bu bir sorun mu bilemiyorum
erken ıslanmak ne ya? uyarılıyosun ve ıslanıyosun iştehanımlar merhaba ben nişanlı bir kadınım 2 ay sonra evleneceğiz. daha önce kimseyle birlikte olmadım. nişanlımla yüzeysel bir şeyler yaşıyoruz bazen elini iç çamaşırımdan içeri sokmaya çalışıyor izin vermiyorum çünkü o kadar erken ıslanıyorum ki utancımdan yerin dibine giriyorum ne yapsam bu durumu çözemedim ilerde sıkıntı yaratmasından korkuyorum bu konuda ne yapabilirim bilen var mı?
Evliyim bende de bu durum var eşim bazen gülüyor. Yani bir problem değil olmadıhanımlar merhaba ben nişanlı bir kadınım 2 ay sonra evleneceğiz. daha önce kimseyle birlikte olmadım. nişanlımla yüzeysel bir şeyler yaşıyoruz bazen elini iç çamaşırımdan içeri sokmaya çalışıyor izin vermiyorum çünkü o kadar erken ıslanıyorum ki utancımdan yerin dibine giriyorum ne yapsam bu durumu çözemedim ilerde sıkıntı yaratmasından korkuyorum bu konuda ne yapabilirim bilen var mı?
Bacım sen ıslanınca orgazm oldum mu sanıyorsun?çünkü orgazm olmam o kadar kısa sürüyor ki daha hiçbir şey yapmadan oluveriyor
İslandigi için erken orgazm oluyormuş sanırım. Islanınca uyarılma da kolaylaşıyor ya. Totalde 3-4dk da tamamim ben,evlenince ya eşim daha uzun süre isterse ben erken olduğum için problem olur mu diye soruyor sanırım meali buBacım sen ıslanınca orgazm oldum mu sanıyorsun?
Bende böyle anladım ama herlde öyle değildirBacım sen ıslanınca orgazm oldum mu sanıyorsun?
Valla tiksinecek diye korkuyorumEvliyim bende de bu durum var eşim bazen gülüyor. Yani bir problem değil olmadı
Eğer öyle diyorsa kadının kısa sürede orgazm olmasında bir problem yok ki. İkiyi üçü görür belki böylece tek ilişkide.İslandigi için erken orgazm oluyormuş sanırım. Islanınca uyarılma da kolaylaşıyor ya. Totalde 3-4dk da tamamim ben,evlenince ya eşim daha uzun süre isterse ben erken olduğum için problem olur mu diye soruyor sanırım meali bu
Öyle değilmiş galiba. Çabuk uyarıldığı için kısa sürede de orgazm olduğunu söylemek istemiş yukarıdaki mesaja göre.Bende böyle anladım ama herlde öyle değildir