kadınlarda erken ıslanma

femme737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
47
15
25
hanımlar merhaba ben nişanlı bir kadınım 2 ay sonra evleneceğiz. daha önce kimseyle birlikte olmadım. nişanlımla yüzeysel bir şeyler yaşıyoruz bazen elini iç çamaşırımdan içeri sokmaya çalışıyor izin vermiyorum çünkü o kadar erken ıslanıyorum ki utancımdan yerin dibine giriyorum ne yapsam bu durumu çözemedim ilerde sıkıntı yaratmasından korkuyorum bu konuda ne yapabilirim bilen var mı?

Asıl kuru olursa endişelenmen gerek

O bununla alakalı bi imada veya söylemde bulundu mu? Problem olmaz normalde böyle durumlar
hayır bulunmadı ben kendi kendime problem ediyorum gibi şu anlık
çünkü o kadar hızlı oluyor ki daha hiçbir şey yapmadan
boşuna mı utanıyorum yoksa bu bir sorun mu bilemiyorum

hayır bulunmadı ben kendi kendime problem ediyorum gibi şu anlık
çünkü o kadar hızlı oluyor ki daha hiçbir şey yapmadan
boşuna mı utanıyorum yoksa bu bir sorun mu bilemiyorum
Bir sorun değil bu, tam anlamıyla birleşme olsaydı böyle düşünmezdiniz şimdi böyle düşünmeniz normal

erken ıslanmak ne ya? uyarılıyosun ve ıslanıyosun işte

Evliyim bende de bu durum var eşim bazen gülüyor. Yani bir problem değil olmadı

Bacım sen ıslanınca orgazm oldum mu sanıyorsun?
İslandigi için erken orgazm oluyormuş sanırım. Islanınca uyarılma da kolaylaşıyor ya. Totalde 3-4dk da tamamim ben,evlenince ya eşim daha uzun süre isterse ben erken olduğum için problem olur mu diye soruyor sanırım meali bu

Eğer öyle diyorsa kadının kısa sürede orgazm olmasında bir problem yok ki. İkiyi üçü görür belki böylece tek ilişkide.
Bende böyle anladım ama herlde öyle değildir
Öyle değilmiş galiba. Çabuk uyarıldığı için kısa sürede de orgazm olduğunu söylemek istemiş yukarıdaki mesaja göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…