Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kadınlarda alnın iki yanında kellik (saç dökülmesi)
Bende aynı durumdayım 6 ay oldu doğum yapalı. Dört buçuk aylık ile dökülmeye başladı hala durmadı tomar tomar banyoda ayrı banyodan çıkınca hala elime geliyor gün içinde aynı daha sonra toparlanırım acabaa
Yaa evet kızlar hamilelikte östrojen hormonu fazlalıgından dolayı saçlarımız cok gürleşir dökülmez mükemmel olurmuş sonrası hormon birden azalmaya başlayınca sonuç bu.. eczaneye gittim şampuan istedim bugun dediki vitamin eksikliğindendir önce bir doktora gidin kan değerlerinize baktırın çinko eksikliği, kansızlık vs cok yapıyormuş. Bende doktora gittikten sonra ne dediğini buraya yazacağım
Ya benim ailemde çok dökülme vardı daha sonra hepimiz bebek şampuanı kullandık, her gun saçıma biberiye kuru uyguladım saclarim daha gür oldu şu an hamile olduğum için biberiye yapamıyorum ama aynı bebek şampuanı kullanıyorum