Kadınlar Tuvaletinin Rezilliği !

ben oraları temizlemek zorunda olan insanlara üzülüyorum , öyle iğrenç bırakanlar ne biçim günah alıyorlar farkında değiller mi, kendileri temizlemiyor diye o şekilde bırakmaya hakları var zannediyorlar Allah ıslah etsin ne diyim ki.

Yurttan hastanelerden otellerden gördüğüm kadarıyla titiz olanlar sadece kendi derdinde hiç bi yere dokunmadan çıkıyo, çocuğu olanlar da ayrı klozetin içine yaptırma derdi bile yok direk yere yaptırıp çıkıyo hatta duş alınan yerlere bile yaptıranları bile gördüm. Büyük abdestlerini resmen tuvelete hediye edip gün boyu sergilemeyi kendine alışkanlık halıne getirmiş güya aşırı zeki zihniyetler var. Sosyal seviye düştükçe de kapı çalma alışkanlığı yok oluyo malesef. Kapının kilidi yoksa yandın.

Ozellikle kiz cocugu olan arkadaslar potette edinin baska turlu o pislik tuvaletleri kullanmak imkansiz. Yeni avmlerin cogunda aile ve cocuk tuvaletleri var oralari da kullanadirabilirsiniz. Surekli temizleniyor ve en azindan kan govdeyi goturmuyor :63:

Kendim icin yıllardır disarda su ve kola icmeme ve 10 saate kadar cis tutmayi aliskanlik haline getirmis olsam da kizim icin mecburen giriyorum tuvaletlere. Cantamda kucuk bir hijyen seti tasiyorum diyebilirim :KK70: bi de nerde alaturka tuvalet var nerde cocuk tuvaleti var hepsini ezberledim mecburen :mad:

Benim eski isyerimde temizlik gorevlisi ablayla ayak ustu sohbetim olmustu ...erkeklerin tuvaleti bayanlarinkinden daha temiz ... erklerin tuvaletinde 15 dakikada isim bitiyo ama bayanlarinki yarim saatimi aliyor demisti ... Bende sadece ped degistirmek icin giriyordum burun pisliklerini kapiya fayansa silmisler ..Bayan nasil boyle pis olur aklim almiyor cinsimden utanir oldum valla

Birçok insanın girip Çıktığı yer normal diyemicem ama ne yazıkki oluyor.. En basit örnek bizim iş yerinde oluyor epi topu kaç kişiyiz yaaa utanmalarıda yok malesef eğitim sadece okulda okumakla olmuyor...

Eğitim şart hemde yaş gözetmeksizin.
Sadece bana mı denk geliyor bilmiyorum.Fakat iyiden iyiye tiksinmeye başladım gerçi zaten tiksiniyordum ya.
Temizlik konusunda her zaman bir tık bayanların daha özverili olması gerektiği kanaatindeyim.
Umuma açık yerlerde , hastanelerde,parklarda,bahçelerde bulunan Tuvaletlerin hali içler acısı.
Bugün hastaneye gittim konumu bilirler açmıştım gözlerimde problem var sanırım sürekli baş dönmesi yaşıyorum diye.Her neyse tahlil için gittim.Ama inanırmısınız hastanede ki tuvaletlerin hiç birisine girmeye midem kaldırmadı.( Zaten zorunluluk dısında da girmemeye özen gösteririm )Ve ihtiyaımı çok rica ederek personel lavabosunda giderdim.
Merak ediyorum evlerinde de aynı şekilde mi bırakıyorlar.
Pedler,Pislikler ortada.
Orayı temizleyen insanlardan , orayı kullanan insanlardan hiç mi utanmıyorlar.
Zor değil ya bunu yapmak zor değil.
Erkekler tuvaletine girmediğim için durum nedir bilmiyorum ama kadınlar tuvaleti gerçekten iğrenç.
Eğer bunu yapan birisi var ve yazımı okuyorsa ona söyleyeceğim tek bir cümle olaak.
NASIL BULMAK İSTİYORSAN ÖYLE BIRAK.!

evde böyle bırakmıyorlar ama dışarıda ehh kim görecek deyip pislik içinde bırakıyorlar pedler vs. için yanında küçük bir poşet taşıyıp alıp atmak çok zor geliyor
ben de dışarıda tuvalete girmiyorum doktorlar çok tutmak sağlıksız diyor ama ne yapayım
ancak patlayacağım yola çıkmam falan gerekecek de gireceğim

Birçok insanın girip Çıktığı yer normal diyemicem ama ne yazıkki oluyor.. En basit örnek bizim iş yerinde oluyor epi topu kaç kişiyiz yaaa utanmalarıda yok malesef eğitim sadece okulda okumakla olmuyor...
tuvalet alışkanlığı vs. çok küçük yaşdan aile tarafından verilmeli
birde biz de oraya girecek başkasını düşünme yok kullandı ya atar pedini de kağıdını da
sosyal bilinçleri yok insanların eve değil ya kirlet kirletebildiğin kadar

hiiiiç eğtimle ilgisi yok. kadın üniversite üstüne üniversite bitirmiş tuvaletten çıkarken bi su tutmaktan bi sifon çekmekten bi haber. artık neyi düşünerek öyle bırakıyor hayretler içinde kalıyoruz.

Nasılsa arkasından temizleyecek insan var ya çoğunlukla bu sebeple haddinden fazla pis oluyor umumi tuvaletler. Yani ben öyle düşünüyorum. Ayrıca şaşırmıyorum öyle kadınlar/kızlar var ki pislik konusunda erkekten beter. Kendi evini bok götürürken sosyal alanlarda hassas davranacağını sanmıyorum öylelerinin.

tuvalet alışkanlığı vs. çok küçük yaşdan aile tarafından verilmeli
birde biz de oraya girecek başkasını düşünme yok kullandı ya atar pedini de kağıdını da
sosyal bilinçleri yok insanların eve değil ya kirlet kirletebildiğin kadar

Aynen oyle yaa Artik tuvalete girerken korkar oldum :KK43:

bunun eğitimle ilgisi yok malesef canım :KK43: daha bugün bir üniversiteye gittim işim vardı. bayanlar tuvaleti rezil durumdaydı. gözlerime inanamadım. bir üniversite, tuvaletten çıkan birbirinden şık, makyajlı, süslü kız öğrenciler ve içler acısı tuvalet. :KK20:kaç saat tuttum bende bilmiyorum, giremedim tuvalete. çocukluğumdan beri giremem zaten, aşırı sıkışmadıkça girmiyorum ama bazen mecbur kalıyorum. çok kötü

İnsanin icinde olacak.universitede bayanlar tuvalerine girdimki pedler masrapanin icine atilmis bi taneside acik sekilde oencerenin pervazinda idi.agzim yara dokmustu

bunun eğitimle ilgisi yok malesef canım :KK43: daha bugün bir üniversiteye gittim işim vardı. bayanlar tuvaleti rezil durumdaydı. gözlerime inanamadım. bir üniversite, tuvaletten çıkan birbirinden şık, makyajlı, süslü kız öğrenciler ve içler acısı tuvalet. :KK20:kaç saat tuttum bende bilmiyorum, giremedim tuvalete. çocukluğumdan beri giremem zaten, aşırı sıkışmadıkça girmiyorum ama bazen mecbur kalıyorum. çok kötü
birde genelde temizlik görevlileri erkek oluyor. çok utanıyorum valla ya :KK23: adamlar neler diyordur kim bilir ???

sifona basmaktan aciz kadınlar mı dersiniz (ki kedi bile yaptığını saklar bir de hayvan pis olur der bazı akılsızlar)
pedini umuma yayan mı dersiniz
arkasında iğrenç idrar ve dışkı kokusu bırakan mı dersiniz
hepsine şahit oldum
diplomayla alakası yok aile terbiyesi bence. sadece şunu merak ediyorum acaba evlerinde de mi böyleler.

X