Kadınlar Tuvaletinin Rezilliği !

Aynen bende zaruri olmadikca giremem midem cok hassastir..İnsanlar burdada pis birakip gidiyor. klozet kapaklarida hep acik niyeyse.ona bile useniyorlar demek ki ..Elini yikamayanda cok var vc den cikinca .malesef ki tuvalet kulturumuz cok fena cidden.

Çalıştığım işletmede kadın erkek sayısı neredeyse birbirine eşit. İdari işlere de ben bakıyorum bazen. Soyunma odalarına ve tuvaletlere ne zaman baksam hep erkeklerinkinin daha temiz olduğunu görüyorum. Kadınlar dağınık, pedler oraya buraya yayılmış, çekirdek kabukları, sigara izmaritleri, çiğnenmiş sakızlar vs. vs. Erkeklerinkilere baktığımda daha tertipli düzenli ve yerlerde çöp yok. Temizlikleri yapanlar da erkek görevliler. Hiç utanma sıkılma da yok. Görevli kişi tuvaletleri temizlemeye giriyor, kadınlar hiç çekinmeden tuvaletlerini yapıyorlar. Öyle cahil insanlar da değiller, başka konularda çok bilinçliler, iş temizliğe gelince sıfır. Çeşit çeşit eğitimler de veriliyor temizlik eğitimi de dahil. Fakat hiçbiri işe yaramadı.

Personel derken, ben çalıştığınız yerin personeli anladım =))
Hayırlı doğumlar olsun inşallah o zaman.. Allah kavuştursun :-)
sağol canım hepimizi inş. :) sende bilirsin idrar testi filan ister doktorlar .. zaten hamileliğin verdiği hassasiyet var birde o iğrenç tuvaletler. . bende personel tuvaletini kullandım . . .

Sozum ona temiz, titiz oldugu icin elalemin kullandigi tuvaleti kullanamam bahanesiyle tuvaletin deligine degil, oturulan yerine yapan hanzolar var. Bunlarin temizligi, titizligi sadece evinedir. Ki ben bu tur modellerin temiz titiz oldugunu asla dusunmuyorum. Yakinindan bile gecmiyorlar hatta. Temiz insan kendini her yerde belli eder. "Benim evim temiz olsun da, ben baska her yerin icine micsam da olur" diye dusunemez. Biraz medeniyet, cok zor degil. Bu kadar magara olmaya gerek yok.

Ben bu forumda arkadasina misafirlige gidip, tuvalet yerine tuvaletin cop kutusuna iseyen kadini da okudum. Millet ne pis, ne dusuncesiz, ne bicim insan ya. Akillara zarar.

Kadinlar tualetinin kapisi azcik acik olursa onunden bile gecmek fedakarlik ister :KK43:
bazen mecbur kullaniyorum hastaneye gitdiyimde fln uni.zamaninda bile hep kendimi zor bela sikarak eve saklardim :KK35:

En iğrendiğim şeylerden biridir pedlerin çöp kovasına değil de, oraya buraya bırakılması, ay zaten digerlerini hiç yazmıycam bile, yeterince yazılmış zaten de bide şu ellerini yıkamayanlara hayret ediyorum ben ya! Ya her şeyden önce kendi sağlığını da tehlikeye atıyorsun hadi başkaları umrunda değil! Nasıl miden kaldırıyo arkadaş? Ay bide bunlar gıda sektöründe çalışıyorsa vay halimize..

X