Kadınlar Tuvaletinin Rezilliği !

sifona basmaktan aciz kadınlar mı dersiniz (ki kedi bile yaptığını saklar bir de hayvan pis olur der bazı akılsızlar)
pedini umuma yayan mı dersiniz
arkasında iğrenç idrar ve dışkı kokusu bırakan mı dersiniz
hepsine şahit oldum
diplomayla alakası yok aile terbiyesi bence. sadece şunu merak ediyorum acaba evlerinde de mi böyleler.

Bi uye temizliken bahseden konu acmisti. Komsusu varmis yeni gelin. Bi gun ona gelmis. Herkes temizlikten bahsediyormus, bu kiz da demis ki ayy valla kis yagmur camur demiyecegim eve bi makina aticam artik :KK70::KK70: Evinde yerde zeytin cekirdekleri varmis :KK70::KK70:

Aynı dertten bende şikayetçiyim. Benim sık sık tuvaletim gelir o yüzden mecburen dışarı da kötünün iyisi bir tuvalet bulmaya çalışıp giriyorum. Geçenlerde alafranga bir tuvalet vardı sıra bana geldi girdim yerler sanki su taşmış gibi anlam veremedim acaba sifon mu akıtıyor falan diye baktım sonra vazgeçip girmedim. O sırada görevli kadın geldi baktı dedi bir bayan bana alaturka tuvalet var mı alafrangaya oturmak istemiyorum dedi sonra buraya girdi taşa yapmış demek ki arkalarından temizleyen var ya görgüzlüğün bu kadarı dedi. Nasıl insanlar var anlamıyorum ki hiç mi tuvalet terbiyesi almamışlar ailelerinden. Arkalarından temizleyecek görevliyi düşünen yok o kadıncağız üç kuruş para için senin taşa yaptığın idrarını temizlemek zorunda mı hay allahım ya yine sinirlendim. Nasıl bulmak istiyorsan öyle bırakmak çok mu zor.

Bi uye temizliken bahseden konu acmisti. Komsusu varmis yeni gelin. Bi gun ona gelmis. Herkes temizlikten bahsediyormus, bu kiz da demis ki ayy valla kis yagmur camur demiyecegim eve bi makina aticam artik :KK70::KK70: Evinde yerde zeytin cekirdekleri varmis :KK70::KK70:

aaaaaaaaaaaaaaa
yiyip yiyip yerde misket mi oynuyorlar :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ne işi var çekirdeğin halının üstünde

regl döneminde (8 gün) suya sabuna dokunmayan bir tanıdığım var benim. suya girerse mikrop kaparmış. "çamaşır değiştir bari" diyorum "pedi değitiriyoruz ya" diyor.

oyoyyyy kadının kirlisi de hiç çekilmez.

aaaaaaaaaaaaaaa

regl döneminde (8 gün) suya sabuna dokunmayan bir tanıdığım var benim. suya girerse mikrop kaparmış. "çamaşır değiştir bari" diyorum "pedi değitiriyoruz ya" diyor.

:KK70::KK70::KK70: tovbeler olsun ya. Ben temizligine guvenmedigim insanlarin evinde asla yemek yemem. Hicbir sey yemem. Su bile icmiyorum valla :KK70::KK70:

Ise ilk basladigim yil tuvaleti hep bir bayan personelin pis biraktigi konusulurdu. Bana hic denk gelmedi gunahini alamam. Ama izinli oldugu bir gun biri yapmis cikmis resmen. Tum belediyeye yayin yaptim, boyle diyordunuz hani noldu izinli bir daha denk gelirsem baskana kdr herkesi toplicam haberiniz olsun bide kimse anne cocuk yetistiriyor dedim.
Sonuc o gunden beri tekrarlanmadi :KK70:

aaaaaaaaaaaaaaa

evlimi bu insan denen varlık

Aaaaaa o neymiş öle beee töbe töbe:63:Bide yeni gelin heee vah vah :KK57:Dağınık olan tanıdıklarım var ama pis değiller:KK43:

tuvalette de su değdirmiyorlar bunlar mabadlarına bence :KK53: buraya da yazmışlardı bu tarz tipler hayatta unutmayacağım bir pislik türü oldu bu onların sayesinde.. 8-10 gün yıkanmayıp toplu taşıma araçlarına biniyorlar, sonra Türkler kokuyor deyince de aaooovvv :KK67: kafada röfle, suratta bir ton makyaj ama su ve sabun ikilisinden haber alınamıyor..

Aynı dertten bende şikayetçiyim. Benim sık sık tuvaletim gelir o yüzden mecburen dışarı da kötünün iyisi bir tuvalet bulmaya çalışıp giriyorum. Geçenlerde alafranga bir tuvalet vardı sıra bana geldi girdim yerler sanki su taşmış gibi anlam veremedim acaba sifon mu akıtıyor falan diye baktım sonra vazgeçip girmedim. O sırada görevli kadın geldi baktı dedi bir bayan bana alaturka tuvalet var mı alafrangaya oturmak istemiyorum dedi sonra buraya girdi taşa yapmış demek ki arkalarından temizleyen var ya görgüzlüğün bu kadarı dedi. Nasıl insanlar var anlamıyorum ki hiç mi tuvalet terbiyesi almamışlar ailelerinden. Arkalarından temizleyecek görevliyi düşünen yok o kadıncağız üç kuruş para için senin taşa yaptığın idrarını temizlemek zorunda mı hay allahım ya yine sinirlendim. Nasıl bulmak istiyorsan öyle bırakmak çok mu zor.
taşa mı yapmış tüü terbyesiz:KK12: ay ne iğrenç kadınlar var yahu..

Sofrada ayak parmaklarının arasını kaşıyıp yemeğe devam edenler var bir de bööö

Üniversitede yurtlarda kalanlar bilirler en çok kavga banyo yüzünden çıkardı. Biri elimde kalmadan ya da birinden dayak yemeden mezun oldum olacam inşallah:KK70:

Öyle bir banyo düşünün ki duş perdesinde bile adet kanı var bi taraflarını sürte sürte mi banyo yapıyo nedir Banyodan çıkar, duş giderinde biriken saçlarını almazlardı hemen bi sorardık her odaya kim olduğunu bulup temizletirdik ve bu gibi anlatmak istemediğim nicesi.. ve bu kızları dışarda görsen şıkır şıkır giyinirlerdi, o saçlar her gün yıkanır, fönlenirdi.. afedersiniz bi tarafını yıkamaktan aciz görsen adam sanırsın
Ay şakaa gibi cidden ya..Allahtan tek kalıyorum. Tanımadığım etmediğim huyunu suyunu bilmediğim biriyle hayatta paylaşamam lavobomu. Benimde bir arkadaşım var liseden çok yakın arkadaşıyla kalıyor. Düşün kaç yıllık arkadaşlarmış ama gel gör ki çıldırıyor kızcağız. Arkadaşı lavoboda heryeri saç kılı yapıyormuş. Kusucam bir gün diyor:KK70:

Ay şakaa gibi cidden ya..Allahtan tek kalıyorum. Tanımadığım etmediğim huyunu suyunu bilmediğim biriyle hayatta paylaşamam lavobomu. Benimde bir arkadaşım var liseden çok yakın arkadaşıyla kalıyor. Düşün kaç yıllık arkadaşlarmış ama gel gör ki çıldırıyor kızcağız. Arkadaşı lavoboda heryeri saç kılı yapıyormuş. Kusucam bir gün diyor:KK70:

Valla ben onlarca kişiyle yıllardır paylaştım.
İyi yönü vücudum bağışıklık kazandı kralı gelse hasta edemez artık:KK70::KK70:

Nefret ediyorum bu durumdan. Nadil bu kadar pis birakabiliyorlar anlamiyrum. kizim malesef gelince tutamiyor kolonya sikiyorum once tuvalete sonra pecete seriyorum oturacagi yere oyle yaptiriyorum. En son bi hafta once goturmek zorunda kaldim berbattı elimden geldigince de milletin pisligini temizledim ama sonuc idrar yolu enfeksiyonu. :KK43:

Cok temizler ya o yuzden o kadar pis birakiyolar. Popolari degmesin diye serdikleri peceteleri bile cope atmiyolar oyle birakiyolar. pedleri hic soylemiyorum bile.

tuvalette de su değdirmiyorlar bunlar mabadlarına bence :KK53: buraya da yazmışlardı bu tarz tipler hayatta unutmayacağım bir pislik türü oldu bu onların sayesinde.. 8-10 gün yıkanmayıp toplu taşıma araçlarına biniyorlar, sonra Türkler kokuyor deyince de aaooovvv :KK67: kafada röfle, suratta bir ton makyaj ama su ve sabun ikilisinden haber alınamıyor..

ben olsam kesin bitlenirim. nasıl bir vücutsa bit bile yaşamıyor.

X