- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
- Konu Sahibi Anti Depresan
Bizim Türk milleti kadar ev temizliğinde hastalıklı derecede titiz olup çevre ve ortak kullanım alanlarında pis olan başka millet görmedim, duymadım, bilmiyorum. Üstüne tez yazılsa yeridir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir toplum yarasına parmak basmışsın. Öyle çok titiz bir insan değilimdir. Ama tuvalet mevzusuna kendimi bildim bileli takıntılıyım. Altıma yapacak duruma gelene kadar tutar umumi tuvalet kullanmamaya özen gösteririm. Geçen kipada mecburen tuvaleti kullanmak durumunda kaldım. Tuvaletin birinden 22, 23 yaşlarında, alımlı, kokoş güzel ve genç bir kız çıktı. Bu temiz kullanmıştır deyip arkasından girdim ve kaçarak uzaklaşmam bir oldu. Bir sifonu çekmeye üşenmiş arkadaş. Pedlerini açık bırakanlar cabası. Belli ki ananın evinde yapıyorsun da ileride koca evindede mi sifonu çekmeyip pedini açık atacaksın. Ana katlanır da koca katlanmaz. İnsanlık çığırından çıkmış ne diyim.. Sifona basma kursları açılsın, öğretileri yapılsın. Toplumumuzn ihtiyacı var.Eğitim şart hemde yaş gözetmeksizin.
Sadece bana mı denk geliyor bilmiyorum.Fakat iyiden iyiye tiksinmeye başladım gerçi zaten tiksiniyordum ya.
Temizlik konusunda her zaman bir tık bayanların daha özverili olması gerektiği kanaatindeyim.
Umuma açık yerlerde , hastanelerde,parklarda,bahçelerde bulunan Tuvaletlerin hali içler acısı.
Bugün hastaneye gittim konumu bilirler açmıştım gözlerimde problem var sanırım sürekli baş dönmesi yaşıyorum diye.Her neyse tahlil için gittim.Ama inanırmısınız hastanede ki tuvaletlerin hiç birisine girmeye midem kaldırmadı.( Zaten zorunluluk dısında da girmemeye özen gösteririm )Ve ihtiyaımı çok rica ederek personel lavabosunda giderdim.
Merak ediyorum evlerinde de aynı şekilde mi bırakıyorlar.
Pedler,Pislikler ortada.
Orayı temizleyen insanlardan , orayı kullanan insanlardan hiç mi utanmıyorlar.
Zor değil ya bunu yapmak zor değil.
Erkekler tuvaletine girmediğim için durum nedir bilmiyorum ama kadınlar tuvaleti gerçekten iğrenç.
Eğer bunu yapan birisi var ve yazımı okuyorsa ona söyleyeceğim tek bir cümle olaak.
NASIL BULMAK İSTİYORSAN ÖYLE BIRAK.!
İğrençlerde ondan..Gerçekten bulup kafasını sokacaksın klozete.
Bir toplum yarasına parmak basmışsın. Öyle çok titiz bir insan değilimdir. Ama tuvalet mevzusuna kendimi bildim bileli takıntılıyım. Altıma yapacak duruma gelene kadar tutar umumi tuvalet kullanmamaya özen gösteririm. Geçen kipada mecburen tuvaleti kullanmak durumunda kaldım. Tuvaletin birinden 22, 23 yaşlarında, alımlı, kokoş güzel ve genç bir kız çıktı. Bu temiz kullanmıştır deyip arkasından girdim ve kaçarak uzaklaşmam bir oldu. Bir sifonu çekmeye üşenmiş arkadaş. Pedlerini açık bırakanlar cabası. Belli ki ananın evinde yapıyorsun da ileride koca evindede mi sifonu çekmeyip pedini açık atacaksın. Ana katlanır da koca katlanmaz. İnsanlık çığırından çıkmış ne diyim.. Sifona basma kursları açılsın, öğretileri yapılsın. Toplumumuzn ihtiyacı var.
Bir toplum yarasına parmak basmışsın. Öyle çok titiz bir insan değilimdir. Ama tuvalet mevzusuna kendimi bildim bileli takıntılıyım. Altıma yapacak duruma gelene kadar tutar umumi tuvalet kullanmamaya özen gösteririm. Geçen kipada mecburen tuvaleti kullanmak durumunda kaldım. Tuvaletin birinden 22, 23 yaşlarında, alımlı, kokoş güzel ve genç bir kız çıktı. Bu temiz kullanmıştır deyip arkasından girdim ve kaçarak uzaklaşmam bir oldu. Bir sifonu çekmeye üşenmiş arkadaş. Pedlerini açık bırakanlar cabası. Belli ki ananın evinde yapıyorsun da ileride koca evindede mi sifonu çekmeyip pedini açık atacaksın. Ana katlanır da koca katlanmaz. İnsanlık çığırından çıkmış ne diyim.. Sifona basma kursları açılsın, öğretileri yapılsın. Toplumumuzn ihtiyacı var.
Cidden bunlar ki? Bak bu sitede de binlerce üye var ama nedense hicbiri bunu yapanlardan degil eger sorarsaN. Kim ya bunlar peki?
Ayrica ne duydum arkadaslar boyle umuma acik yerlere hastalikli kan ve idrar birakiyorlarmis ki baskasi da kapsin.
Mesela ben AIDS' ten cok korkarim Allah korusun.
Insanlar bu kadar pisler iste. Aman dikkat. Hele klozete hic gitmeyin. Millet klozete ayakta isiyor sonra da idrari kani etrafa yayiliyor..
Insan tek kendini dusunmese, ne de guzel olurdu..
yoo bence gayet de bu forumdalar.. şu forumda 10 gün yıkanmamayı normal bulan insanlar işte bunlar..
yoo bence gayet de bu forumdalar.. şu forumda 10 gün yıkanmamayı normal bulan insanlar işte bunlar..
Dışarda tuvaletler içler acısı bende evde lavobaya girip dışarda yiyip içmeyip tekrar eve gelenlerdenim çocuklara da öle öğretiyorum kızım bezleniyor ama oğlum için pet şişem var hep yanımda
Elbet burdalar ama sorsaniz biz yapmiyiru derler.
Neeey? 10 gün yikanmamak mi?
biz k..ç yıkamakla temiz olunacağını düşünen ama etrafı b..k içinde bırakan bir milletizEğitim şart hemde yaş gözetmeksizin.
Sadece bana mı denk geliyor bilmiyorum.Fakat iyiden iyiye tiksinmeye başladım gerçi zaten tiksiniyordum ya.
Temizlik konusunda her zaman bir tık bayanların daha özverili olması gerektiği kanaatindeyim.
Umuma açık yerlerde , hastanelerde,parklarda,bahçelerde bulunan Tuvaletlerin hali içler acısı.
Bugün hastaneye gittim konumu bilirler açmıştım gözlerimde problem var sanırım sürekli baş dönmesi yaşıyorum diye.Her neyse tahlil için gittim.Ama inanırmısınız hastanede ki tuvaletlerin hiç birisine girmeye midem kaldırmadı.( Zaten zorunluluk dısında da girmemeye özen gösteririm )Ve ihtiyaımı çok rica ederek personel lavabosunda giderdim.
Merak ediyorum evlerinde de aynı şekilde mi bırakıyorlar.
Pedler,Pislikler ortada.
Orayı temizleyen insanlardan , orayı kullanan insanlardan hiç mi utanmıyorlar.
Zor değil ya bunu yapmak zor değil.
Erkekler tuvaletine girmediğim için durum nedir bilmiyorum ama kadınlar tuvaleti gerçekten iğrenç.
Eğer bunu yapan birisi var ve yazımı okuyorsa ona söyleyeceğim tek bir cümle olaak.
NASIL BULMAK İSTİYORSAN ÖYLE BIRAK.!
dışarıda tuvalete girmeyin arkadaşlar, girebiliyorsanız da benim gibi önlem alın.. çoook lüx bir avm de tuvalete girenlerin yarısı elini falan yıkamıyordu şok oldum, resmen tuvalet kabininden çıkan kapıyı açtı gitti o elle bir de.. mutlaka kapı kollarını peçete ile açın, oturacağınız yere tuvalet kağıdı döşeyin, sifonu da elinizle değil peçete ile çekin.. mümkün olduğunca eliniz bir yere değmesin.. hemen hemen KİMSE elini yıkamıyor..
evet hatun adetliyken 10 gün yıkanmayıp bir de "hepi topu 10 gün yıkanmıyorum" demişti acaba üst sınırı neydi onu öğrenemedik daha fenası beğenenler olmuştu o mesajı.
evet hatun adetliyken 10 gün yıkanmayıp bir de "hepi topu 10 gün yıkanmıyorum" demişti acaba üst sınırı neydi onu öğrenemedik daha fenası beğenenler olmuştu o mesajı.