Kadınlar Tuvaletinin Rezilliği !

Gecmis olsun oncelikle.
Aah ah disari cikmadan bin kere tuvalete girerim evde. Resmen kabus gibi disarda tuvalete girmek. Çayi kahveyi bile disari cikip cikmayacagimi hesaplayarak iciyorum. Ozellikle is yerindeki lavabolar da onemli, sonucta butun gunu geciriyor insan.

Eğitim şart hemde yaş gözetmeksizin.
Sadece bana mı denk geliyor bilmiyorum.Fakat iyiden iyiye tiksinmeye başladım gerçi zaten tiksiniyordum ya.
Temizlik konusunda her zaman bir tık bayanların daha özverili olması gerektiği kanaatindeyim.
Umuma açık yerlerde , hastanelerde,parklarda,bahçelerde bulunan Tuvaletlerin hali içler acısı.
Bugün hastaneye gittim konumu bilirler açmıştım gözlerimde problem var sanırım sürekli baş dönmesi yaşıyorum diye.Her neyse tahlil için gittim.Ama inanırmısınız hastanede ki tuvaletlerin hiç birisine girmeye midem kaldırmadı.( Zaten zorunluluk dısında da girmemeye özen gösteririm )Ve ihtiyaımı çok rica ederek personel lavabosunda giderdim.
Merak ediyorum evlerinde de aynı şekilde mi bırakıyorlar.
Pedler,Pislikler ortada.
Orayı temizleyen insanlardan , orayı kullanan insanlardan hiç mi utanmıyorlar.
Zor değil ya bunu yapmak zor değil.
Erkekler tuvaletine girmediğim için durum nedir bilmiyorum ama kadınlar tuvaleti gerçekten iğrenç.
Eğer bunu yapan birisi var ve yazımı okuyorsa ona söyleyeceğim tek bir cümle olaak.
NASIL BULMAK İSTİYORSAN ÖYLE BIRAK.!
Bir toplum yarasına parmak basmışsın. Öyle çok titiz bir insan değilimdir. Ama tuvalet mevzusuna kendimi bildim bileli takıntılıyım. Altıma yapacak duruma gelene kadar tutar umumi tuvalet kullanmamaya özen gösteririm. Geçen kipada mecburen tuvaleti kullanmak durumunda kaldım. Tuvaletin birinden 22, 23 yaşlarında, alımlı, kokoş güzel ve genç bir kız çıktı. Bu temiz kullanmıştır deyip arkasından girdim ve kaçarak uzaklaşmam bir oldu. Bir sifonu çekmeye üşenmiş arkadaş. Pedlerini açık bırakanlar cabası. Belli ki ananın evinde yapıyorsun da ileride koca evindede mi sifonu çekmeyip pedini açık atacaksın. Ana katlanır da koca katlanmaz. İnsanlık çığırından çıkmış ne diyim.. Sifona basma kursları açılsın, öğretileri yapılsın. Toplumumuzn ihtiyacı var.

İğrençlerde ondan..Gerçekten bulup kafasını sokacaksın klozete.

Cidden bunlar kim? Bak bu sitede de binlerce üye var ama nedense hicbiri bunu yapanlardan degil eger sorarsaN. Kim ya bunlar peki?

Ayrica ne duydum arkadaslar boyle umuma acik yerlere hastalikli kan ve idrar birakiyorlarmis ki baskasi da kapsin.
Mesela ben AIDS' ten cok korkarim Allah korusun.
Insanlar bu kadar pisler iste. Aman dikkat. Hele klozete hic gitmeyin. Millet klozete ayakta isiyor sonra da idrari kani etrafa yayiliyor..
Insan tek kendini dusunmese, ne de guzel olurdu..

erkekler tuvaletlerinin halide aynı canım.geçen ay eşim için hastaneye gitmiştik.tahlil için tuvalete girmesiyle çıkması bir oldu.çok midesi bulandı.personel wcsine izin alıp girdi.çok affedersiniz büyük tuvaletini yapıp öylece bırakmış birisi :KK43:

Dışarda tuvaletler içler acısı bende evde lavobaya girip dışarda yiyip içmeyip tekrar eve gelenlerdenim çocuklara da öle öğretiyorum kızım bezleniyor ama oğlum için pet şişem var hep yanımda:KK45:

Bir toplum yarasına parmak basmışsın. Öyle çok titiz bir insan değilimdir. Ama tuvalet mevzusuna kendimi bildim bileli takıntılıyım. Altıma yapacak duruma gelene kadar tutar umumi tuvalet kullanmamaya özen gösteririm. Geçen kipada mecburen tuvaleti kullanmak durumunda kaldım. Tuvaletin birinden 22, 23 yaşlarında, alımlı, kokoş güzel ve genç bir kız çıktı. Bu temiz kullanmıştır deyip arkasından girdim ve kaçarak uzaklaşmam bir oldu. Bir sifonu çekmeye üşenmiş arkadaş. Pedlerini açık bırakanlar cabası. Belli ki ananın evinde yapıyorsun da ileride koca evindede mi sifonu çekmeyip pedini açık atacaksın. Ana katlanır da koca katlanmaz. İnsanlık çığırından çıkmış ne diyim.. Sifona basma kursları açılsın, öğretileri yapılsın. Toplumumuzn ihtiyacı var.

Kişisel bakımlara gelince sorun yok.Fakat gerçekten kullanmayı bilmediklerini düşünüyorum çünkü başka birşey düşünemiyorum.Sifon çekmek ne kadar zor olabilir ki ? En fazla 5 sn'nizi alır..Bende çok kullanmamaya özen gösteririm ama işte mecbur kaldım..Fakat inanın pedimi bile atacak olsam kimse görmesin diye her zaman yanımda mini poşetlerim olur onunla atarım.Yok ya insanın özünde varsa temiz olur yoksa zor.

Sifona sence neden basmiyorlar? Sebebini soylesem sok olursunuz...

ELLERI KIRLENMESIN DIYE.. Evet, o mikrop yuvasinda b.klarini c.slerini her seylerini yapiyorlar ama elleri kirlenmesin diye Sifona basmiyirlar. Siz bi de oylelerinin gorunmeyen taraflarini tahmin edin.
Igrenc ya valla midem bulaniyor. .

dışarıda tuvalete girmeyin arkadaşlar, girebiliyorsanız da benim gibi önlem alın.. çoook lüx bir avm de tuvalete girenlerin yarısı elini falan yıkamıyordu şok oldum, resmen tuvalet kabininden çıkan kapıyı açtı gitti o elle bir de.. mutlaka kapı kollarını peçete ile açın, oturacağınız yere tuvalet kağıdı döşeyin, sifonu da elinizle değil peçete ile çekin.. mümkün olduğunca eliniz bir yere değmesin.. hemen hemen KİMSE elini yıkamıyor..

Cidden bunlar ki? Bak bu sitede de binlerce üye var ama nedense hicbiri bunu yapanlardan degil eger sorarsaN. Kim ya bunlar peki?

Ayrica ne duydum arkadaslar boyle umuma acik yerlere hastalikli kan ve idrar birakiyorlarmis ki baskasi da kapsin.
Mesela ben AIDS' ten cok korkarim Allah korusun.
Insanlar bu kadar pisler iste. Aman dikkat. Hele klozete hic gitmeyin. Millet klozete ayakta isiyor sonra da idrari kani etrafa yayiliyor..
Insan tek kendini dusunmese, ne de guzel olurdu..

yoo bence gayet de bu forumdalar.. şu forumda 10 gün yıkanmamayı normal bulan insanlar işte bunlar..

Dışarda tuvaletler içler acısı bende evde lavobaya girip dışarda yiyip içmeyip tekrar eve gelenlerdenim çocuklara da öle öğretiyorum kızım bezleniyor ama oğlum için pet şişem var hep yanımda:KK45:

Ayyy ne güldüm hay Allah iyiliğini versin emi:KK70::KK70::KK70:
Kız ben de mi taşısam napsam ki pet şişesi değilse hakikaten dışarıda wc ye gitmek sağlıkla kumar oynamak gibi.. Hastalık kaptık kapacaz

geçen hafta izmir optimum a gittik yigenimi sinemaya götürdüm.sinema gişelerinin olduğu yerin hemen yanında wc ler var yigenimi götürdüm.

nasıl kuyruk var anlatamam sıra bize geldi girdik ki kenara pedlerini atmışlar yuh dedim ya öyle bir durumun varsa yanında küçük poşet taşı at çantana evinde at çöpe

wc lerin yanında çöpler var ben oraya bile atmanın uygun olduğunu düşünmezken millet kenara doldurmuş...

utandım gerçekten biz kadınlardan utandım...

Eğitim şart hemde yaş gözetmeksizin.
Sadece bana mı denk geliyor bilmiyorum.Fakat iyiden iyiye tiksinmeye başladım gerçi zaten tiksiniyordum ya.
Temizlik konusunda her zaman bir tık bayanların daha özverili olması gerektiği kanaatindeyim.
Umuma açık yerlerde , hastanelerde,parklarda,bahçelerde bulunan Tuvaletlerin hali içler acısı.
Bugün hastaneye gittim konumu bilirler açmıştım gözlerimde problem var sanırım sürekli baş dönmesi yaşıyorum diye.Her neyse tahlil için gittim.Ama inanırmısınız hastanede ki tuvaletlerin hiç birisine girmeye midem kaldırmadı.( Zaten zorunluluk dısında da girmemeye özen gösteririm )Ve ihtiyaımı çok rica ederek personel lavabosunda giderdim.
Merak ediyorum evlerinde de aynı şekilde mi bırakıyorlar.
Pedler,Pislikler ortada.
Orayı temizleyen insanlardan , orayı kullanan insanlardan hiç mi utanmıyorlar.
Zor değil ya bunu yapmak zor değil.
Erkekler tuvaletine girmediğim için durum nedir bilmiyorum ama kadınlar tuvaleti gerçekten iğrenç.
Eğer bunu yapan birisi var ve yazımı okuyorsa ona söyleyeceğim tek bir cümle olaak.
NASIL BULMAK İSTİYORSAN ÖYLE BIRAK.!
biz k..ç yıkamakla temiz olunacağını düşünen ama etrafı b..k içinde bırakan bir milletiz

dışarıda tuvalete girmeyin arkadaşlar, girebiliyorsanız da benim gibi önlem alın.. çoook lüx bir avm de tuvalete girenlerin yarısı elini falan yıkamıyordu şok oldum, resmen tuvalet kabininden çıkan kapıyı açtı gitti o elle bir de.. mutlaka kapı kollarını peçete ile açın, oturacağınız yere tuvalet kağıdı döşeyin, sifonu da elinizle değil peçete ile çekin.. mümkün olduğunca eliniz bir yere değmesin.. hemen hemen KİMSE elini yıkamıyor..

Evet bi de ne hikmetsw cikar cikmaz saclarina dokunup saclarini dyzeltiyorlar. Iyy o kapi kollarina da asla dokunmam. Bi gun kaynanam cok sıkışmısti. Avmdeyiz. gittik lavaboya klozet. Hemen cikardim sirkeyi :KK70: tuvaletin her yerine doktum su falan doktum yikadim sonra kaynanami soktum :KK70::KK70::KK70:

evet hatun adetliyken 10 gün yıkanmayıp bir de "hepi topu 10 gün yıkanmıyorum" demişti :KK53: acaba üst sınırı neydi onu öğrenemedik :KK45:daha fenası beğenenler olmuştu o mesajı.

Ahahahaha Allahim ben 3 gun yikanmazsam vucudumda karincalar geziyor gibi oluyor. Millet 10 gün nasil yikanmaz ya? Iyy ya cok igrenc..

X