Kadınlar Tuvaletinin Rezilliği !

.

iste buna yine karsi cikacagim. Hele bir gelip gorun buradaki tuvaletlerin pisligini.

Benim hayatimda gordugum en temiz tuvalet katar havaalanidaydi. Sanki adamlar tuvaleti insa etmis, ilk girip kullanan benim gibi hissetmistim :KK70:
Tuvalet sensorle kendi kendine sifon cekiyordu. Su seviyesibiraz yuksekti ki, kakaniz klozete yapismiyordu.
Popo yikamak icin sicak su aparati vardi kenarda.
Cesmeler sivi sabun havlu falan hep sensorlu biryere dokunmadan temiz bir sekilde cikiyorsunuz.
Tabii surekli gelip temizleyen filipinliler de cabasi :KK70:
O tuvalette yasardim ben ya :KK70:

Benim de gordugum en temiz tuvalet suleymaniye camisinin tuvaleti. Jem para da almiyorlar. Resmen ev gibi tuvalet, yerlerin parlakligindan kendimizi goruyorduk. cok temizdi tabi temiz oldugu haberini alanlar coktan s.cmilsardir guzelim tuvalete :KK70::KK70::KK70:

Paran yoksa yandin,beş yildizli otel gibi hastanelerde bi rahat ediyor insan,ordakilerin cogu da insandisi ama zirt pirt temizlenio ...

bilgecem ben öyle birşey yaşadım...

bir anlatsam milletin midesi kalkar

ha ben yaşadım ve bitti geçti gitti ama oraları temizleyenler her an yaşıyorlar.para kazanıp muhtaç olmamak adına yazık yani

o pedler kenarda sen bu pedi evindedemi kenara koyuyorsun.poşet denen bir şey var ya kenarda çöp var.

eskiden daha iyiydi şimdi bir de kılozet oldu bu çok kötü bunu kullanmayı bilmeyen insanlar var.

alaturka daha iyiydi kılozet tamamıyle mikrop yuvası.

ay bide alaturkalarda o wcmatikler oluyor ya

o deliği kapatan yuvarlak kapaklar ve oraya takılıp kaln pislikler.

iğrenç iğrenç ötesi...

Iyy evet ya klozet cok kotu coook tamamen mikrop

yurtta yaşarken yaşadığım tecrübelere dayanarak söylüyorum, sözüm meclisten dışarı kimse üstüne alınmasın saldırmasın.
ne kadar süslü, kokoş kız varsa hepsi arkasında pislik bırakırdı. tuvalette saçları düzleştiriyo, lavobonun için bi yığın saç onları alıp çöpe atmak yok, saçları düzleştirdi güzel oldu nasılsa..
banyodan sonra psiliğini temizlemez
yorganın altına düzleştirici koyanlar, yorgan darmadağın dolabın içine baksan korkar kaçarsın o kadar dağınık. ama kendisi havalı, bi ton makyaj saçlar düz, güzel görünüyo ya gerisinin hiç bi önemi yok.
bi gün bi gürültü kopmuştu, sebebi malın biri pedini tuvaletin fayansına yapıştırmış, çok şükür görmedim.

Bir gün ya kaciracagm ya tutmaktan hasta olacagim..... Hiç bir yerde tuvalete giremiyorum misafirken dahi... eve öyle bir giriyorum ki kapinin kilidini açarken halay cekiyorum resmen:)))

En çok oraları temizlemek zorunda olan kişiler için inanılmaz üzülüyorum...

Son düzenleme:
Benim de gordugum en temiz tuvalet suleymaniye camisinin tuvaleti. Jem para da almiyorlar. Resmen ev gibi tuvalet, yerlerin parlakligindan kendimizi goruyorduk. cok temizdi tabi temiz oldugu haberini alanlar coktan s.cmilsardir guzelim tuvalete :KK70::KK70::KK70:
siz epey cami tuvaleti gezmişiniz anlaşılan :KK53::KK53::KK53:

Bu konudan bende çok dertliyim. Cidden derse falan gittiğimde hayatta giremiyorum kampüste tuvalete. Ancak havaalanında girebiliyorum veya temiz olan avmlerde. Bayanların daha temiz olması gerekirken çıktığı tuvaleti leş gibi bırakıyorlar. Tiksinmemek elde değil. Milletin kanlı pedlerini görmek zorunda mıyım yahu.:KK14:

Evet yikamiyorlar zaten. . Hicbir sekilde yikamiyorlar. Ben pis kokan insanlarin bu sebeple pis koktuklarini düşünüyorum.
Dusunsene kakasini yapiyor kendini yikamadan cikiyor ayy Allahim kusacagimm
lGQzUgERO138F4c6hjq05bWPvtWypnhm9reO_IK7BVi_foq4RGFXokWgiCNszjgGaG5OapUkDGAV89u0IS7Yag8To_FVSml4aW7K5Ni87BAfqR3cHJMIu21KSV4hBoyMLGJz0fNSMzHkEE8lqbeZGbZFnw=w35-h15-nc
O gün kipadan sifonu çekmeden çıkıp giden kız yanımdan geçerken buram buram parfüm kokutuyordu etrafı. Görsen asla sifon çekmeyen kız demezsin öylesi bakımlı öylesi güzeldi. Dersen dersen bu kız kesin pembe s*çıyordur dersin. Fakat ardından girip tuvalete inşa etmiş olduğu mimari şekille karşılaşınca pembe s*çmadığınıda anlamış oldum. Birde kendine sorsan ne titizdir. Yani kokudan da belli olmuyor böylesi. İlginç bir tespit olacak belki ama parfümle dışını güzel kokuturda donunun içini hiçbirimiz bilemeyiz. :KK70:

Aklıma geldi şimdi. Bir de "ay ben o sabuna dokunmam kaç kişi dokunuyor diyen" ancak tuvaletten çıktıktan sonra gayet güzel saçını başını düzelten, gezmesine devam eden, yemeğini yiyip suyunu içen temiz (!) kızlarımız var. Ama bilmiyorlar ki kaç isterse bin kişi ellese de o sabun mikrop tutmuyor.

Ben AVM lerde pis tuvalet görmedim AVM de çalıştım saat başı temizlenir onların şefi kontrol eder özel hastaneler gene öyle çogunda zaten klozet kilifi var çekip onu koyuyorum. Özel okullar yurtlarda öyle. Devler hastaneleri ve okulları çok pis kuzenim bilgi de oluyor baktım tertemiz ya Tuvaletleri dedim bir benim okula bak bir buraya. Ben okulda gidemiyorum. Bunları yapanlar kim çok merak ediyorum herkes durumdan şikayetçi. Okulda mikrop kapmistım ben iğne yedim. O zamandan beri dışarda gitmiyorum

Ne yazık ki çok fazla wc giden biriyim. 5-6 saatlik dışarı çıktığımda bile mutlaka 2 kere gidiyorumdur.
O sebeple umumi tuvaletlerle çok içli dışlıyım:KK48:
Nereye gidersem gideyim çantamda mutlaka tuvalet kağıdı + klozet örtüsü + lateks eldiven +sirkeli su dolu küçük sprey şişesi taşıyorum. (Komik belki ama gercek)
Oturmadan önce eldivenlerimi takıp sirkeli su sıkıyorum tuvalet kagıdıyla kuruluyorum. Üstüne klozet örtüsünü serip öyle oturabiliyorum.
Bir ara antibakteriyel jellerden de taşıyordum artık taşımıyorum.

Çocuklarını gelişigüzel işetip pis bırakanlar da var. Bari çocuğunun yanında temiz tutta o bari temiz olmayı öğrensin.

kadınlar tuvaletinin pis olmasının en büyük etkenlerinden biri küçük çocukların da kullanması. geri zekalı anneler klozet pis diye çocuklarına klozetin yanlarına ayakkabılarıyla bastırarak tuvalet yaptırıyorlar çok kez şahit oldum bu duruma.

siz epey cami tuvaleti gezmişiniz anlaşılan :KK53::KK53::KK53:

E namazin 3 vaktini disarda kildigim icin dogal olarak camiye gidiyorum. Namaz kilmadigim muayen gunlerde de lavaboya gideceksem camiye giderim. Hic olmazsa alaturka tuvalet..

O gün kipadan sifonu çekmeden çıkıp giden kız yanımdan geçerken buram buram parfüm kokutuyordu etrafı. Görsen asla sifon çekmeyen kız demezsin öylesi bakımlı öylesi güzeldi. Dersen dersen bu kız kesin pembe s*çıyordur dersin. Fakat ardından girip tuvalete inşa etmiş olduğu mimari şekille karşılaşınca pembe s*çmadığınıda anlamış oldum. Birde kendine sorsan ne titizdir. Yani kokudan da belli olmuyor böylesi. İlginç bir tespit olacak belki ama parfümle dışını güzel kokuturda donunun içini hiçbirimiz bilemeyiz. :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70:
Parfumun çıkış sebebine uygun hareket ediyor bu bacilar :KK70::KK70::KK70:

Üniversitede yurtlarda kalanlar bilirler en çok kavga banyo yüzünden çıkardı. Biri elimde kalmadan ya da birinden dayak yemeden mezun oldum olacam inşallah:KK70:

Öyle bir banyo düşünün ki duş perdesinde bile adet kanı var bi taraflarını sürte sürte mi banyo yapıyo nedir Banyodan çıkar, duş giderinde biriken saçlarını almazlardı hemen bi sorardık her odaya kim olduğunu bulup temizletirdik ve bu gibi anlatmak istemediğim nicesi.. ve bu kızları dışarda görsen şıkır şıkır giyinirlerdi, o saçlar her gün yıkanır, fönlenirdi.. afedersiniz bi tarafını yıkamaktan aciz görsen adam sanırsın

Bi de gittiğim iki vakıf var bi tanesinin klozet ve poset sistrmi var. Yani dugmeye basiyorsun poset degisiyor. Tabi ben guvenemem yine de ama oralari da hic pis gormedim..

burda da erkekler şanslı ya bu erkeklere hakkaten şanslı varlıklar:KK59:

git wc ye elbiseleri çıkarmadan yap bitir:rolleyes:

kadınlarin ne zor hayatları var of offfffff:KK51:

heleki kışsa birde kaban çıkar çantanı tak soyunda soyun bitmez sonra bir de giyin daracık yerde o pislikte bir an önce bitse de kurtulsam mücadelesi

bir wc olayı bile zülüm resmen:KK53::KK53:

ha bir de o pislige çocukla giriyorsan tam işkence:KK53:

burda da erkekler şanslı ya bu erkeklere hakkaten şanslı varlıklar:KK59:

git wc ye elbiseleri çıkarmadan yap bitir:rolleyes:

kadınlarin ne zor hayatları var of offfffff:KK51:

heleki kışsa birde kaban çıkar çantanı tak soyunda soyun bitmez sonra bir de giyin daracık yerde o pislikte bir an önce bitse de kurtulsam mücadelesi

bir wc olayı bile zülüm resmen:KK53::KK53:

ha bir de o pislige çocukla giriyorsan tam işkence:KK53:
biyolojik olarak da şanslılar adet görmüyorlar haliyle tuvaletlerini kan revan götürmüyo :KK53:

X