Kadınlar Tuvaletinin Rezilliği !

Kişisel bakımlara gelince sorun yok.Fakat gerçekten kullanmayı bilmediklerini düşünüyorum çünkü başka birşey düşünemiyorum.Sifon çekmek ne kadar zor olabilir ki ? En fazla 5 sn'nizi alır..Bende çok kullanmamaya özen gösteririm ama işte mecbur kaldım..Fakat inanın pedimi bile atacak olsam kimse görmesin diye her zaman yanımda mini poşetlerim olur onunla atarım.Yok ya insanın özünde varsa temiz olur yoksa zor.
Canım benim mini poşedede gerek yok. Koyduğun yeni pedin çıkardığın jelatinine eski pedini koyup rulo şeklinde sarıp o beyaz yapışkan şeyle tutturuveriyorsun rulo şeklinde içi kullanılmış ama dışı tertemiz ve az yer kaplayan bir pede sahip oluyorsun. Bu kadar kolay. Bu kadar pratik. 2 saniye ya 2 saniye. Bilmeyen arkadaşlar için dipnot olsun. Kamu spotu olsun. O tuvaletleride temizleyenler bir anadır kimsenin iğrençliklerini görmek zorunda değiller 2 kuruş para için. İşleri zaten yeterince zor unutmayalım.

Ayyy ne güldüm hay Allah iyiliğini versin emi:KK70::KK70::KK70:
Kız ben de mi taşısam napsam ki pet şişesi değilse hakikaten dışarıda wc ye gitmek sağlıkla kumar oynamak gibi.. Hastalık kaptık kapacaz
Kız sen ne taşıcan Allah iyiliğini versin ne olabilirki :KK70:Oğlan kolayda kız bezden çıkıyor onu napcam ya kara kara düşünüyorum inanki:KK57:Terlikleri köpek yediği için sormuyorum:KK45:

Sifona sence neden basmiyorlar? Sebebini soylesem sok olursunuz...

ELLERI KIRLENMESIN DIYE.. Evet, o mikrop yuvasinda b.klarini c.slerini her seylerini yapiyorlar ama elleri kirlenmesin diye Sifona basmiyirlar. Siz bi de oylelerinin gorunmeyen taraflarini tahmin edin.
Igrenc ya valla midem bulaniyor. .
O sifona eli kirlenmesin diyen basmayan insan evladı eli pislenmesin diye g*tünü de yıkamıyordur. Titiz fıtratlarını seveyim.

Cok haklısınız ama malesef olay yurt dısındada aynı burdakıler işi aştılar prezervatıfler kaynıyor her yerde ama bankaların hastahanelerın kı genellıkle temız ama mc donals gıbı yemek yeme fast food yerlerı hep aynı :KK43:(şöylede bi durum var tabı burdakılerde pis. Lakın temızlıkcıler cok ıyı temızlıyorlar.hastahanede hergün her oda dip köşe temızlenır sabah 7 de aksamda hemsıreler gelır yatak carsaflarını degıstırmeye sıkı bı denetım ,yönetım söz konusu türkıyede ben pek görmüyorum bu durumu.türkıyede luna parka gıtmısdım allahım bı tuvaletım gelmıstı anlatamam bı gıttım lavaboya 2 tl para ıstedı adam benden verdım bende bı girdim pislik içinde cıktım dısarıya adama dedım hemen gelıp buraları temızle ondan sonra verırım paramı gerı ver dedım gıttım şikayet ettım yanımda uyardılar tuvaletcıyi.bana dıyo kı günde 1 mılyon kısı gırıyor tabıkı pıs olucak bende dedım o zaman sende her gırenın arkasını temızle tertemız olur paranıda hakkınla almıs olursun lütfen bayanlar böyle yerlerı uyarın para kolay kazanılmıyor madem para alıyorlar temızlıycekler şikayet edın temızlıkcılerde görevlerını tam yapmaları lazım.bence

Ahahahaha Allahim ben 3 gun yikanmazsam vucudumda karincalar geziyor gibi oluyor. Millet 10 gün nasil yikanmaz ya? Iyy ya cok igrenc..

var onlardan buraya yazmayım şimdi polemik çıkar....

ama şuda var 10 gün yıkanmıyorsa kendine pis yani kendi pisliği en azından ona sen pissin yıknamamaşın denebilir de bu umumi wc leri lagıma çevirenler kimler.

onlara ne demek gerekir anlamıyorum.

orayı temizleyenler de insan onların da mideleri var .oraları temizleyenler bunları yapanlara ne ahlar ediyorlardır.kimbilir

O sifona eli kirlenmesin diyen basmayan insan evladı eli pislenmesin diye g*tünü de yıkamıyordur. Titiz fıtratlarını seveyim.

Evet yikamiyorlar zaten. . Hicbir sekilde yikamiyorlar. Ben pis kokan insanlarin bu sebeple pis koktuklarini düşünüyorum.
Dusunsene kakasini yapiyor kendini yikamadan cikiyor ayy Allahim kusacagimm
lGQzUgERO138F4c6hjq05bWPvtWypnhm9reO_IK7BVi_foq4RGFXokWgiCNszjgGaG5OapUkDGAV89u0IS7Yag8To_FVSml4aW7K5Ni87BAfqR3cHJMIu21KSV4hBoyMLGJz0fNSMzHkEE8lqbeZGbZFnw=w35-h15-nc

Ya ben temizleyene acıyorum ekmek parası için milletin pisliği ile uğraşıyorlar.Yazık günah değil mi ?

Kız sen ne taşıcan Allah iyiliğini versin ne olabilirki :KK70:Oğlan kolayda kız bezden çıkıyor onu napcam ya kara kara düşünüyorum inanki:KK57:Terlikleri köpek yediği için sormuyorum:KK45:

Bak bende de öyle imkan olsa şu yaşımda yanımda pet şişesi taşırdım
Tuvalette hiç bi yere oturmadan, dokunmadan, değmeden dön arkanı gör işini
Oh mis
Terlik yok sana:110:

var onlardan buraya yazmayım şimdi polemik çıkar....

ama şuda var 10 yıkanmıyorsa kendine pis yani kendi pisliği en azından ona sen pissin yıknamamaşın denebilir de bu umumi wc leri lagıma çevirenler kimler.

onlara ne demek gerekir anlamıyorum.

orayı temizleyenler de insan onların da mideleri var .oraları temizleyenler bunları yapanlara ne ahlar ediyorlardır.kimbilir

Iste insan pis olmasin. Vallahi ben oylelerinin evlerini de b.k goturdugunu dusunuyorum. Iyy bunların elinden yemek asla yenilmez...

Çok kibar konuşmuşsun ben tuvaleti öyle bulduğumda çok güzel saydırıyorum hemcinslerime.

Erkekler tuvaletine girmesem de bizimki kadar pis olacağını sanmıyorum gördüğüm manzaralar bana bunu düşündürüyor.

O pedler apaçık, bir şifon çekmekten aciz kadınları anlayamıyorum.

Sorsan hepsi temizdir, süslerine, bakımlarına laf ettirmezler.
Senin süsünü seveyim ben, önce pisliğini temizle sonra kaşını bıyığını alır, boyanırsın.
Öğğğğ aklıma geldi tekrar tiksindim, dışarda kaçırma durumuna gelmeden girmiyorum zaten midem kaldırmıyor.

Bu konuda bende çok dertliyim maalesef :KK43: Şirkette bulunduğumuz katta bayanlar biraz fazla diğer katlara göre (fazla dediğim 9 kişi falan). Tuvalete her girişimde öğürüyorum resmen. Hayır kim-ler-in o şekilde bıraktığını bariz biliyorum ve iğreniyorum. Çok af edersiniz bir de bu dönüp arkasından çıkana bakmayan insanlar temizlik konusunda çok fena ahkam kesiyorlar iyice kuduruyorum. Yazı yazıp kapılara astım olmadı, o daha wc den çıkmadan peşinden girip bu ne hal ya falan diye söylendim olmadı. Nasıl çözüm bulucaz bilmiyorum. :KK14:

Mümkün olduğunca girmiyorum, gerekirse içsel patlama yaşarım ama kokuyu pisliği çekmem, uzun süre mide bulantısı yaşıyorum ve ben tiksinince vücudumda kabarcıklar çıkıyor, kaşıntı oluyor. İsilik gibi döküyor boynum. Şu anda var mesela şiştim yine boynum çenem kızardı yine ;(

.
Sorsan Avrupa'yı beğenmezler .
Bir milletin temizliği umumi tuvaletlerinden bellidir .
Biz evlerimizi parlatıp dışarıyı kirletiyoruz.
Medeni insanlar ise dışarıya da aynı özeni gösteriyorlar .
iste buna yine karsi cikacagim. Hele bir gelip gorun buradaki tuvaletlerin pisligini.

Benim hayatimda gordugum en temiz tuvalet katar havaalanidaydi. Sanki adamlar tuvaleti insa etmis, ilk girip kullanan benim gibi hissetmistim :KK70:
Tuvalet sensorle kendi kendine sifon cekiyordu. Su seviyesibiraz yuksekti ki, kakaniz klozete yapismiyordu.
Popo yikamak icin sicak su aparati vardi kenarda.
Cesmeler sivi sabun havlu falan hep sensorlu biryere dokunmadan temiz bir sekilde cikiyorsunuz.
Tabii surekli gelip temizleyen filipinliler de cabasi :KK70:
O tuvalette yasardim ben ya :KK70:

Arkadasim ozel muayenehanelerin bol oldugu donemde sekreterlik yapiyordu. O sure zarfinda 3 ayri doktorla calisti.
Garibim sekreterlikten cok tuvalet temizliyordu. Koca kadinlarin arkasindan gidip sifon ceker temizlerdi kuruyup kalmasin diye.

Iste insan pis olmasin. Vallahi ben oylelerinin evlerini de b.k goturdugunu dusunuyorum. Iyy bunların elinden yemek asla yenilmez...

bilgecem ben öyle birşey yaşadım...

bir anlatsam milletin midesi kalkar

ha ben yaşadım ve bitti geçti gitti ama oraları temizleyenler her an yaşıyorlar.para kazanıp muhtaç olmamak adına yazık yani

o pedler kenarda sen bu pedi evindedemi kenara koyuyorsun.poşet denen bir şey var ya kenarda çöp var.

eskiden daha iyiydi şimdi bir de kılozet oldu bu çok kötü bunu kullanmayı bilmeyen insanlar var.

alaturka daha iyiydi kılozet tamamıyle mikrop yuvası.

ay bide alaturkalarda o wcmatikler oluyor ya

o deliği kapatan yuvarlak kapaklar ve oraya takılıp kaln pislikler.

iğrenç iğrenç ötesi...

X