Kadınlar neden siyaset konuşamıyor?

Merhaba
İlgili kategoriyi açıyorum, gerekli alt yapı hazır olduğunda buradan sizlerle paylaşacağım.

Teşekkür ederiz, kesinlikle epey rağbet görecek konular olacaktır, bolca ceza yiyen banlanan da olacaktır kavga gürültüde olacaktır ama iyi olacak, kaynana kayınpeder elti görümceden daha önemli şeyler var ülkede

Canndann hanım güzel yorumunuz ve desteğiniz için tekrar teşekkürler.

Gördüğünüz gibi biz uygun bir şekilde talep edersek ve olması gerekeni en uygun şekilde savunursak bir şeyler elde edilebiliyormuş. Bu başlık altında bana destek veren veya vermeyen, olumlu ya da olumsuz görüşlerini en güzel şekilde ifade eden tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum. Umarım bu başlık altında olduğu gibi daha duyarlı ve dikkatli olunması gereken açılacak olan başlıklarda da aynı hassasiyet ve saygı çerçevesinde güzel ve faydalı tartışmalarımız olur.

Sayın Kazen,
sizin erkek olduğunuzu bu başlık altında öğrendim:) Ben buradaki herkesin kadın olduğunu sanıyordum, başka da erkek var mı bilmiyorum. Size, bir kadın olarak, bu forumlarda yaşanan onca olumsuz tecrübeye rağmen bizlere bir şans daha verdiğiniz ve hassiyetiniz için teşekkür ederim. Umarım yüzümüzü kara çıkartmam.
Kimse kimseye kendi doğrularını empoze etmeye çalışmadan yorum yapıp, görüşlerini bildirirse zaten çok sorun çıkacağını zannetmiyorum. Haklı olanın çok bağırmasına gerek yok zaten. Ha illaki de bir iki kişi çıkacak ve aynı şeyleri yapacak umarım onları da en uygun şekilde genele ve seviyeye uydurmayı başarırız ya da gerekiyorsa ayıklarız. Belki de bu tür konulara katılım sandığımız kadar fazla olmayabilir bunu hissetmeye başladım. Ama umarım birbirlerini aydınlatabilecek, birbirlerinden bir şeyler öğrenebilecek ve öğretebilcek saygılı ve kendini bilen kişilerce en doğru şekilde değerlendirilir açacağınız başlık.

yasaklamalar sadece kadınları, eş, kaynana, görümce, geyik, bebek beşgenine sıkıştırmayı amaçlayan bir zihniyetin ürünü. sebep şudur eminim . tartışma çıkıyor. elbette çıkacak. iki kişinin fikri çürük diye herkeze çürük muamelesimi yapmak lazım. konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum.

Düzeltme: Kaz dağlarında 400 ton siyanürle arama yapılacak 16 firmaya ruhsat verildi, yanlış yazmışım.

konunun çok sonlarına yetişmişim..konu ile alakalı değil ama yanlış bildiğiniz bir olguyu değiştirelim..bu vesileyle okuyan herkesede şunu benimsetmiş oluruz;
Siyanürle altın aranmaz!! siyanürle altın arama cümlesini dağa taşa siyanür saçmak gibi algılıyorum...altın sondaj yöntemiyle aranır..eğer altına rastlanırsa sızdırmaz tankların içinde belirli ölçüdeki siyanürle karıştırılarak değersiz minerallerden ayrılır.daha sonra bu karışım siyanürden arındırılarak kalan su atık havuzlarında biriktirilir...bilginize:34:

Back