Anket Kadınlar mı daha çok dedikodu yapar erkekler mi?

Kadınlar mı daha çok dedikodu yapar yoksa erkekler mi?

• Ankete Katılan
    957
benim eşim kadın olsa acayip ortalık kızıştırırmış aynı görümcem:)) arkadaşlarım gelirr eee ne olmus der oturup sohbet eder 10 dak sonra kovarım:))

İlle bir kisi yayiyor yaaa,grupca dedikodu yapariz biz,kadin erkek karisik,her seferinde mutlaka bir kisi cikar “falanca senin icin boyle boyle diyor” der o Allahin emri bence alistik artik.

Kesinlikle katiliyorum kadikadinin dedikodusunu genelde yapar kisisel olarak giyim kusam kilo ama erkek ikisininde yapar

kadınlar dedikodu yapmaz içini boşaltır
aman neyse simdi dedikodu yapmis gibi olmayalım da

Aslında kahvehanelerde çıkan dedikodu iftira Başka bir yerden çıkmıyor. Kadınlarda az değil bence. Bence eşitiz

Kadını erkeği yok
İşsiz olan lakayt insan dedikodu yapar
Bu isterse ben olayım

Karaktere göre değişiyo eşim dedikodu yqpmaz ben zaten en son duyarım herşeyi ama bi enişte var ablasıyla ona sor memlekette bilmediği yok

Bildirim geldi geldim.
Ağzı olan herkes konuşur abi beee

Tabiki erkekler
Kadınların saatlerce konuşarak anlattıklarını tek kelime yada tek cümle ile anlattıkları için dikkat çekmezler.
Kadınlar fazla kelime ile anlattıkları için adları dedikoducuya çıkmıştır

Erkekler Tabiki iki çocuk, yemek, çamaşır, bulaşık, ütü, temizlik dedikodu yapacak zamanım yok

Temizlik yaptım, yemek pişti, çamaşırlar yıkandı asıldı. Yemekten sonra ütü zamanı

Biz fikir alış verişi yapıyoruz bi kerem kahvehane koşelerine bi gidin de görün dedikoduyu

Erkekler daha çok yapar bence. Aradaki tek fark erkekler ucuz, kadınlar ise kaliteli yapar.

Al birini vur ötekine tabi ki, kadınlarin adı çıkmış erkekler ohooo çalıştığım kurumdaki erkeklerden biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…