Anket Kadınlar mı daha çok dedikodu yapar erkekler mi?

Kadınlar mı daha çok dedikodu yapar yoksa erkekler mi?

• Ankete Katılan
    957
Erkekler çok dedikodu yapmaz ama yapanı da fenadir bana göre..
Kadınlar öyle böyle konuşur zaten genelde.. konuşmak ister. Konuşmasa iyi ama

Yataginin ozelini anlatan bir ton erkek var. Bu kızı böyle diye başlayan... bizimki kadin cekistirmesi, koca cekistirmesi kötü mu, evet.
Ama dedikoducu erkek dedikoducu kadindan 10 kat daha nalet bir sey
Sitede kurulusundaki erkeklerden yanit bekliyoruz. Madem bir erkek açtı konuyu

her ıkı taraf ta cınsıyetle bagıntısız dedıkodu yapar.. karaktere baglı bısey. konusacak ıletecek bılgın olmazsa oturur bılmem kım napmıs dıye cene calarsın. işsizlere gore dıye dusunuyorum. hoşş bazen yalancıyı dolandırıcıyı aldatanı ifşada 1 numaradır. ona sozum yok. kadınlar cok fazla toplandıgından ve kalabalık topluluklar halınde oturduklarından daha cok dedıkodu yapıyolarmıs gıbı gorunur. ama erkeklerın dedıkodusu bu bunu yapmıstan zıyade (bence) bel altı kadın muhabbetı olunca ki köy kahvesı gibi dıye bı ortam var yanı es gecılmez cogu seyden daha tehlıkelı gordugumden esıtlıyorum.. verdıklerı zarar bı yerde aynı...

Erkeklerle dedikodu yapmak daha zevkli oluyor. Kim daha cok dedikodu yapiyor bilmem ama en guzel erkekler yapiyor

senelerce şantiyelerde çalışmış bir kadın inşaat mühendisi olarak kesinlikle erkekler derim. erkeklere biz kadınların ulaşması mümkün bile değil. en azından inşaatçı erkeklere..

Al birini vur ötekine :)
Ama erkeklerin yaptığı dedikodu daha tehlikeli tabi

Sonuçlar saçma olmuş tabi ki biz daha çok yapıyoruz. Hele önümüze kahve geldi mi :)

Bilmiyorum benim abim ve babam hiç dedikodu yapmaz belki de onlardan çok etkilendim. Babam ile konuşuluyorda abim kesinlikle yapmıyor ya banane deyip geçiyor

Tabiki de erkekler dedikoduyu sevmezler ama hemen olanı biteni birbirlerine yetiştirir hatta gıybet ederler

Dedikodu başkalarının kişisel ve özel konuları hakkında yapılan konuşmalardır. Demiş vikipedi peki ya sizce ?

Valla kadınlar yapar da bazı erkekler kadın gibi herşeye bir laf bulurlar. En ince Ayrıntıya takılırlar örneğin eşim kadın gibi vır vırı hiç bitmez iyi dedikodu yapar

Erkeklerin çoğunlukta olduğu bir yerde çalışan biri olarak söylüyorum net erkekler aklınıza bile gelmeyecek yerden ve şeylerden dedikodu üretebiliyorlar

Erkekler tabi ki hemde ne dedikodular dönüyor aralarında. Bazen eşimle bir şey konuşmaya çalışırım bakarım adam herşeyi baştan sona benden iyi biliyor

İlle bir kisi yayiyor yaaa,grupca dedikodu yapariz biz,kadin erkek karisik,her seferinde mutlaka bir kisi cikar “falanca senin icin boyle boyle diyor” der o Allahin emri bence alistik artik.
Abooo siz bildiğimiz kadrolu dedikodu grubusunuz
Asla dedikodu yapmam diyemem yalan söylemiş olurum çarpılırım valla ama ben dedikoduyu annem ya da kardeşimle yaparım dışarı sızma olmaz, onlardan uzaktayım kimseden haberim olmuyor, telefonda falanca şunu yaptı, x bunu dedi diye beni olaylardan haberdar etme dedikodusu:)) tamam kimse dilini tutamıyor öyle ya da böyle dedikodu yapıyor fakat bir insanın hayatını etkileyecek, hatta iftiraya giren ve etrafa fütursuzca yayılan dedikodular çok tehlikeli, namusa kadar dil uzatan dedikoducuları hiç haz etmiyorum.

Son düzenleme:
Bence kişinin karakteriyle alakalı onun bunun işine karışan meraklı kişiler cinsiyet ayırmaksızın dedikodu yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…