- 19 Şubat 2020
- 5.587
- 2.984
- 173
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İtiraf etmesi de takdir edilesiBenim eşim erkekler dedi:)
İlle bir kisi yayiyor yaaa,grupca dedikodu yapariz biz,kadin erkek karisik,her seferinde mutlaka bir kisi cikar “falanca senin icin boyle boyle diyor” der o Allahin emri benceHeh işte o kaldırımlara karga sürüsü gibi dizilip hangi kadın sokaktan kaç defa geçiyor, hangi kadın ne giymiş, kime selam vermiş, nereden alışveriş yapmış konuşan erkekler bu dedikoduları evine taşıyor, sonra eşleri mahallenin dört yol ağzındaki köşesinde ellerinde çekirdek toplaşıp birbirlerinin kollarını dirsekleriyle dürtüp anaaamm duydun mu bizim bey anlattı, x'in karısı geçen gün pazara giderken kırmızı ruj sürmüş daracık da giyinmiş, Y'nin kocasına gülüp selam vermiş geçerkene, zaten pek oynak bir şey, bizim adamları baştan çıkarmasa bariiii, hiiii deme kıııızzzzz Allah korusun benim kocamı ayartacak kadının saçını başını yolarım püüüü edepsiiizzzz denir, bu dedikodular dalga dalga yayılır, o ona o ona, sonra dedikodusu yapılan kadın yüzleşmeye kalkınca herkesin ağzında bir yemini billah:)))
Milletçe dedikodu yapmıyoruz dersem yalan olur ama 2 kişi arasında konuşulan etrafa yayılıyorsa kötü, çirkin zira kulaktan kulağa yayılan dedikodunun sonu iftiraya kadar varıyor.
Kesinlikle katiliyorum kadikadinin dedikodusunu genelde yapar kisisel olarak giyim kusam kilo ama erkek ikisininde yaparKesinlikle kadınlar ama erkeklerin yaptığı dedikodu çok pistir.Kadınlar giysi,takı,kilo vs vs hakkında konuşur ve biter ama erkekler, abartmayı da sevdiğinden , maalesef hem çirkin hem de konuşulmaması gereken konuların bile dedikodusunu yaparlar.Erkekler içinde çalışan biri olarak şahit oldum:/
Ben burda sadece kadınlar var sanıyordumAslında buna konu sahibi cevap verse ne iyi olur dimi birçok kadının muhabbetine tanık oluyor burda![]()
Tövbe tövbe tövbeBen burda sadece kadınlar var sanıyordum![]()
Öyle zaten forum sahibimiz erkekBen burda sadece kadınlar var sanıyordum![]()