Anket Kadınlar mı daha çok dedikodu yapar erkekler mi?

Kadınlar mı daha çok dedikodu yapar yoksa erkekler mi?

• Ankete Katılan
    957
Valla mahalle kahvelerinde,kenar mahallelerdeki kaldirimlarda ben oturmuyorum,erkekler oturuyor,en saglam dedikodu oralarda
Heh işte o kaldırımlara karga sürüsü gibi dizilip hangi kadın sokaktan kaç defa geçiyor, hangi kadın ne giymiş, kime selam vermiş, nereden alışveriş yapmış konuşan erkekler bu dedikoduları evine taşıyor, sonra eşleri mahallenin dört yol ağzındaki köşesinde ellerinde çekirdek toplaşıp birbirlerinin kollarını dirsekleriyle dürtüp anaaamm duydun mu bizim bey anlattı, x'in karısı geçen gün pazara giderken kırmızı ruj sürmüş daracık da giyinmiş, Y'nin kocasına gülüp selam vermiş geçerkene, zaten pek oynak bir şey, bizim adamları baştan çıkarmasa bariiii, hiiii deme kıııızzzzz Allah korusun benim kocamı ayartacak kadının saçını başını yolarım püüüü edepsiiizzzz denir, bu dedikodular dalga dalga yayılır, o ona o ona, sonra dedikodusu yapılan kadın yüzleşmeye kalkınca herkesin ağzında bir yemini billah:)))

Milletçe dedikodu yapmıyoruz dersem yalan olur ama 2 kişi arasında konuşulan etrafa yayılıyorsa kötü, çirkin zira kulaktan kulağa yayılan dedikodunun sonu iftiraya kadar varıyor.

Yeri gelmişken dedikodunun raconlarını da hatırlatalım:
1. Sevdiğimiz kişilerle sevmediğimiz kişilerin dedikodusunu yaparız.
2. Dedikodusunu yaptığımız düşmanla sonradan samimi olmayız hell yeaahhh
Başıma bir iş gelirse telefonumu yakın lütfen

Kadınlar dedikodu yapar fakat erkekler tillahını yapar! Nerden mi biliyorum? 10 tane erkekle çalıştım aynı firmada tek kadın bendim sabahtan akşama kadar kim kimle yatmış kalkmış kim kime kuyruk sallamış bunları konuşurlardı. Kendi abilerimde var onlarda çok pis dedikodu dinler ve yapar

ama dedikodunun başlangıç noktası erkekler. Biz de onlardan geri kalmadan devam ettiriyoruz Biz yani herkes

Bence kadınlar

Ama çok dedikodu yapan torba ağızlı erkelere de rastladım

Erkeklerde daha itici durduğunu söyleyebilirim.

Erkeklere de sormak lazım aslında onlar kadınlar der kesin

Kadını erkeği yok ikiside yapıyor ama genelde erkeklerin yaptıkları dedikodular daha sağlam size dokunur dedikodular oluyor

erkekler cok saglam ve gaddarca dedikodu yapar kadinlar okadar olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…