- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.186
- 598
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
-
Benim canım hangisini istiyorsa o doğruİnsanları klavye arkasında rencide etmek, sinir hoplatmak, laftan anlamayacak birine laf anlatmaya çalışmak mı daha dogru yoksa size uymayan bişeyi karıştırmadan insanların görüşlerini kendisine bırakıp uzak durmak mı dogru
Senin danismanlik yetkin yooook, psikoterapist degilsin sen bizi cildirtmak mi istiyosunNeyse sevgili kıymetli zamanını verip okuyan kişiler amacım kesinlikle onu bunu etiketlemek gibi başka bir sosyal zorbalık yapmak değildi. Özellikle birinden rahatsız olsam onu şikayet ederim zaten. Ama bu basit mesajda dahi ponçik beni bile ti'ye alanlar oldu. İnsanoğlu böyledir başkasının kusuruyla o kusuru oya oya dürtmekten haz alır. Had bildiremezsinciler, duyar kasıyorcusunlar, konu sahibinin psikolojik danışman olduğuna inanmayanlar, aaa sen nasıl psikolojik danışmansın atasözü söyleyen danışman mı olurcusunlar. Ve daha neler neler. Sevgiyle, huzurla, sağlıcakla kalın efenim.
Gerçekten böyle bir atraksiyona girmeye gerek var mıydı?Vallahi ben de hamileyim. Ne işim var ne anlatıyorum bilemedim. En son ikili test okuyordum.
Aşk olsun eğer cağırıyorsaniz. Beni çağırmadiniz bunca yıl. Kim cağırıyorsa versin misketlerimi küstüm işte.Yine soruyorum
Kim çağırıyor?
Hangi arkadaşlarını çağırıyor?
Çocuğum da kız onu da kkya kaydettircem yaşı gelince team üyesi yapacam.Utanmıyorsun bir de hamilesin
onu anladık.nasıl psikoterapist oldunuz onu anlamadık.sizin hocanız yani pdr bölüm prof.u kızımın kuzeninin eşide.o bile kendine hiç psikoterapist demedi.bilmiyor zaarPsikolojik danışmanım. :)
Valla ben de açıldığından beri soruyorumAşk olsun eğer cağırıyorsaniz. Beni çağırmadiniz bunca yıl. Kim cağırıyorsa versin misketlerimi küstüm işte.
Minnoş üyeler yok bu listedeAşk olsun eğer cağırıyorsaniz. Beni çağırmadiniz bunca yıl. Kim cağırıyorsa versin misketlerimi küstüm işte.
E tamam gitsin o başka şeylerle ilgilensin allah allahDiyorum ki kardeşim; neden değiştirsin ki zaten? Değiştirilmesi gereken o kadar başka şey varken?
Kahkaha attım.Yok canım daha siz de yaşayın da görün aynı şeyi olayını yeni geçtik. Siz benim ne yaşadığımı biliyor musunuz da konusuyorsunuza geldik. Sıranı bekle
Allam kime ne yazdığınızı bile bilmiyorsunuz resmenNereyı okudun bılmıorum ki
:):)Her seye yorum yapnak zorunda deılsınız.Siz iş buldunuz muNereyı okudun bılmıorum ki
her seferinde heyecanlanıyorum acaba ben de varmıyım içlerinde diye.sonuçlanmadan kapanıyor konu.üzülüyorumm kırılıyorummmValla ben de açıldığından beri soruyorum
Ama kim kimi çağırıyor söyleyen yok
Herkes görmüş ama aybı zamanda kimse görmemiş
Biz ruh hastasida seviyoruz gel gelRuh hastası olduğumu açık ettim şimdi
Diğer konularda bunu kullanacaklar
Gidip ağlıcam
Konu önceki konunuz ile bağlantılı olunca verilen cevaplar doğru olmaz kiLinçe gerek yok.Hatalısın yada degılsın denır .Ben en cok dedektıflere fitil oluyorum.Sen boyleydın sen soyleydın .Evet oleydı veya boyleydı sen konuya cevap ver .Neyse ya .Degısmez bu döngü .
Burda seni bozan arkadaşını da etiketle itiraf et bir nevi günah çıkarmaya bağla ve sıyrıl git konudan sen. Arın kardeşim.Ben bugün ciddili usluyum. Güzel güzel anlattım, tane tane açıkladım.
Psikiyatrist-psikolog fetişim var çünkü. Psikoterapist yazmış nick altına, hemen dert dökesim geldi, uzun uzun açıkladım niye yaramazlık yaptığımızı. : ( Terapi oldum ben konuda. Sürü piskolocimi keşfettim. Meğer kötü arkadaş kurbanıymışım ben.
Bir tane geyik konusu vardi,yani hala var hali hazirda.O konuda hep lincli tayfayi görüyorum ben nedenseHiç gerek yok.
Prensip olarak, gönüllülük esaslı çalıyorum.
Valla ben geldim. Sırf linç yapan tayfayi öğrenmek icin. Ben de 10 yıldır burdayım. Artık öğrenmenin vakti geldi. Belki de o tayfayim. Konu sahibi ben hariç de mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?