- 23 Ağustos 2012
- 50.009
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.280
- 898
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
-
Psikolojik danışmanlık ve rehberlik mezunuyum. Doğru psikolojik danışmanlar atasözü kullanmaz, osurmaz, tuvalete gitmez. Yahu şaka mısınız siz
Aynı şeyi soracaktım:)pdr mezunları ne zaman psikoterapist oldu?
KatılıyorumHayatınızdaki değiştirilecek insanlar bitti sıra sanal arkadaşlariniza mi geldi kuzum?? Bırakın bı insanları değiştirmeye çalışma çabasını yaa.. illaki birşeyi değiştirmek istiyorsanız ekolojik yaşami seçip dünyayı değiştirin, ormanlar yandı bitti bir fidan dikin mesela, fikirleriniz çok ozgunse yazar olun kitleleri peşinizden sürükleyin.. surda iki satır haklı eleştiri yapan insanların peşini bi birakin artik bence
Ya telefondaydım bak konuya geç geldim. Nooldu mutsuzluğumuzdan yaptığımız ve kadının düşmanı kadındırlığımız vurgulandı mı?Here we go
yemin ediyorum son 1 haftada salon kadini cizgimden cikardilar beni
Vahşet team yan çarı da gelmiş
İnsanları klavye arkasında rencide etmek, sinir hoplatmak, laftan anlamayacak birine laf anlatmaya çalışmak mı daha dogru yoksa size uymayan bişeyi karıştırmadan insanların görüşlerini kendisine bırakıp uzak durmak mı dogruNeden herkesin sizin gibi davranmasını bekliyorsunuz? Sizin davranışınızın doğru olduğu ne malum?
Siz az önce konu sahibiyle aynı fikirde değil miydiniz? Ne oldu kara kedi mi girdi aranızaTamam canım sensin
Team sekreteri filanım ben ayol.Vahşet team yan çarı da gelmiş
Siz şimdi pdr mezunlarını aşağılayıp linçlendiniz mı bana öyle geldi cık cık:)Ne psikologu ya pdr mezunuymus
Beni mi çağırdın?
Utanmıyorsun bir de hamilesinTeam sekreteri filanım ben ayol.
Yine soruyorum
Kim çağırıyor?
Hangi arkadaşlarını çağırıyor?
Onu baska konuda vurgulamis kendisi sagolsunYa telefondaydım bak konuya geç geldim. Nooldu mutsuzluğumuzdan yaptığımız ve kadının düşmanı kadındırlığımız vurgulandı mı?
Ben konu sahıbıyle aynı fıkırdeyım .Siz az önce konu sahibiyle aynı fikirde değil miydiniz? Ne oldu kara kedi mi girdi aranıza
Nereyı okudun bılmıorum kiSiz az önce konu sahibiyle aynı fikirde değil miydiniz? Ne oldu kara kedi mi girdi aranıza
Diyorum ki kardeşim; neden değiştirsin ki zaten? Değiştirilmesi gereken o kadar başka şey varken?Benle ne alaka yazdığınız anlayamadım da ben zaten değiştirmeyeceğinden ve boşa olacağından bahsetmişim
Ya telefondaydım bak konuya geç geldim. Nooldu mutsuzluğumuzdan yaptığımız ve kadının düşmanı kadındırlığımız vurgulandı mı?
Vallahi ben de hamileyim. Ne işim var ne anlatıyorum bilemedim. En son ikili test okuyordum.Utanmıyorsun bir de hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?