Kadınlar Kulübündeki acımasız yorumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılıyorum
Bu konudaki kaçak dövüşme tarzından da anladığıma göre bu tarz arkadaşlar bence gerçek hayatta da kimsenin yüzüne düşündüğünü söyleyemiyor zaten
Burda bile isim vermekten çekindiklerine göre
Ondan sonra başkaları için gerçek hayatın hırsını burdan çıkarıyor diyorlar

Konu açacak kadar cesur
İsim veremeyecek kadar cesaretsiz

Here we go

yemin ediyorum son 1 haftada salon kadini cizgimden cikardilar beni
Ya telefondaydım bak konuya geç geldim. Nooldu mutsuzluğumuzdan yaptığımız ve kadının düşmanı kadındırlığımız vurgulandı mı?

Neyse sevgili kıymetli zamanını verip okuyan kişiler amacım kesinlikle onu bunu etiketlemek gibi başka bir sosyal zorbalık yapmak değildi. Özellikle birinden rahatsız olsam onu şikayet ederim zaten. Ama bu basit mesajda dahi ponçik beni bile ti'ye alanlar oldu. İnsanoğlu böyledir başkasının kusuruyla o kusuru oya oya dürtmekten haz alır. Had bildiremezsinciler, duyar kasıyorcusunlar, konu sahibinin psikolojik danışman olduğuna inanmayanlar, aaa sen nasıl psikolojik danışmansın atasözü söyleyen danışman mı olurcusunlar. Ve daha neler neler. Sevgiyle, huzurla, sağlıcakla kalın efenim.

Neden herkesin sizin gibi davranmasını bekliyorsunuz? Sizin davranışınızın doğru olduğu ne malum?
İnsanları klavye arkasında rencide etmek, sinir hoplatmak, laftan anlamayacak birine laf anlatmaya çalışmak mı daha dogru yoksa size uymayan bişeyi karıştırmadan insanların görüşlerini kendisine bırakıp uzak durmak mı dogru

Yok canım daha siz de yaşayın da görün aynı şeyi olayını yeni geçtik. Siz benim ne yaşadığımı biliyor musunuz da konusuyorsunuza geldik. Sıranı bekle
Ya telefondaydım bak konuya geç geldim. Nooldu mutsuzluğumuzdan yaptığımız ve kadının düşmanı kadındırlığımız vurgulandı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…