Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kadınlar kulübunde kendi yaptığımız ürünleri satma imkanımız var mı lütfen yardım edin 🙏
Evet el emeği ürünlerinizi satabilirsiniz, yalnız bazı kurallara uymanız gerekiyor.
Satacağınız ürünler yüzde yüz el emeği olmalıdır, ürünlerin görselleri ve fiyatları paylaşılmalıdır, ürün satışı için forumda site linki, facebook, instagram vb sosyal medya hesapları paylaşılması, telefon numarası, adres gibi iletişim bilgilerinin yazılması yasaktır.
Ürün satışı gerçekleştiğinde hesap numaranız telefon numarası isim soyad bilgilerinizin özel mesaj yoluyla paylaşabilirsiniz.
Şu bölüme el emeği ürünlerinizle ilgili satış topiği açabilirsiniz. El Emekleri
Evet el emeği ürünlerinizi satabilirsiniz, yalnız bazı kurallara uymanız gerekiyor.
Satacağınız ürünler yüzde yüz el emeği olmalıdır, ürünlerin görselleri ve fiyatları paylaşılmalıdır, ürün satışı için forumda site linki, facebook, instagram vb sosyal medya hesapları paylaşılması, telefon numarası, adres gibi iletişim bilgilerinin yazılması yasaktır.
Ürün satışı gerçekleştiğinde hesap numaranız telefon numarası isim soyad bilgilerinizin özel mesaj yoluyla paylaşabilirsiniz.
Şu bölüme el emeği ürünlerinizle ilgili satış topiği açabilirsiniz. El Emekleri
Aaaa çok çok teşekürler ben üniveriste öğrencisiyim.evde kıyafetler dikiiyorum örgü örüyorum
Bilgi verdiğiniz için çok çok teşekkür ederim benim için çok önemli idi.
Hoşçakalın