• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar kulübunde kendi yaptığımız ürünleri satma imkanımız var mı lütfen yardım edin 🙏

selametle66

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2019
1.378
2.225
78
Merhaba kadınlar kulübünden kendi el emeği ürünleri satma imkanı gibi bişey var mı lütfen fikir verin.varsa hangi alanda lütfen söyleyebilir misiniz 🙏

Konuyu çok yanlış bir foruma açmış sın ayrıca bazen burda kıyefetlerini satanları görüyoruz neden olmasın

Merhaba kadınlar kulübünden kendi el emeği ürünleri satma imkanı gibi bişey var mı lütfen fikir verin.varsa hangi alanda lütfen söyleyebilir misiniz 🙏
Evet el emeği ürünlerinizi satabilirsiniz, yalnız bazı kurallara uymanız gerekiyor.
Satacağınız ürünler yüzde yüz el emeği olmalıdır, ürünlerin görselleri ve fiyatları paylaşılmalıdır, ürün satışı için forumda site linki, facebook, instagram vb sosyal medya hesapları paylaşılması, telefon numarası, adres gibi iletişim bilgilerinin yazılması yasaktır.
Ürün satışı gerçekleştiğinde hesap numaranız telefon numarası isim soyad bilgilerinizin özel mesaj yoluyla paylaşabilirsiniz.

Şu bölüme el emeği ürünlerinizle ilgili satış topiği açabilirsiniz.
El Emekleri

Evet el emeği ürünlerinizi satabilirsiniz, yalnız bazı kurallara uymanız gerekiyor.
Satacağınız ürünler yüzde yüz el emeği olmalıdır, ürünlerin görselleri ve fiyatları paylaşılmalıdır, ürün satışı için forumda site linki, facebook, instagram vb sosyal medya hesapları paylaşılması, telefon numarası, adres gibi iletişim bilgilerinin yazılması yasaktır.
Ürün satışı gerçekleştiğinde hesap numaranız telefon numarası isim soyad bilgilerinizin özel mesaj yoluyla paylaşabilirsiniz.

Şu bölüme el emeği ürünlerinizle ilgili satış topiği açabilirsiniz.
El Emekleri
Aaaa çok çok teşekürler 🙏 ben üniveriste öğrencisiyim.evde kıyafetler dikiiyorum örgü örüyorum :KK49:
Bilgi verdiğiniz için çok çok teşekkür ederim 🙏 benim için çok önemli idi.
Hoşçakalın 😊

Back
X