şamda bir türk gelini piruze...
aşk uğruna yapılan yanlış bir evlilik ve anne olarak işkenceye dönüşen bir evlil,iğe gösterilen tahammül...anne olmak en çok yaşamak istediğim duygulardan biri..kitabın sonunda her ne kadar anne olmasamda kadınlık içgüdümüzün bir parçası aslında annelik duygusu olmaası sebebiyle sanırım ağladım içim sızlayarak.
konuyu henüz çok inceleyemedim fakat kitap kulübü kelimesine hemen vurulup işte bende burdayım demek için bir iki şey yazmak istedim son okuduğum kitap hakkında...
şuanda bu kitabın tam tersi bir tür oolan polisiye bir roman okuyorum.ahmet ümit sultanı öldürmek...okuyan çok yavaş okumuş sayfa sayısıda baya çok olduğu için sanırım biraz uzun zaman alacak bitirmem
merhaba
benide aranıza alırsanız üye sayımız 3 olur
elifi okumuştum ben . sen bitirdikten sonra elif hakkında konuşabiliriz. şuan elimde , yalnızız var. sonrasında ortka bir kitapta buluşabilirz. muntazar arkadaşın önerdiği kitap hoş gibi. belki onda karar kılar onun fikirlerinide aırıızsevindim saolun,
şu anda paula coelhodan elifi okuyorum ama dersenizki bir kitap seçelim hep beraber okuyalım sonra fikir alışverişinde bulunalım onada varım,
elif bitince yaşar kemal okuyacağım bir ada hikayesinin 4. kitabı çıktı ama diğer üçünü okuyalı bayağı olmuştu, o yüzden yeniden en baştan okumaya başlamayı planlıyorum
gönül gözün açık canım. tavsiye kitaplarınla herzaman burda bekleriz seni. merak ettim. internetten nasıl faydalanıyorsun.en son yasmine hadranın bağdatın sirenleri adlı kitabını okudum.burdaki arkadaşlar biliyorlarmı bilmem ben görme engelli olduğumdan gönüllüler tarafından seslendirilen kitapları okuyorum.bu kitabı okuyan bayanda o kadar güzel okumuş ki haasta evde yatarken 2 günde bitirdim kitabı.yasmine hadra aslında ortadoğulu bir erkek kadın hakları ve özgürlüklerini savunduğundan kendine bu takma ismi vererek yazarlığa başlamış...
kitap bağdatın amerika tarafından işgalini anlatıyor.amerikalı askerlerin ırak ın ücra bir köyünde yaşayan kahramanımızın aile evine yaptığı baskı ile doğu kültürüne sahip bir erkek çocuğunun görmemesi gereken babasının amerikalı askerlerce hırpalanması sonucu cinsel organını görmesi ve bu yıkıcı aşağılayıcı durumun intikamını aalmaya karar vermesi etrafında dönen bir roman...ırkı soyu ne olursa olsun savaş kötü işte neden insanlar durdukları yerde durmazda iğrençleşerek insana zulmederler ki...
kitap bir intikam kan nefret kitabı değil kesinlikle...intikam boccalaması yaşayan ezik bir karaktere sahiğp karekahramanımızın gözlem romanı demek daha doğru...
okunmalımı kesinlikle okunmalıdan ziyade okunabilir demek daha doğru...
datlu cadu jaws diye ingilizce bir program var türkçeleştirilmiş tabi ekrandaki grafikler pdf ve resimler dışında herşeyi okuyor genel itibariyle gören kadar rahat kullanabiliyorsunuz ppc yi
herzaman tavsiyede bulunurum elbet yeterki gönüllü insanlarımız seslendirmeye devam etsin de biz engellilerde istifade edebilelim
anladım canım çok güzel bir hizmet . inşallah katılmak kısmet olur. istersen bu konuyu sitemizde ele alalaım. konudan haberdar olmayan arkadaşlarımız çoğunluktadır. bahsettiğin şehirde yaşayan ve böyle bir hizmette bulunmak isteyen kişilere aracılık etmiş oluruz. böylece okumak için kitap seçeneğiniz artar. ne dersin?bahsedeyim tabi
kitapları isteyen gidip derneklere kuruluşlara başvuruyor ben kitap seslendirmek istiyorum diyorlar.ankarada milli kütüphane var istanbulda getem var boğaz içi ünversitesinin izmirde türgök var bunlarındışındada görme engellilerin derneklerindede kitap seslendirebiliyorsunuz.seslendirmeden sonra bunlardan biz ister net üzerindeen istersekte cd olarak temin edilmek üzere faydalanıyoruz..bu bahsettiğim sitelere üye olmak için raporunuzu ulaştırmanız gerekiyor aksi takdirde üye olamazsınız.tamamen yasal prosödüre uygun yani.
anladım canım çok güzel bir hizmet . inşallah katılmak kısmet olur. istersen bu konuyu sitemizde ele alalaım. konudan haberdar olmayan arkadaşlarımız çoğunluktadır. bahsettiğin şehirde yaşayan ve böyle bir hizmette bulunmak isteyen kişilere aracılık etmiş oluruz. böylece okumak için kitap seçeneğiniz artar. ne dersin?