Kadınlar Kulübü Güzellerinin Güzellik Sırları

valla ben de de çocuk var okula gidiyor ev işi yemek bir de dışar işim çok oluyor artı eşimin dükkanı var ona yardım ediyorum buna rağmen her zaman kendime zaman ayırıyorum

$109.jpg evet canım beğendim seni bak bana bende iyi görünüyorum değil mi? $083.jpg

Son düzenleme:
cilt bakımım için vichy kullanıyorum her gün duş alıyorum cilt bakımımı düzenli yaptırıyorum kilo almaya dayanmam bunun içinde spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum loreal makyaj ürünlerini kullanıyorum ruj olmadan yaşayamam evde bile sürerim bir de kedi gözü makyajını kendime çok yakıştırıyorum bir de hep iyi giyinmeye gayret ediyorum bu nedenle de yaşımı göstermiyorum bir tek eksiğim saçlarım biraz az onun içinde tavsiyesi olan var mı? $417453_106822879464876_1232475315_n.jpg

hafta 2 kez badem yağı. saç diplerine masaj yaparak sür. başını havluyla sarıp 10 dk kadar fön tut. yarın saat bekle. 1 ayda farkedio. benimde azdı saçım baya işe yaradı.:KK49:

cilt bakımım için vichy kullanıyorum her gün duş alıyorum cilt bakımımı düzenli yaptırıyorum kilo almaya dayanmam bunun içinde spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum loreal makyaj ürünlerini kullanıyorum ruj olmadan yaşayamam evde bile sürerim bir de kedi gözü makyajını kendime çok yakıştırıyorum bir de hep iyi giyinmeye gayret ediyorum bu nedenle de yaşımı göstermiyorum bir tek eksiğim saçlarım biraz az onun içinde tavsiyesi olan var mı?Eki Görüntüle 759196

boyunuz kaç acaba?

gayet ideal görünüyorsunuz zaten :)
28 kiloyu nasıl verdiniz peki? ne kadar zamanda?

tam bir senede verdim doğumda çok kilo almıştım çok kiloluydum karar verdim vermeye spor salonuna yazıldım rejim yapmadım sadece yediklerime dikkat ettim akşam 7 den sonra meyve hariç hiç bir şey yemiyorum

sağol canım hemen deniyeceğim tavsiyeni

sarımsak zeytinyağı da işe yarıyor bir haftadır deniyorum sarımsak ı eziyorum zeytinyağı yumurta sarısıyla çırpıp saçlarıma yediriyorum bekletebildiğim kadar bekletip yıkıyorum çok iyi geliyor hatta işe yaradığı nerden belli saç diplerim kaşınıyor saç çıkarana kadar devam pes etmek yok

sarımsak zeytinyağı da işe yarıyor bir haftadır deniyorum sarımsak ı eziyorum zeytinyağı yumurta sarısıyla çırpıp saçlarıma yediriyorum bekletebildiğim kadar bekletip yıkıyorum çok iyi geliyor hatta işe yaradığı nerden belli saç diplerim kaşınıyor saç çıkarana kadar devam pes etmek yok

Saç diplerinin kaşınması saça sürülen karışımların iyi temizlenmemesinden diye biliyorum ben.
Hatta bir kere yanlışlıkla saç dibime saç kremi sürmüştüm, çok kaşındırmıştı sonradan.

Kızlar bilmiyorum yazıldı mı daha önce. Ben mısır ununa biraz soda ekliyorum bebek maması kıvamında. Onu göz çevresi hariç yüzüme ellerime falan sürüyorum. 5 dakika bekletip peeling yapar gibi hafif hafif dairesel hareketlerle masaj yapıp yıkıyorum. Cildiniz muhteşem oluyor ışıl ışıl ve pürüzsüz herkese tavsiye ederim. Kuru ciltli olanlar içine biraz zeytinyağı damlatabilir :KK34:

bende gögüslerime çok önem veririm her duşta muhakkak soğuk suyla şoklama yaparım göğüslerime 37 yaşımdayım ve 4 çocuk emzirdim ve hala göğüslerim dik ve diri ve evdede hiç sütyen kullanmam okadar güvenirim göğüslerime sizede tavsiye ederim bayanlar

Bu soğuk suyu bende okumuştum bi yerden. Ben aşırı sıcak suyla duş alıyorum ve çok kilo verdiğim için göğüslerim berbat bi hal aldı 22 yaşında olmama rağmen:KK43: acaba düzelir mi bunu denesem estetik dışında bi şeyle düzelmez yazıyodu bi sitede:KK43:

Soguk suyla dus almaya dikkat ediyorum sarkik kollarim gogsum ve karnim duzelsin diye bir senedir yuzuyorum suan gayet fitim.asla loreal max factor nivea garnier vs urunleri kullanmam, icinde bir ton kimyasal var uzerinde test ettikleri hayvanlara inanilmaz zararlar veriyor.
Hayvanlar uzerinde test edilmeyen alix avirn urunlerini kullaniyorum cilt bakiminda doa kozmetik urunlerini kullaniyorum.sacima dustan sonra ilik isirgan cayi dokuyorum tekrar durulamiyorum cok parlak saglikli oluyo dogal bukleler olusuyor.
Fast food yememeye bol su icmeye yemegimi bol cignemeye calisiyorum.
Yazin gunes kremi surmeden cikmiyorum.

Ayrica saciniza yumurta surmeyin kizlar bu konuda uzman bir tanidigim saci kuruttugunu soyledi onun yerine yumurta beyazi surun.

Bunun disinda en buyuk guzellik sirlarimdan biri pharmatone ilaci.

Sabahlari erken kalkabiliyorum metbolizmam tembellesmiyor vitamin mineral ilaci oldugu icin kafamdan sac fiskiriyor cildim tirnagim beslenememekten solgundu artik daha canli

Catlaga iyi gelen birsey yoktur arkadaslar zarar gormus deriyi atmadan kurtulamazsiniz. Bunun icin acnelyse krem kullaniyorum o da anca iki yilda belirgin bir fark yaratir cok etkili degil ama yavas yavas cildimi yakmadan soyuyor.onun disinda kimyasal peeling ve lazer cozumu

arkadaşlar ben twittera bayağı takılırım da geçen şu bilgiyi paylaşmış biri.
"Aslında hiçbirimiz düşündüğümüz kadar güzel değiliz çünkü beynimiz ayna karşısında kendimizi olduğumuzdan 5 kat daha güzel görmemizi sağlar."
valla buna çok güldüm :KK70::KK70: ben de kendi kendime aynada güzelim fotoğraflarda niye bu kadar çirkin çıkıyorum diyorum. meğer bundanmış. bu arada fit değilim fiziğimin güzel olduğunu söylerler boyum 1.73 kilom 53 sanırım afedersiniz hayvan gibi de yiyorum bi taraflarım da büyüyor bence. bilemiycem. ammaaaaa ben üniye yeni başlayacağım ablalarım bi yurt ayarladım fitness da var spor yapmayı planlıyorum inşallah.
Pardon burda şiyyy paylaşıyoduk güzellik sırları pardon.
Ben makyaj yapmayı da bilmiyorum. Geçen sağolsun ablam makyaj malzemesi aldı, lorealin pempik 2 tane nemlendircisi vardı 20 liraya onu aldım hoşuma gitti fakat yüzüm biraz lekelendi sivilce gibi şeyler çıktı. sanırım güneşten.

saçlarıma hala çözüm bulamadım. taramıyorum bile, yataktan kalkıp dışarı çıkıyorum desem yalan olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
X