- 16 Mayıs 2013
- 58
- 0
- Konu Sahibi reyhantuana
valla ben de de çocuk var okula gidiyor ev işi yemek bir de dışar işim çok oluyor artı eşimin dükkanı var ona yardım ediyorum buna rağmen her zaman kendime zaman ayırıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cilt bakımım için vichy kullanıyorum her gün duş alıyorum cilt bakımımı düzenli yaptırıyorum kilo almaya dayanmam bunun içinde spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum loreal makyaj ürünlerini kullanıyorum ruj olmadan yaşayamam evde bile sürerim bir de kedi gözü makyajını kendime çok yakıştırıyorum bir de hep iyi giyinmeye gayret ediyorum bu nedenle de yaşımı göstermiyorum bir tek eksiğim saçlarım biraz az onun içinde tavsiyesi olan var mı?Eki Görüntüle 759196
boyunuz kaç acaba?
1.59 canım memnunum boyumdan kusura bakma yeni gördüm sorunu
gayet ideal görünüyorsunuz zaten :)
28 kiloyu nasıl verdiniz peki? ne kadar zamanda?
hafta 2 kez badem yağı. saç diplerine masaj yaparak sür. başını havluyla sarıp 10 dk kadar fön tut. yarın saat bekle. 1 ayda farkedio. benimde azdı saçım baya işe yaradı.
sağol canım hemen deniyeceğim tavsiyeni
sarımsak zeytinyağı da işe yarıyor bir haftadır deniyorum sarımsak ı eziyorum zeytinyağı yumurta sarısıyla çırpıp saçlarıma yediriyorum bekletebildiğim kadar bekletip yıkıyorum çok iyi geliyor hatta işe yaradığı nerden belli saç diplerim kaşınıyor saç çıkarana kadar devam pes etmek yok
Saç diplerinin kaşınması saça sürülen karışımların iyi temizlenmemesinden diye biliyorum ben.
Hatta bir kere yanlışlıkla saç dibime saç kremi sürmüştüm, çok kaşındırmıştı sonradan.
sağol canım hemen deniyeceğim tavsiyeni
bende gögüslerime çok önem veririm her duşta muhakkak soğuk suyla şoklama yaparım göğüslerime 37 yaşımdayım ve 4 çocuk emzirdim ve hala göğüslerim dik ve diri ve evdede hiç sütyen kullanmam okadar güvenirim göğüslerime sizede tavsiye ederim bayanlar