- Konu Sahibi reyhantuana
burada sanirim kimse calismiyor herkesin cok vakti var diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım naaaptın sen ya :) bu bakımlı olmayan halin mi :) maşallah çok imrendim gerçekten.Ben de bu kadar bakımlı olabilsem keşke ama hiç içimden gelmiyor bazı kadınların içinden gelen bir şey bence. dün düğüne gideceğim diye hadi saçıma maşa yapıyım değişiklik olsun dedim. kulağımı yaktım, ter içinde kaldım 3 saat falan sürdü sıkıntıdan patladım lanet olsun daha da yapmam dedim sonra bi baktım saçlarımın o hali ne kadar güzel olmuş hmmm yapsam mı ne artık sürekli dedim :) Her gün duş almam mümkün değil çünkü su ile problemim var aşırı kuruyor vücudum banyodan sonra tüm vücuduma losyon sürmem gerekiyor ben de 2 günde bir giriyorum komple banyo yapıp çıkıyorum mecbur. tırnaklarıma kendim bakıyorum şimdilerde kendi kendime manikür yapmaya çalışıyorum. ojeyi çok severim bazen her parmağıma ayrı renk sürdüğüm bile olur. Ayda bir ancak makyaj yaparım ama makyaj malzemelerim azdır fakat kalitesinden asla taviz vermem, ona paraya kıyarım. günlük cilt temizliğimi de mutlaka yaparım. yıllarca bana uygun ürün aradım onu denedim olmadı bunu denedim olmadı sonunda la roche posayla tanıştım ve tanıştığım günden beri bir gün olsun aksatmam sürmeyi çok keyif alıyorum zaten onun kokusu, tenimde bıraktığı his falan zaten ihmal ettirmiyor kendini :) fakat aşırı hassas bir cildim olduğu için göz çevresine aldığım her ürün kızarıklık yaptı (la roche dahil) belki de ben miktarı fazla kaçırdım, yanlış kullandım bilemiyorum. Benim bakım konusunda iddialı olduğum tek konu saç diyebilirim. onun için yaptıklarım sayfalarca sürer ama biraz bahsetmem gerekirse;
tek bir kırık bile olmadan pırıl pırıl ve yumuşacık ve upuzun bir saça sahip olmak için yıllardır en kaliteli ürünleri kullanmaya çalışıyorum ve sonucunu da alıyorum. kuaförümün tavsiye ettiği şampuanları kullanıyorum zamanla değişiyor markası. serumunu mutlaka alırım. krem mutlaka kullanırım. 7-8 yağ karışımından oluşan bir kürü ayda 3-4 kez uygularım. fön çektirmem, düzleştirmem, maşa yaptırmam, hoyrat taramam, ıslakken de taramam hatta rüzgarlı havada açık bile bırakmam saçlarımı, bebeğim gibi koruyorum onları ve bu aralar dökülme sorunu yaşasam da çok şükür upuzun pırıl pırıllar.. herkes saçlarımı çok beğeniyor. emek verince karşılığını alıyor insan ama öncelikle KALİTELİ ÜRÜN derim. Bir de sağlığım için gece 23 sabah 06 arası karanlık odada, prizde fiş bile takılı olmadan uyumaya özen gösteriyorum. yemek ayırt etmem, cildim için gün içinde çiğ badem fındık ve ceviz yemeye çalışıyorum fakat malesef meyveyle aram yok Bu arada sabahları pilates de yapıyorum.
Aaa canim haklisin yeni fark ettim ama kötü niyetten degil :) gereksiz cogunu kullanmiyorum zaten.ne diye aldiysam :)Sürekli sayı belirtmen garip olmuş sadece Allah daha çok versin :) :) :) Söylediğin bakımları ben de yapıyorum ancak çoğu kişinin yanlış bildiği bir şey var tırnaklar limonla ovulmaz sadece arada sararmaması için yapılır.Tırnağın güçlenmesi ve kuvvetlenmesi için doğru yöntem has zeytinyağıyla ovmaktır daha kuvvetli ve sağlıklı olacaklardır.Ben kirpiklerime de bakım yapıyorum gece yatmadan önce kulak çubuğuna yine zeytin yağı veya vazelin koy ve kirpik diplerine sür daha uzun kalın ve sağlıklı olacaklardır...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kadınlar kulübünün güzel hatunları güzellik sırlarımızı paylaşmaya ne dersiniz,güzelliğiniz adına vazgeçemeyeceğiniz uygulamalar nelerdir? güzel bir vücut,güzel bir yüz,güzel bir saç,güzel bir cilt...aklınıza ne gelirse....güzellik adına yaptığınız tüm uygulamaları üyelerimizle paylaşalım.:dance::dance::dance: