sabah 30 dakika, akşam 1 saat olmak üzere yüzüme kesinlikle zaman ayırırım.
-sabahları kalkınca önce buz kalıplarım var yüz için minik minik, onlarla yüzüme masaj yaparım 3 4 dakika, kan devran etsin diye. üzerine temizleme jeli, nemlendirici ve tonik uygularım.
-akşamları makyajımı sildikten sonra temizleme jeli, günlük peeling, tonik niyetine gül suyu ve nemlendirici uygularım.
-vücudumu her gün yıkarım, kısa kalmam banyoda, vücut peelingi ve duş jeliyle kese kesin uygularım her gün.
-saçlarımı 4 günde bir yıkarım. kuru saçlarım ve hiç yağlanmıyor. ama yağlanması lazımmış, doğal yağı faydalıymış. hoş benimki 4 günde de yağlanmıyor ama daha fazla duramıyorum tabi.
-düzleştirici / maşa asla ve asla uygulamam.
-saçlarımı yıkadıktan sonra hemen kuaföre giderim, fönsüz dolaşmam.
-doğal bakım uygulamıyorum, kuaförde 2 haftada bir yaptırdığım bakım var. onu yapıyorlar.
-ayda 1 kere kesin kestiririm saçlarımı 1 milim bile olsa..
-akşamları dizi veya film izlerken, ayaklarım için sıcak su yaparım, içine banyo tuzu atarım. su soğuyana kadar içinde kalır yaklaşık 20 dk. sonra vazelin sürüp kalın çorap giyerim. uyumadan önce çorabı çıkartıp bir kere sudan geçirip topuklarıma normal nemlendirici sürüp öyle yatarım. topuklarım yumuşacıktır hep, ayak bakımım bu şekilde.
-bol bol kremlenirim, aromalı kremler kullanırım genelde vücudum için.
-uyumadan 30 dk önce aromalı mum yakarım odam güzel kokar, bath & body works'u tavsiye ederim zaten koku konusunda. aradığınız aramadığınız bir dünya şey var kişisel bakım ve vücut kokularıyla ilgili.
ayrıca en önemlisi : paramı nerelere harcayacağımı bilirim.
-günlük kıyafete asla çok para harcamam.
-dolapta bulunması gereken belli parçaları kaliteli yerlerden alır, geri kalanını butik / pasaj veya mağaza indirimlerinden alırım.
bu şekilde de aksesuara ve cilt bakımıma harcayabileceğim daha çok para kalır.
-çanta en önemlisi bence bu arada, kaliteli düzgün asil çantalar alırım. çanta ayakkabıya para harcarım. kıyafete değil.
daha çok vardır da, aklıma gelenler şimdilik bu kadar :)