Kadınlar Kulübü Güzellerinin Güzellik Sırları

Ben de paylaşmak istiyorum o zaman.
Her duş sonrası bebe yağı sürerim, ki yıllardır hiç vücudum için nemlendiriciye ihtiyaç bile duymadım :KK34:
Gece yatmadan önce mutlaka dudaklarıma vazelin sürerim, ertesi güne bir parlatıcıyla harika dudaklara sahip oluyorum.Bu arada çok da dolgun değiller aslında:KK51:
Ve benim en büyük zaafım, saçlarım :) Şampuanıma her zaman çam terebentini eklerim ve haftada üç kez bakım yağı sürerim. Saçlarım belime kadar, parlak ve gür :KK17:

Sonradan edindiğim ve uygulamaya başladığım bu bilgilerle kendimi daha iyi hissediyorum ve sizlere de tavsiye ediyorum :KK49:

bende yazayım bare rutinimi ...
saç için elseve kullanıyordum ama artık değiştirdim bioblas kullanıyorum . henüz bir sonuç alamadım zaten yeni başladım . iyi gelirse yazarım . yağ karışımım var birde . sarımsak yağı,jojoba yağı vs saç diplerime sürerim bir saat falan bekletirim sonra duşa girerim . haftada bir yaparım . elseveniin nem maskesini kullanıyorum . krem olarak watsons biralı .... çıkınca elidorun spreyini kullanırım ...
cildim için . y rocherden temizleme jeli ardından innova tonik mavi olanı . sonra y rocherden aldığım nemlendirici . gecede loreal skin serumunu kullanmaya başladım . y rocherden göz altı kremi kullanıyorum . yaş geçiyor daha profesyonel ürünlere geçiş yapıcam. haftada bir peeling yaparım bazen kil maskesi . yumurtayla sütü karıştırıp maske yaparım cildim kuruyor çünkü . ..duştan sonra yağ karışımımı sürerim selülit için sonra vucuduma kakaolu losyonumu sürerim ... banyoda bol kese yaparım . watsonsdan scrublarımı vucut jellerimi kullanırım ...
fazla makyaj yapmamaya özen gösteririm . hafta içi hiç yapmam nerdeyse . en fazla bb krem ve göz kalemi kullanıyorum . fondoten vs hepsini çöpe attım kullanmıyorum ....
el ve ayak mutlaka pedikur manikur yaptırırım her ay ..
saçlarımı her ay boyatıp kestiririm ...
bol su içerim .. meyve sebze yerim .... şimdilik yaptıklarım bunlar ...

Son düzenleme:
Daha oncede soylemistim degistiricegimi yeni bir alışveriş yaptim...nemlendiricimi ve temizleme jelimi la roche posay aldim.bu ara kampanyada bu arada.temizleme jeli hediye..uygun bir fiyata aldim.goz kremi aldim vichyliftactive ...bakalim sonuclari yazarim..simdide tonik arayisina girdim...

bende çok bakımlı bir bayanım .. bakımsız olduğumda kendimi çok kötü hissederim:KK35:
önce saçlarım için yaptıklarımı yazayım . haftada bir yumurta zeytinyağı ve balla yaptığım bir maske var ... bazen badem yağıda koyarım bu maskeye ... yarım saat bekletirim sonra yıkarım maskeyi . parlak uzun gür saçlarıma bu maskeye orçluyum . birde şampuanımın içine çam terebentin koyuyorum . saç keremi kesinlikle kullanıyorum . bu ara elseve kullanıyorum bakım maskesini ...
banyodan çıkınca gliss kullanıyorum saçlarım kolay açılsın diye ...
cildim için ise karma bir cildim var . hassasiyeti fazla . her gün la roche posay in temizleyicisyle yıkıyorum . ardından yine aynı marka tonik ve nemlendirici . sabah akşam bunu yapıyorum . birde geceleri estaa laauderin serumunu kullanıyorum . göz altı kremimde vichy ... 28 yaşındayım cildim çok parlak sivilce olmaz . ama bakıyorum cidden . birde haftada bir peeling yapıyorum . bazen kil maskesi yapıyorum ama sadece burnuma siyah nokatalar için
vucudum içinde banyado kabak lifi kullanıyorum . duş jelim boddy shoptan aldıklarımı kullanırım . banyodan çıkıncada vucut losyonlarını kullanıyorum . boddy butter kullanıyorum mis gibi kokuyorum .:KK52:
bakımlı mis gibi tırnaklar önmeli . her ay düzenli ben manikür pedikür yaptırırım ..:KK36:
haftada 3-4 gün spor yaparım yediğime içtiğime dikkat ederim ve su içerim bol ... herkes neler yapıyorsun diye soruyor yaptıklarım bunlar kısa ama bunlar cidden insanı gençleştiriyor ..

Fahriye Evcen, yeni dizisi Çalıkuşu'ndaki güzelliğiyle herkesi büyülüyor. Bembeyaz teni ve koyu renk saçlarıyla en doğal haliyle bile çok güzel görünen ünlü yıldızın güzellik sırlarını açıkladı.

İşte o sırlar;

Boş günlerimde kendime zaman ayırıp bakım yaparım. Genellikle cilt bakımına önem veriyorum.

Kil, yosun, havyar, istiridye ve çay ağacı yağı özlü maskeler favorilerim. Bu maskeler sayesinde cildimi her zaman pürüzsüz kılabiliyorum.

Bakımlı olmak ve düzenli olarak spor yapmak insanın ruh haline gerçekten çok iyi geliyor.

Güzelliğimin en büyük sırrı kendime bakmam. Bence tüm kadınlar cilt bakımı konusunda hassas davranmalı.

Saçlarıma da havyar bakımı yapıyorum. Bu sayede ışıl ışıl parlayan saçlara kavuşuyorum.

Ayda bir kez bakım yaptırdığım saçlarıma özel ba.lık yu.mur.ta.la.rın.dan ha.zır.la.nan bir maske uyguluyorum. Bu maske hem saç derimin hem de saç uçlarımın bakımını aynı anda yapıyor.

Genelde spor ve casual giyinmeyi seviyorum. Klasik kıyafetleri pek tercih etmiyorum.

Boş zamanlarımda spor yapmayı da ihmal etmiyorum. Haftanın en az 3 günü spor yapıyorum.

$Fahriye Evcenin güzellik sırları (1).jpg $Fahriye Evcenin güzellik sırları (2).jpg $Fahriye Evcenin güzellik sırları (3).jpg $Fahriye Evcenin güzellik sırları (4).jpg $Fahriye Evcenin güzellik sırları (5).jpg $Fahriye Evcenin güzellik sırları (6).jpg $Fahriye Evcenin güzellik sırları (7).jpg $Fahriye Evcenin güzellik sırları (8).jpg $Fahriye Evcenin güzellik sırları (9).jpg $Fahriye Evcenin güzellik sırları (10).jpg $Fahriye Evcenin güzellik sırları (11).jpg $Fahriye Evcenin güzellik sırları (12).jpg $Fahriye Evcenin güzellik sırları (13).jpg $Fahriye Evcenin güzellik sırları (14).jpg

Ben henüz 17 yaşımdayım ama cildime şimdiden bakmaya başladım, her dışarı çıktığımda makyaj yapıyorum mutlaka makyaj karşıtı değilim ve cilt bakımlıysa makyajında zarar verdiğini düşünmüyorum açıkçası :) neredeyse her gün duş alıyorum vücudum için duşta duş kremi kullanıyorum, yüzüme sabun veya jel yapmıyorum. Suyla iyce temizledikten sonra aktardan aldığım "yara taşını" kullanıyorum. Yara taşını herkese tavsiye ederim lekelere ve sivilcelere bire bir. üstelik cildi beyazlatıyor ve temizliyor. saçlarımın durulama suyuna mutlaka elma sirkesi eklerim. Saçlarım yağlı ve ince, elma sirkesi çok iyi geliyor, yüze de kullanılabilir. Duştan sonra vücuduma avokado ve jojoba yağlarını sürüyorum, annemle yaptığımız tonikle yüzümü siliyorum(içinde kekik suyu gül suyu ve çeşitli bitkilerden kaynatarak çıkardığımız suları var) ve gerçekten çok iyi geliyor yüze hemde %100 doğal :) haftada en az 2 kez beyaz kil, pirinç unu ve at kestanesi tozuyla yaptığımız maskeyi uygularım. Gözeneklere ve cilt kızarıklıklarına çok iyi geliyor. Bunların dışında yine aktardan aldığım Acne Cure adlı kremi kullanıyorum yüzüme. O da sivilceler için harika ve cildi pürüzsüzleştiriyor :)

Öncelikle güzelliği sadece sürüp sürüştürmek olarak düşünmüyorum ben.

Mesela ;
* Özel bir durum olmadığı sürece gece çok geç yatmamaya özen gösteririm,uykusuz ve yorgun gözükmemek için.
* Günde mutlaka 2,5 - 3 litre su içerim,bu asla değişmez
* Sabah evden çıkmadan mutlaka kahvaltımı yaparım,çok geç kalmısam,şeftali,karpuz gibi meyveler yerim.
* ıki günde bir duş alırım,her gün saç yıkamak saça zarar veriyor.her sabah,uyanır uyanmaz mutlaka akşam duş almış olsam bile saçımı toplar bedenimi duş jeliyle yıkarım,duştan çıkmadan önce duşu hafif soğuk yaparım.
* Duştan çıktıktan sonra mutlaka bütün vucuduma nemlendirici kremler sürerim.
* Ellerimin bakımını mutlaka yaparım,ojesiz dolaşmam,kırmızı renk favorimdir.
* Ağdasız dolaşmam,üç haftada bir mutlaka kuaförüme ağdaya giderim.
* Fönsüz dolaşmam
* rimel,ruj hafif allık olmadan kendimi iyi hissedemem.

Ve daha buna benzer bir çok düzenli olarak yaptığım şeyler var.. siz karar verin nasıl gözüküyorum :1rolleyes:

Bakım için bence de doğru, desteklediğim şeyler.. Fakat fönsüz dolaşmam demişsin peki kırık saçla dolaşabiliyor musun? Belki saçların çok sağlam, çok güçlüdür bilemiyorum ya da çok kaliteli saç ürünleriyle destekliyorsundur ama ben saçlarımı üç gün üst üste ısıya maruz bıraksam hafif bir kuruma hissederim ve çıtır çıtır ses duyarım uçlarından. üstelik sürekli bakım yağlarıyla, keratinle beslerim saçlarımı yine de fön ve maşa ya da düzleştiriciler yıpratır. onun için dipten en uca kadar yumuşacık ışıl ışıl sağlıklı bir saçım yoksa kendime bakımlı diyemiyorum malesef

Ben henüz 17 yaşımdayım ama cildime şimdiden bakmaya başladım, her dışarı çıktığımda makyaj yapıyorum mutlaka makyaj karşıtı değilim ve cilt bakımlıysa makyajında zarar verdiğini düşünmüyorum açıkçası :) neredeyse her gün duş alıyorum vücudum için duşta duş kremi kullanıyorum, yüzüme sabun veya jel yapmıyorum. Suyla iyce temizledikten sonra aktardan aldığım "yara taşını" kullanıyorum. Yara taşını herkese tavsiye ederim lekelere ve sivilcelere bire bir. üstelik cildi beyazlatıyor ve temizliyor. saçlarımın durulama suyuna mutlaka elma sirkesi eklerim. Saçlarım yağlı ve ince, elma sirkesi çok iyi geliyor, yüze de kullanılabilir. Duştan sonra vücuduma avokado ve jojoba yağlarını sürüyorum, annemle yaptığımız tonikle yüzümü siliyorum(içinde kekik suyu gül suyu ve çeşitli bitkilerden kaynatarak çıkardığımız suları var) ve gerçekten çok iyi geliyor yüze hemde %100 doğal :) haftada en az 2 kez beyaz kil, pirinç unu ve at kestanesi tozuyla yaptığımız maskeyi uygularım. Gözeneklere ve cilt kızarıklıklarına çok iyi geliyor. Bunların dışında yine aktardan aldığım Acne Cure adlı kremi kullanıyorum yüzüme. O da sivilceler için harika ve cildi pürüzsüzleştiriyor :)

yara taşı nedir? şapmı? nasıl kullanıyorsun

Mobil olduğum için alıntı yapamadım buujuu, evet cilt şapı, küp şeklinde oluyor zaten cildin ıslakken sürüyorsun yüzüne bikaç dakika sonra duruluyorsun

Ben güzelliğin sırları olduğuna pek inanmıyorum nedense :) Bi insan güzelse güzeldir, değilse (estetik operasyonlar) hariç değişmez . Estetik insana evrim geçirtir o ayrı :)) Tabi her gün duş almak, temiz kokmak, hafif makyaj bunlar olmazsa olmazlar :KK12: Benim tek sırrım şampuanıma on tane doğum kontrol hapı kırıp attım saçları uzatıyor , parlak görünüyor daha :))

Ben yaptıklarımı kısaca anlatayım belki fikir olur birileri için . Saçımı boyadığım için çok bakım gerekiyor . Hftada bir zeytin yağlı yumurta ve balı karıştırıp maske yapıyorum . Banyoda saç serumu ve renk koruyucu kullanıyorum . Elseve in ürünlerini kullanıyorum genelde yada elidor .Vücudum için watsons scrublarını kullanıyorum ölü deriyi atıyor . Yine aynı marka duş jeli kullanıyorum .Kbak lifiyle keseleniyorum . Duştan çıkınca vucut butterleri kullanıyorum . Cildim için peeling yapıyorum haftada bir sonra doğal maske yapıyorum nem maskesi . Her gün rutin olarak temizliyorum tonikliyorum . Göz altı kremimi kullanıyorum düzenli . Her ay saç kaş tırnak yaptırıyorum mutlaka . Bol suç ve yeşil çay tüketiyorum . Kendime iyi bakmaya çalışıyorum . Yaşım 28 ama 22-23 gösterdiğimi söylerler ... Bunuda bakıma borcçluyum sanırım ..

Ben yaptıklarımı kısaca anlatayım belki fikir olur birileri için . Saçımı boyadığım için çok bakım gerekiyor . Hftada bir zeytin yağlı yumurta ve balı karıştırıp maske yapıyorum . Banyoda saç serumu ve renk koruyucu kullanıyorum . Elseve in ürünlerini kullanıyorum genelde yada elidor .Vücudum için watsons scrublarını kullanıyorum ölü deriyi atıyor . Yine aynı marka duş jeli kullanıyorum .Kbak lifiyle keseleniyorum . Duştan çıkınca vucut butterleri kullanıyorum . Cildim için peeling yapıyorum haftada bir sonra doğal maske yapıyorum nem maskesi . Her gün rutin olarak temizliyorum tonikliyorum . Göz altı kremimi kullanıyorum düzenli . Her ay saç kaş tırnak yaptırıyorum mutlaka . Bol suç ve yeşil çay tüketiyorum . Kendime iyi bakmaya çalışıyorum . Yaşım 28 ama 22-23 gösterdiğimi söylerler ... Bunuda bakıma borcçluyum sanırım ..

göz altı kreminizin markası nedir

Yüzüme zamanım olduğunda-bu ara ihmal ediyom-buzlukta dondurduğum maden suyu küplerini gezdiriuorum.cildi çok güzelleştiriyooo😘

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

kuzular...bende kendi yaptığım bi kaç bakım yollarını anlatayım....
1.öncelikle her akşam mutlaka ayaklarımı yıkar temizler Lapitak ayak kremimi sürer avon pudramı dökerim ve de sabahları ayakkabıma avon mentollü sprey sıkarım kesinlikle koku olmaz bilakis ferahlık verir...özellikle yazın serinletici etki bile yapıyor..

2.anew vücut şekillendiricimi basen bacak ve karnıma düzenli olarak sürerim ..faydasını çok ciddi şekilde görüyorum..sıkılaşıyor ve de parlak görünüyor.

3.lorealin yüz temizleme jeliyle yüzümü yıkar ardından yine lorealin temizleme toniği ile yüzümü temizlerim...ve sonrasında arko inci kremimi sürerim...

4.dudaklarım çatlamasın kurumasın diye de kesinlikle nivea renksiz koruyucu kullanırım.

5.saçalrıma panten şampuan ve duş sonrası elidor kullanırım..

6.düzenli olarak sadece pediküre giderim...manikür yaptıramıyorum çünkü el tırnaklarımı uzatamıyorum :KK43:

7.dişlerimi düzenli olarak fırçalar ve de diş ipi kulllanırım kesninlikle tavsiyemdir diş ipi arada kalan maddeler zamanla diş talına sebep oluyor ve bunu siş ipi engelliyor.

8.günde 5 vakit abdest almak da temizliğimin vazgeçilmezidir:)) iç çamaşırımı çok sık değiştirir..günlük ped kullanırım...

en önemlisi banyo :)))

Merhaba Arkadaşlar Bende Size Günlük Rutinlerimden Bahsedeyim :KK16:

*Hergün akşam yatmadan önce ve sabah uyanınca yüzümü yüz temizleme jeliyle yıkarım.
*Her akşam yüzümü yıkadıktan sonra toniğimle temizlerim
*Gece yatmadan önce ve Makyajdan Önce yüzümü mutlaka iyi bir nemlendirici ile nemlendiririm.
*Haftada 1 kere kil maskesi yaparım
*Haftada bikere saçıma yağ bakımı yaparım
*Saçıma duştan sonra mutlaka durulanmayan saç bakım yağı sürerim.
*Renkli oje sürmediğim zamanlarda bile kırılma önleyici cila mutlaka sürerim tırnaklarıma ve her daim törpülüdür.
*Ellerimi daima nemlendiririm
*Hergün rutin makyajımı yaparım
*Koltuk altı deodarantı mutlaka kullanırım

şimdilik aklıma gelenler :KK16::KK16:

mrb...aslında içimde cok şık biri var ama evde harekete geçmesi cok zor nedense.bugün duş aldysam süslenirim ama ertesi gün duş almadysam makyajda yapmam cok salaş giderim işe.sanki sacım tenıme yapışmış yüzümde kötü gibi gelir kendime.akşamları evde vaktimde oluyor,toplasan haftada bikaç saatını almaz ama hep oje sürmek sacıma basıma uğrasmak zor gelir ama burdan okurum baya bi....yani o vakti kendime harcasam cok farklı olur heralde.

10kilo kadar fazlam var,yüzüm kötü değil pek biraz kurtarıyorum ama yinede fazla ve saglıklı değil.şimdi spora basladım ama simdi canım daha cok aburcubur istiyor.yalnız yasıyorum düzenli yemek sistemimin olmamasından kaynaklı.bu istediğim kıyafetleri alamamama ve istedigm tarzda olmamama sebep oluyor malesef.

sizlerin yaptıklarını okudukça iştahlanıyorum çok istyorum ama bir ses oturmalısın o koltukta diyor :)

gece cok gec uyuyorum 2gibi.sabahta işim 12de bende 10 da kalkıyorum.halbuki erken yatıp erken kalksam daha verimli olur gün.

neredeyse ayda bir oje sürerim bikez.2günde bir süslenirim dedğim gibi.maşa yaparım genelde.göbegimden dolayı cok dar badiler giyemıyorum,topuklu ayakkabı kurtarıyor biraz.diyeceksinizki bunları niye anlatyorsun vaktim olmasına ragmen bu konularda eli cabuk değilim.meyilli olsamda olmuyor işte.

sizlere sorum:saclarım ince ,az ve sarı boyalı.gürleştirecek uzatacak ve saglıklı yapacak ne var.zamanında kullandım urunler sonra mecitefendi kullanmaya basladım.
ojeyi kolay süremiyorum,baskalarında neden hemen kuruyorda bende kurumuyor bu oje....
hergün topuklu ayakkabı sol ayagımda artık agrı yapmaya başladı sizlerde ısrarla giyiyormusunuz bunları
ve bana iştahlanacak kendimi gaza getirecek bişeyler yazın lütfennnnnnnn:)

X