Kadınlar Kulübü Güzellerinin Güzellik Sırları

Dişlerimi günde 5-6 kez fırçalarım
Her gece ellere ayaklara dudaklara nemlendiriciler
Meyve ve su detoksu yaparım
Bol bol bitki çayları ve su içerim
Fondoten kullanmam cildi bozuyor
Saçıma fön çekmem düzleştirmem yıpratıyor
Saçımı kremle şekil veririm ya da bigudi
Saçımın rengini her yıl değiştirim
Platform topuk giyerim
Kırmızı ruj siyah eyeliner kullanırım
Saten ve deri kıyafetleri çok severim
Siyah etek altına siyah çorap da stajımda üniformam oldu :)

Hergün aerobic plates yaparım
Ekmek,pilav,salam,sosis,sucuk,kola,şekerli içecek,peyniri ağzıma koymam
Bu yıl hamurişi ve abur cuburu tamamen bıraktım
Gece atıştırması yapmamaya çalışrım
Erken kalkmaya çalışırım

bende yazayım bakalım çok şey yapıyormuyum:44:sabah erken kalkarım kahvaltıdan önce yarım saat koşu bandında tempolu yürürüm sonrada yarım saat boyunca plates topu lastiği ve küçük dambıllarla yer haraketleri yaparım.sonra duşa girerim her yerimi iyice keselerim sonra life duş jeli sürüp iyice köpürtürüm(kese işini haftada 1 yada 2 kez yaparım ama duşu hergün)duştan sonrada mutlaka sıkılaştırıcı bir losyon sürerim vücuduma.yüz yogası yaparım 5_10 dkda.sonra kahvaltımı yaparım mutlaka.öyle ekmek makarna pilav yememezlik etmem çünkü onlarında çok faydası var.daha çok tam buğday ekmeği ve esmer pirinci tercih ederim.yüzümü keçi sütü sabunuyla yıkarım sonra rosensin gül suyuyla silerim.arından salyangoz salgı özlü krem kullanırım.gündüzleride nemlendirici yerine 50 faktörlü e vitamini katkılı bir koruyucu kullanırım.makyajı gerektiğinde yaparım yatmadan iyice temizledikten sonra zararı olduğunu düşünmüyorum.yapmışkende tam yaparım fondotende kullanırım cildim sorunsuz olsa bile o daha bebeksi gösteriyor ve makyajı tamamlıyor bence.henüz 30 yaşındayım ama yaşlanmayı geciktirici bitkisel kapsül kullanıyorum.yeşil çay,maden suyu ve süt hergün içerim.lazer epilasyona girmeye başladım bütün vücumu tüylerden arındıracam inşallah.saçlarımı düzleştiririm yada maşalarım düzgün durması benim için önemli çünkü.haftada bir kez bakım yağları sürüp 2 saat bekletirim.her banyoda keratinli şampuan ve bakım kremi kullanırım.boyalı olsada yıpranma hiç olmaz çok şükür.dişlerimi 2 çok gerekliyse 3 kez fırçalarım çünkü dişlerimi parlatayım derken diş etlerimden olmak istemem:)tabi en önemliside hergün kızımla oynarım(saklambaç,boyama,dans,evcilik ne olursa)bu stres atmamı sağlıyor.stres bütün bakımlardan daha önemli çünkü.başkada bişey aklıma gelmiyor şimdi:44::44:

bende yazayım bakalım çok şey yapıyormuyum:44:sabah erken kalkarım kahvaltıdan önce yarım saat koşu bandında tempolu yürürüm sonrada yarım saat boyunca plates topu lastiği ve küçük dambıllarla yer haraketleri yaparım.sonra duşa girerim her yerimi iyice keselerim sonra life duş jeli sürüp iyice köpürtürüm(kese işini haftada 1 yada 2 kez yaparım ama duşu hergün)duştan sonrada mutlaka sıkılaştırıcı bir losyon sürerim vücuduma.yüz yogası yaparım 5_10 dkda.sonra kahvaltımı yaparım mutlaka.öyle ekmek makarna pilav yememezlik etmem çünkü onlarında çok faydası var.daha çok tam buğday ekmeği ve esmer pirinci tercih ederim.yüzümü keçi sütü sabunuyla yıkarım sonra rosensin gül suyuyla silerim.arından salyangoz salgı özlü krem kullanırım.gündüzleride nemlendirici yerine 50 faktörlü e vitamini katkılı bir koruyucu kullanırım.makyajı gerektiğinde yaparım yatmadan iyice temizledikten sonra zararı olduğunu düşünmüyorum.yapmışkende tam yaparım fondotende kullanırım cildim sorunsuz olsa bile o daha bebeksi gösteriyor ve makyajı tamamlıyor bence.henüz 30 yaşındayım ama yaşlanmayı geciktirici bitkisel kapsül kullanıyorum.yeşil çay,maden suyu ve süt hergün içerim.lazer epilasyona girmeye başladım bütün vücumu tüylerden arındıracam inşallah.saçlarımı düzleştiririm yada maşalarım düzgün durması benim için önemli çünkü.haftada bir kez bakım yağları sürüp 2 saat bekletirim.her banyoda keratinli şampuan ve bakım kremi kullanırım.boyalı olsada yıpranma hiç olmaz çok şükür.dişlerimi 2 çok gerekliyse 3 kez fırçalarım çünkü dişlerimi parlatayım derken diş etlerimden olmak istemem:)tabi en önemliside hergün kızımla oynarım(saklambaç,boyama,dans,evcilik ne olursa)bu stres atmamı sağlıyor.stres bütün bakımlardan daha önemli çünkü.başkada bişey aklıma gelmiyor şimdi:44::44:

maşallah:):nazar::nazar::nazar:

yüzüm için bi markanın siyah nokta giderici 2 ürününü kullanıyorum ardında nemlendirici sürüyorum.

kılcal damarların görüntüsünü azaltmak için her gün (düzenli kullanmak önemli çünkü)kara üzüm çekirdiği sabununu kullanıyorum.

geceleri yatmadan önce arap kızı kremini sürüyorum.gün içinde ise kalçama sürüyorum çaktrmayn :pp

dişler her gün fırçalanır.2 günde bir banyo yapılır ardından nemlendirici sürüllür.

saçlarmı zeytinyağı şampuanıyla yıkar ardından saç kremi sürerim.saçlarımı kuruttuktn sonra ise durulanmayan başka bi krem sürerim.

zayıfım ancak göbeğim var onun için onu ertmeye çalışıyrm.

saçlarımı yatarken toplarım daha çabuk uzamasını sağlıyor.

gözaltı kapatıcı roll-on ,rimel, allık vazgeçlmezlerim.arada bi siyah eyeliner ve göz kalemi..

saçlarım için yılan yagı kullanırım, yüzüm için maden suyu,elma sirkesi (yarı yarıya sulandırılmış) kaş ve kirpiklerim icin tatlı badem yagı yılan yagı ve fındık yagı..(gürleştirir) vücudum içinse tarcın ve nar özlü sabunlar...

Gerçekten gürleştiriyo mu yani işe yarıyomu ?

süslü bayanlar nasıl vakit buluosunuz onca şeye sabah kalkıp yaptığım tek şey diş fırçalayıp bazende kahvaltı yapmak.... özendim size walla maşallah :nazar:

erken kalkar, erken yatarım,
içki&sigara kullanmam,
sağlıklı beslenirim,
hem kişisel hem de evimin temizliğine çok önem veririm,
makyajsız çıkabilirim ama ojesiz çıkamam,
her zaman mis gibi taze kokular sürerim,
giysilerimin vücuduma uymasına ve renk uyumuna çok önem veririm,
hep gülümserim,
öfke ve kine hayatımda yer yoktur,
çok okurum, araştırmayı severim,
çalışmadan yaşayamam,
ama herşeyden önemlisi içim huzur doludur ve hep şükrederim :)))
çok şükür...

erken kalkar, erken yatarım,
içki&sigara kullanmam,
sağlıklı beslenirim,
hem kişisel hem de evimin temizliğine çok önem veririm,
makyajsız çıkabilirim ama ojesiz çıkamam,
her zaman mis gibi taze kokular sürerim,
giysilerimin vücuduma uymasına ve renk uyumuna çok önem veririm,
hep gülümserim,
öfke ve kine hayatımda yer yoktur,
çok okurum, araştırmayı severim,
çalışmadan yaşayamam,
ama herşeyden önemlisi içim huzur doludur ve hep şükrederim :)))
çok şükür...

mutluluk79 bana yazacak birşey bırakmamışsın... tek farkımız ojesiz çıkarım ama göz kalemi sürmeden asla :KK3:

hadi kızlar bu konu çok boş kaldı biraz bişiler yazalımda gaza gelelim paspal paspal oturmayalım. ben biraz yaptıklarımdan bahsetcem normalde çok tembelim kendime bakma konusunda ama sürekli saçımda yüzümde maskevardı bu tembel halim:)))alışkanlık omuş dün mesala elma sirkeli kaynar suyun buharında tuttum yüzümü sora keseledim o suya keseyi batırıp sorada 3ü bir arda maskeler va hepiniz bilirsiniz ondan sürdüm maske oh mis oldu ki benim cildim çok problemlidir en azından şuan güzel görünüyor.sora saçımda maske beklettim aten her duştan önce mutlaka saçıma bişiler sürerim banyodan sora saçıma argan yagı sürdüm sora düzleştirdim falan.saçlarım yanık ve sarı oldugu için düzleştirmeden kullanamıyrum evlenincede böle gezemem oyüzden koyulaştırsammı diyede düşünmüyor degilim.artık her duşta yüzüme kese yapcam bunu alışkanlık edindim çatlaklara medicasol sürüorum benim yaptıgım rutin şeyler bunlar sizlerde yazarsanız sevnirim bakımlı günler:)))

merhaba kızlar,
Daha önceleri daha fazla güzellik uğruna yapmadığım şey kalmamıştı.Solaryumdan çıkmazdım mesela risklerini bile bile!saatlerce güneşlenir acımadan cildimi kızartırdım patates gibi.Ve bunları zararlarını bile bile yapmak çok acı verici.Saçlarımı sürekli farklı renklere boyatır devamlı açtırma işlemi yapardım.İhtiyacım olmamasına,mükemmel bir cildim olmasına rağmen ağır makyaj yapar fondötensiz markete dahi gitmezdim.Anlayacağınız kendime etmediğim kötülük kalmamıştı.Saç kaynağı,ipek kirpik uygulaması dahil!Artık bunların hiç birisini yapmıyorum,mesela yaz-kış güneş koruması olmadan dışarı çıkmıyorum,ki bu herkesin yapması gereken en büyük cilt sağlığı uygulamasıdır.Paraya kıyılacak en önemli şeydir güneş koruması.Solaryum merkezlerinin önünden uçarak geçiyorum,asla güneşlenmem,güneş ışınlarının en az etkili olduğu sabah 06:00-10:00 ile 17:00-20:00 arası yüksek koruma faktörlü kremlerle yüzerim.Yazın sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa duş alırım.Kışın saçlarım nemsiz ve yıpranmış olduğundan haftada 3 defa duş alırım.Ayda bir defa yaz-kış hamama gider terleyip toksin atar, kese,masaj yaptırırım.Günde 3 defa dişlerimi fırçalar 8 ayda bir dişlerimi kontrol ettiririm.Kırmızı et yemem )yiyemiyorum açıkcası küçükken kurban bayramı kazası yaşadığımdan dolayı)balık yemeyi çok severim,haftada en az bir defa balık yerim.Saçlarıma her duştan sonra zeytinyağı sürerin,saç uçlarına ve boylarına,bir daha ki yıkamama kadar yağlı kalır ama vıcık vıcık değil,nasıl sizler saç serumu sürüyorsunuz avon un falan benim de öyle,saçta kaldığı sürece saça bakım yapıyor ve saçlarıma çok çok özel bir davete katılmadığım sürece maşa,fön,düzleştirme uygulatmam.daima örer ve örgülü haliyle topuz yaparım,çok fazla dış etkene maruz kalmadığından yıpranmaz ve çok hızlı uzar tavsiye ederim saç uzatmak isteyen varsa,ayrıca çok da şık görünür.Cildim ergenlik döneminde kuru,daha sonraları yağlı şimdi de yağlıya dönük karma ne idüğü belirsiz cins bir durumda:KK70: yanaklarımda kistli sivilceler çıkardı bir aralar,kullanmadığım ilaç yapmadığım maske kalmamıştı,dermatoloğum benzamcyn verdi kullandım iyi geldi,en çok beyaz kilden memnun kalmışımdır.Şu an sivilce problemim yok,siyah nokta derdim hiç olmadı şükür,kullandığım ürünler de öyle pahalı değil,yüz yıkama jeli olarak loreal in yeşil ambalajlı dengeleyici özellikli karma ciltler için bir ürün,çok memnunum.Her duşa girdiğimde garnier 3 in 1 ile peeling yapıyorum ve bu üründen de çok memnunum.Haftada bir defa beyaz kil maskesi yapıyorum.vücudumu palmolive thermal spa mavi olan ile yıkıyorum,nemlendirici ya da yağ uygulamıyorum kendi yağı ile nemleniyor sıkıntı yaşamıyorum.Sadece ayda bir keseden sonra menekşe yağı ile nemlendiririm o da keseden sonra cilt çok hassaslaşır egzama problemi yaşamamak için.sabah-akşam cildimi yüz yıkama jeli ile yıkar karma ciltler için uygun bir nemlendirici ile nemlendiririm.Manikür asla yapmam yaptırmam da.Çok sağlıksız ve enfeksiyon kapma riski yüksek bir işlem.tırnaklarım orta uzunluktadır,saçıma z.yağı sürdükten sonra ellerimi yıkamam,biraz limon damlatıp tırnaklarımı ve ellerimi ovarım hem tırnaklarıma bakım yapar hem de ellerimi yumuşatır.Oje ayda bir sürerim o da regl olunca çünkü namaz kılıyorum malum abdest alırken uğraşmak gerekiyor.Günde şu kadar litre diyemem ama bolca su içmeye gayret ediyorum sırf güzellik için değil sağlığımı ve organlarımı korumak için,bu da cildime olumlu etki ediyor.Günde bir fincan filtre kahve içerim bu nedense tutkudur bende sabahları içerim günümü zinde geçirmeme yardımı olur.Her gün en az 3 fincan yeşil çay içerim çok severim çünkü:) yeşil çay vücuda çok faydalı kesinlikle tavsiye ederim.Haftada 2 defa kırmızı pancardan salata yapar yerim bu tarifi yengemden öğrenmiştim kendisi rustur ve çok güzel cildi vardır bana cildini güzelleştiren ve sağlık kazandıran bir sebze olduğunu söylemişti gerçekten de öyle,kesinlikle tavsiye ediyorum,bolca tüketin ve çocuklarınıza yedirin,sağlık kaynağı tamamen.makyaj konusunda eskiden dediğim gibi gereksiz boyaya batar çıkardım.şimdi bikaç sivilce lekem sebebiyle lekelerin üzerine kapatıcı uyguluyorum,sadece üst kirpiklerime rimel sürüyorum ve dudaklarıma niveanın renksiz nemlendiricisini kullanıyorum,göz makyajımı da kendi yaptığım doğal makyaj temizleyici ile temizliyorum,göz çevrem hem daha genç,kirpiklerim daha uzun,gür ve dökülmüyorlar.Ben ipek kirpik uygulaması yaptırmıştım o zaman kirpiklerimi kesmişlerdi bu temizleyici ile tekrar uzadılar çok şükür.Fırsat buldukça bolca uyuyorum,uykuyu severim garfield a benzetirler bu yüzden beni:KK70: mutlaka her gün ne olursa olsun 30 dk kadar yürürüm,bu da size verebileceğim en iyi tavsiyedir,her gün yürüyüşe çıkın,dışarı çıkın gezin bu hem cildinize hem vücudunuza hem de sinirlerinize iyi gelecektir.Ayrıca hastalıklardan da sizi koruyacaktır.Stresten uzak tutacaktır.Kesinlikle çıkın gezin.Ne kadar uzun yazdım okurken sıkılacaksınız ama yazdıkça yazıyor insan.Kusura bakmayın kızlar.Eğer sorularınız olursa bildiğim ölçüde yardımcı olmaya çalışırım,çünkü yıllardır saçtı ciltti uğraşa uğraşa bayağı bilgi sahibi oldum:KK70: Bu arada sigara içiyorsanız hemen bugün bırakın.hepinizi öptüm:KK66:

Çok güzel şeyler yazmışsın lilith. :)) Ben doğal makyaj temizleyicini merak ettim.
Göz makyajını çıkarmak en zoru. Rimelde zorlanıyorum özellikle. Nasıl bir tarif bu?

merhaba canım,
göz makyajı temizleyicisi şöyle:yarım çay bardağı lavanta çiçeğini(ben aktardan aldım kurutulmuş olarak tazesi de olur kurusu da farketmez) 2 su bardağı suda kaynat iyice demle,bir su bardağının yarısı kadar gülsuyunu bir şişeye boşalt üzerine de ılındıktan sonra lavanta suyunu süzerek dök,bunların üzerine de yarım çay bardağı sızma zeytinyağı ekle.tamamdır.iki fazlı göz makyajı temizleyici:KK66:pamuğa dökmeden iyice çalkala karışsın ben uzun zamandır kullanıyorum hiçbir yan etkisi yok,aksine kirpiklerimi besledi,uzattı,gürleştirdi,göz çevresini daha da güzelleştirdi,ve bu oranlarla yapınca çok uzun süre gidiyor.Dilerim sen de memnun kalırsın canım:KK66:

merhaba canım,
göz makyajı temizleyicisi şöyle:yarım çay bardağı lavanta çiçeğini(ben aktardan aldım kurutulmuş olarak tazesi de olur kurusu da farketmez) 2 su bardağı suda kaynat iyice demle,bir su bardağının yarısı kadar gülsuyunu bir şişeye boşalt üzerine de ılındıktan sonra lavanta suyunu süzerek dök,bunların üzerine de yarım çay bardağı sızma zeytinyağı ekle.tamamdır.iki fazlı göz makyajı temizleyici:KK66:pamuğa dökmeden iyice çalkala karışsın ben uzun zamandır kullanıyorum hiçbir yan etkisi yok,aksine kirpiklerimi besledi,uzattı,gürleştirdi,göz çevresini daha da güzelleştirdi,ve bu oranlarla yapınca çok uzun süre gidiyor.Dilerim sen de memnun kalırsın canım:KK66:

bu tarifi ilk kez duydum uzun zamandırmı kullanıyorsun sen canım?ve nerden öğrendin bu tarifi?birde sildikten sonra yüzünü tekrar yıkıyormusun yoksa öylece kalıyormu gözünde?

bu tarifi ilk kez duydum uzun zamandırmı kullanıyorsun sen canım?ve nerden öğrendin bu tarifi?birde sildikten sonra yüzünü tekrar yıkıyormusun yoksa öylece kalıyormu gözünde?

merhaba canım,
bu tarifi ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum,bu tarifi yengemden öğrendim ama değişiğini onun tarifi aloe vera suyu ve zeytinyağı ile yapılıyor ama aloe vera suyu bulamadım Türkiye de ve yengeme sordum evde lavanta suyu ve gül suyu vardı o da gayet güzel olur demişti.gerçekten de güzel oldu:KK66: yengem rus o da annesinden öğrenmiş o tarifi ve yıllarca kullanmış,35 yaşında ve neredeyse göz çevresi pürüzsüz.ben de malzemeleri değiştirip böyle bir losyon yaptım.hatta güvenilirlik açısından doktor bir arkadaşıma sordum yan etkisi olur mu diye malzemelerin doğal olduğunu zarar vermeyeceğini söyledi.içim daha da rahat etti.ben cok memnunum dediğim gibi bir yıldır kullanıyorum,canım eğer cildini de siliyorsan ve cildin de yağlı ise tonik sür ardından ya da yıka diyebilirim ama kuru ise cildinde kalmasının sakıncası olmaz cünkü yengem tüm cildini siliyor onun cildi kuru yıkamıyor ya da toniklemiyor.Tamamen sana kalmış seçim.Ben gözlerimi siliyorum temizlendikten sonra cildim temizse olduğu gibi bırakıyorum değilse cildimi yıkıyorum mutlaka.çoğunlukla da sildikten sonra yıkamıyorum.yani dediğim gibi tamamen ihtiyacına kalmış.

merhaba canım,

Teşekkürler. :) Mutlaka deneyeceğim.

lilith bir sorum daha olacak. :26:
Gül suyu herhangi bi gül suyu mu? Hani marketlerde de satılır.
Yani hakiki mi değil mi tam bilemediğimiz gül sularından olur mu?

Sızma zeytinyağı da marketlerde satılanlardan biri olur mu?

Yoksa sen özel olarak getirtiyor musun?

X