Kadınlar Kulübü Güzellerinin Güzellik Sırları

lilith bir sorum daha olacak. :26:
Gül suyu herhangi bi gül suyu mu? Hani marketlerde de satılır.
Yani hakiki mi değil mi tam bilemediğimiz gül sularından olur mu?

Sızma zeytinyağı da marketlerde satılanlardan biri olur mu?

Yoksa sen özel olarak getirtiyor musun?

canım rosens in gül suyu çok güzel ben 2 yıldır tonik yerine onu kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.zaten piyasadaki en doğal gülsuyuda o diye biliyorum.çoğunun içinde gül esansı var bu esans değil %100 gül suyu.

canım rosens in gül suyu çok güzel ben 2 yıldır tonik yerine onu kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.zaten piyasadaki en doğal gülsuyuda o diye biliyorum.çoğunun içinde gül esansı var bu esans değil %100 gül suyu.

Sağol canım. Bugün bir bakayım bu markaya. :KK66:

lilith bir sorum daha olacak. :26:
Gül suyu herhangi bi gül suyu mu? Hani marketlerde de satılır.
Yani hakiki mi değil mi tam bilemediğimiz gül sularından olur mu?

Sızma zeytinyağı da marketlerde satılanlardan biri olur mu?

Yoksa sen özel olarak getirtiyor musun?

canım affet yeni gördüm mesajını akıl edip bakmadım:KK43:

arkadaşın söylediği gibi rosense in gül suyu çok güzel güvenle kullanabilirsin.z.yağı olarak biz gemlikliyiz kendimiz yaptırıyoruz z.yağı,ama marketlerde satılan sızma z.yağları da olur elbette neden olmasın,alıp yiyebiliyoruz ya sonuçta:KK66:

canım affet yeni gördüm mesajını akıl edip bakmadım:KK43:

arkadaşın söylediği gibi rosense in gül suyu çok güzel güvenle kullanabilirsin.z.yağı olarak biz gemlikliyiz kendimiz yaptırıyoruz z.yağı,ama marketlerde satılan sızma z.yağları da olur elbette neden olmasın,alıp yiyebiliyoruz ya sonuçta:KK66:

Önemli değil tatlım. :KK66:

Çoktan yaptım ben dediğin karışımı ve artık onunla çıkarıyorum makyajımı. :)
Ağır makyajı bile güzelce temizliyor. Şu an için çok memnunum. :)

Önemli değil tatlım. :KK66:

Çoktan yaptım ben dediğin karışımı ve artık onunla çıkarıyorum makyajımı. :)
Ağır makyajı bile güzelce temizliyor. Şu an için çok memnunum. :)

çok sevindim canım benim,dilerim uzun vadede güze sonuçlar alırsın.iyi yıllar:KK16:

canım pancarın tadi pek güzel degil nasıl salata yaplıyor o

canım benim pancarı haşlıyorsun,haşladıktan sonra rendeliyorsun,tadını alacak kadar sarımsak da rendele içine,koyu kırmızı rengi fuşya olacak kadar da mayonez ekle.sonra da bayıla bayıla ye canım benim:KK16:

bütün yüzümüzü silebilirmiyiz bu karışımla acaba. bende denicem teşekkürler.

canım kusura bakma yeni gördüm mesajını,bütün yüzünü de silebilrsin bir sakıncası olmaz anncak cildin yağlı,yağlıya dönük karma,karma ya da komedan ve acneye yatkınsa sildikten sonra iyice arındırmanı tavsiye ederim,zeytinyağı cildi besler ancak fazlası da gözenekleri tıkayabilir canım.yıkamasan da hakiki gül suyu ile toniklersen harika olur.her şekilde de gül suyunu tonik olarak kullanmanı tavsiye ederim canım benim,dilerim memnun kalırsın sen de:KK16:

bende denicem göz makyaj cıkarmak için gerşi acıbademsütü de güzel besliyoda ama bide bunu deniyelm:nazar:

son yıllarda özel hiç bir şey yapmaz oldum. sabah yüzümü yıkar işe giderim. bir göz kalemi tamam. ama kendimi güzel hissederim genelde.. bunun etkili olduğunu düşünüyorum. her aynaya baktığımda mutlu olurum. kendini iyi hissetmek çok önemli. birde bol su içmeye çalışırım

benımde saçlarım çok kıvırcık ve kuru şekillendırmek için bebek yagı kulanıyorum işil işil oluyor ve daha kolay şekil alıyo bukleler.yüzüme bal suruyorum çok faydasını görüyorum yeşil çaylada yuzumu yıkıyorum oda faydalı iyi geliyor yuzume 37 yaşındayım guzellık uzmanları bile begenıyolar cildimi bebek cildi gibi cildim:nazar:

buradakileri okuyunca hiçbir şey yapmıyormuşum dedim...ben de yüz temizleyici tonik,sabunları kullanıyorum.duş sonrası vucudumu nemlendirmeye dikkat ederim.haftada bir kil maskesi ve yüzüm için kayısı yağı kullanıyorum.saçlarımı şampuan dışında hiçbir şeyle yıkamam,yağ,krem,jöle filan sürmem.dışarı çıkacaksam maşa veya düzleştirici kullanıyorum evdeysem toplarım,toka takmaya bile kıyamam bazen saçım yıpranır diye...herkes saçlarımın gürlüğünü,çabuk uzadığını söyler durur yıllardır bu yüzden

X