Kadınlar Kulübü Güzellerinin Güzellik Sırları

Şimdilik sadece La Roche - Posay makyaj temizleme sütü ile makyajımı temizliyorum.(Kuru ve hassas ciltler için harika bir makyaj temizleyici, diğerleri kızarıklıklarımı azdırıyor, bu yatıştırıyor.)Noviderm Serenactiv temizleyici ile yağı,kiri temizliyorum.(Hassas ciltler için bu üründe, faydalı buluyorum.) Ardından İngrid Millet tonici sürüyorum.(Hassas ciltler için havyarlı, cildimi zorlamadan arındıran bir ürün.)Nemlendirici olarak da Loreal Hydrafresh nemlendirici uyguluyorum.(Eski pembe Happyderm kremin geliştirilmiş hali, kızarıklıklarım için iyi geliyor.) Hergün sabah - akşam yapmaya çalışıyorum bunu.
Vücudum için duş sonrası bakım yapıyorum.Jhonson's Baby bebe yağını nemli cildime sürüyorum. ellerime Orfilame el kremi, ayaklarıma vazelin sürüyorum.Ayrıca Redpepper inceltici & sıkılaştırıcı jeli uyguluyorum.
Saçlarıma duştan sonra Elidor'un dalgalı ve kıvırcık saçlar için 7/24 kremini sürüyorum.Hafta da bir Avon Advance Techniques boyalı saçlar için ampül maskelerini uyguluyorum.Günde iki kez Advanced Whitening beyazlatıcı diş macunu ile dişlerimi fırçalıyorum.(Sigara kullananlar için)
Ayda bir komple ağda yapıyorum.Haftada bir kaş - bıyık alıyorum veya aldırıyorum, fırsatım oldukça manükür - pedikür yaptırıyorum.
:KK12:
Önümüzdeki ki bir - en fazla iki ay boyunca bakım programım böyle.Daha sonra ürünlerimin bazılarını değiştireceğim, doğal maskeler ve kürler ekleyeceğim, yüz yogası vb farklı yöntemler ekleyeceğim.
:KK9::97:

Lancome Resurface microdermabrasion un Radiance renewing vitamin c serum ' unu kullanıyorum. Sanırım şimdiye kadar 6 tüp oldu bitirdiğim. Cildimi aydınlatıyor, sivilce çıkmasını önlüyor, gözenekleri sıklaştırıyor. Netten almıştım yurtdışından. Eğer yakınınız varsa yurtdışında netten mutlaka alın, onun adresine gönderin, gelirken getirsin, deneyin. Pişman olmazsınız. Benim güzellik sırrım bu:81:

çekiklerin güzellik rutinleri sabah ve akşam ayrı ayrı ortamala yüzlerine 9 çeşit krem serum vs. uygulamalarından geçiyor diye duymuştum. videolarını araştırırken nette şu kıza rastladım :

[video]http://www.youtube.com/user/fuzkittie#p/u/16/ve4L4jsvV7Y[/video]

ben izlerken baygınlık geçirdim, 10 çeşit şey sayabildim doğru mu saydım emin değilim :) bir de siz sayın dayanabilecek misiniz :KK37:

ama sonuçta kırışmıyo bunlar yau...

çekiklerin güzellik rutinleri sabah ve akşam ayrı ayrı ortamala yüzlerine 9 çeşit krem serum vs. uygulamalarından geçiyor diye duymuştum. videolarını araştırırken nette şu kıza rastladım :

[video]http://www.youtube.com/user/fuzkittie#p/u/16/ve4L4jsvV7Y[/video]

ben izlerken baygınlık geçirdim, 10 çeşit şey sayabildim doğru mu saydım emin değilim :) bir de siz sayın dayanabilecek misiniz :KK37:

ama sonuçta kırışmıyo bunlar yau...

ayy bu ne ya daha fazla izleyemeyeceğim :KK53: hem gece hem sabah bu kadar sürüp sürüştürmek ne kadar doğru, kırışıklık birazda genetik annelerinize anneannelerinize bakın ne demişler annene bak gör halini :nazar:

istiyorum ama temizleyicileri kullanamıyorum tenim alerjik. Ben de gülsuyu veya buhar kullanıyorum.
Asla makyaj yapmıyorum sadece evlenirken yaptım
bol su ve yeşil çay
düzenli uyku
Tavsiye ederim Gliss saç ürünleri
Muskat karanfil zyağından oluşan saç yağı
yüzüm için susam yağı
Gördüğünüz gibi heryerime yağ sürüyorum inanın hemen emiyor inanılmaz kuru cildim var
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yüzüm için susam yağı kullanıyorum demişsin ama duyduğum kadarıyla susam yağı tüyleri besliyor tabi sen uzun zamandır kullanıyorsan etkisini daha iyi bilirsin

saçlarım için yılan yagı kullanırım, yüzüm için maden suyu,elma sirkesi (yarı yarıya sulandırılmış) kaş ve kirpiklerim icin tatlı badem yagı yılan yagı ve fındık yagı..(gürleştirir) vücudum içinse tarcın ve nar özlü sabunlar...

yılan yağı çok pis kokuyor bendede vardı kullanamadm hem sevmem yağı kafamda arkadaşıma vermiştm

resmen elime kagıt kalem alıp not aldım tavsiyelerinizi teşekkrüler
bende hafta bir limonlu ve gözotu lu maskem var onu yaparım
peeliingli yüz yıkama jelimle yüzümğ yıkarım
hergün duş alırım kışınsa 3güne 1
herzaman değil ama aklıma gelirse cilt sıkılaştırıcı kremim var onu sürerm malum 2 cocuk dogurdum,
birde yüzümü soğuk suyla yıkarım ve asla kurulamam
hatta arada su serperim yüzüme ıslak tutarım
siyah göz kalemimden asla vazgeçmem
vs.vs aslında fazla bişey bende yapmıyorummm

gerçekten bunları yapıyomusunuz :26:
ben sadece dışarı çıkarken sebamed güneşten koruyucu losyon sürerim
birde parfüm :21:

çok süslü değilimdir yani öle çok fzla abartılı takı toka fln takmam açıkçası.. süs değil bakıma önem veririm. vardr mutlaka bnm gbi düşünen bayanlar. sade doğal ve güzel olmalı bi bayan diye düşünüorum..

yediklerime vücuduma dikkat ederim elimden gldiğince yürümeye çalışırım mesela otobüse mi binicem bi durak yürür sonraki duraktan binerm özellkle evden erken çıkarak..
ojesiz durmam diyemem çnkü okula fln gidiorum ama kuaförde olmasa bile evde manikürümü pedikürümü yaparım trnklarmı temız tutarım ellerim ayaklarım çok bakımlıdır sürekli nemlendirici krem sürerim..
neredeyse hergün duş alırım çıkmadan öncede ayaklarımı ponza taşıya ovarım sonra soğuk suyla şok yaparım ki bacaklarımda selülit fln olmasın göğüslerim daha sıkı olsun diye daha gencim ama alştrmak gerekli her yaşta bakım önemlidir ayrıca vücut içinde faydalı kan dolaşımı için.. ama saça şok yapmam saçı döküyor çnkü.. duştan sonrada ya bebe yağı yada avonun vücut losyonunu sürerim..
çok makyaj yapmam ama boş boşta çıkmam en azından kalem sürerim..
parfümsüz ASLA çıkmam dışarı güzel kokmak bi bayan için en önemli şeydir..
saçlarıma çok dkkt ederm 3 ayda bi kırıklarını aldırrım.. fön düzleştirici çok kullanmam doğal saç daha güzel bence.. insn kendni oldğu gibi sevmeli..
2 ayda bi ağda yaptırırım kuaförde. çok bekletmek iyi olmuo köklerin kalınlaşmasına neden oluo ayrıca da bekarım evet ama kmse görmüo diye öyle dolaşamam kendimden tiksiniyorum çnkü..
duştayken zeytinyağlı sıvı sabunumla yüzümü sabunlarım cildim çok yağlı çnkü dengelemem gerekiyo..

bunları yapıorum yorucu görünebilir ama zevk alan bayanları mutlu eden zevk veren de alınan sonuç oluyo zaten
ki ben dışarda bana bi bakanın bi daha bakmasına kızların kıskanç gözlerle beni süzmesine ba-yı-lı-yo-rum :21:
kadınlık içgüdüsü işte hepimizde vardır eminim :KK34:

1.kesnlıkle makyajsız dolasmam.kafama gore ya cok az yaparım yada rengarenk olrum.. (doğallık makyaj yapmamak deıldırr!makyaj yapmanın amacı olan guzellığı daha ii gostermektrr,yuzu boyayla saklamak deıl!kaldı kı makyajsız da masallahım var ama dısarı cıkarken bı bayanın özenlı olması lazım,yoksa erkeklerden ne farkı kalırr?!:nazar: )

2.kıyafetıme,kıyafetımın temızlığıne,utusunee,kıyafetımın vucuduma yakısıp yakısmamasına cok dıkkat ederım... (bayanlar eger fazlanız varsa lutfen gobeklernızı ve daracık pantolonların kenarlrından fıskıran etlerınızı elaleme ılan etmeyın cdden cok çirkin goruunuo:KK45: giym hilelerylee daha ii gorunursunuzz:KK49:)

3.vee markete bıle gtsem cantasız,takısız,tokasız cıkmam.kıyafetımee uygun canta ve ayakkabı gıyerım mutlakaa.gıyımde uyumsuzlkkk en sinr oldğm sey.

4.eve geldığımdee ılk işim makyajımı cıkarmaktır.makyajı severım ama makyajla 4-5 saatten fazla duramam.dıedermının 3 ü 1arada makyaj temızleycmm işimi gorur.goz makyajındada avonun goz temzleme sutunu kullanıorm.

5.saclarıma ölürüm.haftada 2-3 kez bakım maskelerı uygularım,(zeytınyağı yumurta maskesi,hıntyağı bademyagı maskesı,vıtamınlı maskeler vs..) faydasını da gorurum.ve dip boyanın gelmıs olması demekk kabus demek:KK51: dıkkat ederm mutlaka..

6.ıkı gunde bır banyo yaparım saclarımı da yıkarım mutlaka.banyodan snra tum vucuda nemlendrcı surmeyı ıhmal etmem.ayrıyeten asla epilasyonsuz dolasmam her banyoda yoklarım kendımı:KK69: bı bayanın en ufak bı yerınde bı tuy gormeye tahammulum yokk :KK53:

7.yuzume de karbonatlı maskeyle sodalı maskeyı uygularım haftada 2 kez.her gun sabah-aksam clean&clear akneye karsı nemlendrcımı kullanırm.

8.parfumsuz hıc dolasmam.gucci rush favorım.oylekı evdeyken bıle sıkarım ara sıra.

9.gobek ıcın mekik,bacak ıcın merdıven cıkmak bnm ıcın gunun olmazsa olmazları.her gun yarım saat 1 saat yuryuss yapmaya da dıkkat ederım.ama bazen 2-3 kg alıp verdğm oluoo ama aksamları cıkolatanın dozunu kacrdğmdaa :KK69:

10.VE VE VEEEE EN ONEMLISI DEE; kendıme resmen A-ŞI-ĞIM!! kendıme cok değer verıorm kendımı,guzellığmı,kışılğmı cok sevıorumm!! :KK49: herkesın kusurlarıı vardrr elbettee ama onmlı olan ınsanın kendısınıı oldğu gbıı sevmesıı,kendını sevmeyen ınsan kımseyı sevemezzz,hayattan zevk alamaz.:nazar: ınsan once kendını sevıp değer verecek kıı,etraftakı ınsanlar da bundan nasiplensin.. kesınlıklee etrafa verdığımızz enerji,guleryuzz guzellığımzee guzellıkk katıooo :KK49:

**benım olmazsa olmazlarım bunlar...:KK69:

herkesin hemen hemen aynı aslında:cilt bakımı,düzenli beslenme,giyime önem verme ve saç makyaj hepsi bu:))

ben 21 yaşındayım, taze bir cildim var. erken yıpranmaması için mümkün olduğu kadar az kimyasal madde kullanmaya çalışıyorum. nemlendirici krem bile sürmem yüzüme. mükemmel bir cildim yok, bebek gibi bi tenim yok ama sivilcem de yok. pudra, fondöten falan asla sürmem yüzüme. makyajım ruj, kalem ve rimelden ibarettir. benim güzellik anlayışım sadelik ve temizlik doğrultusundadır:)

günde 3 kere dove sabunla yıkarım yüzümü. sabah, okuldan veya dışardan gelince, uyumadan önce. yüzüme sürdüğüm tek şey saf gülsuyu. her gece uyumadan önce sürerim. uyandığımda pırıl pırıl oluyo cildim. ayrıca ayda bir yoğurt-limon suyu karışımıyla peeling yapıyorum.

saçlarım benim için çok önemli. belime kadar uzun ve çok gür. sağlığını koruyabilmesi için tresan ısırgan otlu şampuan kullanıyorum. şampuanıma çam terebentin ve badem yağı koyuyorum. ayrıca her hafta bemiks-badem yağı-sinameki formülünü uyguluyorum. 2 günde bir maşa yaptığım halde saçlarım gayet sağlıklı ve parlaktır:)

ve en önemlisi her gün vücudumu mutlaka yıkarım. saçlarımı 2 günde bir yıkıyorum. temiz olmak, temiz kokmak benim için çok önemli. dişlerimin temizliğine özen gösteririm. çantamdan bebe kolonyamı eksik etmem:) ter kokusunu önleyen tek şey olduğunu keşfettim her şeyi denedikten sonra:)

benden bu kadar:)

ben 21 yaşındayım, taze bir cildim var. erken yıpranmaması için mümkün olduğu kadar az kimyasal madde kullanmaya çalışıyorum. nemlendirici krem bile sürmem yüzüme. mükemmel bir cildim yok, bebek gibi bi tenim yok ama sivilcem de yok. pudra, fondöten falan asla sürmem yüzüme. makyajım ruj, kalem ve rimelden ibarettir. benim güzellik anlayışım sadelik ve temizlik doğrultusundadır:)

günde 3 kere dove sabunla yıkarım yüzümü. sabah, okuldan veya dışardan gelince, uyumadan önce. yüzüme sürdüğüm tek şey saf gülsuyu. her gece uyumadan önce sürerim. uyandığımda pırıl pırıl oluyo cildim. ayrıca ayda bir yoğurt-limon suyu karışımıyla peeling yapıyorum.

saçlarım benim için çok önemli. belime kadar uzun ve çok gür. sağlığını koruyabilmesi için tresan ısırgan otlu şampuan kullanıyorum. şampuanıma çam terebentin ve badem yağı koyuyorum. ayrıca her hafta bemiks-badem yağı-sinameki formülünü uyguluyorum. 2 günde bir maşa yaptığım halde saçlarım gayet sağlıklı ve parlaktır:)

ve en önemlisi her gün vücudumu mutlaka yıkarım. saçlarımı 2 günde bir yıkıyorum. temiz olmak, temiz kokmak benim için çok önemli. dişlerimin temizliğine özen gösteririm. çantamdan bebe kolonyamı eksik etmem:) ter kokusunu önleyen tek şey olduğunu keşfettim her şeyi denedikten sonra:)

benden bu kadar:)

Canım kullandığın gül suyunun markası nedir? Ben çok bir yarar göremedim kullandığım gül suyundan bir parlaklık vermedi ekstradan yani. Belki saf olmadığındandır.

bayadır kimsecikler bişey yazmamış konuyu güncelleyeyim.20 yaşındayım doğaldan yanayım.kozmetiğin içinde zararlı maddeler olduğunun bilincindeyim o yüzden cildimi gereksiz şeylerle yormam.her sabah uyanınca 3 bardak su içer ardından doğal sabunla yüzümü yıkarım.cildim karma ve sivilcelerim oluo zaman zaman.sabunlamadığım zaman kirli gibi hissediyorum.dişlerimi sabah akşam mutlaka fırçalarım.kahvaltıda salatalık,maydonoz vazgeçilmezim.haftada bir kil maskesi yaparım kaş bıyık tüylerime dikkat ederim.ütüsüz giyinmem.kendime yakışanı giyerim.makyajımı temizlemeden uyumam.son dönemde saçım fazla dökülmeye başladığı için haftada 1 (zeytinyağı,bademyağı,sarımsak,yumurta)maskesine başladım.bıttım sabunu kullanıyorum şampuan öncesi.şampuanıma çamterebentin katarım.küçüklüğümden beri senede 2 defa doğal yeşil kına yakarım.düzleştirici maşa kurutma makinesi arada bir kullanırım saçım yıpranmasın diye.aynı şekilde kirpiklerimde dökülmeye başladı nedendir bilinmez (hint yağı+badem yağı)karıştırıp sürüyorum.rimeli daha az sürmeye gayret ediorum.2-3 günde bir banyo yaparım.kese ve beyaz sabun kullanırım tertemiz hissederim kendimi.çıkmadan evvel son suyuma elma sirkesi katar saçlarımı parlatırım.koku moku kalmaz uçar gider.soğuk suyla bacaklarıma,göğüslerime şok yaparım.yüzümü her zaman soğuk suyla yıkarım.banyodan sonra tırnak etlerimi geriye iter nemlendiririm törpülerim binevi manikür.vücudumun ihtiyacına göre nemlendiririm.ayaklarıma yatmadan vazelin sürer pamuklu çorap giyerim.fondoten pudra allık pek sevmem bi köşede dururlar.çünkü cildim zaten duru ve pembe:)beyaz ekmek,kola,cips,fast food mümkün olduğu kadar uzak dururum.yeşil çay,meyve çayları,soda arada beşi bi yerde çayı içerim.spor pek yapmıorum:KK43: ama başlıcam.5 kilo falan versem hiç fena olmaz.dışarıya çıkmadan temiz göründüğüme emin olurum.roll-on ve parfüm kullanırım.aklıma gelenler bunlar daha çok bakımlı olurum inşallah=)

herkes çok bakımlıyım makyaj yaparım demiş makyaj yapmakla bakımlı olmak aynı şey değil bence yüzünde birton boya olduğu halde kokan pis biri bakımlı mı oluyor ya :KK68:

dudağa nemlendiri sürmek = bakım
ruj sürmek = makyaj
göz altı kremini sürmek = bakım
göz altına kapatıcı sürmek = makyaj
nemlendirici sürmek = bakım
fondoten = makyaj
.
.
.

yanı ama maalesef makyaj yapınca bakımlıymışsın gıbı duruyorsun bız tersı oldugunu bılıyoruz ama maalesef karşı cins bunu böyle algılamıyor!!!!!

bayadır kimsecikler bişey yazmamış konuyu güncelleyeyim.20 yaşındayım doğaldan yanayım.kozmetiğin içinde zararlı maddeler olduğunun bilincindeyim o yüzden cildimi gereksiz şeylerle yormam.her sabah uyanınca 3 bardak su içer ardından doğal sabunla yüzümü yıkarım.cildim karma ve sivilcelerim oluo zaman zaman.sabunlamadığım zaman kirli gibi hissediyorum.dişlerimi sabah akşam mutlaka fırçalarım.kahvaltıda salatalık,maydonoz vazgeçilmezim.haftada bir kil maskesi yaparım kaş bıyık tüylerime dikkat ederim.ütüsüz giyinmem.kendime yakışanı giyerim.makyajımı temizlemeden uyumam.son dönemde saçım fazla dökülmeye başladığı için haftada 1 (zeytinyağı,bademyağı,sarımsak,yumurta)maskesine başladım.bıttım sabunu kullanıyorum şampuan öncesi.şampuanıma çamterebentin katarım.küçüklüğümden beri senede 2 defa doğal yeşil kına yakarım.düzleştirici maşa kurutma makinesi arada bir kullanırım saçım yıpranmasın diye.aynı şekilde kirpiklerimde dökülmeye başladı nedendir bilinmez (hint yağı+badem yağı)karıştırıp sürüyorum.rimeli daha az sürmeye gayret ediorum.2-3 günde bir banyo yaparım.kese ve beyaz sabun kullanırım tertemiz hissederim kendimi.çıkmadan evvel son suyuma elma sirkesi katar saçlarımı parlatırım.koku moku kalmaz uçar gider.soğuk suyla bacaklarıma,göğüslerime şok yaparım.yüzümü her zaman soğuk suyla yıkarım.banyodan sonra tırnak etlerimi geriye iter nemlendiririm törpülerim binevi manikür.vücudumun ihtiyacına göre nemlendiririm.ayaklarıma yatmadan vazelin sürer pamuklu çorap giyerim.fondoten pudra allık pek sevmem bi köşede dururlar.çünkü cildim zaten duru ve pembe:)beyaz ekmek,kola,cips,fast food mümkün olduğu kadar uzak dururum.yeşil çay,meyve çayları,soda arada beşi bi yerde çayı içerim.spor pek yapmıorum:KK43: ama başlıcam.5 kilo falan versem hiç fena olmaz.dışarıya çıkmadan temiz göründüğüme emin olurum.roll-on ve parfüm kullanırım.aklıma gelenler bunlar daha çok bakımlı olurum inşallah=)

maşallahh daha ne yapcan:)

bide ben yazayım naptıgımı ben öle saca cok önem vermıyorum ama artık burayı okuduktan sonra bıtkısel yaglar kullanacagım neyse gelelım yaptıklarıma....ben sabahları dove salatalıklı sabunla yuzumu yıkarım herzaman olmasada nıveanın kırısıklık kremı var ondan surerım...dısarı cıkarken genelde göz kalemı rimel ve dudak kremı ıle yetınırım....ayrıca yatarken de mutlaka ellerıme krem yuzume nemlendırıcı surerım hım bırde DCL dıye bır marka var onun göz etrafı ıcın olan kremını kullanırım banyodan cıkınca vucut losyonu sürerim...şimdide ıspartadan getırttıgım gül suyunu kullanmaya başladım....saçlarım içince sadece banyodan sonra bioderın kremını kullanıyorum ...dışarı cıkarken sebamedın gunes kremını surmeyıde unutmuyorum tabi........bu arada ben kendıme bakımsız dıyodum ama bayagı bısey yapıyomusum yazınca anladım:)banyo falan yazmıyorum onlar zaten kacınılmaz süreklı yapıyorum koltuk altı kokuları ve parfum bunlarada dıkkat ederım...

X