Kadınlar Kulübü Güzellerinin Güzellik Sırları

haftada bir saç maskesi mutlaka yaparım ve saatlerce kalır..
duştan sonra mutlaka nemli saçlarıma gliserin ağırlıklı bakım spreyimi sıkarım
beni fönsüz görmek çok çok nadir görülen bir durumdur :KK64:
duş jeli olmadan duşa hayıırr:63:
kirpiklerim uzundur ama rimelsiz de oturmam :KK19:
kiloma çok dikkat ederim,boy ve kilo orantım 17 den ne aşağı ne yukarı olmamalı. giyinme odasında tartım vardır ve mutlaka giyiniksiz tartılırım :)

parfüm,çeşitli çiçek kokularından kolonyalar vs. her kadının yanında olmalı (kadınların ter kokması kadar iğrenç birşey yoktur)
kırmızının tüm tonlarındaki ojelerimden vazgeçemem, buzdolabındaki yumurtalık rafım onlara aittir :KK66:

İşte benimkiler:

1. her sabah mutlaka ama mutlaka sebamedle yüzümü yıkarım :emir_bebek:
  2. ardından göz kremimi (dermalogica total eye care with spf 15, göz altı morluklarına da birebir kızlar kesinlikle deneyin) ve kışsa olay microsculpting kremimi, yazsa bepanten kremimi sürerim:KK31:
  3. üstüne mutlaka 50 faktörlü güneş kremimi sürerim. yaz kış. ölü gibi beyazım, kızarayım, çillerim çıksın istemem..:KK24:
  4. çok hafif göz makyajı yaparım, allık sürerim. max factor, loreal veya body shop ürünlerini kullanırım. nadiren de ruj sürerim, ruh halime bağlı :):21:
  5. akşam mutlaka makyajımı sebamedle ve bir parça sünger yardımıyla peeling yaparak temizlerim
  6. arada tonik kullanırım, kendi imalatım yeşilçay & soda karışımım.. :KK23:
  7. ardından gene göz kremimi ve olay kremimi sürerim:KK3:

gece asla makyajla yatmam, yatanı çok fena kınarım :KK9:

bunlara ek olarak:En Büyük KK

1. haftada bir avokado yağı, zeytinyağı, badem yağı karışımını saçlarıma uygularım. avokado yağı japon kadınlarının bir numaralı tercihi, ve inanın saçları süper yapıyor.:87:
  2. 2 günde bir saçlarımı yıkarım (biraz kirleniyor 2. günde ama böylesi daha sağlıklı, napalım)saçlarım bir ara strese bağlı çok döküldüğü için şampuanıma (novokrin kullanıyorum ama hiç bir faydasını görmedim tek başına kullanırken) mutlaka 2şer bepanten ve bemix ampül kırarım. loreal professional'in bakım maskesini saç kremi niyetine kullanırım (strawberry'de var kuaförde satılanın yarı fiyatına, ve çooook uzun süre dayanıyor inanın). sirkeli suyla son durularım, bioblas saç dökülmesine karşın bakım kremini saç uçlarına sürerim (bu da çok garip ama saçları kendiliğinden yatıştırdığı için kullanıyorum, benim saçma salak dalgalı saçlarımı yatıştırıp bir nebze düzleştiriyor, daha bakımlı görünüyorlar.):81:
  3. 3 haftada bir mutlaka saçlarımı boyarım (saçalarım hızlı uzuyor biraz da benim takıntım gene, açık kumral olmama rağmen bu aralar koyu kestane kullanıyorum loreal amonyaksız boyalar kesinlikle favorim). anne tarafına çekmişim çok erken beyazlar çıkmaya başladı :KK50:
  4. Ağda yapmam, sevmiyorum yapış yapış... epilasyon makinasını ne zaman açsam bir dünya batığım olur. aslen açık kumral olduğum için çok az tüyüm var zaten, onları da mutlaka jiletle hallederim.:KK17:
  5. her gün mutlaka duş alırım. tüm bedenime mutlaka krem sürerim, ya da banyoda bebe yağı sürerim, duş sonrası deodorant sıkarım ya da deotak krem kullanırım (ter kokmak takıntısı var da) :KK37:
  6. saçlarımı çok az kuruturum, fön çekmem düzleştirmem. senelerce düzleştirdim mahvettim, şimdi toplamaya çalışıyorum işte :KK20:
  7. haftanın genelde 4 günü (keşke 6 olsa) 15-20 dk evde spor yapmaya çalışırım. bunun dışında yürüyebildiğim heryere yürürüm :KK53:
  8. haftada 1 maya&bal karışımını cildime uygularım, aklıma eserse ve evde varsa yoğurt limon karışımı sürerim. mutlaka haftada 1 peeling yaparım (body shop vitamin c peeling'i, cildi yormuyor tavsiye ederim), clinique deep clean masque de arada yapmaya çalışırım unutmazsam :)

bunların dışında yediklerime dikkat ederim, dişlerimi günde en az 2 fırçalarım, parfüm mutlaka sürünürüm, yeşil çayımı eksik etmem, çok su içerim... sigara haftasonu türk kahvesi yanında 1-2 hariç hiiiiç içmem (o kadar da keyif olsun azcık :KK16:). cilt karma ama sivilcesiz, biraz parlak, boy 1.68, kilo 53, yaş gerçekte 32 ama 25'den fazla gösterdiğimi kimse düşünmüyor :KK66:

böyle sıralayınca baktım da ne çok uğraşıyormuşum kendimle :KK9: ama değiyor inanın, ve bir alıştınız mı sabah rutininiz 10 dk, akşam rutininiz duşla beraber 20 dk derken hayatınızın bir parçası haline geliveriyor :KK8:

:82:

Son düzenleme:
İşte benimkiler:

1. her sabah mutlaka ama mutlaka sebamedle yüzümü yıkarım :emir_bebek:
  2. ardından göz kremimi (dermalogica total eye care with spf 15, göz altı morluklarına da birebir kızlar kesinlikle deneyin) ve kışsa olay microsculpting kremimi, yazsa bepanten kremimi sürerim:KK31:
  3. üstüne mutlaka 50 faktörlü güneş kremimi sürerim. yaz kış. ölü gibi beyazım, kızarayım, çillerim çıksın istemem..:KK24:
  4. çok hafif göz makyajı yaparım, allık sürerim. max factor, loreal veya body shop ürünlerini kullanırım. nadiren de ruj sürerim, ruh halime bağlı :):21:
  5. akşam mutlaka makyajımı sebamedle ve bir parça sünger yardımıyla peeling yaparak temizlerim
  6. arada tonik kullanırım, kendi imalatım yeşilçay & soda karışımım.. :KK23:
  7. ardından gene göz kremimi ve olay kremimi sürerim:KK3:

gece asla makyajla yatmam, yatanı çok fena kınarım :KK9:

bunlara ek olarak:En Büyük KK

1. haftada bir avokado yağı, zeytinyağı, badem yağı karışımını saçlarıma uygularım. avokado yağı japon kadınlarının bir numaralı tercihi, ve inanın saçları süper yapıyor.:87:
  2. 2 günde bir saçlarımı yıkarım (biraz kirleniyor 2. günde ama böylesi daha sağlıklı, napalım)saçlarım bir ara strese bağlı çok döküldüğü için şampuanıma (novokrin kullanıyorum ama hiç bir faydasını görmedim tek başına kullanırken) mutlaka 2şer bepanten ve bemix ampül kırarım. loreal professional'in bakım maskesini saç kremi niyetine kullanırım (strawberry'de var kuaförde satılanın yarı fiyatına, ve çooook uzun süre dayanıyor inanın). sirkeli suyla son durularım, bioblas saç dökülmesine karşın bakım kremini saç uçlarına sürerim (bu da çok garip ama saçları kendiliğinden yatıştırdığı için kullanıyorum, benim saçma salak dalgalı saçlarımı yatıştırıp bir nebze düzleştiriyor, daha bakımlı görünüyorlar.):81:
  3. 3 haftada bir mutlaka saçlarımı boyarım (saçalarım hızlı uzuyor biraz da benim takıntım gene, açık kumral olmama rağmen bu aralar koyu kestane kullanıyorum loreal amonyaksız boyalar kesinlikle favorim). anne tarafına çekmişim çok erken beyazlar çıkmaya başladı :KK50:
  4. Ağda yapmam, sevmiyorum yapış yapış... epilasyon makinasını ne zaman açsam bir dünya batığım olur. aslen açık kumral olduğum için çok az tüyüm var zaten, onları da mutlaka jiletle hallederim.:KK17:
  5. her gün mutlaka duş alırım. tüm bedenime mutlaka krem sürerim, ya da banyoda bebe yağı sürerim, duş sonrası deodorant sıkarım ya da deotak krem kullanırım (ter kokmak takıntısı var da) :KK37:
  6. saçlarımı çok az kuruturum, fön çekmem düzleştirmem. senelerce düzleştirdim mahvettim, şimdi toplamaya çalışıyorum işte :KK20:
  7. haftanın genelde 4 günü (keşke 6 olsa) 15-20 dk evde spor yapmaya çalışırım. bunun dışında yürüyebildiğim heryere yürürüm :KK53:
  8. haftada 1 maya&bal karışımını cildime uygularım, aklıma eserse ve evde varsa yoğurt limon karışımı sürerim. mutlaka haftada 1 peeling yaparım (body shop vitamin c peeling'i, cildi yormuyor tavsiye ederim), clinique deep clean masque de arada yapmaya çalışırım unutmazsam :)

bunların dışında yediklerime dikkat ederim, dişlerimi günde en az 2 fırçalarım, parfüm mutlaka sürünürüm, yeşil çayımı eksik etmem, çok su içerim... sigara haftasonu türk kahvesi yanında 1-2 hariç hiiiiç içmem (o kadar da keyif olsun azcık :KK16:). cilt karma ama sivilcesiz, biraz parlak, boy 1.68, kilo 53, yaş gerçekte 32 ama 25'den fazla gösterdiğimi kimse düşünmüyor :KK66:

böyle sıralayınca baktım da ne çok uğraşıyormuşum kendimle :KK9: ama değiyor inanın, ve bir alıştınız mı sabah rutininiz 10 dk, akşam rutininiz duşla beraber 20 dk derken hayatınızın bir parçası haline geliveriyor :KK8:

:82:

Canim ne kadar çok sey yapiyomussun okurken yorulduumm :))) :KK52:
Masallah diyorum gerçekten, bu yasta kendine bu kdr özenle ve güzel bakman çok güzel =)
ben 19 yasimdayim bu kdr bakmiyorum kendime :)) ama baslasam iyi olur, evde maskelerim var ama üseniyorum yapmaya.... :26:

Canim ne kadar çok sey yapiyomussun okurken yorulduumm :))) :KK52:
Masallah diyorum gerçekten, bu yasta kendine bu kdr özenle ve güzel bakman çok güzel =)
ben 19 yasimdayim bu kdr bakmiyorum kendime :)) ama baslasam iyi olur, evde maskelerim var ama üseniyorum yapmaya.... :26:

hehe çok teşekkür ederim :KK52: daha çocuk yok bende büyük ihtimalle ondan vaktim olabiliyor :KK9: ne kadar erken başlarsan o kadar iyi, 19umdayken ben de bu kadar yapmıyordum kesinlikle, yaş ilerledikçe kıymetleniyor cildin ve bedenin, çok daha iyi bakmaya başlıyorsun... sen şimdiden başla, 32indeyken sana da 20 desinler :KK52:

Son düzenleme:
hehe çok teşekkür ederim :KK52: daha çocuk yok bende büyük ihtimalle ondan vaktim olabiliyor :KK9: ne kadar erken başlarsan o kadar iyi, 19umdayken ben de bu kadar yapmıyordum kesinlikle, yaş ilerledikçe kıymetleniyor cildin ve bedenin, çok daha iyi bakmaya başlıyorsun... sen şimdiden başla, 32indeyken sana da 20 desinler :KK52:

gencken ihtiyac duymuoyruz da ondan yapmiyoruz, ama yas ilerledikce "ben yaslaniyorum mu ne" fikrine kapiliyoruz ve bakim yapmaya basliyrz. Gencken de ztn genel bakimlar yapiliyor ama cildin kucuk noktasina kdr degl :KK49:

gencken ihtiyac duymuoyruz da ondan yapmiyoruz, ama yas ilerledikce "ben yaslaniyorum mu ne" fikrine kapiliyoruz ve bakim yapmaya basliyrz. Gencken de ztn genel bakimlar yapiliyor ama cildin kucuk noktasina kdr degl :KK49:

haklısın tatlım, ancak yabancı forumları da takip ediyorum, gençken cildinde güneş kremini, antiaging serumunu vs. eksik etmeyenler (özellikle estee lauder advanced night repair recovery complex fanatikleri bu konuda bir numaralar) bugün inanılmaz iyi haldeler.. kırışıklık geldikten sonra açmaya uğraşmak yerine baştan elinden geldiğince önlem almak çoooook daha iyi :KK24:

Son düzenleme:
bende anlatıyım:)

sabah uyanınca mutlaka bi bardak su içerim sonra hemen dişlerimi fırçalar yüzümü niveanın sabunuyla yıkarım.tırnaklarımı uzatmayı sevdiğim için tırnaklarımıda fırçalarım:)
sonra güzel bikahvaltı kahvaltıfa salatalık kesin yerim..yeşil çay yada melisa çayı içerim
kahvaltıdan sonra yüzüme buhar banyosu yaparım çok iyi geliyo..sonra nemlendirici kremimi sürerim
malesef sigara sorunum var ama asla sigara kokmam odamda asla sigara içmem balkonda içerim..ellerimi yıkarım ..açık havada içtiğim için saçıma sinmez..3günde bir duş.ruh halime bağlı duşjeli..ayda birkezde kuveti doldururm gül suyu dökerim içine çok iyigeliyo bana
gece yatmadan dambıllarımla kollarımı çalıştırırm bacaklaırm için spor yaparım.kilo problemim olmadığı için herşeyi yerim kilo almam..
saçlarıma haftada bir badem yağı sürer bekletip öyle duşa girerim..su içmeyi çok seviyorum çok su içerimm..ayaklarımı haftada bir sılık suda belketirim manikür pedkür yapmam sevmiyorum çünkü
:2: makyaj çok hafif yaparım rimel ruj allık bukadar...
saçlarımı 3 hafta üst üste düzleştirdiysem 2 hafta dinlendiririm ..parfüm rollon vazgeçilmezimdir..güzel kokmayı seviyorum:)
kıyafet olarakta mutsuz uyandıysam kırmızı turuncu giyerim:) mutluysam siyah beyaz uyumuna bayılırımütüsüz bişey giymem...

kısaca çok para harcamaya gerek yok:)içinizden bakımyapmak gelsin her türlü yaaparsınız:)

ben de yeni bir üye olarak ilk buraya yazmak istedim :p

cildim karma olduğu için yıllardır (23 yaşındayım- ortaokul yıllarımdan beri) mutlaka yüz yıkama jeli kullanırım. lise çağında daha sivilceli yağlı bir cildim vardı sımdı daha karma. maska-peeling yapmaya calısırdım ayda bırkac kez.
yaklasık 2 hafta önce - shopping fest indirimiyle- bir cok bakım urunu aldım. ve ınanılmaz memnunum. hemen soylıyım:
karma cıltım olmasına ragmen cilt uzmanı bana kuru cıltler ıcın bakım setı verdı cunku benım cıldım hassas yanı kuru yerlerı kuru gercekten ve bu durumdan şikayetciyim.

clinique -kuru cıltler ıcın temızleyıcı( ki bu temızleme sutu kıvamında clinique kullananlar bılır) jel degıl . bu sebeple cıltı kurutmadan temızlıyor.
- aynı serının toniği.
- baz nemlendırı ve gunduz kullanım ıcın bır nemlendırıcı daha. bu bır set hem de 100 lıra tavsıye ederım :p

bunun dısında
roc kremsı peeling- cıldım karma oldugunda gozeneklerım var yanaklarımda burnumda falan. bu gozenekler ıcın. ve mukemmek yumasıklık verıyor hıc kurutmuyor.

lush cupcake maske yıne gozenekler ıcın.
karma cıldım var ancak kurutan urunlerı hıc sevmıyorum. bu urunler kurutmadan cok guzel ıse yarıyor. clinique kuru cıltler ıcın tereddut edebılırsınz ancak ben settekı en son kullanılan baz nemlendırıceden sonrakı nemlendırıyı cok cok az kullanıyorum.
20 gundur cıldım hıc kuru degıl yaglı da degıl. cok memnunum anlayacagınız. tavsıye ederım

yaa kizlar birsey soracagim..belki yazilmisdir ama görmedim...yazin yüzüme günes kremi sürmek istiyorum...ama üzerindende nemlendirici sürememki...yada pudra falan
siz nasil yapiyorsunuz...günes kremi sürüyormusunuz`?

bayanlar, bende çiller ve sivilce lekelerinden kurtulamadım, biçok ürün denedim

Arkadaşlar ailesinde astım bronşit olanlar göğüslerine sakın soğuk duşlamayı yapmasın..:KK53:

güzelliğin bedeli çok ağır...Bol zaman(ağda spor duşlama yağlama menikür padikür ..vb.)
sürekli diyet(tabi alt yapısı sağlam ballılar var)
sürekli eldivan kullan
fazla ağlama :KK58:
fazla gülme :KK66:
liste uzar gider takmayın diyeceğim ama bu da zor ...insan aynada gürüp nası takmaz hadi aynayı yasakklattık bizi biri görecek mutlaka göz denen bir organ var di mi?Zor dostum zor kadın olmek çok zor.Erkek olsan oh ne rahat traşını ol saçını kuaföre kestir gerisi şamda kayısı..:KK53:

Bazı teyzeler süfer ya!bacaklarını almeyorlar teyze derken gençler yani,bıyıklar da duruyor en piratiği bu işte ne yorulup duruyosunuz ya.Yemin ediyorum kadının bıyıklarını görmiyim diye sürekli boynum cama dönük durdum nası ağrıdı sonra ivrenççç!Şimdi doğrusu ne bıyıklı ve rahat olmak mı bıyıksız ama yorgun olmak mı seçim size kalmışş :KK52:

Son düzenleme:
yaa kizlar birsey soracagim..belki yazilmisdir ama görmedim...yazin yüzüme günes kremi sürmek istiyorum...ama üzerindende nemlendirici sürememki...yada pudra falan
siz nasil yapiyorsunuz...günes kremi sürüyormusunuz`?

Selam tatlım,

Senelerdir önce nemlendiricimi, üzerine de La Roche Posay spf 50 Anthelios'unu cildime sürerim. Üzerine pudra sürdüğüm de oluyor yazları özellikle, hiçbir sorunla karşılaşmadım. Çok beyazım, güneş kremsiz yaz kış dışarı çıkamam :KK24:

Arkadaşlar ailesinde astım bronşit olanlar göğüslerine sakın soğuk duşlamayı yapmasın..:KK53:

güzelliğin bedeli çok ağır...Bol zaman(ağda spor duşlama yağlama menikür padikür ..vb.)
sürekli diyet(tabi alt yapısı sağlam ballılar var)
sürekli eldivan kullan
fazla ağlama :KK58:
fazla gülme :KK66:
liste uzar gider takmayın diyeceğim ama bu da zor ...insan aynada gürüp nası takmaz hadi aynayı yasakklattık bizi biri görecek mutlaka göz denen bir organ var di mi?Zor dostum zor kadın olmek çok zor.Erkek olsan oh ne rahat traşını ol saçını kuaföre kestir gerisi şamda kayısı..:KK53:

Bazı teyzeler süfer ya!bacaklarını almeyorlar teyze derken gençler yani,bıyıklar da duruyor en piratiği bu işte ne yorulup duruyosunuz ya.Yemin ediyorum kadının bıyıklarını görmiyim diye sürekli boynum cama dönük durdum nası ağrıdı sonra ivrenççç!Şimdi doğrusu ne bıyıklı ve rahat olmak mı bıyıksız ama yorgun olmak mı seçim size kalmışş :KK52:

Ben yorgun olmayı tercih ederim :KK52:

Seneler önce, daha böyle 12-13 yaşlarında falanım, bahsettiğin tarz teyzeler yolda yürüyorlardı. Bayağı saç sakal karışmış pespaye kılıklı iki adam baktılar baktılar teyzelere, "bunlar da kadın mı beeee" dediler başlarını çevirdiler :KK9:

Erkeğin neden hayvan kılıklısı makbul çok anlamıyorum ama - ben de sevmem öyle metroseksüel tip - hem kendi göz zevkimiz için hem de çevremize saygı için azıcık da olsa bakım şart yahu.. bak sen bile iğvrençççç demişsin :KK9:
:KK24:

Son düzenleme:
Ben yorgun olmayı tercih ederim :KK52:

Seneler önce, daha böyle 12-13 yaşlarında falanım, bahsettiğin tarz teyzeler yolda yürüyorlardı. Minibüsçü kılıklı iki tip baktılar baktılar teyzelere, "bunlar da kadın mı beeee" dediler başlarını çevirdiler :KK9:

Erkeğin neden hayvan kılıklısı makbul çok anlamıyorum ama - ben de sevmem öyle metroseksüel tip - hem kendi göz zevkimiz için hem de çevremize saygı için azıcık da olsa bakım şart yahu.. bak sen bile iğvrençççç demişsin :KK9:
:KK24:

bence erkeğin hayvan kılıklısı makbul değil günümüzde:KK19:eskidenmiş o ''erkeğin kıllısına dayı kadının kıllısına ayı denir''muhabbeti:KK1:şimdi centilmen kibar bakımlı erkek her zaman daha çok değer görür:KK19:tabi istisnada çıkar her konuda olduğu gibi bu konuda da ama genele bakacak olursak 10 kadından 8_9 tanesi benim gibi düşünüyodur bence:44::KK9:

Ben eski kafalı kaldım o zaman maviş81 :KK9: tabii ki saç sakal birbirine karışmış leş gibi kokan tiplerden bahsetmiyorum ama bakımlı manikürlü falan adam da bana direkt itici geliyor :KK52: tercih meselesi zaten zevkli olduğumu da hiç iddia etmem :KK9:

seni resminden kime benzettim söyleyim şekerim, bilmiyorum tabi benziyor musun,

yaprak dökümündeki ferhunde vardı ya, ona.. sakın kızma ona benzettim diye.. bence ferhunde kime ne yaptıysa birçoğu aslında haketmişti :82:

seni resminden kime benzettim söyleyim şekerim, bilmiyorum tabi benziyor musun,

yaprak dökümündeki ferhunde vardı ya, ona.. sakın kızma ona benzettim diye.. bence ferhunde kime ne yaptıysa birçoğu aslında haketmişti :82:

yaprak dökümünü çok izlemedim, ama bildiğim kadarıyla ferhunde konusunda kesinlikle sana katılıyorum, çoğunluğu haketmişti :KK37:

beyaz ten renkli göz kısmı hariç benzemiyorum malesef, gerçekte de tanıyorum kızı ekranda görünenden çok çok daha güzel bebek gibi bir hatun...

Son düzenleme:
X