Kadınlar Kulübü Güzellerinin Güzellik Sırları

gün aşırı duş almaya dikkat ederim saçlarım ı2 günde bir yıkarım saçlarım boyalı olduğu için saç kremi olmassa olmazım fönüsz ve makyaşsız gezmem ama cildime bişey sürmem allık dışında eyeliner da olmassa olmazım çok yakıştırıyorum kendime giyimime kuşamıma çok özen gösteririm banyodan sonra saçlarıma saç ucu serumu kullanırım bide vucut losyonu cildim çok kuru olduğu için her gece yatmadan önce nemlendiri sürerim bunların dışında özel bişey yapmam bu aralar biraz kilo aldım tek problemim bu $76614_461227358002_687638002_5703498_4237394_n.jpg

ya ben kendimi acayip saldım bişiler söleyinde toparlanayım buna ihtiyacım var:S aslında güzel yüzüm ama makyajsız ve sarı yanık fönsüz saçla dolaşınca kıymeti yok düzleştirmye saçımı üşneniyorum makyajsa hakgetire of napcam ben

gün aşırı duş almaya dikkat ederim saçlarım ı2 günde bir yıkarım saçlarım boyalı olduğu için saç kremi olmassa olmazım fönüsz ve makyaşsız gezmem ama cildime bişey sürmem allık dışında eyeliner da olmassa olmazım çok yakıştırıyorum kendime giyimime kuşamıma çok özen gösteririm banyodan sonra saçlarıma saç ucu serumu kullanırım bide vucut losyonu cildim çok kuru olduğu için her gece yatmadan önce nemlendiri sürerim bunların dışında özel bişey yapmam bu aralar biraz kilo aldım tek problemim buEki Görüntüle 133092

allah yardım etsin :KK52::KK52: valla ben bunları yapsam neye benzerim acep güzel olurmuyum bende hehehehehe her gün her gün çekilecek çile mi ya makyajj yazık gözlerime :p

allah yardım etsin :KK52::KK52: valla ben bunları yapsam neye benzerim acep güzel olurmuyum bende hehehehehe her gün her gün çekilecek çile mi ya makyajj yazık gözlerime :p

bu içten gelen bişeydir bi insan kendine bakmaya acizsse yaşamasın zaten ayrıca kendinle niye kıyas ettin anlamadım gözlerine yazık olucağını düşünüyosan kullanmassın herkesin kendi tercihi

gün aşırı duş almaya dikkat ederim saçlarım ı2 günde bir yıkarım saçlarım boyalı olduğu için saç kremi olmassa olmazım fönüsz ve makyaşsız gezmem ama cildime bişey sürmem allık dışında eyeliner da olmassa olmazım çok yakıştırıyorum kendime giyimime kuşamıma çok özen gösteririm banyodan sonra saçlarıma saç ucu serumu kullanırım bide vucut losyonu cildim çok kuru olduğu için her gece yatmadan önce nemlendiri sürerim bunların dışında özel bişey yapmam bu aralar biraz kilo aldım tek problemim buEki Görüntüle 133092

maşallah hoş bakımlı birine benziyorsun:KK9:bende öyleydim ama kızım olduktan sonra çok fırsatım olmuyor artık:KK59:biraz büyüsede tekrar eski halimi alsam.alışkın olmadığım için böyle kendimi mutsuz hissediyorum:KK59:yinede haftada 1-2 kez fön yada maşa yaparım.hafif bir allık ve şeftali tonlu hafif bir gloss sürmedende gezmem.benimde kilo vermem lazım:KK58:yatmadan mutlaka yüzümü uygun bir temizleyiciyle yıkarım gece kremi ve göz çevresi kremini mutlaka sürerim ve tüm vücudumuda nemlendiririm.

maşallah hoş bakımlı birine benziyorsun:KK9:bende öyleydim ama kızım olduktan sonra çok fırsatım olmuyor artık:KK59:biraz büyüsede tekrar eski halimi alsam.alışkın olmadığım için böyle kendimi mutsuz hissediyorum:KK59:yinede haftada 1-2 kez fön yada maşa yaparım.hafif bir allık ve şeftali tonlu hafif bir gloss sürmedende gezmem.benimde kilo vermem lazım:KK58:yatmadan mutlaka yüzümü uygun bir temizleyiciyle yıkarım gece kremi ve göz çevresi kremini mutlaka sürerim ve tüm vücudumuda nemlendiririm.

tşk ederim çocuk olunca zor dur tabiki hele hem çocuklu hem çalışan bayan için daha zor ama ben yinede kendime zaman ayırmaya öalışırım heralde o günleri görebilirsem inş:)

şuaralr hiç içimden gelmiyor bakım aama

her hafta kil maskesi yada fasulye maskesi ve buhar banyosu
akşam gül suyuyla temzileyip krem sürerim
el kremi mutlaka
manikür kendim yaparım
saçlarıma bakım yağı yada masaj
fondoten kullanmam sadece süreme sürüyorum
kirpiklerime susam yağı
vücut losyonum
her akaşam yeşil çay bir elma maden suyu arada
en az 1.5 litre su
sebze mutlaka
aldığım ürünlerinde dermokozmetik olmasına dikkat ederim.

benim için herşey beslenmeden geçiyor güzel bir cilt için beslenmeye öncelik veririm hergün olarak . fındık e vitamini kırısıklıklar için birebir 24 yasmda olmma ragmen önlemimi alıyorum :KK70: . mandalina-kusburnu-ananas narsuyu-soda-keten tohumu havuç-çilek bunları hergün yiyorum . haftada 2 kere balık yerim-fast food-yaglı yiyecekler kızartma yemem sebze meyve et balık sulu yemek meyve suyu tercihimdir. ve cildime makyaj yapmıyorum . gerekte yok cünki beslenmemden dolayı pürüssüz bir cildim var. sadece bazı günler kapatıcı sürerim onun dısında. ruj rimel eyeliner sürerim . nemlendiric kullanırım cildim asırı beyaz oldugundan günese cıkmam . ve cok fazla mimk harkeetleriylede konusmamam bir artı oldugunu düsünüyorum ailemin cilt yapısınında bunda büyük bir etkisi var.bunun dısında bir sey yapmıyorum ilerdede kırısıklık olursa .komple cilt ürünleri kullanmayı dusunmuyrum dogal cilt bakım ürünleri daha iyi gibime geliyor benden bu kadar .hepinizi cok :KK54:

mimik yapmamak ne demek ya?gülmek istediğinde gülmüyor yada ağlayamam kızamam yoksa kırışırım mı diyosun:KK53::KK53:bence biraz fazla abartıyorsun olayı:KK9:hem yüz yogası yapanlar bunun tam tersini söylüyorlar hergün 10-15 dk ellerinden geldiğince değişik mimikler yapıp yüz kaslarını kuvvetlendirdiklerini ve yaşlanma etkilerini geciktirdiklerini söylüyolar:KK42:hoş yaşlansam bile duygularımı içimden geldiği gibi ifade edemedikten sonra niye yaşıyoruz bu dünyada:KK19:hatta kahkaha atmanın gençleştirdiğini biliyormusun?sırf fazla mimik olmasın diye sadece gülümsüyorsan hatırlatayım dedim:KK62:

mimik yapmamak ne demek ya?gülmek istediğinde gülmüyor yada ağlayamam kızamam yoksa kırışırım mı diyosun:KK53::KK53:bence biraz fazla abartıyorsun olayı:KK9:hem yüz yogası yapanlar bunun tam tersini söylüyorlar hergün 10-15 dk ellerinden geldiğince değişik mimikler yapıp yüz kaslarını kuvvetlendirdiklerini ve yaşlanma etkilerini geciktirdiklerini söylüyolar:KK42:hoş yaşlansam bile duygularımı içimden geldiği gibi ifade edemedikten sonra niye yaşıyoruz bu dünyada:KK19:hatta kahkaha atmanın gençleştirdiğini biliyormusun?sırf fazla mimik olmasın diye sadece gülümsüyorsan hatırlatayım dedim:KK62:

kesinlikle ayrıca yaşlanırsakta yaşlanalım heryaşın bir güzelliği var hayatın tadını cıkartmak gerek tabiki bazı şeylere dikkat edicez bakımlı olucaz ama bu kadarı da insanı gerer yani şahsen beni gerer

hayır ya siz yanlısanladınız:KK70: kaş çatmak mesela alın bölgesinin kırısmasına yol acıyor . bunu yüzyogası yapan bi kaın ile söylmemisti tatardı sanırım uzman tvde var hatta

makyajlı süper güzel bir kzım makyajsız kendmi tanıyamıorm bile ha şu da var makyajla bile çirkin olan insanlar var benim makyasız güzel olmama sebebim cilt tonumun çok boz bir renk olmasından kaynaklı makyajszda nasıl güzel görünülür evlnince makyajda yapamcm sürkli makyajla gezilmiyor özellikle yazın denize girdiimde çok mutsuz hissediyorum kendmi aynı sorunu yaşyan varmı çözümü varmı bazen diorm kalıcı makyajmı yapsam ama onada bulşamam zor ya. makyajsz nasıl güzel olunur fikir rica ediyorum kızlar:84:

makyajlı süper güzel bir kzım makyajsız kendmi tanıyamıorm bile ha şu da var makyajla bile çirkin olan insanlar var benim makyasız güzel olmama sebebim cilt tonumun çok boz bir renk olmasından kaynaklı makyajszda nasıl güzel görünülür evlnince makyajda yapamcm sürkli makyajla gezilmiyor özellikle yazın denize girdiimde çok mutsuz hissediyorum kendmi aynı sorunu yaşyan varmı çözümü varmı bazen diorm kalıcı makyajmı yapsam ama onada bulşamam zor ya. makyajsz nasıl güzel olunur fikir rica ediyorum kızlar:84:

kesinlikle kalıcı makyaj çok mantıklı çözüm olur:nazar:zaten ünlülerin çoğu yaptırıyomuş bu uygulamayı.yüzün solgunsa eğer allık ve ruj uygulaması sana uyar.en doğal tonları tercih edersen her an kullanabilirsin:KK9:ben kıyafete göre makyaj seviyorum onun için kalıcı makyaj bana göre değil ama senin gibi bir problemim olsaydı büyük olasılıkla yaptırırdım çünkü çok pratik sabah yüzünü yıka ve sanki makyaj yapmışsın gibi ne güzel ya:KK9:

benım için en önemli sey saclarımdır. ölüm yolunda bile olsam 2 günde bir saclarımı yıkar , gliss'n sac ürünlerini kullanırım. Hergün düzleştirir yada maşalarım asla kmse sacımı yaglı göremez kiii ben bile hic göremedm :KK6: Parfüm sıkmadan , dişlerimi fırçalamadan bakkala bile gitmem. Hergün Yüzümü özel sabunumla yıkar Lorealin siyah noktalar + gözenek arındırıcı jelini kullanırım. Okul günleri hariç rimelsiz ve allıksız dolaşmam. Okul günlerinde ise sadece pudra kullanırım. Tırnaklarım her daim uzun ve temizdir. Ellerimi hergün nemlendiririm cnk cok kuru. Sık sık duş alırım kusura bakmayın ama kiloduma kadar herseyımı utulerm :KK15: hastalık oldu bu ütü işi ne yapaym :KK15: asla kaş ve bıyık olaylarını aksatmadan alırım iğreniyorum uzatan baynlardan :S kesinlikle makyaj ile yatmam cilde o kdr zararlıkı.

Son düzenleme:
Kızlar süpersiniz çirkin bayan yoktur bakımsız kadın vardır :)

dişlermi fırçalamadan evden adımımı atmam

saç ve cilt bakımı yaparım yada kuaförde yaptırım.

saçlarıma çok özen gösteririm...

ojesiz pek duramam (kırmızı tonları yada frenç)

bebek yağı ile vucudumu nemlendirim.

sıkılaşmak için spor yaparım..

sık ve güzel giyinirim...

Evde eşofmanla bile küpem tacım olur :)

3 haftada bir ağda yaptırırm... kaşlarımı asla uzatmam

banyoda şok çok severim göğüsler için süper :)

eee bu kadar her bayan yapabilir hadi hanımlar bakım ve güzelleşme zamanı

2 günde bir yüzümü kükürtlü sabunla yıkarım
banyodan sonra saçlarıma glissin sıvı saç kremini sürerim
banyodan sonra bebe yağımı sürerim
ojelerimi 3 günden fazla tırnaklarımda tutmam

bu kadar :)

X